Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 693, 694, 695 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
verca
|
Zaslal: st červen 01, 2011 3:26 pm Předmět: |
|
|
Tak Mona už vám zahlásila, co mám nového, ovšem posoudit musíte sami, osobně mám z toho radost, ne mnoho se mi toho na sobě líbí a tentokrát musím že se mi nový účes opravdu moocc zamlouvá !!
F.ELA děkuji holka za příspěvek, bohužle i toto je realita bariatrických operací, ale už málokdo to dokáže přiznat... věřím, že najdeš odvahu a zvolíš tu správnou operaci, radit jakou Ti nemůžeme, ale pokud už jsi měla band, který nefungoval, neváhej a jdi do tubu, jak píší holky, uvidíš, že nebudeš litovat, ale je to jen můj názor, rozhodnout se musíš opravdu jen Ty sama
A už nás opět spadly cca 2 kapky a tím to skončilo  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Terča
Založen: 23.1.2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Severní Čechy, Štětí
|
Zaslal: st červen 01, 2011 3:29 pm Předmět: |
|
|
Věru, moc ti to sluší, tričko i vlasy !
U nás fouká vichr, ale zatím neprší ani nebouří. Pršelo celou noc a probouřilo půl noci , mě už to teda stačilo, spala jsem cca dvě hodiny . _________________
band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MickaPt
|
Zaslal: st červen 01, 2011 3:29 pm Předmět: |
|
|
příjemný podvečer přeji ....
F.ELA v OV myslím ani plikaci nedělají...ale taky bych se přikláněla k radikálnější opce....tubu nebo bypass... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: st červen 01, 2011 3:40 pm Předmět: |
|
|
Terinko díky moc, u nás ani v noci, ani přes den neprší a já budu muset zalívat  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: st červen 01, 2011 3:55 pm Předmět: |
|
|
Mono, koukam, ze taky koukate na tu Hru o truny. Na FB mi doma jako obvykle nejde reagovat, tak pisu sem Ja jsem si furt rikala, je to on, neni to on...
Verco, je to dobre, uces i triko i nehty Ta zluta ti slusi mozna vic nez ta modra jeste, je to takove jine, zajimave jako dobre zajimave  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mona
|
Zaslal: st červen 01, 2011 4:05 pm Předmět: |
|
|
 _________________ Výchozí BMI bylo 45.34, nynější je 32.77
3/3 TUBU
Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 12:06 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
F.ELA
|
Zaslal: st červen 01, 2011 4:50 pm Předmět: |
|
|
Holky děkuji za vaše názory ,normalně se začínám cítit lépe a hlavně po přečteni vaších příspěvku mám odvahu a ted se mi líp rozhoduje ,zítra ráno jdu na předoperačni a 6.6 operace. _________________ Bandáž 9.7.2007 51 let doplněni20.2 2008 celkem dolu44kg ,odstraněn port pro potíže 2009
10.6 2011 plikace ,při93kg
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Terča
|
Zaslal: st červen 01, 2011 4:56 pm Předmět: |
|
|
Zuzi, jj, ta žlutá Věrce víc kontrastuje s vlasama . V kombinaci s džínovýma tříčtvrťákama je to super.
Holky, já dnes mám nějaké trable s jídlem i pitím, sním dvě lžičky a dost, víc mi nejde ani pít se mi nějak nevede.
Touto dobou mívám pět porciček za sebou a teď do sebe stěží soukám teprve třetí, vypito mívám dva litry a dnes ani ne litr a půl.
Co to ? _________________
band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: st červen 01, 2011 5:08 pm Předmět: |
|
|
Terco, asi te tam zespoda to mimo nejak tlaci, to bude urcite kluk
Nevim, jak casto jis, ale zkus po dvou hodinach a melo by to byt v poho, klidne 8x za den... Kdyz ne, tak bych zpravila pana dochtoora  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: st červen 01, 2011 5:20 pm Předmět: |
|
|
Terinko děkuji mooccccc, také se mi to takhle líbí a to už je co říct !!
qwys ale modrá je dobráááá
F.ELA budeme na Tebe myslet holka a koukej podat hlášení, jak jsi se nakonec rozhodla  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucinka
|
Zaslal: st červen 01, 2011 5:21 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem objednaná na krevní odběry 29.června a 30.června EKG a to už i mi paní doktorka dá písemné vyjádření,doufám že dobré .
Jen mě znovu odeslala k té mojí obvoďačce pro žádanku na RTGplic,tak jdu zítra ráno a mám z ní docela strach,protože jestli mi tužádanku nevypíše,tak budu muset nějak řešit v Ostravě a žádnku by mi asi musel vypsat MUDr.Foltys?
A to bych nechtěla,protože nemám už před opkou skoro čas.
Od 1.července do 6.července jedu s holkama a ještě i asi devět dalších rodin s dětma na hromadnou dovolenou do Jeseníků a protože to bude nejspíš jediná dovolená,tak bych to nechtěla rušit .
A nebudu mít pak ani tolik času přemýšlet nad opkou,pak už jen čtyři dny na trávení s dětma a v pondělí jdou k otci.
No a už od září intenzivně sháním práci a v Našem regionu se ještě opravdu problematicky shání a jsem s dětma sama,tak o to je to pro mě v tomto smyslu horší a dnes mi zatím neoficiálně zavolala jedna paní,že možná v průběhu července bych mohla nastoupit do kanceláře zatím na skrácený úvazek,což by mi i teď vyhovovalo,protože od září jdou holky do první třídy a teď mám srach,že budu muset těsně před vybojovaným a oblítaným cílem snad od opky ustoupit?
Jsem z toho zmatená,během června se to rozhodne.
A myslím,že kdybych to musela odvolat,tak už by mi ta moje ne příliš vstřícná obvoďačka žádnou žádanku už nevypsala!
Ach jo,já asi opravdu nemůžu mít nic jednoduchého,tak jak to je celý můj život. _________________
35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: st červen 01, 2011 5:24 pm Předmět: |
|
|
Lucinko určtiě to nakonec dopadne vše dobře !! Co s tou antikoncepcí, ptala jsi se ?? _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucinka
|
Zaslal: st červen 01, 2011 5:28 pm Předmět: |
|
|
Sluší ti to Verči,opravdu .
Ptala jsem se své gynekološky a ona říkala,že zná dost žen,které i během operace tabletky braly a že to se píše,protože je obava z případné trombózy,ale to je většinou jen u dlouhodobě ležících pacientů,jen doufám,že já opět nebudu víjimka,když mám vše tak "velice jednoduché",že ?
Teď ještě abych tu antikoncepci dobře snášela,když vím z okolí,že ženy vyskoušejí víc druhů,než jim nějaká sedne . _________________
35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Terča
|
Zaslal: st červen 01, 2011 5:33 pm Předmět: |
|
|
Zuzi, normálně jím nejdéle po třech hodinách spíš po dvou a půl, žaludek si sám řekne. Pravda je, že mě ani mímu se nelíbila už v noci bouřka a dnes lítám i extrémně na malou
.
Lucinko, omlouvám se, že se ptám, Tobě nasadili antikoncepci jen kvůli opce ?
To je totiž jedna velká pravda, že ne každá antikoška každé ženské sedne .
Nebylo by lepší menses pouze odsunout jednorázově? _________________
Davídek
Naposledy upravil Terča dne st červen 01, 2011 5:49 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: st červen 01, 2011 5:46 pm Předmět: |
|
|
Lucinko děěěkuujjiii
hele kočko a nepsaly tady náhodou holky jen o tabletkách na oddálení menzesu?? bylo by to podle mě lepší, než nasazovat antiko... vždyť to bude strašná záhul pro játra Ale nejsem dochtoorr, takže tomu houno rozumím  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|