Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 93, 94, 95 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
qwys

PříspěvekZaslal: čt březen 08, 2007 8:08 pm    Předmět: Citovat

Milco-berco, ja teda nevim, co ty mas za operaci, ale je mozne, ze mi pribydou ke koncobreznovym 5 dirkam taky jeste 4 nebo kolik se jich dela... Mam tam totiz cystu a jestli se nevstreba, tak to musi ven. Ale myslim, ze takove veci nebrani tomu mit deti... Nicmene preju hodne stesti!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
trixl

PříspěvekZaslal: čt březen 08, 2007 8:53 pm    Předmět: Citovat

Qwys mně se úspěšně vstřebala velká cysta a asi nebyla jedna, vaječník celý se gyndrům nezdál, ale zároveň jsem u toho přišla o mimko, tak se to neřešilo hned. Došla jsem za paní, která se zabývá čínskou medicínou, vybrala dvě krabičky čípků a vaječník byl zcela ok do tří týdnů.
Ještě humorný moment, když řekla čípky, tak jsem nějak blbě zpracovala co kam a tu první dávku jsem strkala ne úplně tam kam se mělo, zabralo to tedy jen z jedné třetiny. Oni to byly vaginální čípky Laughing
Tak zkus pohledat. Škoda kousku vaječníku.

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
trixl

PříspěvekZaslal: čt březen 08, 2007 8:53 pm    Předmět: Citovat

Vlastně i škoda operace a dírek navíc že Smile

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
qwys

PříspěvekZaslal: čt březen 08, 2007 8:56 pm    Předmět: Citovat

Trixl a jak si mela velkou cystu prosim te? ja jdu v kvetnu na kontrolu, jestli se vstrebala nebo ne, pak se to pripadne bude nejak resit. Ja sem totiz musela prejit k jinemu doktorovi, pac moje predchozi doktorka mi odmitla udelat UZ...ze pry si mam zajit jinam a za 300 Kc. tak sem presla k jinemu a ejhle... tak tady je to nase zdravotnictvi...
trixl

PříspěvekZaslal: čt březen 08, 2007 9:03 pm    Předmět: Citovat

Už po prasknutí měla víc jak 6 cm. Kvůli té mrše jsem dostala slabý zánět, vlastně jsem měla problémy asi dva týdny, ale protože jsem netušila, že jsem těhu, tak jsem myslela, že přechod a k tomu že nějaké to špinění patří a neřešila jsem to hned.

qwys

PříspěvekZaslal: čt březen 08, 2007 9:05 pm    Předmět: Citovat

No tak to je hezke... V unoru ta moje mela 45 mm. Takze uvidime, co mi rekne pan doktor.. zajdu tam radeji uz na konci dubna... Shocked Prosim te a jake to bylo, kdyz praskla? Jakym zpusobem to zabolelo?
trixl

PříspěvekZaslal: čt březen 08, 2007 9:13 pm    Předmět: Citovat

Bolest břicha na straně vaječníku, vystřelovalo to do zad, bolel každý pohyb, horečka. To bylo asi těsně před prasknutím, celou noc, pak ještě skoro den, ale už to bylo míň a odeznělo to celkem rychle.

qwys

PříspěvekZaslal: čt březen 08, 2007 9:18 pm    Předmět: Citovat

A v kolikatem jsi byla tydnu? Sad Ja mam to stesti (nebo smulu?), ze teda dite zadne neohrozim, bo ted ziju jak ta Panenka Marie, ze. Vubec by me zajimalo, z ceho se vubec cysty tvori - nekdo rika, ze je to kvuli blbym vztahum, jako dusledek jakehosi vnitrniho place... kdovi...
Datli

PříspěvekZaslal: čt březen 08, 2007 10:08 pm    Předmět: Citovat

qwys,pokud jsi přístupná i na alternativní metody a vysvětlování,tak myslím,že odpověďd můžeš hledat v knize Nemoc jako symbol R. Dahlke.
Jana M.

PříspěvekZaslal: čt březen 08, 2007 11:03 pm    Předmět: Citovat

Holčiny moje, omlouvám se že se nehlásím..nějak nemám čas Rolling Eyes

Dnes jsem byla s maminou na vytažení stehů a nakonec jsme tam vytvořili poměrně hlučnou skupinku o složení: Já, mamka, Datli, Junona, Datlinin manžel (mimochodem fááákt jsem se pomalu válela smíchy z jeho kecůWink V rámcích možností samozřejměWink) a Datlinina dceruška:-)
No ale to není všechnooooo!!!

MÁM DOLE 4 KILA!!!!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
nemůžu tomu uvěřit;-)
Mamina má taky 4 kila dole...

Jsem šťastná, přešťastná a citím se lehce přesně jako již zmiňovaná Marylin Laughing Laughing Laughing Laughing Cool Cool Embarassed Cool Cool Laughing Laughing Laughing Laughing

HankaŠ

PříspěvekZaslal: pá březen 09, 2007 8:52 am    Předmět: Citovat

Jani to je moc prima,že jdou kilečka dolů a takovým fofrem Very Happy Surprised Very Happy Razz moc ti držím palečka. Já bych měla pokud vše bude OK jít 2.dubna do ISCARE.Kde jsi byla ty? Jak jsi to vše zvládla-co jídlo po zákroku,doma?Mám strach,ale teď víc z toho,aby krev.testy byly v pořádku-nic do toho nepřišlo a já opravdu mohla nastoupit a mít vše za sebou.Měla bych nastoupit v pondělí a ještě v pondělí jít na operaci no, tak uvidíme. Měj se pěkně a zase se ozvi ,jak se ti daří. HankaŠ Very Happy Very Happy Very Happy Razz Razz
trixl

PříspěvekZaslal: pá březen 09, 2007 8:59 am    Předmět: Citovat

Datli ale obvykle jen to samotné nepomůže, aspoň ne rychle, je nutno přidat nějaké bylinky a pod.
Ještě mi qwys napadlo, mám dobré zkušenosti tady s těmi bylinkovými koncentráty www.nadeje-byliny.eu paní ti i zodpoví případné dotazy.

Jitka I.

PříspěvekZaslal: pá březen 09, 2007 9:10 am    Předmět: Citovat

Tak váš všechny zdravím Laughing Už jsem taky okroužkováná,včera mě pustily domu,ale měla jsem toho nějak dost tak jsem ležela. Taky mi vadily ty plyny,když jsem jela domu koupila jsem si v lékárně fenyklový čaj a řekla bych ,že pomohl. Ted už mi bolí jen kční páteř a motá se mi s toho hlava,ale to taky přejde a bude zas dobře. Laughing
trixl

PříspěvekZaslal: pá březen 09, 2007 9:13 am    Předmět: Citovat

To jsou fofry Smile Tak ať už je jen a jen a jen líp.

Datli

PříspěvekZaslal: pá březen 09, 2007 9:23 am    Předmět: Citovat

Ahooooj prstýnková.Zrovna jsem se ráno chtěla poptat,jestli jsi už doma.
Píšeš tak lehkým stylem,že to vypadá na poklidný návrat.Tak ať ti je se vším líp a líp a stehy moc netahaj a kroužek moc netlačí.

Trixl-ta knížka ,pokud ji neznáš,tak ti často umožní náhled do duševna,kde je asi příčina.Pokud tu myšlenku přijmeš,můžeš pak na tom problému pracoat a samozřejmně umocnit efekt tím,co považuješ za efektivní léčení.
Já dávám hodně na éteráky a homeopatii a bylinky-klasické.S čínskýma nemám žádné zkušenosti spíš pro nedostupnost.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 93, 94, 95 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: