Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 341, 342, 343 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
marie S.

PříspěvekZaslal: st únor 04, 2009 12:30 pm    Předmět: Citovat

blanko, počkej ještě tak 2 dny, snaž se rýmy zbavit, ale pokud nepřestane, tak bych operaci zrušila, myslím že rýma a anestezie není moc dobrá kombinace, + smrkání při stezích na břiše, je to infekce a jde o to aby se z rýma nevyklubalo v tomto chřipkovém období něco nejhorší. Je to sice nepříjemné , ale co se dá dělat.držím palec aby se povedllo rýmu vystrnadit Wink

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kukla

PříspěvekZaslal: st únor 04, 2009 1:01 pm    Předmět: Citovat

Ahojky, jako nováček mám spoustu otázek a předem děkuji za odpověd Laughing Zajímalo by mě jak je to s dietou před operací, kdy jí nasadí a jestli dietu mají všichni, a jestli vychází z napsaného jídelníčku (dotazníku) Jsem objednaná do IS. 17.2 Už se moc těšim Laughing
severka

PříspěvekZaslal: čt únor 05, 2009 5:12 pm    Předmět: Citovat

Blanka67
Ahoj jestli máš rýmu a do tý dobi jí nezlikviduješ tak tě nevemou,dnes jsem se vrátila,sice po operaci ale interní mě vyšetřovala jestli nemám vyrozu tak se připrav na posun,nesmíš mít ani opar byť zaschnutý a držím pěsti. Mad Wink

[/url] je mi 60 3 děti již dospělé 5 vnoučat
marie S.

PříspěvekZaslal: čt únor 05, 2009 7:20 pm    Předmět: Citovat

severko a co ti nakonec udělali? bandáž nechali?

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
kukla

PříspěvekZaslal: čt únor 05, 2009 10:26 pm    Předmět: Citovat

Ahoj děvčata, jsem zklamaná vaší nereakcí na můj dotaz, asi se vám zdá že je nezajímaví, ale mě by to docela zajímalo Crying or Very sad , koukám že se ale věnujete problémům mezi sebou (co se znáte déle a asi osobně) Všade píšete neboj se zeptat někdo ti odpoví a koukám každý si dotaz přečte a bez reakce docela mě to mrzí Crying or Very sad
Jíťa63

PříspěvekZaslal: pá únor 06, 2009 7:38 am    Předmět: Citovat

kukla napsal:
Ahoj děvčata, jsem zklamaná vaší nereakcí na můj dotaz, asi se vám zdá že je nezajímaví, ale mě by to docela zajímalo Crying or Very sad , koukám že se ale věnujete problémům mezi sebou (co se znáte déle a asi osobně) Všade píšete neboj se zeptat někdo ti odpoví a koukám každý si dotaz přečte a bez reakce docela mě to mrzí Crying or Very sad

Ahoj Kuklo,
nemáš pravdu,že by Ti nikdo nechtěl odpovědět,...neboť hodně je nás tu,kteří v Iscare operované nebyly,takže ani neznáme odpověď, na jaký jídelníček se ptáš?Já jsem např. vůbec žádnou dietu dodržovat nemusela,pouze jsem si tu přečetla,že někteří měly problémy s játry,takže jsem preventivně týden před operací vyřadila tuk a nalívala se jaterním čajem.A přestože jsem tu krátce a zatím se osobně znám pouze s Ivčou a Hankou Š. (holky moc Vás zdravím) vždy mi někdo odpověděl,...když tedy věděly.Takže neboj,určitě se Ti někdo ozve a mnoho štěstí Laughing Laughing Laughing

[/url]

45 let,vdaná,2 dcery(18 a 22)
Tubulizace Turnov- 19.11,08.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Jíťa63

PříspěvekZaslal: pá únor 06, 2009 7:39 am    Předmět: Citovat

kukla napsal:

Ahoj Kuklo,
nemáš pravdu,že by Ti nikdo nechtěl odpovědět,...neboť hodně je nás tu,kteří v Iscare operované nebyly,takže ani neznáme odpověď, na jaký jídelníček se ptáš?Já jsem např. vůbec žádnou dietu dodržovat nemusela,pouze jsem si tu přečetla,že někteří měly problémy s játry,takže jsem preventivně týden před operací vyřadila tuk a nalívala se jaterním čajem.A přestože jsem tu krátce a zatím se osobně znám pouze s Ivčou a Hankou Š. (holky moc Vás zdravím) vždy mi někdo odpověděl,...když tedy věděly.Takže neboj,určitě se Ti někdo ozve a mnoho štěstí Laughing Laughing Laughing

[/url]

45 let,vdaná,2 dcery(18 a 22)
Tubulizace Turnov- 19.11,08.
Hannach11

PříspěvekZaslal: pá únor 06, 2009 8:16 am    Předmět: Citovat

Ahoj Kuklo,je pravda,že mi nereagujeme,protože jsme operovaní v Turnově a my žádnou dietu nedrželi. Ale co jsem slyšela jinde,tak jedí jen zeleninu a ovoce..ale to by ti v nemocnici měli říci,pokud si to přejí.

6.6.08- bandáž žaludku-sklouzla,-8kg
5.11. 2v1vyndání bandu a sleeve Turnov. Metřík dokončen 13.6.09 Dcerky 4a7let
Gabča

PříspěvekZaslal: pá únor 06, 2009 8:40 am    Předmět: Játra Citovat

kukla napsal:
Ahojky, jako nováček mám spoustu otázek a předem děkuji za odpověd Laughing Zajímalo by mě jak je to s dietou před operací, kdy jí nasadí a jestli dietu mají všichni, a jestli vychází z napsaného jídelníčku (dotazníku) Jsem objednaná do IS. 17.2 Už se moc těšim Laughing

Kuklo, já byla operovaná v Iscare, ale doc. Kasalickým, ke kterému mě doporučil obezitolog. Z hubnutím jsem začla již začátkem července a do operace(3.11.) jsem musela zhubnout alespoň 10 kg z důvodu - zmenšení jater. Játra jsou ztučnělá a bylo mi řečeno, že dokud nezhubnu, nedoporučí mě k operaci, jelikož při laparoskopických výkonech potřebují mit v břišní dutině prostor pro manipulaci s přístroji.
Speciální dietu jsem nedostala, pouze mi bylo doporučeno - nejíst přílohy, tučná masa a sladké.
Máš-li nějaké dotazy, napiš.
Budu v Iscare 9.2. kolem půl druhé. Jdu na kontrolu

Hubnu od 20.6.08 ,tubulizace 3.11.08 Prof.MUDr. Kasalický, před operací zhubnuto 25 kg, 53let
martina

PříspěvekZaslal: pá únor 06, 2009 9:19 am    Předmět: Citovat

Ahoj kuklo,

vzhledem k tomu, že jdeš na operaci již za několik dní, tak o nasazení diety, pokud by byla potřeba, by ti měl říct operující lékař. Pokud ti nic neřekl, žádnou předoperační zřejmě nepotřebuješ. Ve vlastním zájmu bys měla pouze omezit tuky, abys trochu odtučnila játra.

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
kukla

PříspěvekZaslal: pá únor 06, 2009 11:46 am    Předmět: Citovat

Ahoj děvčata, díky za odpovědi, vrtalo mi hlavou, že skoro všechny máte pod metříkem napsáno kolik jste dali kilo dolů před operací a už je mi to jasný Laughing A ještě jedna oprava 17.2 jdu do IS. ale na první konzultaci kéž by to bylo už na operaci, to si ještě počkám. Tak ještě jednou díky Laughing
kukla

PříspěvekZaslal: pá únor 06, 2009 11:58 am    Předmět: Citovat

GABČA ještě jedna otázka, jak to že ti dělali v IS. tubulizaci, už jsem se na to dotazovala a bylo mi napsáno že kromě bandáže mi nic jiného nenabídnou Rolling Eyes Díky za info. Razz
martina

PříspěvekZaslal: pá únor 06, 2009 12:17 pm    Předmět: Citovat

kukla napsal:
Ahoj děvčata, díky za odpovědi, vrtalo mi hlavou, že skoro všechny máte pod metříkem napsáno kolik jste dali kilo dolů před operací a už je mi to jasný Laughing A ještě jedna oprava 17.2 jdu do IS. ale na první konzultaci kéž by to bylo už na operaci, to si ještě počkám. Tak ještě jednou díky Laughing

Aha, promiň nějak jsem přehlídla, že jdeš teprve na první konzultaci. V tom případě si počkej co ti řeknou tam.

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
Gabča

PříspěvekZaslal: pá únor 06, 2009 1:00 pm    Předmět: Kam jít? Citovat

kukla napsal:
GABČA ještě jedna otázka, jak to že ti dělali v IS. tubulizaci, už jsem se na to dotazovala a bylo mi napsáno že kromě bandáže mi nic jiného nenabídnou Rolling Eyes Díky za info. Razz

V Iscare dělá tubulizace jen doc. Kasalický, ostatní ji asi neumí . Je tam vždy pouze v pondělí. Musela by jsi se k němu dostat s doporučením od obezitologa. Jestli máš zájem o tubulizaci a v Iscare ještě nejsi domluvená, napiš do Trunova Mudr. Hrubému. Děvčata s ním jsou moc spokojena .Dělá všechno a hlavně, jak říkají děvčata: " je to zlatíčko".

Hubnu od 20.6.08 ,tubulizace 3.11.08 Prof.MUDr. Kasalický, před operací zhubnuto 25 kg, 53let
Iva63

PříspěvekZaslal: pá únor 06, 2009 1:35 pm    Předmět: Citovat

Ahoj kuklo, já jsem začala hubnout sama, jelikož jsem už přesáhla váhu 150 a než jsem se odhodlala k 1. konzultaci v Iscare, dala jsem dolů 10 kg sama. V Iscare mi nabídli bandáž, ale mají dost velké čekací lhůty, na kolečko mě objednali za 2 měsíce, a já jak se znám, bych strachy couvla, zajímala jsem se o nemocnici, kde to také dělají, ale s kratší čekací lhůtou. Na tomto foru mi děvčata poradila Turnov a pan doktor mi nabídl bandáž nebo tubulizaci. Ale rozhodnutí nechal na mě. Jelikož tady z fora vím, že některá děvčata měla nebo má s bandáží problémy, a já sama jsem takový exot Very Happy , že na 100% bych je měla taky, volila jsem tubulizaci. A na sále jsem ležela po první konzultaci za 3 týdny, takže žádné dlouhé rozmýšlení. Měla jsem doporučeno, kvůli vysokým jaterním testům alespoň 5 kg zhubnout, dietu jsem nedostala, ale myslím, že tady na foru jsme všichni uměli zhubnout i bez nějakého jídelníčku. Takže, pokud ti nikdo neřekl nebo neřekne, že máš zhubnout, tak nemusíš Very Happy

[/url]
"2v1" - aneb žlučník a tubulizace najednou, Turnov, 24.10.2008, 48 let

nástup na op 145kg
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 341, 342, 343 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: