Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 340, 341, 342 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kokos

PříspěvekZaslal: ne únor 01, 2009 5:12 pm    Předmět: kokos Citovat

jo to jo, to chapu, ale to jako i kdyz mi to stahnou na maximum, tak pak je rozdilne, ze nekdo ma hlad a nekdo ne?
to prece ne, kdyz to stahnou, tak to musi kazdej cejtit stejne,,,,,,,,,,ne?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
marie S.

PříspěvekZaslal: ne únor 01, 2009 5:22 pm    Předmět: Citovat

kokos to je trochu jinak, lékař ti vytvoří manžetou malý žaludek a mezi oběma žaludky se utvoří kanál. nemůže ho stáhnout na maximum, to by horní žaludek nefungoval a mohla by si mít zánět. v prvních měsících se manžeta ve většině neadjustuje. Ale s pocitem hladu to nemusí mít moc společného. V horním žaludku jsou ukončena nervová spojení do hlavy a tím, že se horní žaludek zaplní měla by tato nervová zakončení dát pokyn jsem syt. Jenže nevová zakončení má asi každý jinak citlivá, další velkou překážkou je zaměňování je hladu s chutí ( pochybuju že ted jíš jen tehdy když máš hlad) , a pak manžeta se postupně usazuje a horní žaludek se vytváří. Každý žaludej je jinak houževnatý , takže průchod mezi žaludky se mění v závislosti na čase ( proto adjustovatelnost). Takže ne nefunguje to každému stejně. Rolling Eyes

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
adam1

PříspěvekZaslal: ne únor 01, 2009 6:24 pm    Předmět: Ahoj zdravím všechny Citovat

tak jsem tady a jsem rád za pěkné přivítání Very Happy
kukla

PříspěvekZaslal: ne únor 01, 2009 6:31 pm    Předmět: OPERACE Citovat

Ahoj děvčata a chlapci. Náký den pročítám vaše diskuze a jsem odhodlaná zítra volat do Prahy a objednat se na pohovor-bandáž žaludku. Je mi 30 jsem na mateřské a má váha je 110kg a 162cm Evil or Very Mad sami uznáte ,že už je na čase něco s tím dělat Rolling Eyes A měla bych prosbičku, týká se hlavně děvčat kterým nefungovala bandáž a dělali jim tubulizaci jestli by byly schopné poradit, kterou z těchto metod by zvolili popřípadě doporučili ( jestli i přes špatnou zkušenost by na poprvé volili stejně bandáž nebo jestli tu druhou metodu) doufám že je to srozumitelné Rolling Eyes Jinak vím , že poslední slovo má lékař, ale není nad názor někoho kdo si tim prošel Very Happy díky předem za odpovědi, a všem přeji úspěšné hubnutí Ps omlouvám se za nové téma, ale nevím jak přidat dotaz na založené téma Embarassed
marie S.

PříspěvekZaslal: ne únor 01, 2009 6:59 pm    Předmět: Citovat

na diskuzi již založené klikneš na poslední stránku a pod textem uvidíš kolonku odpovědět a tak klikneš a je to už píšeš. Wink jinak rozhodnutí je na tobě, někdo považuje tubulizaci ( uříznutí kusu žaludku) za příliš razantní a chce bandáž, která je vratná,bojí se případné nemoci apod. Jiný se toho nebojí, a tak to udělá. Pokud se objednáš do Prahy nabídnou ti bandáž nicméně nic jiného tam nedělají a k tubulizaci mají rezervovaný vztah protože nejsou dlouhodé výsledky. Tak asi tak zjednodušeně Rolling Eyes

ALENA

PříspěvekZaslal: ne únor 01, 2009 7:06 pm    Předmět: Citovat

kokos taky záleží, kolik a jak velké porce jíš před operací, větší jedlíci hubnou lépe, ti co moc nejedli, tak pomaleji, záleží i na zdravotním stavu a kolik máš roků, na stará kolena se také hubne hůř a taky záleží, zda jsi žena nebo muž, muži hubnou líp Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
matylda125

PříspěvekZaslal: ne únor 01, 2009 7:24 pm    Předmět: Citovat

co můžu doporučit, nevynechávejte kontroly, od toho tam ty odborníci jsou, aby člověku poradily, jinak sklouznete tak jak já a kdybych se neužírala sama, ale svěřila se, nemusela jsem teď být tam, kde jsem Crying or Very sad Crying or Very sad Smile nechť sloužím jako výstraha Very Happy Very Happy

[/url]

37 let band 8/07...asi tisícípátý začátek...25/2 10 začínám znovu, doplněno celkem 5ml!!!
Tečetka

PříspěvekZaslal: ne únor 01, 2009 7:44 pm    Předmět: Citovat

matylda125 napsal:
co můžu doporučit, nevynechávejte kontroly, od toho tam ty odborníci jsou, aby člověku poradily, jinak sklouznete tak jak já a kdybych se neužírala sama, ale svěřila se, nemusela jsem teď být tam, kde jsem Crying or Very sad Crying or Very sad Smile nechť sloužím jako výstraha Very Happy Very Happy

hodne jsem si procitala diskuze.....vzala jsem si par rad....musim byt dusledna v tom, co jim a kdy piju a hlavne chodit na kontroly.....pokud prestanu hubnout, tak to nevzdat, pockat, jestli to nepujde a pak to zkonzultovat s lekarem.....hlavne disciplina a duslednost Smile.....ted se mi to povida, kdyz me ceka krouzek pristi tyden....ale asi si tyto rady napisu na karticku a budu si je obcas opakovat Smile)))))
marie S.

PříspěvekZaslal: ne únor 01, 2009 7:49 pm    Předmět: Citovat

tečetko jako motlitbu nebo otčenáš Laughing Laughing ale hezky jsi to shrnula Shocked

Tečetka

PříspěvekZaslal: ne únor 01, 2009 7:52 pm    Předmět: Citovat

marie S. napsal:
tečetko jako motlitbu nebo otčenáš Laughing Laughing ale hezky jsi to shrnula Shocked

.....asi jako modlitbu, jsem verici (krestanka) Smile))))))))))
marie S.

PříspěvekZaslal: ne únor 01, 2009 8:03 pm    Předmět: Citovat

já ne, tak ani nevím jak se to píše, tímto se omluvám fuj za tu hrubku, jsem si to po sobě nepřečetla. Laughing

Tečetka

PříspěvekZaslal: ne únor 01, 2009 8:07 pm    Předmět: Citovat

marie S. napsal:
já ne, tak ani nevím jak se to píše, tímto se omluvám fuj za tu hrubku, jsem si to po sobě nepřečetla. Laughing

kdybys me na tu hrubku neupozornila, tak jsem si toho ani nevsimla Smile.....navic tohle beru tak, ze obcas sem tam poskoci jine pismenko..... Smile
ajulka

PříspěvekZaslal: po únor 02, 2009 10:47 am    Předmět: Citovat

Ajojky, je tu někdo, kdo jde na bandáž do ISCARu v týdnu od 23.2.2009? Dál se chci zeptat, musím držet nějakou spešl dietu před operací Shocked , mám vše OK. Takže by mělo vysazení tuků stačit?Hezký den Razz

[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/we9wEbt/]

[/url]
34 let, 1dítě, 1 manžel
Blanka67

PříspěvekZaslal: st únor 04, 2009 10:02 am    Předmět: Citovat

Ahoj, mám jít příští týden do ISCARE na bandáž. Včera večer jsem dostala děsnou rýmu. Proto se ptám Vás, zkušených. Mám volat do ISCARE a přeobjednat operaci, nebo se mám snažit rýmu vyležet a doufat, že to příští týden už bude dobré?? Děkuji za odpověď a Vaše rady.

[/url]

Bandáž v ISCARE 10.3.2009, před operací -3kg
majda

PříspěvekZaslal: st únor 04, 2009 10:22 am    Předmět: Blanka67 Citovat

já si myslím že za týden bude po rýmě Smile záleží jak se cítíš Question já mám rýmu max 3 dny Rolling Eyes kupuji si kapky ve spreji Question

43let, dvě dcery 24,23,let.
Operace 21.5.2008.Tubulizace v Turnově doporučuji .
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 340, 341, 342 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: