Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
petunka

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2011 9:55 am    Předmět: Citovat

Ztracena ovecka Iriska se nam vratila Very Happy Very Happy Very Happy

v den opky 151 kilo
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Evikp

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2011 10:06 am    Předmět: Citovat

Irenko sluníčko vítej zpátky...

31let, 2 mrňousci (2 a 4,5 roku),milující manžel a dva pražský krysaříci
7.6.10 bandáž v Iscare, doplněno 4ml
Iriska

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2011 10:07 am    Předmět: Citovat

jane-jane-Janičko:děkuji za milé přivítání opravdu jste mě hrozně moc chyběli,koukám koukám tolik změn,tady na foru,a určitě mnoho novinek,tak snad se do teho zase dostanu,děkujiiii,,,zase to bude jak droga tady písmenka tady...chichi

Verča:Verči no já psala Alence Sz ,chtěla jsem ji pozdravit a pak sem hned pisnout ,byla rychlejší a mě to mocinko těší,bylo to milé přivítání,a já jen koukala,tak jsem si řekla žádné čekání šup do besedy,nojo tak moooc jste mi chyběli,a ted jsem četla otom tvém bouráčku,panebože to je dobře že jsi celá,muselo to být hrozné,musela jsi mít strach,jsem ráda že jsi v pořádku a děkuji i Tobě za stálou přízen ,několik telefonátků a sms,a ted za krásné přivítání mocinko jste mi chyběli fakt moc.

Dejni:taky děkuji za přivítání,kukám na vaše metříky a snad mě to nabije zase bojovat,já vijela tak nějak hodně nahoru,bylo těžké období a zdravotní problémi,popravdě jsem se styděla jít za vámi na forum,ale Verča mě přesvědčila,no ví že jste moje opora,no já měla dokonce o 5kilo víc než na metru,ale ty už jsem dala dolu a ted jedu zase pomalinku dolů,no člověk se nesmí vzdávat a vy jste mi děsně chyběli,takže děkuji za písmenka...

Bossí:vždycky mi říkáš žádné velké děkuji chichi,ale já opravdu děkuji,jsi zlatíčko a dál to rozepisovat nebudu však ty víš a já si tě vážím.

Merlotka a Alenka:holky i Vám děkuji no a je jich víc co se ozvali ,a napsalii a kontaktovali,nechci na nikoho zapomenout,Drahuška,Evik.P.Bohunka.Petruška Janička atd.děkuji a na všechny se mocinko těším,staré stránky už nedočtu,ale byla jsem informovaná že jste se na mě ptali a mě to moc těšilo,takže děkuji ze srdce opravdu všem a začínám novej boj,,,,

KR8SNý DEN SLUNíčKA MOJE

nemám myšku nevím jak zvíraznit jména ale vy se najdete chichi,a kdo ví at mi poradí jak to zamodřit když používam jen na notasku dotykovou myšku děkujííí

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
qwys

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2011 10:10 am    Předmět: ... Citovat

Devcata, to je zas stran Smile

Nevim, odkud zacit.

Alenko, tak my si do tri let pokusime uplest nejake to ditko (no spis po 3 letech), at mas proc jezdit Very Happy

Zelenoocko, dost, ze se tu taky ukazes Smile

Ohledne toho meho cile. Vaha uz se blizi ke 114 a chtela bych na sve narozeniny, tj. v puli kvetna, mit 99 Very Happy Kdyz se na to podivate, je to 15 tydnu a 15 kg, cili docela realne.

JINAK!!!

Dneska jsem byla u doktora, tak jsem se mu hned hlasila, ze jsem si dala to korytko vejs a ze mam skoro 6 kilo dole od zacatku roku, tak me pochvalil!

A pak jsem se dmula pychou jeste vic, kdyz mi zmeril tlak - 125/70 !!! NORMA !!!

Jinak jdu pristi patek na krev, at mi udelaji ty testy predoperacni, asi i EKG, nebo se pouzije to z konce roku. Spirometrii mam objednanou na 16. unora v 9 hodin, stejne jako pak gastro ve 12 hodin v Praze v Iscare. Stale nevim, jestli tam nekdo neplanuje byt. Pak mam nocni, tak to bude dosti letave. A i denni a pak zase nocni, ale to uz je jedno Very Happy

A pan doktor byl tak hodny, ze mi napsal spoluucast na kompresivni puncochy (trochu ty zily mam), takze misto 775 jsem doplacela 209 !!! Jupíí Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Lenka 1975

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2011 10:27 am    Předmět: Citovat

gwys , ale vlastně všechny holky, není divné, že po mě nikdo nepožadoval tu spirometrii?? A taka je divné, že některé si musíte kompresivní punčochy platit celé sami, někdo jenom doplatek, a já jsem pro ně byla včera a nechtěli po mě vůbec nic,

Mudr. Čierny Michal Plikace Břeclav 23.2. 2011
qwys

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2011 10:35 am    Předmět: ... Citovat

Lenko1975

po mne chteli spirometrii i pred bandem i ted pred zlucnikem - oboje v Iscare. Tak nekde to asi nechteji... Ted po mne ale uz nechteji RTG plic.

Predtim mi puncochy sami pujcili a ted jsem si je mela opatrit, tak jsem tak ucinila, jeste ze mam tak hodneho doktora Smile No co, ale jak rikam, ty zily mam taky trochu, vzadu na stehnech, tak bylo proc.
Mona

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2011 10:43 am    Předmět: Citovat

Very Happy

3/3 TUBU

Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 4:35 pm, celkově upraveno 1 krát.
petunka

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2011 10:45 am    Předmět: Citovat

mono dekuju, jen kila uz nejsou aktualniiii

v den opky 151 kilo
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2011 10:57 am    Předmět: Citovat

Bossice, jj, jsem zpět a nějakou dobu tu asi pobudu, tak se těš!.. Very Happy
Dejni, díky moc Wink
Qwys - díky .. dívám se, že se ti to běhání po vyšetřeních už pěkně blíží.. Jinak já si mám taky ty punčochy pořídit a to jsou fakt tak drahý?!!!! Nemáte je někdo doma, že bych si je zakoupila se slevou Laughing (líná huba,...) Wink

Dnes jsem si volala ohl.výsledků bacila z gastra a mám to v pořádku. Taky jsem volala na pojišťovnu a přestup je možný k 1.dubnu, takže poté operace.
Začátkem dubna přeoperašní vyšetření (taky musím mít spirometrii, ajk holky píšou) a dr.Šrámková mi nabídla termín od 18.4. - takže někdy v tom týdnu mě to čeká ... Wink Wink Wink

Naposledy upravil Zelenoočko dne pá únor 04, 2011 11:02 am, celkově upraveno 1 krát.
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2011 11:02 am    Předmět: Citovat

Alenko, děkuji moc.. ale já Tě potřebuju teď a ne až za 3roky. Laughing Nehledě na to, že Olin může mít za ty 3roky své děti a ty budeš pak pravou babičkou svých pravých vnoučátek a né adoptovanou Wink Laughing Laughing
Lubinka

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2011 11:18 am    Předmět: Citovat

Irisko holka moje zlatá vítej zpátky Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Bobule moc moc gratuluji a hlavně ještě víc přeji at je vše ok.A z toho,že je někdo naštvaný si nic nedělej Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Ale se Vám to podařilo pěkně ututlat,holky šikovný. Shocked Shocked Shocked Shocked
Všechny moc zdravím a přeji krásný den

[/url]

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
38let,3 děti
24.8.10opka při váze 118.5kg
Listopad 2011-Nohy
Terča

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2011 11:19 am    Předmět: Citovat

Irče, vítej zpět, holka Laughing ! Evi, pančuchy mám, pokud to bude vhodná velikost, klidně zapůjčím. Já si je kdysi musela koupit před nástupem do Iscare, ale kolik jsem za ně dala, už nevím.

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Malvi

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2011 11:24 am    Předmět: Citovat

Zelenoočko, tak to teda néééééé. Alenku si rezervuju já. Už naslibovala mně, že mi bude dělat babičku.

Irisko, holka, to jsem ráda, že jsi zase tady Razz

Děvčata po abdominoplastice, já vám za pár měsíců dám zprávu, jestli je možné po této operaci a se sešitýma břišníma svalama být zdárně těhotná. Teď to zkouším a přiznám se, že mám obavy. No, asi mě další opravná operace nemine Sad

Jinak se mám fajn a tak si tu v klidu čekám dítě .... Těším se na srazík ve Zlíně.

[url=http://www.TickerFactory.com/]
Lenka 1975

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2011 11:27 am    Předmět: Citovat

gwys, já křečové žíly nemám, ale potřebuji to k operaci a po ní , protože mám Leidenskou mutaci / jsem trombofilní a mám velkou srážlivost krve /. Tak doufám, že to vše bude OK.

Mudr. Čierny Michal Plikace Břeclav 23.2. 2011
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2011 11:27 am    Předmět: Citovat

Doprkýnka Malvi, ty maminko!!!! Alenka mi včera řekla tu radost.zprávu, že čekáš miminko!!! Moc gratuluju! To je paráda.... a držím pěsti, ať se daří a ať je s Tebou i s mimčem vše OK.

Myslím, že Alenka by mohla zvládnou mé i tvé děti, ne? Alenka může po večerech hlídat a uspávat a my se budem chodit bavit, co? Laughing Laughing
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: