Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 185, 186, 187 ... 222, 223, 224 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
babajogi
|
Zaslal: po březen 21, 2011 7:34 pm Předmět: |
|
|
Do práce musím, nedá se nic dělat bohužel máme šéfa bl*ce...musím si na opku vzít i dovču a to 3 dny, pak už chci jít do práce, jinak dělám telefoní operátorku tak se nenadřu, ale i tak to bude těžký, ale u nás práce bohužel není...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: po březen 21, 2011 8:28 pm Předmět: |
|
|
Babajogi ze by outůůůůů? To by tak sedelo
ja jsem taky operatorka, ale sefa takoveho blba nemam ani nahodou Byla jsem doma tri tydny, a ze jsem sla na dovcu, to jsem si sama zvolila, jinak jsem mohla jit na mesic na neschopenku...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
babajogi
|
Zaslal: po březen 21, 2011 8:34 pm Předmět: |
|
|
ne ne T-mobile no jo,on spoléhá na to že je u nás na jedno volné pracovní místo čeká 14 lidí a je si toho vědom bez práce být nemůžu, takže se budu opatrovat a snad to zvládnu... 3 týdny bych doma ani doma nevydržela hlavně mi prosím nepiš, že to bolí a že proto jsi byla doma, tomi napiš až po opce já se totiž sama sobě divm, že vůbec jdu, jen vidím injekci a kolabuju natož skalpel..brrrr  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Terča
Založen: 23.1.2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Severní Čechy, Štětí
|
Zaslal: po březen 21, 2011 8:40 pm Předmět: |
|
|
Já řešila to samé...shodou okolností, taky operátorka. Jenže, vybrala bych většinu dovolené a pak by mi nezbylo nic na svatební dovolenou .
U nás se snižují počty a každý, kdo nějakým způsobem vybočí, je odměněn. Začalo to stažením lidí z dvanáctek na osmičky a snížením počtů a bude to asi pokračovat.
Ale je ve hvězdách, jestli u toho ještě budu...
Taky se tam fyzicky nenamáhám, ale jen než se tam dohrabu tak je to min hodina a půl... _________________
band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: po březen 21, 2011 8:42 pm Předmět: |
|
|
babajogi:zlatičko, tak tohle téma je jen pro představení,vím že jsi se ptala kam to dávat,víš co prostě vše co je kolem opky tak pod operace,,a ostatní kecáníčko do té kavárny,neboj ,jsou tady holky a chápou že jsi nová,tak to pak přehodí,nebo se to posune,sem píší fakt jen to co jsou zde noví a představujíse,ale neboj nic jsi neudělala,jinak hodně sil na opku a nebojse,nebolíto,,,a jinak už jsem ti psala stejný názor jak holky s prací,prostě život je děsněj takže buď na sebe,moc opatrná jasný,,,a šéfovi odemne vzkaž že je debil!!!a to je co říct já nejsem vubec sprostá myslim na tebe  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: po březen 21, 2011 8:51 pm Předmět: |
|
|
Správně Irisko, kdáká se ve slepičárně takže slepičky honem do kurníku  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
alecram36
Založen: 1.3.2011 Příspěvky: 43 Bydliště: Habrovany . okr.Vyškov
|
Zaslal: út březen 22, 2011 1:55 pm Předmět: |
|
|
Děkuji za držení palečků, tak musím navštívit psychologa a internisty zabívající dietologií, ale vůbec nevím kam mám jít v Brně nebo Vyškov . Mám tel čísla přímo na odborníky do Břeclavi ,ale to bych musela vše spojit v jeden den i pana doktora Čierného.  _________________ url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wEDVxsd/]
[/url]
Marcela
18.5.2011 plikace Břeclav MuDr.Čierny |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: út březen 22, 2011 3:16 pm Předmět: |
|
|
Babajogi
tyden po bandazi jsem uz sla do skoly, dokonce mela svou prvni hodinu Balon ucil... Takze to snad pujde... ale nevim, po dvou, trech dnech to asi moc nedas, zas abys sebou nekde nesekla a pak presivat stehy apod.? O to jde... Budes slaba...
No a jak psala Terca, ze by nemela na svatebni cestu dovcu, tak mne nic takoveho nehrozi, tak jsem si proste dovolenou vzala, je to jedno. To jsem teda na tebe zvedava. A uz nekecam, to nic. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
borufka
|
Zaslal: ne březen 27, 2011 5:29 pm Předmět: |
|
|
Ahoj holky a kluci
Jsem tu nováček, už nějakou dobu vás tady čtu, myslím, že jsem nastudovala hodně Ale asi tím mi vzniklo dilema: bandáž nebo tubu?? A Iscare nebo OBklinika?? Co vy na to? Budu moc ráda...zatím jsem do obou poslala mail, protože telefonovat z práce nemůžu a domů dojedu pozdě..
Jinak moje BMI přesahuje 40, mám bohužel i cukrovku, nemocnou štítku a tak..
Tak snad jsem se pro začátek představila a doufám, že mi sem hodíte mi vaše názory.
Moc děkuju a závidím vaše odhazování  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: ne březen 27, 2011 5:39 pm Předmět: |
|
|
Borufko
vítám tě mezi námi...
rozhodnout se na jakou kliniku půjdeš je jen a jen na tobě... ale za mě, a věřím že i za ostatní kteří jí navštěvují, musím hodně vychválit OB kliniku a profesionály na ní ... ale jak jsem psala, rozhodnutí je stejně na tobě.
Kolik je ti let? zkus zabojovat s metříkem, jak jsi na tom s váhou, pro přehled http://forum.bandingklub.cz/about252.html
Jinak to přeji ať se ti tady líbí, a ať se také dočkáš svého vysněného termínku! _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: ne březen 27, 2011 5:39 pm Předmět: |
|
|
borufka:vítej na foru,,tak první super krok máš za sebou a to že jsi tu s námi,takže přeji hodně štěstíčka do rozhodování i do boje,,,přeji pěkný den,,a jinak BMI i nemoci jsi jasný případ pod kudličku,,,tak hodně zdaru do nového života a boje,,,a ať jsou fuč ty kilíčka  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
borufka
|
Zaslal: ne březen 27, 2011 6:10 pm Předmět: |
|
|
Moc děkuju za přivítání
Já právě trochu váhám, uvidím, jestli mi někdo odpoví. Snad se vše podaří, před 4. lety jsem ještě měla váhu, která je (snad) vidět na metříku. Jinak bych chtěla tak 65, to jsem taky mívala Ale zatím bych byla ráda i za tohle...
Je mi 31 let, to jsem asi do metříku nezadala mě tak napadá  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
borufka
|
Zaslal: ne březen 27, 2011 6:16 pm Předmět: |
|
|
Tak snad je tady už i ten metřík...a jestli vám to nebude vadit, půjdu za vámi do kavárny, abych tu moc nezabírala místo  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vlada
|
Zaslal: ne březen 27, 2011 6:22 pm Předmět: |
|
|
Borufko vítej já jsem se taky rozhodovala mezi bandáží a tubu a chci tubu teprve mě čeká a snad se i dočkám,prostě to jednou bude  _________________
28.6.11 TUBU v TURNOVĚ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Annax
|
Zaslal: ne březen 27, 2011 6:37 pm Předmět: |
|
|
Borufko
Vítej, držím palce, ať se rozhodneš pro to, co bude pro Tebe nejvhodnější! _________________
44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|