Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 92, 93, 94 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ALENA
|
Zaslal: st březen 07, 2007 2:28 pm Předmět: |
|
|
Rendulo,neboooj,půjde to,půjde.Tělo se vyrovnává z operace, má malilinke žaludeček a ještě dostalo virozu. To byl hroznej šok. Chvilku bude trucovat,jako,co jste mi to udělali a potoooom? Potom to půjde dolů. Slibuji na 100%  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: st březen 07, 2007 3:42 pm Předmět: |
|
|
Holky dík za rady.
Před malou chvílí jsem zaznamenala 1. úspěch - dostala jsem do sebe asi tak 1/3 Actimelu a je mi dobře. A jinak jsem na čaji - kupuju si citronový ledový čaj od Aquily - a zatím mě z něj nic nebylo. Vím, že je sice sladký, ale dělá mě dobře. Točí se mě totiž hrozně hlava, vím, že je to z toho, že málo piju, ale časem se to snad spraví... Jinak Datli mi poradila, ať si vezmu hroznový cukr, tak snad to bude OK.
Ale motanice mám pořád, je možné, že to bude z té bolesti zad a za krkem. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: st březen 07, 2007 3:51 pm Předmět: |
|
|
Nazdaaaaar Zelenoočko , jenom takovej dotaz k tomu točení. Neskřípla se ti krční páteř,když jsi byla v narkoze? _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: st březen 07, 2007 3:56 pm Předmět: |
|
|
Mějte se hezky,jdu do práce. . Kouknu se sem tak kolem 23 hod. až se vrátím. Tedy,pokud tu někdo bude . Ahooooj  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nataša
|
Zaslal: st březen 07, 2007 6:08 pm Předmět: Bandáž žaludku |
|
|
Ahojky,mám BMI 55.7.jsem diabetička a nemám pevnou vůli k tomu aby se mi podařilo zhubnout.Zkoušela jsem už Lindaxu,merídii a nic nezabírá
Myslíte,že by mi udělali bandáž žaludku??Že i mě by pomohla??A dělá se to i někde poblíž karlových Varů??Děkuji za odpovědi.N
Ještě by mě zajímalo jak dlouho to trvá než mě udělají všechny ty vyšetření než bych šla na bandáž??A musím tyto vyšetření absolvovat tam kde mi zákrok budou dělat nebo můžu tady u svých doktorů???
A taky hodně čtu,že ale musí mi toto doporučit obezitolog,ale když jsem ještě nechodila k žádnýmu??Chodím jen k diabetikovi.
A hradí tento zákrok česká pojištovna nebo si budu muset doplácet??nezlobte se,ale jsem z toho trochu mimo,moc se bojím,ale je to asi moje jediná šance a jsem hrozně zvědavá...ještě jednou děkuji.Nataša
Naposledy upravil Nataša dne st březen 07, 2007 8:07 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Plavovlaska
|
Zaslal: st březen 07, 2007 7:31 pm Předmět: Re: Bandáž žaludku |
|
|
Nataša napsal: | Ahojky,mám BMI 55.7.jsem diabetička a nemám pevnou vůli k tomu aby se mi podařilo zhubnout.Zkoušela jsem už Lindaxu,merídii a nic nezabírá
Myslíte,že by mi udělali bandáž žaludku??Že i mě by pomohla??A dělá se to i někde poblíž karlových Varů??Děkuji za odpovědi.N |
Milá Natašo, máš všechny plusy pro bandáž
Jinak v KV asi spíš nic, holky odtamtud jezdí do Iscare. Takže neváhej a volej, objednej se a budeš mít jistotu.
enjoy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana
|
Zaslal: st březen 07, 2007 8:41 pm Předmět: |
|
|
Zelenoočko kočičko vítám tě doma ,tak vidíš je to za tebou a doufám že bolest ti bude pomalu ustupovat .mě taky bylo po operaci dost na zvracení,dokonce mi píchli i dvakrát injekci na uklidnění žaludku.Vím je to trošku jiný zákrok tak nemůžu moc srovnávat.Tak přeji pěkný den,a uvidíš brzy bude líp  _________________ redukce od 1.10.2005 ( -35kg před operací)bypas 9.11.2006 ,dr. Michal Čierny ,Brno
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
elena
Založen: 13.1.2007 Příspěvky: 176 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: st březen 07, 2007 11:15 pm Předmět: |
|
|
Natašo, ahoj. Nejblíž máš opravdu Prahu. Podle mě je pohodĺnější si nechat všechna vyšetření tam, než běhat po všech čertech a trapně vysvětlovat, co vlastně chceš sama se sebou udělat. Takže pokud ti smím radit, hned zavolej do Iscare a objednej se. Když budeš potřebovat snaží se tam udělat ti více vyšetření ve stejný den. Jsou tam moc milý. Žádné doporučení nepotřebuješ. Takže pokud sama věříš, že bandáž chceš, tak neváhej a jdi do toho. A já ti na té cestě přeju hodně štěstí! (Jo mimochodem, pokud máš diabetes II. typu, tak se stává, že po bandáži se pacienti vyléčí tím, jak redukují, takže kromě váhy dolů, úžasné plus pro tvé zdraví). Pročti si co nejvíc příspěvků a hlavní stránky a vše se tam dozvíš. Já vím, je toho hodně, ale věř mi, že já to taky přečetla a všechno!!!  _________________ --31 let - bandáž 3.4. 2007 -- redukce - 7 kg před operací MILUJU SVOU BANDÁŽ
Doplnění 10. 7. 2008 - 2ml
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romca30
|
Zaslal: čt březen 08, 2007 7:57 am Předmět: Prosím o radu. |
|
|
Ahojky, prosím o radu, zda-li jste se některá z vás setkala s takovou nepříjemností jako jsou měsíčky zrovna v termínu operace.
Mám je dost nepravidelné a obávám se, že mi to tam vleze. Myslíte že to bude velký problém? Nerada bych vše odsouvala.Díky moc. Romča |
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: čt březen 08, 2007 8:43 am Předmět: |
|
|
Nejsem sice za zásahy do hormonálního systému, ale v nejhorším dojít si na injekci a odsunout je? Nebo věřit tomu, že rudá tetka nepřiletí. _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: čt březen 08, 2007 9:22 am Předmět: |
|
|
Romco30 - přečti si SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Milca-berca
Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 234 Bydliště: Benešov,35let,bezdětná
|
Zaslal: čt březen 08, 2007 1:52 pm Předmět: |
|
|
Tak Vás sluníčka moje zdravím skoro po 4dnech (dnes mě pusili z nemocnice)... Tak mám zase o další 4dírky v bříšku na víc ,tentokráte pod pupíkem.....je to pech jsem jako beruška jen mám místo puntíku, dírky ,huš celkem 9( 5 po bandáži a ted 4 po gyn.operaci) + jizva velké po slepáku kdysi ,a né na zádech na krovečkách ale na bříšku v pondělí mě nečekaně a na rychlo ještě v noci operovali ...a mám zase odost menší šanci sama otěhotnět hmm jsem se dozvěděla...Po tom co tělíčko se dává dohromady jak hubnu po stránce menzes tak ted zase selhalo a místo ovulace vytvořilo nějaký patvar na vaječníku...hm.. Ale co budu bojovat dál a v pondělí jsu na stehy...Nestačím se divit co se tu tu děje ...celkově...s tím Já...  _________________
3/07 bandáž,16.2/10 tubu při 127kg,odhozeno 41kg,10/10 těhu při 89kg,36tt-89kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: čt březen 08, 2007 2:00 pm Předmět: |
|
|
Milčo nezoufej, moje kamarádka má jen kousek jednoho vaječníku a čeká 4 mimi, přirozenou cestou. Ani jsem netušila co všechno je možné a jak si tělo umí poradit. _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Milca-berca
Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 234 Bydliště: Benešov,35let,bezdětná
|
Zaslal: čt březen 08, 2007 2:16 pm Předmět: |
|
|
..doufám,že to tělo moje si taky nějak trošku poradí a když né na podzim jdem znova do umělého....uvidíme...jeden je k nepoužití ,ten pravej vaječník a levej se pod srůstama ,,,snad něco se pokusili při operaci rozrušit prý,tak uvidíme....nevzdám to nebuj,třeba se to zrvona povede......a děkuji sluníčko  _________________
3/07 bandáž,16.2/10 tubu při 127kg,odhozeno 41kg,10/10 těhu při 89kg,36tt-89kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: čt březen 08, 2007 2:52 pm Předmět: |
|
|
Milco-berco,
naděje je tu vždy.. a důležité je se nevzdávat... !!
Příroda je mocná čarodějka a někdy se stane, že to zařídí tak, že se pak nestačíme ani divit..
Tak proč by tomu tak nemělo být i ve Tvém případě ???  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|