Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

Ahoj

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 12, 13, 14  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Milca-berca

PříspěvekZaslal: čt srpen 10, 2006 5:22 pm    Předmět: Citovat

Wink panenko ty jedna lichotnice....děkuji ...nezlob nebo tě kousnu hihihi...Ty jsi tak mocinky fajn mladá dáma...opravdu..bylo mi potěšením si stebou popovídat Razz ....a jsem tu kdykoliv pro Tebe Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
martina

PříspěvekZaslal: čt srpen 10, 2006 5:50 pm    Předmět: Milče - berušce Citovat

Arrow

Naposledy upravil martina dne ne srpen 27, 2006 11:00 am, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MICHAELA

PříspěvekZaslal: čt srpen 10, 2006 5:57 pm    Předmět: Citovat

Marti,jsi bezva a určitě si to zasloužíš,být jednou v rodině na prvním místě.To sebevědomí je důležitá věc a ty ho tím že jdeš za svým cílem,jen a jen posílíš.Počkej jaká budeš koča a rodina bude ve finále spokojená taky,protože není nad usměvavou a spokojenou maminku. Laughing Laughing Laughing
martina

PříspěvekZaslal: čt srpen 10, 2006 6:06 pm    Předmět: Citovat

. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Naposledy upravil martina dne ne srpen 27, 2006 11:01 am, celkově upraveno 1 krát.
Milca-berca

PříspěvekZaslal: čt srpen 10, 2006 6:33 pm    Předmět: Martince Citovat

..... Wink supér slova..to jsem přesně od Tebe chtěla číst..Ano sluníčko ,je čas po těch všech letech také začít myslet na sebe..hurá do boje..dokážešto a najdeš si pak lepší práci..co to je být doma ted už jen třeba 3-4měsíce....To je jako zrnko prachu v písku.Držím pestičky....pa Mili Razz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
jsovka

PříspěvekZaslal: pá srpen 11, 2006 12:14 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Michaelo,chtěla bych vědět jestli už víš přesný termín. Mně ještě nevolali a vzhledem k tomu,že je už pátek odpoledne,nevím zda tam nemám zavolat sama.papa
MICHAELA

PříspěvekZaslal: pá srpen 11, 2006 12:20 pm    Předmět: Citovat

Ahojky jsovko tetˇjsem se tě na totéž ptala v soukromý zprávě,když jsem zjistila že jsi přítomná.Mě taky nevolali,včera jsem tam volala já a tvrdili že určo nezapomněli.Když se neozvou,normálně v plný plní nastoupím v pondělí do Iscare
martina

PříspěvekZaslal: pá srpen 11, 2006 12:32 pm    Předmět: Citovat

Ahojky Míšo, celé dopoledně jsem na tebe myslela, jestli se ti už ozvali a teď tady čtu, že zatím ne. No to ti nezávidím, to musíš mít hrozné nervy. Ale vydrž, už jseš tak blizoučko. Držím palečky moc a moc. Rolling Eyes Crying or Very sad Laughing Rolling Eyes Crying or Very sad Laughing Rolling Eyes Crying or Very sad Laughing Rolling Eyes Crying or Very sad Laughing
MICHAELA

PříspěvekZaslal: pá srpen 11, 2006 12:45 pm    Předmět: Citovat

Marti děkuju jsi moc hodná Smile .Kupodivu jsem tetˇo chlup klidnější,když vím že jsovce taky nevolali.Na 2 už by nezapomněli Wink Doufám.
jsovka

PříspěvekZaslal: pá srpen 11, 2006 12:48 pm    Předmět: Citovat

Ahoj míšo,tak už volali,nastupuji v pondělí a hned jdu na operaci.Nebála jsem se,ale od chvíle co zavolali mám divný tla okolo žaludku. Myslela jsem,že budu v pohodě,není to moje první operace,ale jsem nějaká vyklepaná. Je pravda,že už nejsem žádná mladice tak asi proto. Navíc jde na to také syn a tak mám větší strach o něho. Snad vše dobře dopadne. Já věřím,že se spolu setkáme a pokecáme osobně. Budu se na tebe těšit. Jsovka
martina

PříspěvekZaslal: pá srpen 11, 2006 12:50 pm    Předmět: Citovat

tak to je v pohodě, na 2 by opravdu nezapomněli. Exclamation Užij si klidný víkend (mě se to radí, viď?), a příští víkend už budeš mít aspoň o kilo nenávratně míň. Laughing
MICHAELA

PříspěvekZaslal: pá srpen 11, 2006 12:52 pm    Předmět: Citovat

Bud´ráda že už alesponˇvíš na 100% že jdeš,já byla klidnější asi tak 10 minutek ,co jsem věděla že ty ještě taky nic nevíš Wink .Už se klepu taky,a ty se neboj jak jsi četla od Matrixe zprávy ,chlapy to snáší mnohem líp a hubnou rychleji.Pa a určo se tam uvidíme.I kdyby nevolali,jedu tam a nehnu se bez kroužku Laughing Laughing
MICHAELA

PříspěvekZaslal: pá srpen 11, 2006 1:01 pm    Předmět: Citovat

Tak už je zase všechno jinak,volali a mám v pondělí ve 13.00 nástup a kuchat mě budou v úterý ráno.To bude čekání ach jo,hlavně že už to bude, ty nervy jsou šílený.TAKŽE JSOVKO,POKUD SE NEMINEME ,TAK SE URČITĚ UVIDÍME Razz Razz Razz Ale stejně bojim,bojim
matrix.xx
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá srpen 11, 2006 1:35 pm    Předmět: Citovat

MICHAELA napsal:
Tak už je zase všechno jinak,volali a mám v pondělí ve 13.00 nástup a kuchat mě budou v úterý ráno.To bude čekání ach jo,hlavně že už to bude, ty nervy jsou šílený.TAKŽE JSOVKO,POKUD SE NEMINEME ,TAK SE URČITĚ UVIDÍME Razz Razz Razz Ale stejně bojim,bojim

Ahojky tak tu čtu ty vaše výlevy baby mizerný ale že by ste fakt zasloužily,rodíte děti furt na nás chlapy páskujete jak ste statečnýa co toho vydržíte a klepete se jak darovaný psi Very Happy
Už sem toho tady napsal asi tunu informací,ale asi to nikdo nečte,nemáte se čeho bát,fakt to není nic hroznýho,opravdu až se vzbudíte tak malinko to bude bolet ale opravdu málo a každý den to bude lepší a lepší, takže furt tady nefňukejte jak histerický báby Wink
Všechny které projdete sítem vyšetření to zvládnete a pak mi dáte za pravdu že to nebylo nic tak příšernýho,já sem před tím nebyl na žádný operaci,tak si myslím že sem měl důvod z toho být vyprdlej,ale já sem si to tak dokonale užil jak málo co,opravdu,ale bylo to tím,že jsem stále myslel na to že sem dostal šanci otevřít dveře do zcela jinýho světa na který my bandasky a bedny kitu koukáme jen z povzdálí.
Jen pro vaše info jsem 7 týdnů po bandáži a mám dole 18 kilo a dnes sem si byl koupit nový kalhoty a trika a tohle Vás všechny milé dámy čeká taky, takže se koukejte těšit a dost bylo fňukání.
Sem zvědav jestli mi některá z Vás po operaci dá za pravdu.
Takže všem držím kolíky a myslet pozitivně prosím čáááu Very Happy Twisted Evil ,
MICHAELA

PříspěvekZaslal: pá srpen 11, 2006 1:53 pm    Předmět: Citovat

No to si nemysli MATRIXI,že se netěšíme,ale dokud nebudu ležet na tom stole a nebude se ke mně blížit sestřička s kyslíkovou maskou,tak se budu pořád bát a nervovat.Protože četl jsi tu ,že jednu vrátili domů a už při tom měla nástup a našli jí zánět.To je to čeho se bojím,že při mým...štěstí...bude velká voda,nepůjde elektrika,onemocní doktor nebo já atd. Crying or Very sad Laughing Laughing tetˇto zlehčuju ale v podstatě je to tak.Čtu tady jak někteří dlouho čekali a stále čekají a nemůžou se přesto že jsou vhodný na tu operaci dostat.Já vím že jde o Brno,ale připadá mi to že jsem to měla neskutečně jednoduchý a rychlý,tak se bojím aby se nakonec něco nepodělalo.A doufám že se budu taky brzy moci vytahovat jako vy(mazáci)že se dostanu do starých kalhot a kupuju si nový trika Wink .Mimochodem jsi frajer a všichni co se vám tak daří taky a moc vám to přeju.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 12, 13, 14  Další

Přejdi na: