| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
martina
|
Zaslal: čt srpen 10, 2006 2:02 pm Předmět: |
|
|

Naposledy upravil martina dne ne srpen 27, 2006 10:55 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: čt srpen 10, 2006 2:12 pm Předmět: |
|
|
A co ty Míšo, už víš přesné datum?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MICHAELA
|
Zaslal: čt srpen 10, 2006 2:13 pm Předmět: |
|
|
myslím že to je rozumný rozhodnutí. On kdyby o tom manžel třeba věděl,tak by na tebe taky tak netlačil.Když nemá ani potuchy k čemu se chystáš ,tak kouká hlavně na dobro rodiny.Máte děti a prachy jsou potřeba ,to je jasný.Nemáš to holka lehký.K tomu nezbývá než říct(omlouvám se za ty výrazy)....když se to sere,tak se to hold sere.....sorry musela jsem.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
bela
|
Zaslal: čt srpen 10, 2006 2:14 pm Předmět: |
|
|
Martí držím palečky a na manžela se vyprdni ještě bude rád až bude mít doma kočku
Jeď a dej vědět  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MICHAELA
|
Zaslal: čt srpen 10, 2006 2:17 pm Předmět: |
|
|
Děvčata,ještě mi přesný datum nevolaly.Přemýšlím ,jestli tam nemám zavolat já.Aby na mě tak zapomněli Dneska už jsem samýma nervama nemohla spát,to mi snad nemůžou udělat,zapomenout na mě  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: čt srpen 10, 2006 2:23 pm Předmět: pro belu |
|
|

Naposledy upravil martina dne ne srpen 27, 2006 10:59 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
bela
|
Zaslal: čt srpen 10, 2006 2:25 pm Předmět: |
|
|
Jé Míšo ty jsi jak já mě taky furt nevolali,a já furt otravovala volala jsem tam asi třikrát,až mi to bylo blbý.
Ale musela jsem dozvěděla jsem se to ve čtvrtek a v pondělí jsem nastupovala.A kdy Ti řekli přibližný termín? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: čt srpen 10, 2006 2:25 pm Předmět: pro Míšu |
|
|
no já holka nevím, ale jestli ti nezavolají během zítřejšího dopoledně, tak bych tam asi zavolala. Výdyť čas běží a teoreticky bys mohla jít už v ponděli, ne?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MICHAELA
|
Zaslal: čt srpen 10, 2006 2:30 pm Předmět: |
|
|
Tak já počkám do dneska 17:00 a pak fakt volám.Díky To Jaja a L.,ty už jsou v poho,jestlipak se poznali.Myslím na ně na berušky,jak jim asi je?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: čt srpen 10, 2006 2:56 pm Předmět: |
|
|
To já na ně holky naše statečný taky myslím. Tak dej Míšo hned vědět, co ti řekli. Jsem netrpělivá za tebe. Asi se opravdu na všechno vykašlu a půjdu si za svým. Tolik let jsem čekala, byla na posledním místě, tak tentokrát si dovolím být na 1. místě a udělám konečně něco pro sebe. Držím palečky moc a moc, abys už věděla to datum. pa  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
panenka

|
Zaslal: čt srpen 10, 2006 3:24 pm Předmět: |
|
|
Ahojky kočenky,
tak jsem si dnes zavolala do Iscare bylo mi řečeno, že si mam vyplnit dotazničky a pak přijet na krev... takže tydeni jidelniček udělam ted na dovči( to teda bude vypadat) a zavolam si tam joooj nevite někdo na tu krev se taky musi objednavat? asi zřejmě ano ale vyjadřila se ta ona slečna (paní) na recepci, že objednání není třeba že to mě objednají až po krvince.... , nebo nevi někdo jak to je? taky doufam jako par ostatnich že pokud to pujde bych ráda na dvě vyšetření za den a podobně když do Praglu to mam přez 300km ale ono už je to jedno když se člověk do toho pusti je mu to už jedno a jde za tím, takže Všem fandím a držím pěstičky, držte se! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
bela
|
Zaslal: čt srpen 10, 2006 3:48 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Panenko
Určitě Tě objednají na víc vyšetření za den.Já jsem sice jen 100km od Prahy,ale taky mi dávali 2 vyšetření za den.Jsou tam fakt ochotný a berou ohled.Tak pa a ať Ti to vyjde co nejdřív  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Gabi
|
Zaslal: čt srpen 10, 2006 4:01 pm Předmět: |
|
|
Panenko ,mě řekli že mi vezmou krev hned při první konzultaci a na tu jsem se rovnou obědnala.Jinak ti fandím že jsi to nevzdala a pokračuješ i když to máš tak daleko. Na tři dny se odmlčím odjíždím k mamce k Vlašimi tak zase v neděli pá příjemný víkend:P |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Milca-berca
Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 234 Bydliště: Benešov,35let,bezdětná
|
Zaslal: čt srpen 10, 2006 4:12 pm Předmět: Martince |
|
|
Ahojenky Martínko....poslechni své srdíčko...a udělej co chceš Ty udělat...třeba to bude poprvé,kdy půjdeš za svým srdíčkem. Práce byla je a bude..a do nové můžeš pak nastoupit až budeš v pořádku..jsi-li doma už delší dobu tak už to třeba ty 3-4měsíce vydrží...Mysli hlavně na sebe,,doted jsi jistě myslela na děti a manžela a sama jsi šla stranou.Zvedni hlavičku a jdi do boje..a jak tu někdo psal..vem třeba manžela sebou.At ví jaká jsi šikulka a at ví jakou má šikulku manželičku.Jistě to pochopí.Je fakt,že nemusíš marodit ale nastane situace,že se musí marodit..a propustí tě ,tak jako tak.Neber nic takového....kde mají takové drsné podmínky,hřeší na to!Padla by jsi brzo na pusinku zdravotně..mysli na SEBE TED TY JSI TA DŮLAŽITÁ!...Držím pěstičky v rozhodnutí se..pa Mili  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
panenka

|
Zaslal: čt srpen 10, 2006 4:53 pm Předmět: |
|
|
| Ahojik, Gábi, Beli no ja to nějak dohoukam za tyden si tam zavolam a ještě se domluvim jak s tou krvi a všechno:) Ještě bych chtěla moc moc mocinko poděkovat MILCI-BERCI pač diky ni ted mam do toho chutí vic a víc, po našem telefonátku, a moc ji za Všechno děkuju a i Vám dalším tady..... za tyden po dovolence se ozvu, jste moje sluníčka a ja Vám za to děkuji moc a moc.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|