Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 169, 170, 171 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Zelenoočko
|
Zaslal: so únor 26, 2011 10:05 am Předmět: |
|
|
Krásnou neděli přeji....u nás je podmračeno, takže to na náladě moc nepřidá, ale snad se trochu vyjasní během dne.. Vařím a uklízím o 106 (teda v rámci možností svého pohyb.aparátu) .. co krok to bolest, ale jak sednu, je to ještě horší.. tak se snažím něco dělat a nemyslet na to.
V pondělí mě čeká RTG a ve čtvrtek pak neurologie, tak jsem zvědavá, co mi odhalí za příčinu..
Qwys - zlatíčko, moc na Tebe myslím a držím pěsti!!! A kurnik, jak to vůbec dopadlo s tou tvojí krevní skupinou? Jsem nedočítala, takže nevím, zda jsi to sem psala nebo nee..
A jinak zdravím všechny, nedočítám, nestíhám... jdu makat.
pa |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: so únor 26, 2011 10:21 am Předmět: |
|
|
Tak jsem krásně porpotila tričko na rotopedu, a jdu udělat nejakej obed, mam tu kuřecí prsa, tak klukum asi udelam kuřecí na paprice, a sobě podusím s brokolicí a rejží....
co vaříte dneska ? _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: so únor 26, 2011 12:39 pm Předmět: |
|
|
Zdar děcka! ...tak zítra určitě budu do rakvičky docela jistě přidávat další kilo, neb mám skříplý nervy skoro na celý páteři a sotva lezu, víceméně chodím v předklonu do pravého úhlu...úchvatný pohled. Snažím se to rozpohybovat, ale je to ještě horší. Snad do večera nezhynu na skrčeninu.
Pokud by mi "to stálo"...jako tedy váha...tak budu klidná, protože kolem té číslice 81 se pohybuju už asi rok a půl...ale "ona se zvedá" mrcha jedna hnusná zparchantělá, spratek jeden smradlavej a hajzl na zabití . Ale nejspíš potřebuju přizabít sebe sama.
Irisko však jsem Ti to na skypu vysvětlila, ne??? Jsem se tady na fóru čertila jen jednou, tenkrát skrze netaktnímu vyloučení Radka. Na Tebe se nemůže, Ty děťátko, zlobit nikdo , i kdybys tu snad něco provedla! Jakože to nepřipadá v úvahu. Tak hezký den. _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: so únor 26, 2011 12:52 pm Předmět: |
|
|
bossice
ja vim ze uz jsem ti to asi psala )) ale ten tvuj metřík je užasnej. _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: so únor 26, 2011 1:24 pm Předmět: |
|
|
Tak máme chovného trpaslíčka Jsem z toho byla tak paf, že jsem si (abych udělala radost bossici)dala smažák očekávajíc, zda bude záchvat - teď buduměsíc žrát jen starý rohlíky - a záchvat se nekonal:) jupííí.
Zelenoočko, krevní skupina je A1B+, v laboratoři udělali chybu
Evikp, však ono se mi to taky zas zastaví - a pak snad zas poskočí  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: so únor 26, 2011 1:48 pm Předmět: |
|
|
Zelenoočko:opatruj se ,dávej na sebe pozor,u Nás už je sluníčko Tak všem kousek posílám
Byli jsme s dětmi chvilku na houpačkách a byla to nádhera a jak se malej vyspinká pujdeme zase..konečně lehce jaro,ale hlásí po neděli zimenku tak si to všeci vychutnejte...
Zakletá.:tak u nás byla dneska hrášková polévka s oprančeným rohlíčkem a druhé ,bramborová kaše,volské oko
Bossí:ano ,ano už jsem to četla,děkuji za písmenka,no já jsem fakt takové mimino,pořád si vše zabírám,a mám Vás tu všechny tak ráda,tak mě pak vzniká v hlavičce mišung
Jinak s tím zdravíčkem,auau to mě mrzí,to musí být fakt děsný,já mám teď dobrej gel,ale asi by Ti to nepomohlo,ale třeba se uleví Almiral F gel,já se namažu a do pul hodky se malinko uleví,a výhoda je že se za 250g doplácí necelé pade...tak moc na Tebe myslim drž se zlatičko Ale stim zakřivenim,to je děs,kdyby to tak nebolelo tak by se člověk aji zasmál jak vypadá debilně,tak se drž papa
Holky všem pěkný den
qwyk:chovný trpaslíček?to je co ? _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mona
|
Zaslal: so únor 26, 2011 2:37 pm Předmět: |
|
|
 _________________ Výchozí BMI bylo 45.34, nynější je 32.77
3/3 TUBU
Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 5:04 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: so únor 26, 2011 2:55 pm Předmět: |
|
|
Irisko, trpasličí špic je to naše malinkatá kočička, ta se zase předvedla, když měla chodit na vodítku a tak, potvůrka, ale uchovnili ji  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: so únor 26, 2011 4:17 pm Předmět: |
|
|
Sibylko tak jsem si právě přečetla, že já na tyhle zákroky nesmím tak jsem i ráda, kdybych si to zaplatila a pak byl výsledek nula nebo nedej bože by mě to třeba i nějak jinak ublížilo, tak to bych fakt nechtěla no nic budu taková, jaká jsem
Jo a včera mi řekl jeden mužskej, že jsem hezká a že se mu líbí takový typ žen, no tak mě taky potěšil chlapec jeden, bylo mu asi tak 30 roků tak možná byl slepej nebo jinak si to nedovedu vysvětlit
Irisko no neboj, uvidíš, jak ti to zase pošupe dolů, jen nebuď nedočkavá  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: so únor 26, 2011 4:34 pm Předmět: |
|
|
nedá mi to také nereagovat na bezbolestnou liposukci......štíhlá kamarádka na ni také šla, protože měla malé (ale opravdu malé špíčky na bocích), zaplatila cca nějakých 8 tisíc a výsledek? Naprosto žádný, jak sama řekla - vyhozený peníze, že kdyby to věděla, tak si raději koupila něco na sebe nebo víkendový relaxační pobyt. Takže tudy cesta opravdu nevede  _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: so únor 26, 2011 5:28 pm Předmět: |
|
|
Tak jakpak si užívají ve Zlíně já chci takyyyyyyyyyyyyy  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Terča
Založen: 23.1.2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Severní Čechy, Štětí
|
Zaslal: so únor 26, 2011 6:01 pm Předmět: |
|
|
Evi, koukám, že taky máš přeházené dny !
Boss, proč tak šetříš nadávkama na váhu , já bych ještě nějaké přidala, ale nejen na váhu, že...až zítra, víc už to odkládat nemohu .
Irče,Věrčo, taky česnekovou ? Já ji měla k snídani a k obědu česnečku , upíři si na mě nepřijdou. _________________
band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: so únor 26, 2011 6:11 pm Předmět: |
|
|
Moni:ty máš ale postřeh,to jsem si nevšimla,, a že jste maleho zabumbali,to je moc dobře,tak jen ať je zdráv
Qwyk:aha
Alenka:no budu Ti věřit,a nedočkavá v tomhle to já jsem ,když už se mě to další kilčo nechce pustit skoro 3týdny,tak už by mohlo jít na vandr -ne? Psala jsi že ti je špatně,tak dávej na sebe pozor
Verčo:aj já ,aj já,Malvi mi volala dneska ráno zda nechci jed, že nejede Lubinka že by mě vzala,škoda že to Lubinka nenapasla včera ,to tu byla známá a ptala se jestli teda chi hlídat,já řekla že nemám odvoz,no a buch byl by,ale to už si domluvila něco jiného,tak už to nešlo,,no škoda,tentokrát mi to nevyšlo o fous,snad mi to někdy vyjde,ale chci Vás všechny jasný moooc vidět :PVerčíí a jaký byli řízečky ty mlsoune
Terčo:jeden za všechny a všichni na upíry já česnek mohu ve všech formách mnamkýýý,a ještě tam mám ždibek rybičkové,takže kombinace mňamkýýý s cibulííí,jo a česnečku budu dělat zítra a po neděli pujdu pro hlívu ústřičnou a bude držťková to je taková mňamka s hlívy ústřičné,,a jejej zase je tu to papání
Martinko:plně souhlasím liposunkce je na prd,prej to naroste znovu,takže škoda penízek  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: so únor 26, 2011 6:16 pm Předmět: |
|
|
Irisko řízečky byly výborné jako vždy
s Malvi jsem měla také vyjednaný dovoz, nakonec jsem stejně nejela - ale příště pojeduuuuuuu
Terinko joo taky, taky  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Danielaa
|
Zaslal: so únor 26, 2011 9:49 pm Předmět: diplomová práce |
|
|
Dobrý den ještě jednou, mohla bych se zeptat proč byl můj příspěvek smazán? Děkuji _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wAFvuE9/]
[/url]
Zatím bez operace, protože jsem si zvolila cestu konzervativní ) takže se ke mně kdokoliv může přidat.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|