Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 340, 341, 342 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
kokos
|
Zaslal: ne únor 01, 2009 5:12 pm Předmět: kokos |
|
|
jo to jo, to chapu, ale to jako i kdyz mi to stahnou na maximum, tak pak je rozdilne, ze nekdo ma hlad a nekdo ne?
to prece ne, kdyz to stahnou, tak to musi kazdej cejtit stejne,,,,,,,,,,ne? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: ne únor 01, 2009 5:22 pm Předmět: |
|
|
kokos to je trochu jinak, lékař ti vytvoří manžetou malý žaludek a mezi oběma žaludky se utvoří kanál. nemůže ho stáhnout na maximum, to by horní žaludek nefungoval a mohla by si mít zánět. v prvních měsících se manžeta ve většině neadjustuje. Ale s pocitem hladu to nemusí mít moc společného. V horním žaludku jsou ukončena nervová spojení do hlavy a tím, že se horní žaludek zaplní měla by tato nervová zakončení dát pokyn jsem syt. Jenže nevová zakončení má asi každý jinak citlivá, další velkou překážkou je zaměňování je hladu s chutí ( pochybuju že ted jíš jen tehdy když máš hlad) , a pak manžeta se postupně usazuje a horní žaludek se vytváří. Každý žaludej je jinak houževnatý , takže průchod mezi žaludky se mění v závislosti na čase ( proto adjustovatelnost). Takže ne nefunguje to každému stejně.  _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
adam1
|
Zaslal: ne únor 01, 2009 6:24 pm Předmět: Ahoj zdravím všechny |
|
|
tak jsem tady a jsem rád za pěkné přivítání  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kukla
|
Zaslal: ne únor 01, 2009 6:31 pm Předmět: OPERACE |
|
|
Ahoj děvčata a chlapci. Náký den pročítám vaše diskuze a jsem odhodlaná zítra volat do Prahy a objednat se na pohovor-bandáž žaludku. Je mi 30 jsem na mateřské a má váha je 110kg a 162cm sami uznáte ,že už je na čase něco s tím dělat A měla bych prosbičku, týká se hlavně děvčat kterým nefungovala bandáž a dělali jim tubulizaci jestli by byly schopné poradit, kterou z těchto metod by zvolili popřípadě doporučili ( jestli i přes špatnou zkušenost by na poprvé volili stejně bandáž nebo jestli tu druhou metodu) doufám že je to srozumitelné Jinak vím , že poslední slovo má lékař, ale není nad názor někoho kdo si tim prošel díky předem za odpovědi, a všem přeji úspěšné hubnutí Ps omlouvám se za nové téma, ale nevím jak přidat dotaz na založené téma  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: ne únor 01, 2009 6:59 pm Předmět: |
|
|
na diskuzi již založené klikneš na poslední stránku a pod textem uvidíš kolonku odpovědět a tak klikneš a je to už píšeš. jinak rozhodnutí je na tobě, někdo považuje tubulizaci ( uříznutí kusu žaludku) za příliš razantní a chce bandáž, která je vratná,bojí se případné nemoci apod. Jiný se toho nebojí, a tak to udělá. Pokud se objednáš do Prahy nabídnou ti bandáž nicméně nic jiného tam nedělají a k tubulizaci mají rezervovaný vztah protože nejsou dlouhodé výsledky. Tak asi tak zjednodušeně  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: ne únor 01, 2009 7:06 pm Předmět: |
|
|
kokos taky záleží, kolik a jak velké porce jíš před operací, větší jedlíci hubnou lépe, ti co moc nejedli, tak pomaleji, záleží i na zdravotním stavu a kolik máš roků, na stará kolena se také hubne hůř a taky záleží, zda jsi žena nebo muž, muži hubnou líp  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
matylda125
|
Zaslal: ne únor 01, 2009 7:24 pm Předmět: |
|
|
co můžu doporučit, nevynechávejte kontroly, od toho tam ty odborníci jsou, aby člověku poradily, jinak sklouznete tak jak já a kdybych se neužírala sama, ale svěřila se, nemusela jsem teď být tam, kde jsem nechť sloužím jako výstraha  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wJOTbzc/]
[/url]
37 let band 8/07...asi tisícípátý začátek...25/2 10 začínám znovu, doplněno celkem 5ml!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tečetka
|
Zaslal: ne únor 01, 2009 7:44 pm Předmět: |
|
|
matylda125 napsal: | co můžu doporučit, nevynechávejte kontroly, od toho tam ty odborníci jsou, aby člověku poradily, jinak sklouznete tak jak já a kdybych se neužírala sama, ale svěřila se, nemusela jsem teď být tam, kde jsem nechť sloužím jako výstraha  |
hodne jsem si procitala diskuze.....vzala jsem si par rad....musim byt dusledna v tom, co jim a kdy piju a hlavne chodit na kontroly.....pokud prestanu hubnout, tak to nevzdat, pockat, jestli to nepujde a pak to zkonzultovat s lekarem.....hlavne disciplina a duslednost .....ted se mi to povida, kdyz me ceka krouzek pristi tyden....ale asi si tyto rady napisu na karticku a budu si je obcas opakovat ))))) _________________ metřík se nehýbe, tak je delete
--------------------------------
bandáž 5/2/2009, Iscare |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: ne únor 01, 2009 7:49 pm Předmět: |
|
|
tečetko jako motlitbu nebo otčenáš ale hezky jsi to shrnula  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tečetka
|
Zaslal: ne únor 01, 2009 7:52 pm Předmět: |
|
|
marie S. napsal: | tečetko jako motlitbu nebo otčenáš ale hezky jsi to shrnula  |
.....asi jako modlitbu, jsem verici (krestanka) )))))))))) _________________ metřík se nehýbe, tak je delete
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: ne únor 01, 2009 8:03 pm Předmět: |
|
|
já ne, tak ani nevím jak se to píše, tímto se omluvám fuj za tu hrubku, jsem si to po sobě nepřečetla.  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tečetka
|
Zaslal: ne únor 01, 2009 8:07 pm Předmět: |
|
|
marie S. napsal: | já ne, tak ani nevím jak se to píše, tímto se omluvám fuj za tu hrubku, jsem si to po sobě nepřečetla.  |
kdybys me na tu hrubku neupozornila, tak jsem si toho ani nevsimla .....navic tohle beru tak, ze obcas sem tam poskoci jine pismenko.....  _________________ metřík se nehýbe, tak je delete
|
Návrat nahoru |
|
 |
ajulka
|
Zaslal: po únor 02, 2009 10:47 am Předmět: |
|
|
Ajojky, je tu někdo, kdo jde na bandáž do ISCARu v týdnu od 23.2.2009? Dál se chci zeptat, musím držet nějakou spešl dietu před operací , mám vše OK. Takže by mělo vysazení tuků stačit?Hezký den  _________________ bandáž 24.2.2009, před 2kg, 1 doplnění
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/we9wEbt/]
[/url]
34 let, 1dítě, 1 manžel |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Blanka67
|
Zaslal: st únor 04, 2009 10:02 am Předmět: |
|
|
Ahoj, mám jít příští týden do ISCARE na bandáž. Včera večer jsem dostala děsnou rýmu. Proto se ptám Vás, zkušených. Mám volat do ISCARE a přeobjednat operaci, nebo se mám snažit rýmu vyležet a doufat, že to příští týden už bude dobré?? Děkuji za odpověď a Vaše rady. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w9Mb3Xf/]
[/url]
Bandáž v ISCARE 10.3.2009, před operací -3kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
majda
|
Zaslal: st únor 04, 2009 10:22 am Předmět: Blanka67 |
|
|
já si myslím že za týden bude po rýmě záleží jak se cítíš já mám rýmu max 3 dny kupuji si kapky ve spreji  _________________ /[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wk4pSE7/]
43let, dvě dcery 24,23,let.
Operace 21.5.2008.Tubulizace v Turnově doporučuji . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|