Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 71, 72, 73 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Petíí

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 6:34 pm    Předmět: Citovat

Ali... tento čajík popíjím delší dobu , hezky prohřeje..Mňam...a do prace mam pytlíkový....ale chutná podobně, to víš... tam není čas se s tím hrát. kupuju si od Apotheke... zázvorovo citrusové a nebo z medem.... doporučuju.

35let.20.10 start při 120kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Mona

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 6:37 pm    Předmět: Citovat

Sad

3/3 TUBU

Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 4:43 pm, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
bossice

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 6:59 pm    Předmět: Citovat

Irisko do toho zázvorovýho čaje je ještě dobrý kápnout citron, ale lepší je limetka (i v lahvičce).

Kokos záleží na tom, jak hubneš...jestli to stojí za houbeles, tak Ti klidně můžou doplnit i 3 až 4 ml, záleží na tom, jaké je pro Tebe maximum. Pro mne 5,5 ml (tedy celkem za 3 doplnění), někomu se vejde i 8 ml. Ale upozorňuju Tě, že budeš asi muset hodně skučet, aby Ti doplnili víc, než je obvyklé, protože je dobré doplňovat po menších dávkách (1 až 2 ml) a postupně. Půjdeš teprve na druhé doplnění, že? To už bude lepší, než po prvním. Třeba budeš omezení teď cítit už víc. A nejnanči...pomalu, ale jistě! Nemusíme lámat rekordy. Wink Navíc se mi zdá, že s váhou jedeš dolů perfektně! Nezapomínej, že rychlým hubnutím si oslabuješ i imunitu. Podpoř ji nějakými přírodními prostředky. Tak hodně zdaru!

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
ALENA

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 7:01 pm    Předmět: Citovat

Mona ahoooooj drahoušku díky za toho krásného chlapa Wink Wink krásnej je, ale já raději něco jak je Kanyza Rolling Eyes Rolling Eyes takové ty severské bloňďaté typy, ale drsňáci Laughing Laughing
já také piji čajík ze zázvoru, ale na tenhle způsob jsem ho ještě nedělala, ale zkusím ho také Wink Wink
jo a už je mi Moničko mnohem lépe a radostněji Laughing Laughing Laughing

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
ALENA

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 7:03 pm    Předmět: Citovat

bossice tak pokud se sladí čaj medem, tak se nemá již dávat citron, protože ten zničí všechno z toho medu, tohle je informace od včelařů Wink Wink Wink

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
bossice

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 7:10 pm    Předmět: Citovat

Aleno to jsem ráda, že už Ti je líp.
A o tom medu a citrónu tedy slyším prvně. No jak jsem stará, tak jsem blbá. Ale chutná to s tou limetkou výsostně. Možná to je tak pro mě dobře, protože medu si jako alergik moc dopřávat nemůžu...možná proto v tomhle čaji mi med nedělá problémy - že limetka a citron anuluje jeho účinek.
Díky za upozornění, ale zase na druhou stranu...když dáš med do horkého čaje, zničíš taky skoro všechny jeho prospěšné účinky. Tak a co teď? Rolling Eyes

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
bossice

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 7:15 pm    Předmět: Citovat

Týýý Alenkóóó nekulíš Ty mě trochu? Tak jsem si vygooglila spoustu receptů a různých přípravků a ejhle! Dokonce i na stránkách včelařů kombinují med s citronem. Tak to mě teda podrž! Možná ten poznatek Tvého včelaře je tak čerstvý, že o tom nemá společnost a výrobci medových přípravků ani tucha. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

trixl

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 7:25 pm    Předmět: Citovat

Zelenoočko čauky, zrovna jsme zahájili půdní vestavbu vlastníma silama tak na pár měsíců je co dělat. Šla jsem kouknout jen jestli jsi mi nepsala Smile jinak nestačím chodit a už vůbec nestačím dočítat.
RomanoK myslím že hledáš toto http://www.e-viktoria.cz/

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta

Naposledy upravil trixl dne čt únor 10, 2011 7:28 pm, celkově upraveno 1 krát.
Iriska

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 7:27 pm    Předmět: Citovat

Martinka:Marti,,,s těmi bacilemi máš určitě pravdu některé mrchy to zabije,ale je fakt že mi marodíme od předvánoc,napřed se dařilo angíně a teď se zase začíná dařit chřipajzně,jsou to mršky ty bacili,a proto souhlasím a chci sluníčko a moooooc Laughing zrovna dneska říkali v rádijku ,že z jara se hubne mnohem lépe,chichi, tak doufám že jojo ...a všem to moc ,tady na forečku přeju,,,teda krom těhulek ty ať střádaj ,a po porodku ať odhazují Laughing

Bossí:bossí děkuji,snad už to pojede,už cítím to slnko chichi,tak ať se potim,aha já mám horečku ,tak to asi nebude ještě slunkem chichi,no pako Laughing A jak jsi psala Kokosce:to máš recht, u každého doplnují jinak a každej má jiné maximum,já jsem ted už doplněná na 8,2a fakt je že ještě kousek snesu,ale to až příště,u kokosky spíš byl problem že ji nechtěl dofouknout vůbec a to se mi zdá blbost,měli by dofukovat dle potřeby pacienta ,jak se cítí,no jen můj názor,a kokosce držim pěsti aby už neremcali a jí trošku dopřáli....pokud necítí žádnou blokaci ,tak to je zléé,,,tak se drž holka myslím na Tebe...

Verča:tak houklo jo Laughing Laughing Laughing jen tak dál,už mě zase léčíš smíchem Razz

Alenko:Aloušku mocinko děkují,za receptík na zázvorovej čajíček,no já otom jen slyšela,ale myslim že hned zítra začnu jednat,myslím že by to mohlo dobře pomáhat na imunitu,a co děti,těm asi né že?ikdyž nevim jak se stim poperu,já vyloženě nemusim bylinkové čaje ,tak snad to bude pitelné Laughing a stim plynařem,opravdu v dnešní době není radno někomu věřit,alespoň že na to teď přišli,dřív než by to udělalo buum Evil or Very Mad No a co se týká těch bramboráčků,já zase nemám tu troubu chichi ,pečící papír je taky bomba věc ,ale musiš ho jemně namazat olejem,aby se dali pěkně sloupnout,jinak se přilepí,,nebo jak budu fit tak Ti pár udělám a donesu a je to Laughing

besticková:taky jen koukám co se to tu mine za lahůdky,ale ty bramboráčky by jsi si taky mohla udělat chichi,nebo falešná rajská ,,ale i levné papáníčko je dobré papáníčko,,,pozdravuj miminko a vlastně vůbec nevař,nech to taťkovi Very Happy

Petíí a bosíí:děkuji za rady s čajíčkem:prvně skusim vyrobyt a dle chuti ,vychytám ostatní a tu jednu limetku taky vyzkouším,a to se chci zeptat,limetka je kyselejší než citron,nebo jakej je v tom rozdíl,kupuji jen citron tak nevim?

Bossí :teď jsem ještě dočetla ten konec Med a citron ,tak to jsi mě rozesmála,,,no asi to mají různě,a stou vřelou vodou to je dilema,no jedině tam ten medik dát později,no nějak se stím poperu..děkuji všem za rady a přeji pěkný večer všem,jdu si malinko zabalancovat ,na míči,tak když se neozvu tak jsem spadla.... Laughing Laughing

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
Romana Kilbergerova

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 7:28 pm    Předmět: Citovat

Trixl to jsem chtěla jáááááá děkuji mnohokrááááát Razz

Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
redukce od 17.3.11 doplnění bandu 3,5ml Turnov:))), 5.5.11 doplnění 1ml.
trixl

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 7:29 pm    Předmět: Citovat

Smile jj už jsem to i opravila, aha ty jsi tu on-line Smile
Tak se baby mějte a já jdu zahnat děti do hajan.
bossice

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 7:41 pm    Předmět: Citovat

Irisko limetka je jemnější a ne tak kyselé chuti, jako citron. V obchodě nebývá tak často, tak si můžeš koupit i v lahvičce, jako mají citronek, to je žlutá lahvička a limetka je v zelené.
Se zázvorem pro prťata opatrně, najdi si ten odkaz ze včerejška ode mne...když si to pak různě rozklikáš, je tam o všech možných zdravých bylinkách, houbách... Cool .
http://www.nazeleno.cz/zazvor-vselek-ktery-muze-i-skodit.aspx máš ho tady, ať nemusíš hledat

Iriska

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 7:44 pm    Předmět: Citovat

bossí děkuji za odkaz:skáknem se omáchnout vodičkou a pak budu študovat Laughing

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
verca

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 7:46 pm    Předmět: Citovat

Iriskooo smích a kila poletí zase dolůůůůů, dobře si to pamatuji že Razz Laughing Laughing Laughing

A já si jdu dát vínko, ale žádné šu***í dnes nebude, dnes jen šťávička Lambrusko, máme tu bílé a růžové...které to asi vyhraje?? Rolling Eyes

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
bossice

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 7:47 pm    Předmět: Citovat

Irisko už znáš výsledek onoho "jednání"...zítra je pátek! Asi ještě ne, jinak bys mi to určitě písla, takže pořád držím palečky!

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 71, 72, 73 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: