Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 815, 816, 817 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Mattoni
|
Zaslal: ne červenec 10, 2011 3:00 pm Předmět: |
|
|
sem nevěděla, že jsem zmanipulovaná jinou osobou a můj názor se považuje za zmanipulovaný...  _________________
14/9/10 TUBU Turnov,zlaté ruce MUDr.Hrubého a začátek nového, šťastného života
mattoni/mattoni-33 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petra Hellingerová
|
Zaslal: ne červenec 10, 2011 3:03 pm Předmět: |
|
|
Mattoni víš jak to je s tou husou ne? A taky určitě víš, že se nemá citovat  _________________ 26.11.2008 Tubu Brno, nemocnice U sv.Anny |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mattoni
|
Zaslal: ne červenec 10, 2011 4:09 pm Předmět: |
|
|
Petra Hellingerová
jj, vím, jak je to s tou husou, taky sem chodí... a né jedna...
a ty citace prosím něřeš, necituji sama a nevšimla jsem si, že by si napomínala i ostatní, kteří citovaly předemnou...
a myslím, že v sekci Forum o foru citovala i Sibyla mě, tak ji taky upozorni, když napomínáš mě...
jo... a taky nezapomeň napomenout admina, taky citoval... ve foru o foru abys to nemusela hledat...  _________________
14/9/10 TUBU Turnov,zlaté ruce MUDr.Hrubého a začátek nového, šťastného života
mattoni/mattoni-33 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petra Hellingerová
|
Zaslal: ne červenec 10, 2011 5:08 pm Předmět: |
|
|
Mattoni díky,ale nemusíš mě radit koho mám napomínat a vůbec, nebudu se tady dohadovat jak malý děti......  _________________ 26.11.2008 Tubu Brno, nemocnice U sv.Anny |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anna Rychtrová
Založen: 16.10.2010 Příspěvky: 131 Bydliště: okr.Mladá Boleslav
|
Zaslal: ne červenec 10, 2011 5:41 pm Předmět: |
|
|
Ahooooj vsechny
Koukala jsem ze tu byl opet nejaky problem Nedocitam a neresim-ani nevim oco slo
My jsem byli u tchanovcu na sjezdu rodaku a byl to narocny vikend Uz jsem na to asi stara nebo co Tesim se vecer do postele jako maly decko  _________________
36let 2 krasni kluci, super a hubeny manzel.
23.11. Tubu v Turnove |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anna Rychtrová
|
Zaslal: ne červenec 10, 2011 5:41 pm Předmět: |
|
|
Ahooooj vsechny
Koukala jsem ze tu byl opet nejaky problem Nedocitam a neresim-ani nevim o co slo
My jsem byli u tchanovcu na sjezdu rodaku a byl to narocny vikend Uz jsem na to asi stara nebo co Tesim se vecer do postele jako maly decko  _________________
23.11. Tubu v Turnove |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anna Rychtrová
|
Zaslal: ne červenec 10, 2011 5:42 pm Předmět: |
|
|
Ahooooj vsechny
Koukala jsem ze tu byl opet nejaky problem Nedocitam a neresim-ani nevim o co slo
23.11. Tubu v Turnove |
|
Návrat nahoru |
|
 |
AlenaM
|
Zaslal: ne červenec 10, 2011 6:14 pm Předmět: |
|
|
Holky a kluci,poslušně hlásím,že hned ráno letím na chiru na stehy po abdom. Doufám,že tam nestrávím půl dne. Všechny moc zdravím.  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wykKp2L/]
[/url]
http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
Milující a podporující manžel
26.10.10 TUBU MUdr Hrubý |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Cozumel

Založen: 31.5.2011 Příspěvky: 17 Bydliště: Praha 10 - Strašnice
|
Zaslal: ne červenec 10, 2011 7:35 pm Předmět: |
|
|
ahojky, mám dotaz. Od zítřka bych mohla přejít na normální stravu, jen nevím, jak to praktikovat. Vím, že můžu max. 150 ml, ale nechce se mi jídlo cpát do kelímku od jogurtu. Nemáte ponětí, kolik je to např. v gramech? Je 150 ml 150 g? Nebo jak jste to vážili? Nechci si toho brát moc, ale taky toho nechci jíst zbytečně málo. Díky moc. Eva _________________
Eva, 44 let. Plikace 8.6.2011, OB klinika Praha |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Cozumel

|
Zaslal: ne červenec 10, 2011 7:37 pm Předmět: |
|
|
ahoj holky. Mám dotaz. Od zítřka bych mohla přejít už na normální stravu, jen mám trochu problémy, jak to jídlo vážit, abych získala 150 ml. Nechce se mi to cpát do jogurtového kelímku, a nevím, jestli 150 ml = 150 g. Nechci si toho do práce nosit moc, ale taky nechci, aby toho bylo málo. Nějak to nedokážu odhadnout. Díky moc _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Cozumel

|
Zaslal: ne červenec 10, 2011 7:39 pm Předmět: |
|
|
hm, tak už jsem zaslala 2x dotaz, a opět se to nezobrazuje, takže to asi nefunguje No, zkusím to zítra _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kachna
|
Zaslal: ne červenec 10, 2011 8:55 pm Předmět: |
|
|
Ahojky po mé delší odmlcem ale těhu nejsem vím to na 99,99%, zítra si už jen jedu pro ofiko výsledky z krve a ukončit marodní, kterou mi nechtěli v pátek ukončit,když to nemají z krve potvrzené,ale má celké silná MS a 2 neg.testy myslím nelžou , tak jsem si týden zadepkovala poplakala, a to i přesto,že jsem si myslela,že to ustojím, no asi je toho na mě už za těch 8 let moc, 8 inseminací, a teď 1 IVF, a nikdy nic, je asi moc i pro silnějši povahy do toho mé onemocnění centrálního nervového systému, usazené v pravé půlce mozku, které to dost komplikuje,taky se mi splašila štítná žláza a málo narozdíl ode mě pracuje, tomu taky nepřidá, takže jsem si týden depinkovala a poplakala,ale už je mi lépe, a dnes jsem si bodla snad poslední injekci mám na břiše výstavu modřin, včera jsem to počítala a za ten měsíc jsem do sebe napíchala 43 injekcí Jediné co mi vadí je, že mě dost bolí hlava, ale měřila jsem si tlak a 97/61 asi bude ta příčina, tak uvidím, chci si skáknou za mým gyn. a nechat si napsat žádanku na imunologii, tak uvidím jak pochodím, musí být předsi někde příčina, když jsme oba v pořádku a já za dobu snažení shodila 60 Kg a ani ťuk tak jsem se tu rozkecala a už nebudu s Tímto minimálně do října otravovat, další pokus prý nejdříve za 2 měsíce tak si užiju Krakonošovo a pak Egypt a hurá na to  _________________
8.9. tubu při 157 kg ÚVN prof.Kasalický, při 157kg, nejvyšší váha 185 cca |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kachna
|
Zaslal: ne červenec 10, 2011 8:55 pm Předmět: |
|
|
Ahojky po mé delší odmlcem ale těhu nejsem vím to na 99,99%, zítra si už jen jedu pro ofiko výsledky z krve a ukončit marodní, kterou mi nechtěli v pátek ukončit,když to nemají z krve potvrzené,ale má celké silná MS a 2 neg.testy myslím nelžou , tak jsem si týden zadepkovala poplakala, a to i přesto,že jsem si myslela,že to ustojím, no asi je toho na mě už za těch 8 let moc, 8 inseminací, a teď 1 IVF, a nikdy nic, je asi moc i pro silnějši povahy do toho mé onemocnění centrálního nervového systému, usazené v pravé půlce mozku, které to dost komplikuje,taky se mi splašila štítná žláza a málo narozdíl ode mě pracuje, tomu taky nepřidá, takže jsem si týden depinkovala a poplakala,ale už je mi lépe, a dnes jsem si bodla snad poslední injekci mám na břiše výstavu modřin, včera jsem to počítala a za ten měsíc jsem do sebe napíchala 43 injekcí Jediné co mi vadí je, že mě dost bolí hlava, ale měřila jsem si tlak a 97/61 asi bude ta příčina, tak uvidím, chci si skáknou za mým gyn. a nechat si napsat žádanku na imunologii, tak uvidím jak pochodím, musí být předsi někde příčina, když jsme oba v pořádku a já za dobu snažení shodila 60 Kg a ani ťuk tak jsem se tu rozkecala a už nebudu s Tímto minimálně do října otravovat, další pokus prý nejdříve za 2 měsíce tak si užiju Krakonošovo a pak Egypt a hurá na to  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kachna
|
Zaslal: ne červenec 10, 2011 8:59 pm Předmět: |
|
|
Jěšte musím souhlasit se Smolinkou Lucky svatba byla nádherná a pohodová, a Lucie v krásných žlutých šatech s motýlkama byla jak víla Zdrželi by jsme se tam déle, ami s manžele jsem slavily 6-té výročí sňatku a měli naplánovanou večeři, no já z ní mám ještě 2/3 v lednici  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sibyla
|
Zaslal: ne červenec 10, 2011 9:08 pm Předmět: |
|
|
Petra Hellingerová napsal: | Sibylo souhlasím s tebou!!!!!
Je mě špatně z toho co se tu děje!!!!Toto fórum mě dost pomohlo, nepřipadá mě vůbec zastaralé a že jsou nějaké problémy? Určitě bude admin pracovat na zlepšení.....
Nevím jak to bylo v pohádce o Krysaři , ale připadá mě to, jak v nějaké sekťe, určitý lidi se můžou posr*t z vůdce sekty, kteréj je dokonale zmanipuloval  |
Díky Peťo  _________________
TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček
http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|