Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 253, 254, 255 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
dasapo

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2008 12:53 pm    Předmět: Citovat

Liduš, zavolej si doktorovi. Na telefon ti to řeknou hned a nemusíš pátrat.
Smile

[/url]
Dáša: Špekům zmar, šnekům ZDAR!!! Wink
41 let, 3 děti (22,19 a 8 ) 18.6.08 tubulizace Turnov
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ludmila

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2008 2:02 pm    Předmět: Citovat

Dášo zkusím to. Ď. A taky koukám, že jsem pěkná krůta. Prosím vás, já ty smajlíky opravdu nepožívám, jenom mi tam uteklo u. Idea Tak mějte pěkný den a ahoj.

[/url]

Lidka 51 let
8.10.2008 tubulizace ve FNUSA Brno
před operací 13 kg a jedeme dál .... ?
Taky10

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2008 2:28 pm    Předmět: Citovat

No, vidíš, jaká jsi šikulka, ani nevíš, že umíš používat smajlíky Laughing jsem na tom s PC podobně, tak se nestyď....a raději si fakt zavolej do ordinace, tam Ti řeknou, jak dlouho staré výsledky z gastra berou, aby jsi to nemusela absolvovat znovu, není to nic příjemného
drahuna

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2008 4:29 pm    Předmět: Citovat

zdravím Vás všechny,tak už za 9 dnů jedu do Brna.Vím,že ta konzultace ještě nic neznamená,ale těším se.Dnes jsem byla u zubaře-přes so a ne jsem trpěla jako pes.Uvědomila jsem si,že budu ty moje zoubky jo potřebovat.Příjemný zbytek dne.A ještě něco,ten metřík mi nende a nende.
ludmila

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2008 5:08 pm    Předmět: Citovat

Ale Taky 10, nebuď zbytečně skromná, ty jsi přeci už ostřílená mazačka. A všem tu na fóru v ledačem poradíš, dodáš sílu radou a dobrým slovem. Všechno to strašně povzbuzuje, pomáhá a je dobře, že je vás tu takových víc. Moc vám všem děkuju, protože nebýt vás tu, asi bych se k tomuto kroku neodhodlala. Mějte se Wink Smile Wink

[/url]

Lidka 51 let
8.10.2008 tubulizace ve FNUSA Brno
před operací 13 kg a jedeme dál .... ?
věra kotrcová

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2008 6:38 pm    Předmět: Citovat

ahojky všem Wink Wink .koukám,že jsem si připadala hloupě zbytečně. Embarassed Embarassed myslela sem,že jsem tele,když se ve svých 40.letech učím na počítači.musím dát za pravdu těm kdož mě a nejen mě před operací povzbuzovali a dodávali odvahu a rady.které mi pomohli v rozhodování,zda jít nebo ne na bandáž.jsem už nějaký den po operaci a cítím se dobře.nakonec uznávám,že to nebyla taková hrůza jak jsem myslela.a za to vše vááám díííííík!!!pěkný den všem.pá Věra Laughing Laughing

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2008 6:40 pm    Předmět: Citovat

Drahu - metřík se mi podařil až asi na podesáté Embarassed ,tak se nevzdávej.Zuby-fuj,teď jsem si měsíc užívala. Zánět,vytržení a zase zánět a pěkně mi to při kousání překáželo Laughing . Do Brna držím palce.

[/url]
ALENA

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2008 7:26 pm    Předmět: Citovat

Jooooo počítače, tak to já ovládám jako úplný amatér stylem pokus, omyl, ale nedám si pokoj až na to příjdu Wink Wink sice dnes po dvou měsících, kdy jsem nebyla v práci a marodila, tak jsem zjistila, že jsem skoro všechno zapoměla Crying or Very sad Crying or Very sad musela jsem si vytáhnout ze šuplíku manuál a přečíst, jinak jsem nebyla schopná spustit vypalování, bože ten můj mozek, ten si nic nepamatuje Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
janaaa

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2008 8:05 pm    Předmět: Citovat

věra kotrcová napsal:
ahojky všem Wink Wink .koukám,že jsem si připadala hloupě zbytečně. Embarassed Embarassed myslela sem,že jsem tele,když se ve svých 40.letech učím na počítači.musím dát za pravdu těm kdož mě a nejen mě před operací povzbuzovali a dodávali odvahu a rady.které mi pomohli v rozhodování,zda jít nebo ne na bandáž.jsem už nějaký den po operaci a cítím se dobře.nakonec uznávám,že to nebyla taková hrůza jak jsem myslela.a za to vše vááám díííííík!!!pěkný den všem.pá Věra Laughing Laughing

Věrko gratuluji ke zdárnému zvládnutí operace, ještě dej vědět něco o úbytkách.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
dasapo

PříspěvekZaslal: út červen 03, 2008 6:48 am    Předmět: Citovat

Holky, pokud vám nejde nastavit metřík, můžu Vám napsat ještě podrobnější návod než je tady na fóru ( i s obrázkama), potřebuju vědět, jestli je o to zájem. Pokud chcete, pošlete mi na SZ kontakty na vaše e-maily, protože to bude trochu delší zpráva a sem by se nevešla. Mě počítače živí, pomůžu ráda.

[/url]
Dáša: Špekům zmar, šnekům ZDAR!!! Wink
41 let, 3 děti (22,19 a 8 ) 18.6.08 tubulizace Turnov
marie S.

PříspěvekZaslal: út červen 03, 2008 3:14 pm    Předmět: Citovat

nováčci,nevím jaké kompresní punčochy si na operaci kupujete, ale v iscare vám bud dají erární pokud mají, nebo dole v lékárně jsou za 350 kč. A zeptejte se zda vám je nepujčí protože i v iscare dříve běžně dávali jejich až pak se zavedlo že si kupujete. Kdo má hodně silné nohy a nejdou natáhnout nebo moc škrtí tomu je klasicky fáčujou pružnýma obinadlama. Laughing

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
drahuna

PříspěvekZaslal: út červen 03, 2008 4:00 pm    Předmět: marie S Citovat

marie,chci se prosím zeptat,zda se ty punčochy využívají i po operaci,třeba na zpevnění,anebo jen k operaci samotné.Děkuji draha
marie S.

PříspěvekZaslal: út červen 03, 2008 4:12 pm    Předmět: Citovat

pokud jsi měla třeba zánět žil v minulosti tak se doporučuje je nosit tak 14 dní po operaci , dokud se nerozběháš, pokud ti se žílama nic nehrozí jsou jen na operaci a nanejvýš den poté. Kompresní punčochy ti napíše lékař pokud máš problém se žílama, jsou to ale jiné punčochy než ty co se používají na operaci.

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
kacababa

PříspěvekZaslal: út červen 03, 2008 5:54 pm    Předmět: Citovat

Mě doktor přímo řekl,že si mám vzít sebou kompresní punčochy II.kompresní stupeň,a nejlépe bez špiček.Takže jsem koupila punčochy značky MAXIS,druh Brillance-cca 560.-Kč+poštovné.
Jinak se žílama nic nemám,takže je pak asi prodám na Aukru za symbolickou cenu.Anebo radši schovám..Člověk stárne,operace přibývají..Sad
ALENA

PříspěvekZaslal: st červen 04, 2008 2:12 pm    Předmět: Citovat

chtěla bych ještě něco napsat k punčochám. Na operaci jsem byla v ISCARE v březnu 07 a punčochy tam dávali. Mám silné nohy a byl problém je navléct, po operaci jsem je měla zaryté tak, že mi je museli sundat. V ISCARE po operaci masírují lýtka přístrojem na posteli na pokoji, je to vynikající proti embolii. Nyní jsem byla na operaci s kýlou v Přerově u Dr. Grygy a nohy nám fačovali, kdo nosí stahovací punčochy kvůli žilám, mohl si je donést sebou. Jinak se dají vyzvednout na recept a není vůbec nutné je platit. Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 253, 254, 255 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: