Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 85, 86, 87 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
L
|
Zaslal: ne březen 04, 2007 9:59 pm Předmět: |
|
|
Mě bylo také řečeno týden před operací hladovět.
Datli to víš problémi a otcem bejbátka...dnes jsem to pěkně schytala od jeho sestřičky...,ale teď večer se mi dostalo obrovské satisfakce a psala jeho mamina a že je na mé straně!!!
Čusík,L. _________________ 24 let,bandáž-11/8/06
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana
|
Zaslal: ne březen 04, 2007 9:59 pm Předmět: |
|
|
zelenoočko tak holka ještě jedna noc doma a už pádíš do Prahy budu na tebe myslet a držet pěstičky .Uvidíš že to bude dobré ale věřím že ti nervy pracují na plné obrátky tak hodně štěstí
Hani Š vítám tě mezi námi ,no já neměla nařízenou hladovku ale musela jsem jíst hodně bílkovin ,bylo to hlavně libové maso a zelenina.Ale stačilo to a játra se mi trochu smrskly.Ale asi záleží na doporučení lékařů.
Jo a gratuluji k termínu operace  _________________ redukce od 1.10.2005 ( -35kg před operací)bypas 9.11.2006 ,dr. Michal Čierny ,Brno
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HankaŠ
|
Zaslal: ne březen 04, 2007 10:07 pm Předmět: |
|
|
dekuju moc za odpovedi.
Romco, koukam na Tvuj metrik a je to parada (tise zavidim a moc fandim) - jak dlouho jsi po bandazi? a dodrzujes nejakou dietu? _________________
bandaz 2.4.2007
18kg před operací |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: ne březen 04, 2007 10:14 pm Předmět: |
|
|
Děvčata..
ještě jednou moc moc moc moc moc moc díky... budu Tu vaši podporu potřebovat a až mě bude nejhůř, vzpomenu si na Vás a na to, kolik lidí na mě myslí ... a hned bude vše veselejší...
Už jsem konečně sbalená, mám s sebou i medvěda od mýho malýho chlapečka.... Podával mě ho a říkal: "Maminko, nemocice vemu" .. tak si jej musím vzít, když to tak krásně říkal, brouček můj milovaný.... (2,5 roku)
Jsem sentimentální - dneska po celý den... ale těším se...ale je mi i smutno - mám strach, že to nedopadne.... ale musí!!!!!
Doma mě čekají moji dva milovaní chlapi, tak se k nim musím vrátit !!!! Že jo!
No nic, jdu spát.....za chvilku už pofrčím směr Praha a vzápětí na to dostanu můj vysněný prstýnek !!!
A hned jak to půjde, tak se některé z Vás ozvu a Vy sem pro klid všech duší můžete napsat, že jsem Ok. Ju?
Tak papa - dobrou noc všem. Jdu si užít poslední spánek na břiše...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: ne březen 04, 2007 10:23 pm Předmět: |
|
|
Rendulo, opravdu to pan doktor rekl i mne, ale mne tedy rekl 2 dny, ale jinak ostatnim rikal tech 5, ale rekl - netucnou dietu, tzn. mozna tak zeleninu - aby se ta jatra zmensila. Takze to neni kec. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MICHAELA
|
Zaslal: ne březen 04, 2007 10:24 pm Předmět: |
|
|
Hani já ty 3 dny skutečně nic nejedla,ale pila jsem rajčatovou šťávu(ona je malilinko jako hustší džusík) a koupila jsem si (teď abych to nepopletla)syrovátkový nápoj??Bylo to jako pomerančový džus,ale jakoby říznutý mlékem.Já ti nevím jak se to jmenovalo,bylo to mezi jog.nápojema,ale nebylo to nic takového.Řídké pom.pití v lahvi(půl litrové) a pak samosebou čaje a i když normálně nesladím,tak ty jsem kvůli energii pila sladký.Dá se to,chodila jsem při tom do práce a to mám fakt fyzicky náročnou práci,celý den na nohou (vlastně na jedný)a namahavá i na sílu náročná.Byla jsem jakoby slabší,jako když na tebe leze chřipka.Doma jsem byla nervní a 50x za den otevřela lednici a zase jí zavřela a ty 2 dny před hladovkou jsem jedla jogurty a ovoce.Játra se mi smrskli krásně a po operaci mě nebolely.Primář totiž říkal ,že kdyby se mi nesmrskli,tak by mi je mohli pohmoždit(protože je nadzvedávají)a nebo by mě nemuseli ani odoperovat ,kdyby byli opravdu hodně veliký.To jsem se bála a tak poctivě nejedla,i když jen ty 3 dny .5 bych asi vážně nedala,to bych snad musela spát.To zmákneš! Zelenoočko-budu na tebe myslet,jen co otevřu oči.Dej nám brzy vědět!Pa a drž se!!!!!!Jabadabadů už to bude brzy za tebou a to je dobrý,pak už bude jenom lépe!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
|
Zaslal: ne březen 04, 2007 10:27 pm Předmět: |
|
|
L, co si to ta jeho sestra vubec dovoluje vam do toho kecat...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana
|
Zaslal: ne březen 04, 2007 10:27 pm Předmět: |
|
|
Hani Š já nemám bandáž ale bypass a operaci jsem měla 9.11.2006.Dieta dá se říct že částečně. Prakticky jím všechno,akorát moc sladkého nemusím,ikdyž občas taky zhřeším.Jinak se snažím jíst hodně masa ,zeleniny ,sýry jogurty atd. A co se týče příloh tak těch hodně málo.
Neboj tobě se taky bude dařit a tvůj metřík se bude posouvat k tvému vysněnému cíli  _________________ redukce od 1.10.2005 ( -35kg před operací)bypas 9.11.2006 ,dr. Michal Čierny ,Brno

Naposledy upravil Romana dne ne březen 04, 2007 10:29 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
|
Zaslal: ne březen 04, 2007 10:28 pm Předmět: |
|
|
Ano, je to pry kvuli tomu, ze v jatrech je hodne tuku, a ze odtud rychle jde pryc, kdyz se hladovi a ten cukr je povolen, jak tu holky pisou - v tom caji, kafi apod. , ale zadne tuky  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
|
Zaslal: ne březen 04, 2007 10:29 pm Předmět: |
|
|
Kurna, ja uz bych tech svych 200 kostek masla nekam odhodila, nejradsi bych se nechala vyudit byla bych hezky opalena... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
|
Zaslal: ne březen 04, 2007 10:30 pm Předmět: |
|
|
Romčo, to sem myslela, ze to mas dyl, tak za necele 4 mesice 60 kilo, to je moooc pekny  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HankaŠ
|
Zaslal: ne březen 04, 2007 10:33 pm Předmět: |
|
|
to je opravdu paradni, doufam ze se metrik bude po operaci posunovat zavratnou rychlosti moc moc dekuju za rady _________________
bandaz 2.4.2007
18kg před operací |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana
|
Zaslal: ne březen 04, 2007 10:36 pm Předmět: |
|
|
qwys to není celé po operaci ,dá se říct že je to půl na půl ,po operaci je to 27kg a ten zbytek byl před operací asi během roku.Musela jsem něco zhubnout aby mě mohli operovat a tak jsem se snažila.A teď se taky snažím ale operace mě v tom hodně pomohla a momentálně se cítím skvěle ale na svoji vysněnou váhu si ještě dlouho počkám ale to nevadí přece ze mne nemůže být twigi  _________________ redukce od 1.10.2005 ( -35kg před operací)bypas 9.11.2006 ,dr. Michal Čierny ,Brno
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
|
Zaslal: ne březen 04, 2007 10:38 pm Předmět: |
|
|
Romčo, Twiggy mela 168/41 - to prece zadna tady nechceme ) Ale i tak je to hodne pekne, hlavne muselo bejt tezky asi hubnout pred operaci... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana
|
Zaslal: ne březen 04, 2007 10:44 pm Předmět: |
|
|
qwys to teda bylo počítala jsem kj jako divá ale zvládla jsem to a to je hlavní teď už bude jenom líp.S tou twigi jsem to myslela jen obrazně.To je mi jasné že tak žádná nechceme vypadat tak dnes už končím ,jdu do hajan nebo ráno nevstanu tak ahoj a dobrou  _________________ redukce od 1.10.2005 ( -35kg před operací)bypas 9.11.2006 ,dr. Michal Čierny ,Brno
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|