Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 93, 94, 95 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: čt březen 08, 2007 8:08 pm Předmět: |
|
|
Milco-berco, ja teda nevim, co ty mas za operaci, ale je mozne, ze mi pribydou ke koncobreznovym 5 dirkam taky jeste 4 nebo kolik se jich dela... Mam tam totiz cystu a jestli se nevstreba, tak to musi ven. Ale myslim, ze takove veci nebrani tomu mit deti... Nicmene preju hodne stesti! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: čt březen 08, 2007 8:53 pm Předmět: |
|
|
Qwys mně se úspěšně vstřebala velká cysta a asi nebyla jedna, vaječník celý se gyndrům nezdál, ale zároveň jsem u toho přišla o mimko, tak se to neřešilo hned. Došla jsem za paní, která se zabývá čínskou medicínou, vybrala dvě krabičky čípků a vaječník byl zcela ok do tří týdnů.
Ještě humorný moment, když řekla čípky, tak jsem nějak blbě zpracovala co kam a tu první dávku jsem strkala ne úplně tam kam se mělo, zabralo to tedy jen z jedné třetiny. Oni to byly vaginální čípky
Tak zkus pohledat. Škoda kousku vaječníku. _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: čt březen 08, 2007 8:53 pm Předmět: |
|
|
Vlastně i škoda operace a dírek navíc že  _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
|
Zaslal: čt březen 08, 2007 8:56 pm Předmět: |
|
|
Trixl a jak si mela velkou cystu prosim te? ja jdu v kvetnu na kontrolu, jestli se vstrebala nebo ne, pak se to pripadne bude nejak resit. Ja sem totiz musela prejit k jinemu doktorovi, pac moje predchozi doktorka mi odmitla udelat UZ...ze pry si mam zajit jinam a za 300 Kc. tak sem presla k jinemu a ejhle... tak tady je to nase zdravotnictvi... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: čt březen 08, 2007 9:03 pm Předmět: |
|
|
Už po prasknutí měla víc jak 6 cm. Kvůli té mrše jsem dostala slabý zánět, vlastně jsem měla problémy asi dva týdny, ale protože jsem netušila, že jsem těhu, tak jsem myslela, že přechod a k tomu že nějaké to špinění patří a neřešila jsem to hned. _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
|
Zaslal: čt březen 08, 2007 9:05 pm Předmět: |
|
|
No tak to je hezke... V unoru ta moje mela 45 mm. Takze uvidime, co mi rekne pan doktor.. zajdu tam radeji uz na konci dubna... Prosim te a jake to bylo, kdyz praskla? Jakym zpusobem to zabolelo? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: čt březen 08, 2007 9:13 pm Předmět: |
|
|
Bolest břicha na straně vaječníku, vystřelovalo to do zad, bolel každý pohyb, horečka. To bylo asi těsně před prasknutím, celou noc, pak ještě skoro den, ale už to bylo míň a odeznělo to celkem rychle. _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
|
Zaslal: čt březen 08, 2007 9:18 pm Předmět: |
|
|
A v kolikatem jsi byla tydnu? Ja mam to stesti (nebo smulu?), ze teda dite zadne neohrozim, bo ted ziju jak ta Panenka Marie, ze. Vubec by me zajimalo, z ceho se vubec cysty tvori - nekdo rika, ze je to kvuli blbym vztahum, jako dusledek jakehosi vnitrniho place... kdovi... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Datli
|
Zaslal: čt březen 08, 2007 10:08 pm Předmět: |
|
|
qwys,pokud jsi přístupná i na alternativní metody a vysvětlování,tak myslím,že odpověďd můžeš hledat v knize Nemoc jako symbol R. Dahlke. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jana M.
|
Zaslal: čt březen 08, 2007 11:03 pm Předmět: |
|
|
Holčiny moje, omlouvám se že se nehlásím..nějak nemám čas
Dnes jsem byla s maminou na vytažení stehů a nakonec jsme tam vytvořili poměrně hlučnou skupinku o složení: Já, mamka, Datli, Junona, Datlinin manžel (mimochodem fááákt jsem se pomalu válela smíchy z jeho keců V rámcích možností samozřejmě ) a Datlinina dceruška:-)
No ale to není všechnooooo!!!
MÁM DOLE 4 KILA!!!!!!!!!!!
nemůžu tomu uvěřit;-)
Mamina má taky 4 kila dole...
Jsem šťastná, přešťastná a citím se lehce přesně jako již zmiňovaná Marylin  _________________ 21 let, Operace 27.2.2007
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HankaŠ
|
Zaslal: pá březen 09, 2007 8:52 am Předmět: |
|
|
Jani to je moc prima,že jdou kilečka dolů a takovým fofrem moc ti držím palečka. Já bych měla pokud vše bude OK jít 2.dubna do ISCARE.Kde jsi byla ty? Jak jsi to vše zvládla-co jídlo po zákroku,doma?Mám strach,ale teď víc z toho,aby krev.testy byly v pořádku-nic do toho nepřišlo a já opravdu mohla nastoupit a mít vše za sebou.Měla bych nastoupit v pondělí a ještě v pondělí jít na operaci no, tak uvidíme. Měj se pěkně a zase se ozvi ,jak se ti daří. HankaŠ  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: pá březen 09, 2007 8:59 am Předmět: |
|
|
Datli ale obvykle jen to samotné nepomůže, aspoň ne rychle, je nutno přidat nějaké bylinky a pod.
Ještě mi qwys napadlo, mám dobré zkušenosti tady s těmi bylinkovými koncentráty www.nadeje-byliny.eu paní ti i zodpoví případné dotazy. _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jitka I.
|
Zaslal: pá březen 09, 2007 9:10 am Předmět: |
|
|
Tak váš všechny zdravím Už jsem taky okroužkováná,včera mě pustily domu,ale měla jsem toho nějak dost tak jsem ležela. Taky mi vadily ty plyny,když jsem jela domu koupila jsem si v lékárně fenyklový čaj a řekla bych ,že pomohl. Ted už mi bolí jen kční páteř a motá se mi s toho hlava,ale to taky přejde a bude zas dobře.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: pá březen 09, 2007 9:13 am Předmět: |
|
|
To jsou fofry Tak ať už je jen a jen a jen líp. _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
|
Návrat nahoru |
|
 |
Datli
|
Zaslal: pá březen 09, 2007 9:23 am Předmět: |
|
|
Ahooooj prstýnková.Zrovna jsem se ráno chtěla poptat,jestli jsi už doma.
Píšeš tak lehkým stylem,že to vypadá na poklidný návrat.Tak ať ti je se vším líp a líp a stehy moc netahaj a kroužek moc netlačí.
Trixl-ta knížka ,pokud ji neznáš,tak ti často umožní náhled do duševna,kde je asi příčina.Pokud tu myšlenku přijmeš,můžeš pak na tom problému pracoat a samozřejmně umocnit efekt tím,co považuješ za efektivní léčení.
Já dávám hodně na éteráky a homeopatii a bylinky-klasické.S čínskýma nemám žádné zkušenosti spíš pro nedostupnost. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|