Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 605, 606, 607 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
bobule

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 1:46 pm    Předmět: Citovat

Evi hlavně klííídek a bude to dobrý Wink

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 1:51 pm    Předmět: Citovat

Jsem klidná.. teda zatím... Wink [/b]
zannetta27

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 4:00 pm    Předmět: Citovat

ahoj holky,...tak jsem zase tu,ale trochu zklamaná Sad ,nevím co mám,dělat,..tak moc jsem se těšila na opku a na to jak se konečně uvidím hubnout,ale asi to nebude možné Crying or Very sad ,...v polovině března bychom měli pracovně odjet do Ameriky a proto asi nemůžu na opku Rolling Eyes ,...ach jo,...jsem od malička buřtík a ted když jsem skoro krůček k tomu konečně vypadat dobře a obléknout si vše podle toho co se mi líbí,tak zase nemůžu,....,...myslíte,že je ještě nějaká možnost??? Ameriku nemůžeme nechat,..je to velká šance,ale chci i hubnout,...asi to nepůjde,že?? Rolling Eyes Rolling Eyes Crying or Very sad

[/url]
Tubu Turnov Mudr.Hrubý 5.4.2011, moooc se těším dcerka 8 let,druh 37 let
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
verca

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 4:02 pm    Předmět: Citovat

žanetko a už máš celé kolečko udělané?? Že by šlo třeba zavolat si o bližší termínek Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
zannetta27

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 4:09 pm    Předmět: Citovat

verčo kolečo už mám,...jen mám zavolat a objednat se na konzultaci jak jsem chtěla přejít k mudr. Hrubému a pak,že bychom se domluvili na termín,ale bylo mi v Iscare řečeno,že min.2. měsíce bych tu musela po oopce ještě být tak nevím,..ach jo Crying or Very sad

[/url]
zannetta27

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 4:12 pm    Předmět: Citovat

a co ten žaludeční přírodní balonek Slim Ball?, máte s tím někdo zkušenost?, Rolling Eyes

[/url]
qwys

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 4:18 pm    Předmět: ... Citovat

Zannetta27

taky mě napadl ten balonek, ale ještě jiný. Ten BIB, co ti zavedou jako pri gastru do žaludku a pak je tam nějakou dobu a pak snad když začne po několika měsících (?) modrat moč (?), tak se ten balonek vyndava.
Nicmene to pry stoji asi 30 tisic.
Pry se zhubne kolem 30 kg, ale byva tam pak jojo. To by chtelo pak asi udrzovat kvanty psyllia nebo necim jako jsou ty slim bally... Bohuzel v tomto nejsem kovaná, ale ten balonek mi dr. taky zkoušela nabízet.

No to jsem tu naplacala svoje zvasty, ono je to mozna trochu jinak, viz http://www.egk.cz/www/cz/n_obezita.phtml?tid=02 .
jane-jane

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 4:24 pm    Předmět: Citovat

žanetko ... nic nevzdávej a nesmutníííííííííí.... krásně jsi to našlápla!!! Určitě by stálo za úvahu spojit se s Dr. Hrubým. Dělá pro lidičky možné i nemožné............... Wink Wink JDe jen o to neztratit ani den!

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel Smile)
cindicek

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 4:34 pm    Předmět: Citovat

zannetta: ahoj, jsem tu nova, ale dovolim si taky se zapojit do diskuze. Co takhle zkusit s novou zmenou - Amerika - i celkovou zivotni zmenu = zkusit to jeste nejak sama alespon zkusit (neznam tvoje predchozi pokusy ci zkusenosti..Smile. Asi bych se nenechala operovat, protoze clovek musi dost dlouho dochazet na pravidelne kontroly a nejak si to neumim predstavit. I bych mela strach, kdyby neco..
Co se tyka balonku, tak mam o tom nejake info od sveho gastroenterologa, na ktereho nedam dopustit - je to primar gasta v Malde Boleslavi. Balonek je "jen" takova kosmetika, da se rici. Pomijim to, ze to stoji ca 25 tisic, neni to hrazene. ale cert to vem - horsi je, ze opravdu hrozi vyrazny jojo efekt. Je to jen na par mesicu, pak se balonek vynda a... Navic jsem se doslechla, ze tam meli nekolik lidi s timto, a ze nejaky pan akorat tam pul roku zvraci, muze jen jogurty a podobne...zkratka je to znacne cizi predmet v tele (primo v zaludku, coz mi pripada horsi, nezli treba band), a vi buh, jak to clovek snese. i kdyz - to by se dalo rici o vsem, ale ja bych se na to "vyprdla", protoze dle meho prevazujou argumenty proti:-)

28 let, bezdětná, 2 ovčáci, bezva rodina a 5 a půl roku přítel, 13/4/2011 plikace OB klinika
verca

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 4:41 pm    Předmět: Citovat

žanetko ty výsledky máš už u sebe?? Jinak nevidím žádný důvod, proč by jsi měla někam ještě docházet, když od nich odejdeš, to zase dělají jen nějaké bububu a tím se rozhodně nenech odradit !!

A pokud by jsi šla do Turnova, tak tam dělají tubu a bypassy až od dubna, do té doby jen bandy - tak to aspoň řekl Hrubáček bobulíně ve čt na konzultaci ...ale rozhodně nezoufej a zkus se domluvit Wink

A nad balonkem bych vůbec neuvažovala Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink

Naposledy upravil verca dne ne únor 06, 2011 4:42 pm, celkově upraveno 1 krát.
jane-jane

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 4:41 pm    Předmět: Citovat

cindicek..... myslím, že i v USA mají své zkušenosti s bartiatr. operacemi Wink .... tzn. kontrolovat by se dalo i tam,,,,,

TUBU-Turnov 10/11/2010
cindicek

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 4:54 pm    Předmět: Citovat

jane-jane: no tak to kazdopadne Smile) myslela jsem to spis tak, ze bych asi neodjizdela z republiky v nejakem vylozene kratkem obdobi po operaci...to bych si proste nelajsla - celkove uz kvuli zmene klimatu a vseho, ale tot jen muj nazor;-)

28 let, bezdětná, 2 ovčáci, bezva rodina a 5 a půl roku přítel, 13/4/2011 plikace OB klinika
bobule

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 4:56 pm    Předmět: Citovat

žaneto
zvedni telefon, zavolej do Turnova, vyzpovídej se panu dochtórovi, řekni o jakou operaci stojíš a pokud chceš nakonec to tubu, tak si na něm trvej a já věřím, že ti vyjde vstříc.
Páč udělat si zde bandáž a odjet pak pryč je o ničem ... musíš doplňovat atd. ... v tomto směru a ve tvé situaci by byla lepší tubulizace.
Pokud máš veškerá vyšetření a vše je o.k, tak určitě na nějakej príma termínek přijdete. Wink
A nad balonkem vůbec, ale vůbec neuvažuj!!!

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
jane-jane

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 4:59 pm    Předmět: Citovat

bobul.... mluffíš mi z duše...!!! ŽANETKO...JDI DO TEHO PERSAMA! Wink

cindicek..... já pobývala služebně rok v Iráku...musela jsem tam odjet po něj. gyn.komplikacích.... a i tam se to dalo zvládnout. Jde o to jen chtít a myslím, že Žanetka chce mooc Laughing

TUBU-Turnov 10/11/2010
cindicek

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 5:20 pm    Předmět: Citovat

jane-jane: urcite to jde, zvlast, pokud neni na vyber, tak to clovek musi zvladnout. ja ji neodrazuju, jen rikam svuj nazor z druhe strany:-) take zalezi na tom, co ji k tomu kdo rekne, to bych take vzala v potaz - mysleno doktory:-)

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 605, 606, 607 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: