Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 239, 240, 241 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
verca
|
Zaslal: pá březen 11, 2011 8:12 am Předmět: |
|
|
Dejniii no já věděla, že to na Tebe zabere a ozveš se
Na pupky můžeš jít také, ještě je spoustu času, tak rozmýšlej, rozmýšlej, do party Tě bereme !!!
zelenokukadlo to chce vypotit na cizím těle držím paluchy, ať je lépe  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucinka
|
Zaslal: pá březen 11, 2011 8:21 am Předmět: RE |
|
|
Ahoj,
dělala jsem si metřík,tak jsem zvědavá,co se nakonec ukáže... ? _________________
35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: pá březen 11, 2011 8:22 am Předmět: |
|
|
Luci SUPÉÉÉÉÉÉRRRRRRRRRRR !!!!!!!!!!!! Vidíš, že jsi to zvládla, jsi šikulka
To posouvátko nemá chybu, hned bych si dala melouna
Ještě si tam dopiš na jakou opku se chystáš nebo nějaké povídání, ať máme větší přehled, kam to dopsat najdeš také v těch obrázcích v návodu  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucinka
|
Zaslal: pá březen 11, 2011 8:25 am Předmět: |
|
|
Jo,jo,děkuji,než to,že bych to nezvládla,bylo to,že mám dvojčata nemocná doma a při dělání metříku co minutku za mnou některá chodila a něco chtěla,teď už opět jedna po mě něco chce... .
Doufám,že budu pak rychle upravovat kilečka dolů . _________________
35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucinka
|
Zaslal: pá březen 11, 2011 8:28 am Předmět: |
|
|
Teď už nemám čas,snad večer .
Jen napíšu,že jdu 30.5.2011 jdu na první setkání s MUDr.Foltýsem - Ostrava .
Snažím se,abych už ale měla do té doby všechna vyšetření hotová,ať můžu hned dostat termín na operaci pro tubu . _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anna Rychtrová
Založen: 16.10.2010 Příspěvky: 131 Bydliště: okr.Mladá Boleslav
|
Zaslal: pá březen 11, 2011 8:28 am Předmět: |
|
|
Ahoj hoolky
Vsechny Vas zdravim z ponurych str.cech
Tak u nas dnes veselo,mela jsem hlidat maleho synovce ze ma hrozny kasel a v 7hod prisel i druhy synovec ze mu neni dobre a boli ho v krku.Tak jsem mu rekla at zustane teda doma a myslela jsem si ze trosku simuluje.No a za chvili se na ne prijdu podivat a zmerim Maxikovi teplotu,to je ten starsi a ejhle on mel 39st Tak jsem mu hned dala sirup a poti se u nas pod perinou. Ondra tu litas tak jen doufam ze nic nechyti zpatky  _________________
36let 2 krasni kluci, super a hubeny manzel.
23.11. Tubu v Turnove |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: pá březen 11, 2011 8:33 am Předmět: |
|
|
Aničko koukám, že se z toho snad nevyhrabete... je ale pravda, že mě dnes bolí také v krku - bolí mě poslední 3 dny ráno i večer, ale dnes se to nějak táhne, tak doufám, že to jen vycucám nějakými pastilkami
A frčím utrácet (za žrádlo pro rejpálky...)  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: pá březen 11, 2011 8:35 am Předmět: |
|
|
Ahoj devcatka.
Irisko, brala jsem to tvoje qwyk jako samozrejmost, jako kvík, jakoze jsem prasatko jak vzhledem, tak projevem
Vlado, tak ja se zaradim mezi prilezitostne povolane - chlastat muzes skoro jak chces. Nejdriv radsi tak 6 tydnu po o. Nicemu to nevadi, az na to, ze je to dost kaloricke a blokuje to hubnuti, tak si to tu muzou dovolit jen ty tukove seschle kvocny!!! To je furt su.....ne a tak...
Zelenoocko a Verca ma pravdu ohledne toho vypoteni na cizim tele...Ty tu moznost mas, tak si toho vaz a vyuzij toho... ...
Co se tyce otevirani sklenic, tak uz je pravidelne probodavam nozem, protoze otevirat to, to jsem kolikrat ani za morbidna v gumovych rukavicich nezvladla, Evikp.
A ja nevarim od operace nic, kaslu na to, beztak nemam naladu, at si poradi sam...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jane-jane
|
Zaslal: pá březen 11, 2011 8:36 am Předmět: |
|
|
Bobrééé ránko slepičárnooooooooooo  _________________
TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MickaPt
|
Zaslal: pá březen 11, 2011 8:47 am Předmět: |
|
|
dobré ráno a příjemný den všem..... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana Kilbergerova
|
Zaslal: pá březen 11, 2011 8:52 am Předmět: |
|
|
No Věrušo!!!!!! a já se s tebou včera líbu  _________________
Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
redukce od 17.3.11 doplnění bandu 3,5ml Turnov:))), 5.5.11 doplnění 1ml. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucinka
|
Zaslal: pá březen 11, 2011 9:11 am Předmět: |
|
|
Za jak dlouho jste dostali termín operace,když jste měli všechna vyšetření ? _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: pá březen 11, 2011 9:13 am Předmět: |
|
|
Vlada:ze začátku po opce vubec nedoporučuji,,,jsou holky které bumbali a nehubli,což je jasný alkohol staví hubnutí,,takže bumbat by jsi mohla,ale nehubla,,,já nepila po rozjezdu pul roku a pak když jsem si dala činzánko ,tak jsem měsíc stála s váhou,tak zato mi to nestojí,,,takže odpověď zní pít se může,ale zajakou cenu,,,,Jo a ještě mě to děsně pálilo v žaludku...
Bossí:tak se tu směji,já to taky vždy psala po papírkách naco chci reagovat a teď si to asi měsíc rozklikávám do dalšího okna,,je to super a člověk může odpovědět,na vše,,chichi ale je to pak pěknej román chichi Jo a Qwyk,sakra qwys no prostě mě to líp sedělo,,ale já se znám,ted se budu soustředit a časem to stejně ujede A ty škvarky jsem se tu řezala chichi
Jinak počasí v Ol.podmrakem ale zatim nefouká,ale určo nám to s čech pošlete ,že jo?Musim jít zařizovat do města ,,a neche se mi,,no kemu by se chtělo,,a to jsem teď přiletěla ze školy,tak mi volali že malá blinká ať si pro ní dojdu,,,malej má zácpu tak ječí na záchodě,no zase nám ten den pěkně začíná,,
Verčí..nádherná snídaně,,,a to zelí spapáš celí, nebo po kouskách
Zelenoočko:chudáčku, to je hrozný,,,no utíkej k doktorce,,,moc na tebe myslim, ať je ti líp,,,držim všechno co můžu,,,,a hodně pij a hodně odpočívej,,,ahojky Iriska
Dejni:ahoj moooc zdravim,jééé super že píšeš,aspoň se mohu kukat na metřík,to je motivace jak blázennn,,,prostě uauuu,,,,
Lucinko :krásný metřík gratulka,,melounek já taky ráda, chichi,jsem se kukala v obchodě,ale za čtvrtku chtěli 50kč no asi ne pane,chichi,už se těšim na leto ,mnamkýýý
Aničko:kéž by bylo bacilum už konec,je to děsný,je to děsný,,,tak se džte
Qwys:tak to by mě strach nedovolil,nazvat tě jako prasátko,to si říkám max o sobě,chichi,,,takže přeji pěkný den a už se budu snažit
Jane-jane:krásné ránko do Krakonošova?jak je?
Micka pt:i Tobě,,,
Co budete ,dneska vařit?já mám navaříno,,hlívová/gulášová polévka a rozotko,,a ze školy donesu Světlance čočku,ale jelikož jí není dobře tak to ji nechám asi až na zítra,,,,,,tak všem pěkný den,,,,,  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucinka
|
Zaslal: pá březen 11, 2011 9:25 am Předmět: |
|
|
Děkuji za pochvalu metříku .
Jak dlouho trvalo,když jste měli za sebou všechna vyšetření,že jste dostali termín operace ?
Děkuji . _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: pá březen 11, 2011 9:38 am Předmět: |
|
|
Dobré ráno ženy ...
Hlásím, že tady svítí krásně sluníčko a oproti včerejšku kdy jsem si vyjela autem z garáže a málem ho zabrzdila o taras, protože byla všude ledovka je venku přímo famózně...
boss
už jsem ti to psala v SZ ty jsi nesmolila ... ty jsi psala román!!! a za ten ti moc děkuju!!!
JJ
bré ráno ančíííí jak se máme? u náás nich mocht včera na nás padla depréze malinko
verčo
si teda nekřesťansky žereš jen co je pravda
Vlado
alkohol je kalorická bomba!!! a pokud jsi rozhodnutá zhubnou, tak si nemyslím, že by měl být součástí tvého jídelníčku ... alespoň né v prvních měsících po operaci ... můj názor
Romčo
koukám, že má v tobě Verča konkurenci co se týká návštěv Hrubáčka co?  _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|