Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 204, 205, 206 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
qwys

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 8:43 am    Předmět: Citovat

Dobreho dne vinsuji.

U nas je krasne, spicove si povrkavaj. Slunko sajnuje, sem tam mracek, ale je mi to vlastne jedno, tahat ven se poradne budu az v utery na stehy Twisted Evil
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Anna Rychtrová

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 8:48 am    Předmět: Citovat

Ahooooooj holky
Zdravim pri nedeli,u na sje taky krasne a ja uz se tesim na kluky.Jsou u babicky Smile Zitra by mel jit Ondrasek uz do skolky poprve tak uvidime pac nam spadl v patek do bazenu kde bylo po kotniky vody.Spadl tam samo po hlave a vytahl ho Stepanek,my jsme byli v baraku.Tak psala svagrova ze pry hodne kasle-me to teda stve pac jsem mela nastoupit na brigadu tak doufam ze to pujde Smile Confused Confused
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Anna Rychtrová

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 8:56 am    Předmět: Citovat

Jane-jane-boze Ty jsi pakarnaaaaaaaaaaaaaa Laughing Laughing Laughing Laughing Pry La Tomba Bomba-taky jsem se pobavila teda Laughing Laughing Laughing Laughing Opravdu kolikrat Tve prispevky jsou neprekonatelne a uz vidim jak v Harachove jezdi nakladaky s tunami snehu aby mohla delat Verka poradne muldy a krapniky Laughing Laughing Laughing Laughing
verca

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 9:01 am    Předmět: Citovat

Krásné dopolko v kurníčku.... Wink

Nějak jsem vás jen letecky přelétla, ani už nevím, co jesm chtěla napsat, takže máte smůlu, nebudu psát nic ...boss se se mnou stejně nebavka, co více si příti.... Laughing Laughing Laughing

Dnes jsme sice pozvaní na obídek ke tchýni - br salátek a řízky...ALE....stejně budu kuchtit, bo se mi sem pozvala ségra se švárou a jestli prý můžou vzít i máti, takže tu budu mít tři strávníky.... Rolling Eyes

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
MickaPt

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 9:15 am    Předmět: Citovat

Jeník ahojky, o Gábině jsem slyšela vloni v létě od jedné společné známé , prý hodně zhubla a po opce pokračovala, jen si stěžovala,že nemůže všechno jíst....prý se přestěhovala do nového bytu ...od té doby o ní jsem neslyšela...chodívala na pokec na jiný chat...ale jsem ji už dlouho nikde nepotkala na netu...tenkrát jsem uvažovala o bandáži a ta společná známá mě zrazovala od bandáže, že at se nenechám kuchat....

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 10:10 am    Předmět: Citovat

MickaPt Děkuju za informaci. Já jsem se jen obávl, že se stalo něco špatného, když po intenzivním psaní až do operace, nenapsala po operaci ani jednou. Před operací psala 2x až 3x denně.
Já sám se rozhoduju mezi bandáží a plikací. V případě plikace bych ale musel změnit také místo, protože v Iscare nedělají plikace. Já mám v Iscare absolvované kolečko, už jen k internistce a můžu očekávat termín operace (bandáž). Tak se musím rozhodnout rychle.

Jeník.
Rendy

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 10:31 am    Předmět: Citovat

Přejí všem krásnou sluneční neděly a příjemný den Laughing

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
qwys

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 10:31 am    Předmět: Citovat

Tak pecu uzasne celozrnne ovesne kolacky s medem, skorici, zazvorem a orisky, ktere si da pouze muj mily a ja budu jen cuchat Sad Laughing Rolling Eyes Razz Ale voni to krasne... ruce mi voni medem a skorici... hihi..

Jeniku, tak at se rozhodnes spravne, musis vedet sam Smile
Rendy

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 10:33 am    Předmět: Citovat

dnes bude k obědu kuře,brambory a polívka z játrovýma knedlíčkama a odpoledne pro chlapy upeču koláč z ovocem a drobenkou a mě zítra čeká kontrola z bandem Evil or Very Mad nevím jak to dopadne snad dobře mějte se fajn Laughing

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
jane-jane

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 11:41 am    Předmět: Citovat

Zdravím cecky bariatrické diagnozy a přeji krásnou sluníčkovou neděli......
nemám čas dočítat....tož jestli někomu na něco dlužím odpověď, či reakci, tož se omluvuju....ale ještě 14 tu budeme mít frmol a pak snad bude volněji.
Chtěla jsem se vám svěřit....že jsem se právě přežrala vynikajícím marcipánovým dortem..... bo resp. už podruhé....bo včera večer jsem taky měla svou odváženou porci Rolling Eyes Laughing Laughing .... a k tomu ještě rúžové suché a panáka krvesaje. Kupodivu ráno váha ukázala o 30 dkg méně....tak se dám asi na sladké a chlast Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Kdyby měl někdo chuť tak přijeĎte.... je ho v lednici ještě celé patro Rolling Eyes Very Happy

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel Smile)
martina

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 11:49 am    Předmět: Citovat

jane-jane tak ho hoď sem do středních čech a my si s verčou dáme, a třeba se mi ta váha taky zase konečně hne kousek dolů Laughing Laughing

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
Romana Kilbergerova

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 12:10 pm    Předmět: Citovat

JJ hmmm pro mě je jedno patro málo Twisted Evil

Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
redukce od 17.3.11 doplnění bandu 3,5ml Turnov:))), 5.5.11 doplnění 1ml.
verca

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 1:15 pm    Předmět: Citovat

hmmm, koukám, že tady se chlastá a papaj dortíčky..... aaale martina má pravdu.... Laughing Laughing Laughing

Romi v tom případě dostaneš zbytky, to je jednoduchá rovnice Laughing Laughing Laughing

Dělám sýrovou roládu, už se na ni těšánkuju Razz Laughing Laughing Laughing

Jeníku proč se najednou rozmýšlíš i pro plikaci??
Rolling Eyes Myslela jsem, že máš jasno.... Rolling Eyes

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
ALENA

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 1:22 pm    Předmět: Citovat

Také vás všechny zdravím a přeji krásnou neděli Wink Wink Wink
tak ještě něco k tomu stresu Evil or Very Mad Evil or Very Mad je to fakt, že je velkým nepřítelem hubnutí, já už skoro rok bojuji se stresem a moje váha se houpe a houpe a stres vyhrává a tak váha se houpe spíše nahoru Mad Mad když se mi podaří zase to sundat, tak za pár dní se všechno zase vrací zpět a vyleze mrcha zase o pár kg víš Shocked Shocked Shocked už jsem z toho otrávená a mám obavy, že asi přestanu bojovat, protože fakt nemám sílu Rolling Eyes Rolling Eyes
Už jse i uvažovala, že bych zašla k psychologovi nebo možná k psychiatrovi, aby mi trošku pomohl uklidnit mé nervy a někam naměroval, mám stále větší pocit, že žiji úplně od ničeho k ničemu Evil or Very Mad Evil or Very Mad je to stále horší, jsem myslela, že jak skončí zima, že se to zlepší a ono nic Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Nebaví mě zhola nic, nikam se mi nechce, chodím jen do práce a pak jsem doma Shocked Shocked teď jsem měla týden našeho psa na hlídání, chodila s ním ven na procházky, včera si ho mladí odvezli a já blbka dnes stoupla na váhu a mám o 2 kila víc, tak to fakt vůbec nechápu, z jídla to určitě není, bych se nejraději neviděla Mad Mad Mad
Tak se omlouvám, že otravuji negativním příspěvkem, ale musela jsem to aspoň napsat, když to nemám s kým rozebrat Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Vlada

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 1:41 pm    Předmět: ... Citovat

ahoj není tady někdo kdo byl na bandáži žaludku v Kolíně??? Confused
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 204, 205, 206 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: