Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 341, 342, 343 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
marie S.
|
Zaslal: st únor 04, 2009 12:30 pm Předmět: |
|
|
blanko, počkej ještě tak 2 dny, snaž se rýmy zbavit, ale pokud nepřestane, tak bych operaci zrušila, myslím že rýma a anestezie není moc dobrá kombinace, + smrkání při stezích na břiše, je to infekce a jde o to aby se z rýma nevyklubalo v tomto chřipkovém období něco nejhorší. Je to sice nepříjemné , ale co se dá dělat.držím palec aby se povedllo rýmu vystrnadit  _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kukla
|
Zaslal: st únor 04, 2009 1:01 pm Předmět: |
|
|
Ahojky, jako nováček mám spoustu otázek a předem děkuji za odpověd Zajímalo by mě jak je to s dietou před operací, kdy jí nasadí a jestli dietu mají všichni, a jestli vychází z napsaného jídelníčku (dotazníku) Jsem objednaná do IS. 17.2 Už se moc těšim  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
severka
|
Zaslal: čt únor 05, 2009 5:12 pm Předmět: |
|
|
Blanka67
Ahoj jestli máš rýmu a do tý dobi jí nezlikviduješ tak tě nevemou,dnes jsem se vrátila,sice po operaci ale interní mě vyšetřovala jestli nemám vyrozu tak se připrav na posun,nesmíš mít ani opar byť zaschnutý a držím pěsti.  _________________ url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/whA6yYV/]
[/url] je mi 60 3 děti již dospělé 5 vnoučat |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: čt únor 05, 2009 7:20 pm Předmět: |
|
|
severko a co ti nakonec udělali? bandáž nechali? _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kukla
|
Zaslal: čt únor 05, 2009 10:26 pm Předmět: |
|
|
Ahoj děvčata, jsem zklamaná vaší nereakcí na můj dotaz, asi se vám zdá že je nezajímaví, ale mě by to docela zajímalo , koukám že se ale věnujete problémům mezi sebou (co se znáte déle a asi osobně) Všade píšete neboj se zeptat někdo ti odpoví a koukám každý si dotaz přečte a bez reakce docela mě to mrzí  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jíťa63
|
Zaslal: pá únor 06, 2009 7:38 am Předmět: |
|
|
kukla napsal: | Ahoj děvčata, jsem zklamaná vaší nereakcí na můj dotaz, asi se vám zdá že je nezajímaví, ale mě by to docela zajímalo , koukám že se ale věnujete problémům mezi sebou (co se znáte déle a asi osobně) Všade píšete neboj se zeptat někdo ti odpoví a koukám každý si dotaz přečte a bez reakce docela mě to mrzí  |
Ahoj Kuklo,
nemáš pravdu,že by Ti nikdo nechtěl odpovědět,...neboť hodně je nás tu,kteří v Iscare operované nebyly,takže ani neznáme odpověď, na jaký jídelníček se ptáš?Já jsem např. vůbec žádnou dietu dodržovat nemusela,pouze jsem si tu přečetla,že někteří měly problémy s játry,takže jsem preventivně týden před operací vyřadila tuk a nalívala se jaterním čajem.A přestože jsem tu krátce a zatím se osobně znám pouze s Ivčou a Hankou Š. (holky moc Vás zdravím) vždy mi někdo odpověděl,...když tedy věděly.Takže neboj,určitě se Ti někdo ozve a mnoho štěstí  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wSLJA4b/]
[/url]
45 let,vdaná,2 dcery(18 a 22)
Tubulizace Turnov- 19.11,08. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jíťa63
|
Zaslal: pá únor 06, 2009 7:39 am Předmět: |
|
|
kukla napsal: | Ahoj děvčata, jsem zklamaná vaší nereakcí na můj dotaz, asi se vám zdá že je nezajímaví, ale mě by to docela zajímalo , koukám že se ale věnujete problémům mezi sebou (co se znáte déle a asi osobně) Všade píšete neboj se zeptat někdo ti odpoví a koukám každý si dotaz přečte a bez reakce docela mě to mrzí  |
Ahoj Kuklo,
nemáš pravdu,že by Ti nikdo nechtěl odpovědět,...neboť hodně je nás tu,kteří v Iscare operované nebyly,takže ani neznáme odpověď, na jaký jídelníček se ptáš?Já jsem např. vůbec žádnou dietu dodržovat nemusela,pouze jsem si tu přečetla,že někteří měly problémy s játry,takže jsem preventivně týden před operací vyřadila tuk a nalívala se jaterním čajem.A přestože jsem tu krátce a zatím se osobně znám pouze s Ivčou a Hankou Š. (holky moc Vás zdravím) vždy mi někdo odpověděl,...když tedy věděly.Takže neboj,určitě se Ti někdo ozve a mnoho štěstí  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wSLJA4b/]
[/url]
45 let,vdaná,2 dcery(18 a 22)
Tubulizace Turnov- 19.11,08. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hannach11
|
Zaslal: pá únor 06, 2009 8:16 am Předmět: |
|
|
Ahoj Kuklo,je pravda,že mi nereagujeme,protože jsme operovaní v Turnově a my žádnou dietu nedrželi. Ale co jsem slyšela jinde,tak jedí jen zeleninu a ovoce..ale to by ti v nemocnici měli říci,pokud si to přejí. _________________ url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQ0pvir/]
[
[/url]
6.6.08- bandáž žaludku-sklouzla,-8kg
5.11. 2v1vyndání bandu a sleeve Turnov. Metřík dokončen 13.6.09 Dcerky 4a7let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gabča
|
Zaslal: pá únor 06, 2009 8:40 am Předmět: Játra |
|
|
kukla napsal: | Ahojky, jako nováček mám spoustu otázek a předem děkuji za odpověd Zajímalo by mě jak je to s dietou před operací, kdy jí nasadí a jestli dietu mají všichni, a jestli vychází z napsaného jídelníčku (dotazníku) Jsem objednaná do IS. 17.2 Už se moc těšim  |
Kuklo, já byla operovaná v Iscare, ale doc. Kasalickým, ke kterému mě doporučil obezitolog. Z hubnutím jsem začla již začátkem července a do operace(3.11.) jsem musela zhubnout alespoň 10 kg z důvodu - zmenšení jater. Játra jsou ztučnělá a bylo mi řečeno, že dokud nezhubnu, nedoporučí mě k operaci, jelikož při laparoskopických výkonech potřebují mit v břišní dutině prostor pro manipulaci s přístroji.
Speciální dietu jsem nedostala, pouze mi bylo doporučeno - nejíst přílohy, tučná masa a sladké.
Máš-li nějaké dotazy, napiš.
Budu v Iscare 9.2. kolem půl druhé. Jdu na kontrolu _________________
Hubnu od 20.6.08 ,tubulizace 3.11.08 Prof.MUDr. Kasalický, před operací zhubnuto 25 kg, 53let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: pá únor 06, 2009 9:19 am Předmět: |
|
|
Ahoj kuklo,
vzhledem k tomu, že jdeš na operaci již za několik dní, tak o nasazení diety, pokud by byla potřeba, by ti měl říct operující lékař. Pokud ti nic neřekl, žádnou předoperační zřejmě nepotřebuješ. Ve vlastním zájmu bys měla pouze omezit tuky, abys trochu odtučnila játra. _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kukla
|
Zaslal: pá únor 06, 2009 11:46 am Předmět: |
|
|
Ahoj děvčata, díky za odpovědi, vrtalo mi hlavou, že skoro všechny máte pod metříkem napsáno kolik jste dali kilo dolů před operací a už je mi to jasný A ještě jedna oprava 17.2 jdu do IS. ale na první konzultaci kéž by to bylo už na operaci, to si ještě počkám. Tak ještě jednou díky  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kukla
|
Zaslal: pá únor 06, 2009 11:58 am Předmět: |
|
|
GABČA ještě jedna otázka, jak to že ti dělali v IS. tubulizaci, už jsem se na to dotazovala a bylo mi napsáno že kromě bandáže mi nic jiného nenabídnou Díky za info.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: pá únor 06, 2009 12:17 pm Předmět: |
|
|
kukla napsal: | Ahoj děvčata, díky za odpovědi, vrtalo mi hlavou, že skoro všechny máte pod metříkem napsáno kolik jste dali kilo dolů před operací a už je mi to jasný A ještě jedna oprava 17.2 jdu do IS. ale na první konzultaci kéž by to bylo už na operaci, to si ještě počkám. Tak ještě jednou díky  |
Aha, promiň nějak jsem přehlídla, že jdeš teprve na první konzultaci. V tom případě si počkej co ti řeknou tam. _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gabča
|
Zaslal: pá únor 06, 2009 1:00 pm Předmět: Kam jít? |
|
|
kukla napsal: | GABČA ještě jedna otázka, jak to že ti dělali v IS. tubulizaci, už jsem se na to dotazovala a bylo mi napsáno že kromě bandáže mi nic jiného nenabídnou Díky za info.  |
V Iscare dělá tubulizace jen doc. Kasalický, ostatní ji asi neumí . Je tam vždy pouze v pondělí. Musela by jsi se k němu dostat s doporučením od obezitologa. Jestli máš zájem o tubulizaci a v Iscare ještě nejsi domluvená, napiš do Trunova Mudr. Hrubému. Děvčata s ním jsou moc spokojena .Dělá všechno a hlavně, jak říkají děvčata: " je to zlatíčko". _________________
Hubnu od 20.6.08 ,tubulizace 3.11.08 Prof.MUDr. Kasalický, před operací zhubnuto 25 kg, 53let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iva63
|
Zaslal: pá únor 06, 2009 1:35 pm Předmět: |
|
|
Ahoj kuklo, já jsem začala hubnout sama, jelikož jsem už přesáhla váhu 150 a než jsem se odhodlala k 1. konzultaci v Iscare, dala jsem dolů 10 kg sama. V Iscare mi nabídli bandáž, ale mají dost velké čekací lhůty, na kolečko mě objednali za 2 měsíce, a já jak se znám, bych strachy couvla, zajímala jsem se o nemocnici, kde to také dělají, ale s kratší čekací lhůtou. Na tomto foru mi děvčata poradila Turnov a pan doktor mi nabídl bandáž nebo tubulizaci. Ale rozhodnutí nechal na mě. Jelikož tady z fora vím, že některá děvčata měla nebo má s bandáží problémy, a já sama jsem takový exot , že na 100% bych je měla taky, volila jsem tubulizaci. A na sále jsem ležela po první konzultaci za 3 týdny, takže žádné dlouhé rozmýšlení. Měla jsem doporučeno, kvůli vysokým jaterním testům alespoň 5 kg zhubnout, dietu jsem nedostala, ale myslím, že tady na foru jsme všichni uměli zhubnout i bez nějakého jídelníčku. Takže, pokud ti nikdo neřekl nebo neřekne, že máš zhubnout, tak nemusíš  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wK9eHIF/]
[/url]
"2v1" - aneb žlučník a tubulizace najednou, Turnov, 24.10.2008, 48 let
nástup na op 145kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|