Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 168, 169, 170 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Jana Dembkovská

PříspěvekZaslal: pá únor 25, 2011 7:17 pm    Předmět: Citovat

http://www.novinky.cz/zena/zdravi/225276-malo-znama-rizika-popularni-bezbolestne-liposukce.html Ať každý uváží ale já už mám taky 2 objednané.No jo dnes už bez rizika není ouplně nic.Tak všechny zdravím a mějte se krásně. Razz

[ 14.9.2010 TUBU Ostrava-Vítkovice Doc.Holéczy
/url]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Terča

PříspěvekZaslal: pá únor 25, 2011 8:25 pm    Předmět: Citovat

Holky, díky za podporu Wink .
Marti, mužskýmu jsem napsala, aby Paralen koupil, ale při nakupování ho chytilo cosi nepříjemného a ani nedonakoupil a mazal domů Rolling Eyes ...
Bossí, piju výluhy z bylin o sto šest Exclamation Exclamation Exclamation

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Petíí

PříspěvekZaslal: pá únor 25, 2011 9:17 pm    Předmět: Citovat

Jani Dem....... moc ti přeji , aby jsi byla spokojená .... ja měla sezení šest a učinek to mělo na zeštíhlení..to je fakt..ale mé peněženky....a byla jsem šileně zklamaná......a jak kukám na váhu.... máme ji podobnou, tak docela pochybuju, že to u tebe bude jinak , ale mc bych ti to přála.Taky musím dodat, že mě až tam bylo řečeno, že je to vice méně jen na korekci a ne hubnutí v určitých partií, že kdybych tam přišla osobně, rozumluví mě to..jako nevhodné při mé váze. tím mě chtěla asi slušně naznačit..že tohle je fajn pro hubené , které se chtěji zbavit malinkatého špíčku někde na těle.... odcházela jsem a chtělo se mě brečet.Tak pak dej vědět jak jsi dopadla...docela mě to zajímá.... Držím palečky at to aspoň tobě je k něčemu.

35let.20.10 start při 120kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Sibyla

PříspěvekZaslal: pá únor 25, 2011 9:59 pm    Předmět: Citovat

Já mám stejnou zkušenost. dostala jsem jako vánoční dárek a výsledek žádný Evil or Very Mad

TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček Smile

http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii
Evikp

PříspěvekZaslal: pá únor 25, 2011 10:00 pm    Předmět: Citovat

Ahoj děvčátku, čtu ale nestíhám psát... nějak nestíhám vůbec nic.

qwys
Teda Ty seš drak... Shocked Shocked Shocked To já opět stojím jak péro... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad ale já se tam do té půlky května dohrabu. Sejří mě to, ale ať dělám co dělám, tak jsem prostě na jednom místě.

Všem přeji hezký víkend

31let, 2 mrňousci (2 a 4,5 roku),milující manžel a dva pražský krysaříci
7.6.10 bandáž v Iscare, doplněno 4ml
MickaPt

PříspěvekZaslal: pá únor 25, 2011 10:45 pm    Předmět: Citovat

hezký večer hubňulky

PříspěvekZaslal: pá únor 25, 2011 11:00 pm    Předmět: Citovat

Micko tak nevím, proč zdravíš jen ty vyvolené...hubňulky...a kdopak pozdraví nás, tučnice?

Qwys bojim, bojim Shocked Shocked Shocked , nedala by sis koblížek? Či řízeček? Bramborový salátek s majonézkou? Litr oleje či kilo bůčku? Twisted Evil

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
MickaPt

PříspěvekZaslal: so únor 26, 2011 12:28 am    Předmět: Citovat

bossice ahojky..opravuji ...zdravím všechny příznivce a příznivkyně...tohoto fora... aby to nebylo jen rodové.....

PříspěvekZaslal: so únor 26, 2011 12:30 am    Předmět: Citovat

bossice kde máš metřík a pokec k tomu?

PříspěvekZaslal: so únor 26, 2011 12:35 am    Předmět: Citovat

Micko vzteky jsem ho vymázla...přibrala jsem totiž 2 kg díky polehávání skrze bolesti páteře a teď se rozmýšlím, jestli tam mám zase hodit místo berušky smrťáka v rakvičce Twisted Evil ...nebylo by to poprvé Laughing .

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
verca

PříspěvekZaslal: so únor 26, 2011 8:14 am    Předmět: Citovat

Dobré ránko v kurníčku....

bosss sem vlezu a musím se tlemit - samozřejmě Tobě, komu jinému Laughing Laughing Laughing Ale nééé kvůli těm 2 kilům, o tom jsme si psaly už včera na ICQ - kvůli tomu, jak se vždycky naštveš Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Jinak řízečky a bramborový salátek u nás bude, Ti dovezu, chceš?? Laughing Laughing Laughing

No jooo, dneska má bobulína pod dozorem ty děti, doufám, že je nebude učit nemravnostem, jak nás tady na foru.... Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing

Dělám česnekovou pomazánku na odpoledne, kdo chce pusinku?????? Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Iriska

PříspěvekZaslal: so únor 26, 2011 9:12 am    Předmět: Citovat

Dobré ránko..všem na srazu ve Zlíně posílám velký pozdrav,a je mi líto že nemám možnost tam být taky,no prostě se perfektně bavte Razz Razz Razz

Bossí:je mi líto že Ti to teď stojí (a že to šuplo nahoru),je to pech,a ta rakvička no to je mazec,musíš být hodně naštvatá,chtěla bych Ti nějak pomoc,ale nevím jak,no mě samotné to teď stojí tak nemám co mluvit,ale jen chci říct že na Tebe myslím a doufám že se nezlobíš Sad Tak dle možností krásný den Ti přeji a přeji aby se ty kilča rychle ztratila.

Verčo česnekovou jsem měla k snídani,takže tě plně cítím až doma mňamky chichi,pěkný den i Tobě,dneska pomalinku uklidim a pujdem ven,hlásily že bude krásně a zatim to teda tak nevypadá Confused Razz Razz Razz tak jen na chvilinku vyvenčit,,, Laughing

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
MickaPt

PříspěvekZaslal: so únor 26, 2011 9:24 am    Předmět: Citovat

dobré ráno a hezkou sluníčkovou sobotu....
bossice vidím,že metřík je zpět....neboj...ta dvě kila půjdou za chvíli pryč i s dalšími....váha občas pozlobí....
Iriska ahoj...jak to stojí tak to stojí....prý když to stojí...je to dobré... Smile

PříspěvekZaslal: so únor 26, 2011 9:34 am    Předmět: Citovat

Micka Pt: Laughing Laughing Laughing no tak věřim že někdy když to stojí tak je to dobré chichi,ale já klidně budu ráda až se to pohne chichi,no lepší než když to jde nahoru že,no chybí mi 600g do dalšího kilča ale fakt to jde zatraceně pomalu,tak idu ven protáhnoutr faldy chichi..měj se pěkně Razz Razz Razz

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
Jana Dembkovská

PříspěvekZaslal: so únor 26, 2011 9:56 am    Předmět: JANA Citovat

Petí a Sybil to víte,že se pochlubím.Já doufám,že se jim tam nevypařím a nebudu chrastit kostičkama.To víte,že taky nečekám skoro nic ale zkusím,když to mám doma tak to přec nevyhodím,néé.Jsem přece český člověk.Já to chci na bříško to mi nemizí potvora jedna.Ramena už mám jak obraný uzenáč ale břicho se drží zuby nehty.Musím upravit metřík o 1kg dolů ale jde to už ztuha.Tak se všichni mějte moc fajn a já se zase ozvu jestli se tam teda nevypařím!Ahóóój Jana Razz

[ 14.9.2010 TUBU Ostrava-Vítkovice Doc.Holéczy
/url]
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 168, 169, 170 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: