Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

Ahoj

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
martina

PříspěvekZaslal: pá srpen 11, 2006 5:09 pm    Předmět: Citovat

Ahojky Míšo a jsovko, tak to je krásní zpráva. Moc vám to přeji a jsem ráda za vás. Držte se Laughing Laughing Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
matrix.xx
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá srpen 11, 2006 6:46 pm    Předmět: Citovat

MICHAELA napsal:
No to si nemysli MATRIXI,že se netěšíme,ale dokud nebudu ležet na tom stole a nebude se ke mně blížit sestřička s kyslíkovou maskou,tak se budu pořád bát a nervovat.Protože četl jsi tu ,že jednu vrátili domů a už při tom měla nástup a našli jí zánět.To je to čeho se bojím,že při mým...štěstí...bude velká voda,nepůjde elektrika,onemocní doktor nebo já atd. Crying or Very sad Laughing Laughing tetˇto zlehčuju ale v podstatě je to tak.Čtu tady jak někteří dlouho čekali a stále čekají a nemůžou se přesto že jsou vhodný na tu operaci dostat.Já vím že jde o Brno,ale připadá mi to že jsem to měla neskutečně jednoduchý a rychlý,tak se bojím aby se nakonec něco nepodělalo.A doufám že se budu taky brzy moci vytahovat jako vy(mazáci)že se dostanu do starých kalhot a kupuju si nový trika Wink .Mimochodem jsi frajer a všichni co se vám tak daří taky a moc vám to přeju.

Ahojky,takže není rady není pomoci, boj se boj Very Happy
Bojíš se ze zásady,ještě sem neslyšel že by si někdo báním něco pomohl,ty musíš herdek híml her got Twisted Evil přece myslet na to nový,lepší a ne na to že se bojíš,bojím se a hotovo,tak než tě kuchnou,tak se dohodni aby ti to bojím taky fikli a bude klid Very Happy
Řeknu ti co se stalo přímo mému vedle ležícímu který šel na kudlu hned po mně,ten počítal s operací na 100% a oni mu ji také udělali,ale když se vrátil ke mně na pokoj,tak se zjistilo,že sice má pět řezů jak je při bandáži běžné,ale kroužek nikde,byl tak uvnitř zalitej lojem že i přes snahu lékařů nebyli schopni operaci dovést do úspěšného konce,tak ho pustili domů a hned nastoupil na odtučňovací kůru na karlák a po odtučnění 10 kil jde na kudlu znovu,tím sem chtěl říct že ať je jakýkoliv problém,vždycky se dá řešit,ale chce to taky přístup a né se jen bát,čím víc se baby nepoučitelný budete nervovat,tím budete mít horší výsledky testů a tím si samosebou zaděláváte na případný odsunutí na pozdější dobu,takže ještě jednou báním si ničehož nedocílíte ani nepomůžete a bát se ze zásady není hodno dospělých žen mnohdy matek dětí,takže rozum do hrstí a směle na kuchací stoly ať se to točí, hlavně že poletí hnusný kila do píííííííp Twisted Evil Wink a chci tu číst jen samý pozitivní věci a ne hekání a blekotání vybobkovanejch bab a tím končím.
Mějte se exclusive a zase až vám poteče kamsi,tak já se stavím. Wink Wink
MICHAELA

PříspěvekZaslal: pá srpen 11, 2006 7:04 pm    Předmět: Citovat

Teda ty nám dáváš kapky Confused ,že já rozumná žena a matka se tedy už nebojím Rolling Eyes Ne že bys mě tím otevřeným a zase zavřeným pánem uklidnil,ale jako že jsem to nečetla.Od tetˇmyslím jen pozitivně slibuju. Wink
matrix.xx
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá srpen 11, 2006 7:07 pm    Předmět: Citovat

[quote="MICHAELA"]Teda ty nám dáváš kapky Confused ,že já rozumná žena a matka se tedy už nebojím Rolling Eyes Ne že bys mě tím otevřeným a zase zavřeným pánem uklidnil,ale jako že jsem to nečetla.Od tetˇmyslím jen pozitivně slibuju. Wink[/qu

HALELUJA,CHVALTE PÁNA,SLEPÝ PROZŘEL Very Happy Very Happy Twisted Evil
PŘIPADÁM SI TU JAK MISIONÁŘ CO SVĚTLO PŘINÁŠÍ Wink Very Happy
jsovka

PříspěvekZaslal: pá srpen 11, 2006 7:19 pm    Předmět: Citovat

Ahoj všichni,já se tedy připojuji k Míše a už se tedy také nebudu bát. Já se vlastně za sebe ani moc nebojím,spíš mám trému nebo tak něco. Je pravda,že to musí klapnout se vším všudy,protože my si to zasloužíme. A to už jenom za to,že jsme se tak dlouho s těma kilama tahali a pořádně se s nima nadřeli. Alespoň já jo,tahám je tu z vás asi nejdéle( každý holt svého štěstí strůjce) a tak se moc těším až ze mne začnou padat dolu a já začnu nový život i když tu poslední třetinu. Ale i ta stojí za to žít a prožít a ne probolet a prohekat. A tak jdu do toho. Laughing
jsovka

PříspěvekZaslal: pá srpen 11, 2006 7:22 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Marti dík za přání,jsem moc ráda,že jsou tu samé spřízněné duše a Míša jistě taky.Jsovka Laughing Laughing
bela

PříspěvekZaslal: so srpen 12, 2006 9:20 am    Předmět: Citovat

Nazdárek Metrixi Laughing Laughing Laughing
Už jsem myslela,že jak hubneš už jsi na nás zanevřel Very Happy Very Happy Very Happy
Jak je chlape?Asi dobře,podle toho jak píšeš Wink Mě je taky fajn.Akorát bych chtěla aby ty kila šly ještě rychleji pryč.No ale to asi neuspěchám.
Tak papa Cool Cool Cool
matrix.xx
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne srpen 13, 2006 8:29 am    Předmět: Citovat

Vydrž prťka,vydrž, Twisted Evil všechno půjde jen to chce čas nic víc a pravda trochu tý disciplíny. Very Happy
martina

PříspěvekZaslal: ne srpen 13, 2006 12:15 pm    Předmět: Citovat

Ahojky všichni, jak jsem už psala v úterý jedu na první konzultaci, a potřebovala bych poradit, nejlepší spojení na místo. Přijedu vlakem na hlavní nádraži, pak pojedu metrem, můžete mi říct, která ta cesta je nejlepší. Jestli na Vltavskou? Sice jsem se v Praze narodila a skoro 24 let tam žila, ale teď už té,ěř 18 let žiju mimo a dost se to tom změnilo. Vím, že jsou tady samí fajn a hodní človičci a poradí mi. Díky Rolling Eyes Rolling Eyes Embarassed Embarassed Rolling Eyes Rolling Eyes Embarassed Embarassed
Jaja

PříspěvekZaslal: ne srpen 13, 2006 12:22 pm    Předmět: Citovat

Ahojky Marti, určitě z Vltavské tramvají. Teď si ale nemohu vůbec vzpomenout která tam jede. To je jedno, jsou tam jízdní řády tak se jukni. Very Happy Very Happy .Jaja
bela

PříspěvekZaslal: ne srpen 13, 2006 2:09 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Marti spojení je popsáno na stránkách ISCARE,Tak tam jukni co Ti bude nejvíc vyhovovat. Laughing Laughing Laughing
martina

PříspěvekZaslal: ne srpen 13, 2006 4:35 pm    Předmět: Citovat

Díky holky, koukala jsem, ale právě nevím, která cesta je nejvýhodnější, nebo přesně nejrychlejší. Vlak mi přijede ve 3/4 na 9 a v Iscaru mám být v 10, tak abych to stihla. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Barbora

PříspěvekZaslal: ne srpen 13, 2006 5:21 pm    Předmět: Citovat

Marti, z hlavního jsi v Holešovicích za 5 minut! Neboj!
martina

PříspěvekZaslal: po srpen 14, 2006 8:44 am    Předmět: Citovat

. Laughing Laughing Laughing

Naposledy upravil martina dne ne srpen 27, 2006 11:02 am, celkově upraveno 1 krát.
Gabi

PříspěvekZaslal: po srpen 14, 2006 4:58 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Marti,budu na tebe zítra myslet a dej vědět jaký to tam bylo já jdu ve středu v 10.00. Jsem napjatá a už bych nejradši šla zítra rovnou na operaci. A taky myslím na ty co to mají za sebou(ty se mají) dnes šla Jsovka ,zítra Míša. Razz Jájo to je dobře že je ti líp, zbytečně ale neryskuj kdyby jsi měla zánět léčilo by se to hůře.Jestli máš pořád teplotu radči tam zajeď.Jinak tobě a L přeji brzké pooperační uzdravení a rychlé schazování kilíček (to semo přeju všem) tak papky Wink Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Další

Přejdi na: