Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 254, 255, 256 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Taky10
|
Zaslal: st červen 04, 2008 5:37 pm Předmět: |
|
|
Ludmilo, díky za pochvalu, až se červenám, ale je to příjemné
Věrce gratuluji k operaci, jsem ráda, že Ti je dobře a že jsi to zvládla, teď už bude jen lépe a po létě uvidíš, jaká budeš hubeňourka
Co se týká punčoch, mě nic předem neříkali,nohy jsem nějak abnormálně tlusté neměla, před operací mi je zafačovali a pak říkali, že během operace za mě bude simulovat pohyb nohou trenažér a po operaci ať chodím a snažím se hýbat...takže fáče mi také rychle sundali...alespoň má zkušennost z Iscare _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: st červen 04, 2008 5:39 pm Předmět: |
|
|
Jinak Alenko, ty se nepodceňuj, ty jsi počítačový génius, umíš s počítačem to, o čem se mi jen zdá  _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: st červen 04, 2008 10:02 pm Předmět: |
|
|
Taky10 díky za pochvalu, ale já seto učím, protože mě nikdo nepomůže, syn vždy řekne- snaž se - tak se snažím, ale opravdu umím málo. a chtěla bych umět víc. Kdybych potřebovala změnit místo, tak mi to moje psaní na forum moc nepomůže, chtějí daleko víc a to mi chybí  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: čt červen 05, 2008 5:20 pm Předmět: |
|
|
Alenko, no to Ti nevěřím, protože já umím s pc daleko méně než ty, jsem taky samouk amatér, ale ty ovládáš víc, jak jsem zjistila, jsi fakt šikulka..  _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lecramka
Založen: 13.10.2007 Příspěvky: 209 Bydliště: Most, Ústecký kraj
|
Zaslal: po červen 09, 2008 10:19 am Předmět: |
|
|
Holky prosím poraďte mi, už jsem šest týdnů po operaci, cítím se dobře - ale jedna jizva stále hnisá - vždy mi to doktorka namaže tím zeleným fujtajxlem, stáhne se to a udělá se strup a ten za týden odpadne a opět to teče a takhle je to stále dokola. Nyní už chodím do práce, k doktorce už nechodím a strup opět odpadává a hnis se krásně tlačí ven a já fakt nevím co mám dělat. Neporadí mi některá z vás? _________________
Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
kacababa
|
Zaslal: po červen 09, 2008 1:54 pm Předmět: |
|
|
Já taky léčím tea tree oilem všechno,mě vyléčil ošklivě zhnisaný nehet,do kterého jsem v porodnici asi dostala nějakou plíseň a nic nepomáhalo.Ale možná bych se trochu bála ho na ránu dávat úplně neředěný,vmíchala bych ho do nějaké neutrální masti nebo mírně naředila nějakým jiným,nosným olejem,např.jojobou nebo mandlovým,a tím pak potírala cca 3-4x denně. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
drahuna
|
Zaslal: po červen 09, 2008 2:05 pm Předmět: kacababa |
|
|
Ahoj,kacababko to co popisuješ je velmi nepříjemné,zvlášť,když už je tak teplo.Já zažila něco podobného,když jsem byla po operaci prsu.Měla jsem v něm díru a z té pořád vytékal hnis.Jezdila jsem pořád každý den do okresního města na čistění.Potom mi někdo poradil,ať to vyčístím.švédskýma kapkama a potom je přiložím na kousku gázy na noc.Stal se zázrak,do týdne byl pokoj.Od té doby na ně nedám dopustit.Kdyby ne kapky,tak mi asi uhnije prs.Zkus to a pak napiš.Jsou k dostání v lékárně. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jitka D.
|
Zaslal: po červen 09, 2008 7:08 pm Předmět: kuk |
|
|
Děvčata, prosím, jsem zase za exota, nebo se to již někomu stalo? Jsem 15měsíců po operaci a začaly se mi cpát ven z těla stehy. Leze mi už druhý. Napřed jsem měla problémi se stehy po operaci, když mi tam některé nechaly. Znova mi nařezávali jizvy a vyndávaly je ven. Teď mne začala jedna jizva svědit, no koukám a po strhnutí jakési čepičky čouhal steh. No a teď zas. Sašívali nám něco vevnitř těma vlascema? Jestli se mi zase odvazuje port tak už se picnu. Prosím, písněte, jestli máte někdo podobný problém. Díky. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wpIXKxS/]
band od 28.3. 2007 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: po červen 09, 2008 9:15 pm Předmět: |
|
|
Jituš, že by to bylo, jak ti opravovali port v Olomouci? To musíš zjistit, my to takhle tady na foru nevidíme, bože holka, ty máš stále něco. Kdy to začalo, že jsi nic neříkala, když jsme byly na kávě  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: po červen 09, 2008 9:30 pm Předmět: |
|
|
a jituš to je tam co je port? ten je pod kůží, mě tam vyhnisala píštěl a byla vidět hadička. Díra pod kůži a špek . _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Žaneta
|
Zaslal: po červen 09, 2008 9:32 pm Předmět: |
|
|
ahoj. tak jsem tu po dlouhé době zas. termín operace jsem měla na dnešek. jenže mi to paní doktorky Šrámková musela odložit, protože mám prý málo červených krvinek. tak teď budu doplňovat krvinky a 23.bych mohla být okroužkovaná. nemůžu se dočkat.co nového tady? _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wcZ9KEU/]
[/url]
termín operace : 25.6.2008 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: po červen 09, 2008 11:02 pm Předmět: |
|
|
Lecramko, mě se vše zahojilo až 4 měsíce po operaci, taky jsem nedoufala, že to jedno místo, co mi stále hnisalo bude v pohodě, ale pak se to fakt vyhnisalo a byl klid mazala jsem to střídavě framykoinovou mastí a pak jsem měla takovou tu fuj...mastičku.....smrdí to jak uzené....jo, je to Visněvskiho mastička, ta vytáhne vše, měla jsem to tenkrát od známého chirurga, nevím, jestli se dá koupit nebo je na přdpis, ale optej se v lékárně, ta vždy všechen hnis vytáhne a nedovolí jakýkoliv zánět, ale musí se opravdu mazat jen na postižené místo, zdravou kůži by poškodila...mě moc pomohla...nebo vysušuje i obyčejná genciána a má dezin. účinky...zkus to a hlavně opravdu to chce čas.... _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: po červen 09, 2008 11:04 pm Předmět: |
|
|
a pak jsem taky vždy po koupání dezin. Betadinem...pro jistotu....  _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: po červen 09, 2008 11:09 pm Předmět: |
|
|
Ježiš Jituš, holčino jedna šikovná, milá a příjemná tak , to nevím a raději se poraď s lékařem, dělají se i vnitřní stehy, které kolikrát vyčnívají ven i po několika letech...znám to po plastice, ale po bandáži zatím nemám tolik zkušenností, abych Ti poradila, jsem po ní méně než ty....a nevezmu si Tě na svědomí.....moc Ti držím palečky..... _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|