Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 253, 254, 255 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
dasapo
|
Zaslal: po červen 02, 2008 12:53 pm Předmět: |
|
|
Liduš, zavolej si doktorovi. Na telefon ti to řeknou hned a nemusíš pátrat.
 _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wvigswH/]
[/url]
Dáša: Špekům zmar, šnekům ZDAR!!!
41 let, 3 děti (22,19 a 8 ) 18.6.08 tubulizace Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ludmila
|
Zaslal: po červen 02, 2008 2:02 pm Předmět: |
|
|
Dášo zkusím to. Ď. A taky koukám, že jsem pěkná krůta. Prosím vás, já ty smajlíky opravdu nepožívám, jenom mi tam uteklo u. Tak mějte pěkný den a ahoj. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wXlindW/]
[/url]
Lidka 51 let
8.10.2008 tubulizace ve FNUSA Brno
před operací 13 kg a jedeme dál .... ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: po červen 02, 2008 2:28 pm Předmět: |
|
|
No, vidíš, jaká jsi šikulka, ani nevíš, že umíš používat smajlíky jsem na tom s PC podobně, tak se nestyď....a raději si fakt zavolej do ordinace, tam Ti řeknou, jak dlouho staré výsledky z gastra berou, aby jsi to nemusela absolvovat znovu, není to nic příjemného _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
drahuna
|
Zaslal: po červen 02, 2008 4:29 pm Předmět: |
|
|
zdravím Vás všechny,tak už za 9 dnů jedu do Brna.Vím,že ta konzultace ještě nic neznamená,ale těším se.Dnes jsem byla u zubaře-přes so a ne jsem trpěla jako pes.Uvědomila jsem si,že budu ty moje zoubky jo potřebovat.Příjemný zbytek dne.A ještě něco,ten metřík mi nende a nende. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ludmila
|
Zaslal: po červen 02, 2008 5:08 pm Předmět: |
|
|
Ale Taky 10, nebuď zbytečně skromná, ty jsi přeci už ostřílená mazačka. A všem tu na fóru v ledačem poradíš, dodáš sílu radou a dobrým slovem. Všechno to strašně povzbuzuje, pomáhá a je dobře, že je vás tu takových víc. Moc vám všem děkuju, protože nebýt vás tu, asi bych se k tomuto kroku neodhodlala. Mějte se  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wXlindW/]
[/url]
Lidka 51 let
8.10.2008 tubulizace ve FNUSA Brno
před operací 13 kg a jedeme dál .... ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
věra kotrcová
|
Zaslal: po červen 02, 2008 6:38 pm Předmět: |
|
|
ahojky všem .koukám,že jsem si připadala hloupě zbytečně. myslela sem,že jsem tele,když se ve svých 40.letech učím na počítači.musím dát za pravdu těm kdož mě a nejen mě před operací povzbuzovali a dodávali odvahu a rady.které mi pomohli v rozhodování,zda jít nebo ne na bandáž.jsem už nějaký den po operaci a cítím se dobře.nakonec uznávám,že to nebyla taková hrůza jak jsem myslela.a za to vše vááám díííííík!!!pěkný den všem.pá Věra  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lú
|
Zaslal: po červen 02, 2008 6:40 pm Předmět: |
|
|
Drahu - metřík se mi podařil až asi na podesáté ,tak se nevzdávej.Zuby-fuj,teď jsem si měsíc užívala. Zánět,vytržení a zase zánět a pěkně mi to při kousání překáželo . Do Brna držím palce. _________________ 32 let,synek 6 let
bandáž 4.1.2008
před operací -11kg
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: po červen 02, 2008 7:26 pm Předmět: |
|
|
Jooooo počítače, tak to já ovládám jako úplný amatér stylem pokus, omyl, ale nedám si pokoj až na to příjdu sice dnes po dvou měsících, kdy jsem nebyla v práci a marodila, tak jsem zjistila, že jsem skoro všechno zapoměla musela jsem si vytáhnout ze šuplíku manuál a přečíst, jinak jsem nebyla schopná spustit vypalování, bože ten můj mozek, ten si nic nepamatuje  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
janaaa
|
Zaslal: po červen 02, 2008 8:05 pm Předmět: |
|
|
věra kotrcová napsal: | ahojky všem .koukám,že jsem si připadala hloupě zbytečně. myslela sem,že jsem tele,když se ve svých 40.letech učím na počítači.musím dát za pravdu těm kdož mě a nejen mě před operací povzbuzovali a dodávali odvahu a rady.které mi pomohli v rozhodování,zda jít nebo ne na bandáž.jsem už nějaký den po operaci a cítím se dobře.nakonec uznávám,že to nebyla taková hrůza jak jsem myslela.a za to vše vááám díííííík!!!pěkný den všem.pá Věra  |
Věrko gratuluji ke zdárnému zvládnutí operace, ještě dej vědět něco o úbytkách. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w1KWNws/]
[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dasapo
|
Zaslal: út červen 03, 2008 6:48 am Předmět: |
|
|
Holky, pokud vám nejde nastavit metřík, můžu Vám napsat ještě podrobnější návod než je tady na fóru ( i s obrázkama), potřebuju vědět, jestli je o to zájem. Pokud chcete, pošlete mi na SZ kontakty na vaše e-maily, protože to bude trochu delší zpráva a sem by se nevešla. Mě počítače živí, pomůžu ráda. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wvigswH/]
[/url]
Dáša: Špekům zmar, šnekům ZDAR!!!
41 let, 3 děti (22,19 a 8 ) 18.6.08 tubulizace Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: út červen 03, 2008 3:14 pm Předmět: |
|
|
nováčci,nevím jaké kompresní punčochy si na operaci kupujete, ale v iscare vám bud dají erární pokud mají, nebo dole v lékárně jsou za 350 kč. A zeptejte se zda vám je nepujčí protože i v iscare dříve běžně dávali jejich až pak se zavedlo že si kupujete. Kdo má hodně silné nohy a nejdou natáhnout nebo moc škrtí tomu je klasicky fáčujou pružnýma obinadlama.  _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
drahuna
|
Zaslal: út červen 03, 2008 4:00 pm Předmět: marie S |
|
|
marie,chci se prosím zeptat,zda se ty punčochy využívají i po operaci,třeba na zpevnění,anebo jen k operaci samotné.Děkuji draha |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: út červen 03, 2008 4:12 pm Předmět: |
|
|
pokud jsi měla třeba zánět žil v minulosti tak se doporučuje je nosit tak 14 dní po operaci , dokud se nerozběháš, pokud ti se žílama nic nehrozí jsou jen na operaci a nanejvýš den poté. Kompresní punčochy ti napíše lékař pokud máš problém se žílama, jsou to ale jiné punčochy než ty co se používají na operaci. _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kacababa
|
Zaslal: út červen 03, 2008 5:54 pm Předmět: |
|
|
Mě doktor přímo řekl,že si mám vzít sebou kompresní punčochy II.kompresní stupeň,a nejlépe bez špiček.Takže jsem koupila punčochy značky MAXIS,druh Brillance-cca 560.-Kč+poštovné.
Jinak se žílama nic nemám,takže je pak asi prodám na Aukru za symbolickou cenu.Anebo radši schovám..Člověk stárne,operace přibývají.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: st červen 04, 2008 2:12 pm Předmět: |
|
|
chtěla bych ještě něco napsat k punčochám. Na operaci jsem byla v ISCARE v březnu 07 a punčochy tam dávali. Mám silné nohy a byl problém je navléct, po operaci jsem je měla zaryté tak, že mi je museli sundat. V ISCARE po operaci masírují lýtka přístrojem na posteli na pokoji, je to vynikající proti embolii. Nyní jsem byla na operaci s kýlou v Přerově u Dr. Grygy a nohy nám fačovali, kdo nosí stahovací punčochy kvůli žilám, mohl si je donést sebou. Jinak se dají vyzvednout na recept a není vůbec nutné je platit.  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|