Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 673, 674, 675 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Terča

PříspěvekZaslal: pá květen 27, 2011 8:22 pm    Předmět: Citovat

Lucinko, dobrouuu, i mě padají oka Embarassed Rolling Eyes ...

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
maraba

PříspěvekZaslal: pá květen 27, 2011 8:24 pm    Předmět: DOTAZ Citovat

Zdravím naše šikulky,hlavně ty co umí vkládat zpravi nebo co dávali v TV. A OTO CHCI POŽÁDAT,v pořadu sama doma běželo o hubnutí a byli tam lékaři z kliniky OB umít to sem vložit?zrovna dnešní téma?předen děkuji Rolling Eyes Laughing

[/url]
oučat 1operace Plzeň/oprava Iscare
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Terča

PříspěvekZaslal: pá květen 27, 2011 9:48 pm    Předmět: Citovat

Maraba, myslíš toto?
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1148499747-sama-doma/411236100171011/

O hubnutí to bylo celý týden Wink .

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Sibyla

PříspěvekZaslal: pá květen 27, 2011 9:57 pm    Předmět: Citovat

Zdravím všechny, konečně mám přeinstalované PC a můžu zase fungovat.
Alenko, Riekery jsou naše oblíbené botky, tata jiné nenosí, já mám taky pár kousků.

Dozvěděla jsem se na webu jedné kliniky zajímavou věc http://www.iscare.cz/operacni_lecba_obezity.html je to v odstavci u těch sester a v tom pod ním Rolling Eyes Laughing

TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček Smile

http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii
zakletá

PříspěvekZaslal: so květen 28, 2011 6:04 am    Předmět: Citovat

Sibyl
Shocked Shocked Shocked Laughing tak to je i pro mě novinka Laughing

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
Lucinka

PříspěvekZaslal: so květen 28, 2011 6:23 am    Předmět: Citovat

Dobré a krásné,ikdyž uplakané a zamračené ranko Všem Laughing Wink Laughing Laughing Laughing Laughing .

35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011
alena1

PříspěvekZaslal: so květen 28, 2011 7:02 am    Předmět: Citovat

Dobré upršané chladné ránko z Bratislavy prajem, ale už to bolo treba a zajtra sa má znova otepliť. Laughing

Sybil ja sa pamätám, že niečo podobné písal aj Jirin, ešte pred opkou, že po tubu sa do 5 rokov žalúdok roztiahne do pôvodnej veľkosti, preto to bolo pôvodne myslené ako operácia pred bandážou a hormón hladu sa po roku začne tvoriť v črevách, proste pri každej operácii treba stále dávať pozor na jedálniček. Mad

Včera sa tu holky bavili o vyprázdňovaní, ak môžem poradiť, ja už vyše mesiaca používam PSYLLIUM, je fantastické, vytvorí taký film okolo toho produktu, idem na vecko každý deň, predtým raz za dva dni, mám menšiu spotrebu papiera a WC deodorantov. Embarassed Laughing Dávam si ho do Acidka s lyžičkou džemu alebo iba so sladidlom, pretože som sweety - na sladké a spraví sa mi akoby jogurt a ešte mi to chutí.

Moni, keď sa budeš chcieť s niektorými žabkami, hlavne tými vyššími rozlúčiť, mám č. 39. Laughing Laughing
mija

PříspěvekZaslal: so květen 28, 2011 7:24 am    Předmět: Citovat

Dobré ranko všem ikdyž poněkud zatažené.Takže se dám asi na uklid a začnu spalovat Razz
žabičky jsou užasné,ale taky mi vadí ten předěl,ale už se těšim až odhodím kila a koupím si botky které se mi konečně pod mojí váhou nerozpadnou. Laughing Laughing Laughing

19.5. 1.konzultace,7.6.a 13.6.kolečko,dr.Melechovský Iscar
operace naplánovaná 15-17.8.tubu
verca

PříspěvekZaslal: so květen 28, 2011 7:28 am    Předmět: Citovat

Krásné dopolko přeji Wink

U nás koonečně bez deště, ale stejně nic moc Rolling Eyes

Můj názor na to všechno je, že pokud se bude stále dodržovat určitá gramáž, tzn i po letech, ať už člověk má jakoukoliv operaci, žaludek neroztáhne, pokud ovšem bude přidávat na porcích, byť jen maličko, ale jistě, nemůže čekat nic jiného, než opětovné vytažení žaludku a tudíž přibírání na váze..... to je to, o čem stále mluvím - nikdo neví, co bude za jeden, dva, tři....roky ..... třeba se tu někdy v budoucnu podělíme, jak jsme na tom, jestli tu na foru za několik let ještě budeme.... Wink

A co kdo kuchtí?? U nás sekačka od včera a ještě jim udělám vinné klobásy zapečené se zelím, takže klobásy alá martička Laughing Laughing Laughing

Po obědě chtějí jet na závody na motokros, takže vás tu nebudu prudit aspoň, jásejte Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Terča

PříspěvekZaslal: so květen 28, 2011 8:35 am    Předmět: Citovat

Krásné zamračené dopoledne, přeju!

Tady je docela zima Evil or Very Mad , zatím neprší a nemuselo by, bo tu máme historické odpoledne, tak bychom rádi vyrazili odpo do města za kultůrou Cool .

Věru, taťka si poručil škubánky Rolling Eyes . On, masožravec Shocked ! Takže já budu vyrábět škubánky...

Davídek
mija

PříspěvekZaslal: so květen 28, 2011 8:52 am    Předmět: Citovat

Veruš,u nás karboše k obídku.A stim roztahováním žaludku souhlasím,ikdyž mě to děsí celoživotní dodržování gramáže Crying or Very sad ,ale snad vydina vysněné postavy mi to v hlavě přecvakne. Confused Exclamation Exclamation

19.5. 1.konzultace,7.6.a 13.6.kolečko,dr.Melechovský Iscar
operace naplánovaná 15-17.8.tubu
Mona

PříspěvekZaslal: so květen 28, 2011 9:08 am    Předmět: Citovat

Evil or Very Mad

3/3 TUBU

Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 12:16 pm, celkově upraveno 1 krát.
bobule

PříspěvekZaslal: so květen 28, 2011 9:12 am    Předmět: Citovat

Dobré ránko všem ...

Sibyl
tyhle stránky jsem si pročítala už cca před dvouma rokama ...

Musím souhlasit s tím co napsala Věra protože když to vezmu jen čistě mým selským rozumem, tak pokud budeme dodržovat porce jaké máme, tak by nemělo k roztahování a přežírání žaludku docházet ... navíc pokud jí člověk od začátku všechno, tak má ještě v záloze redukci jídelníčku co se týká vyváženosti stravy, takže kdo pořád hubne a už nechce, tak lze zvýšit energetický příjem a naopak ...
Podle mě je to pak už opravdu jen a jen na nás ...
K roztažení žaludku a nabírání na váze pár let po operaci způsobí a myslím si, že je to nejhlavnější a nejčastější důvod zvětšování porcí ...
Ono se přidá "tamhle, lžička, tuhle ještě jeden kousek, však ty dvě lžíce co by mi zbyly na talíři už tam taky dostanu ...." a výsledek? pár kg nahoře a člověk ani neví jak!
Musíme se naučit být na sebe tvrdí a disciplinovaní a nedožírat s pocitem, že NÁM TO NEMŮŽE UBLÍŽIT ... bohužel to jsme dělali celej život a díky tomu jsme skončili na operačním sále a stali se součástí statistik bariatrické léčby obezity ...
Můj názor je ten, že ti co po operaci krásně zhubli a dnes mají zas několik kg zpátky se zas dostali tam kde byli před opkou a zvyšují si porce ...
A jsou tu i takové případy, kteří ještě ani nestihli zhubnout na svoji vysněnou váhu a zvětšováním porcí přibírají zpátky a neví jak z toho ven ....

PODOTÝKÁM, ŽE TOHLE JE MŮJ NÁZOR A POZNATEK Z TOHO CO JSEM VYPOZOROVALA A ... HLAVNĚ NETVRDÍM, ŽE JÁ BUDU TA KTERÁ SE DO TĚCH SRAČEK NIKDY NEDOSTANE! NEVÍM CO BUDE, JAK MOJE TĚLO A HLAVNĚ PSYCHIKA BUDE REAGOVAT, JAK TO BUDU ZVLÁDAT ... JE TO BRÁNO VŠEOBECNĚ A NIKOHO NEJMENUJI, PROTOŽE KAŽDEJ SÁM MOC DOBŘE VÍ JAK NA TOM JE ...
PÍŠU TO PROTO, ŽE JE DOBRÝ SI TO OBČAS PŘIPOMENOUT A NEUSÍNAT NA VAVŘÍNECH A NEMYSLET SI, ŽE JAKOUKOLIV OPERACÍ JE VŠECHNO V CAJKU ...

Navíc nevěřím tomu, že tady v České republice bude taková ochota od jakýchkoliv doktorů přeoperovávat pacoše s váhou 70-80 kg po tubu třeba na bandáž jen proto aby se vyvarovali zpětnému nabírání na váze ... systém a pravidla jsou nastavená jinak a hlavně NA TO NEJSOU A JEŠTĚ HOOOODNĚ DLOUHO NEBUDOU PENÍZE!!! Tudíž se nenechme uchlácholit tím co je někde napsané protože to tady takto nefunguje ... možná někde a jen za určitých podmínek ....

Takže bych to viděla tak, že je to zas jen a jen pouze na nás ... bohužel ...

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov

Naposledy upravil bobule dne so květen 28, 2011 11:15 am, celkově upraveno 1 krát.
bobule

PříspěvekZaslal: so květen 28, 2011 9:15 am    Předmět: Citovat

Jinak tady se dnes vaří koprová omáčka s vajcem a knedlíkem ... Rolling Eyes

Zatím neprší, ale je hnusně pod mrakem a včera jsem poprvé dostala "strach z opky" Rolling Eyes Embarassed Confused

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
Lucinka

PříspěvekZaslal: so květen 28, 2011 9:19 am    Předmět: Citovat

Rozumím tvému strachu Bobul,protože já jdu sice teprve na první konzultaci,ikdyž s už ceolým hotovým kolečkem a na jednu stranu doufám,že mi pan doktor dá už rovnou termínek a to,co nejdříve,ale na druhou stranu mám strach,protože začínám zvažovat,jestli zůstat u tubu,nebo spíš chtít bypasse a mám strach z případných komplikací,protože mám malé děti a musím se o ně starat a jsem na ně vlastně sama Laughing Wink Laughing Laughing Sad Crying or Very sad Laughing Laughing .

35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 673, 674, 675 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: