Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 84, 85, 86 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: ne březen 04, 2007 8:44 am    Předmět: Citovat

Jo, na to si taky pamatuju.... Laughing
Je to zvláštní, myslela jsem, že budu ráno šílet a nervačit...ale zatím nic... Možná je to i tím, že je dnes tak kráááááásně (oproti tomu sněhu včera)...
Zatím ještě nemám zbalenej ani kartáček...ale odpoledne se na to vrhnu... a to na mě myslím nervičky přijdou...
Každopádně zítra touhle dobou už budu hačat v Iscare a čekat, co se mnou udělají.. Wink Wink Wink se těším.. Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Betty

PříspěvekZaslal: ne březen 04, 2007 4:48 pm    Předmět: Citovat

Ahoj všichni Very Happy
Zdravím ZELENOOČKU Very Happy
Přeji ti příjemnou cestu do Prahy a zpět.

[/url]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
milus

PříspěvekZaslal: ne březen 04, 2007 8:18 pm    Předmět: Citovat

ZELENOOČKO, držím ti palce a ať ti okroužkování dobře dopadne. Těším se na tebe a na další holky jak se setkáme v Brně. Very Happy Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Datli

PříspěvekZaslal: ne březen 04, 2007 8:40 pm    Předmět: Citovat

Zelenoočko-dobře se vyspi dnes i zítra a hlavně se tu brzo objev,abys mohla pak všechny své trápeníčka tady vysypat a ulevit si,až to budeš potřebovat.
Mě to tady moc pomohlo a pravda,že i Vaše sms do nemocnice byly hodně držící ve chvilkách pochybování.
Ještě jednou velké dík hlavně Martině-byla jak má máma,manžel a prostě všechno dohromady-když oni se mnou nebyli(pravda protože třeba máma nevěděla a manžel byl taky docela omezen v telefonech...)
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: ne březen 04, 2007 8:50 pm    Předmět: Citovat

Holky moje...
Děkuju moc, jste zlatíčka... Wink Wink
Dneska navečer jsem chytla šílenou depku, ale už je to lepší... Rendulka a Qwys mě moc pomohly... holky dík.. Wink Wink Wink

Myslete na mě, držte pěstičky a jakmile to jen trochu půjde, tak se ozvu, jestli žiju nebo ne.. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Ještě mám moc práce, ale možná se sem před spaním zajdu mrknout - naposled coby neokroužkovaná !! hi hi hi .. Laughing Laughing Laughing Laughing
L

PříspěvekZaslal: ne březen 04, 2007 8:57 pm    Předmět: Citovat

Holka myslím na Tebe a držím pěsti!
Palce nééé,protože to znamená kopance a pěsti jsou štěstí....Smile
A z depky si nic nedělej,já jí mám taky Sad

Papa a drž se!!!
Datli

PříspěvekZaslal: ne březen 04, 2007 9:08 pm    Předmět: Citovat

L- co máš ty za trápení?

Zelenoočko-v sesterně je pc s počítačem.Tak na něj zaběhni pak večer napsat,ne?
Datli

PříspěvekZaslal: ne březen 04, 2007 9:09 pm    Předmět: Citovat

pc s počítačem ...hehe.dobře s netem
HankaŠ

PříspěvekZaslal: ne březen 04, 2007 9:20 pm    Předmět: Citovat

ahojky,
tak jsem se dnes mezi Vas registrovala, dekuji za vsechny informace, co jsem tady od Vas ziskala....jdu na bandaz 2.4. do Iscare a jak se tesim, tak mam i obrovsky strach, hlavne z narkozy, ale diky Vam to uz je o trochu lepsi Very Happy ceka me jeste vysetreni krve, plic a srdce, ale to az tesne pred zakrokem, ale hlavne me desi, jak vydrzim 5 dni pred operaci vubec nejist (pry se pote zmensi jatra a usnadni to zakrok), mam strach, aby se mi pri celodennim kvaltu v praci a doma neudelalo spatne - mate prosim nekdo zkusenost? a jeste jen - nemate nekdo podobny termin Very Happy ? budu moc rada, kdyz se ozvete Very Happy
HankaŠ

PříspěvekZaslal: ne březen 04, 2007 9:23 pm    Předmět: Citovat

zelenoocko : preju Ti hodne stesti, at vse dobre dopadne - ja Te budu za mesic stridat. Budu moc vdecna za vsechny informace. Moc drzim palecky a preju pevne nervy Smile
rendula

PříspěvekZaslal: ne březen 04, 2007 9:28 pm    Předmět: Citovat

HankoŠ-5 dní před operací nejíst ti řekl kdo????? To je nesmysl,jíst musíš,pokud to zvládneš najeď na dietnější jídelníček aby se játrům ulehčilo,ale přestat jíst je nesmysl.

operace 19.2.2007
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail MSN Messenger
HankaŠ

PříspěvekZaslal: ne březen 04, 2007 9:31 pm    Předmět: Citovat

rendula: rekl mi to doktor, ted pri posledni navsteve, kdy mi zaroven i stanovil termin. S tim, ze pokud to nedodrzim, tak to pozna.... dekuju
Datli

PříspěvekZaslal: ne březen 04, 2007 9:41 pm    Předmět: Citovat

Hani-nepochopilas to jinak?Tuhle informaci tady slyšíme poprvé.Odlehčená strava ano a je dobré měsíc před operací se snažit snížit tuky ve stravě,aby došlo k odlehčení uloženého tuku v břiše kolem orgánů.Ale nejíst úplně a 5 dní je tak akorát na to být pod dozorem doktorů v nemocnici a né za běžného života.
Zařadit zdravější a lehčí jídlo a zeleninu-to je ončo.
MICHAELA

PříspěvekZaslal: ne březen 04, 2007 9:43 pm    Předmět: Citovat

Není to nesmysl,mě to taky nařídili a to přímo primář.Už jsem to tu psala ,bylo to kvůli zvětšeným játrům.Měla jsem nejíst 5 dní,ale vydržela jsem hladovět přesně 3dny,přesto to stačilo.Snažila jsem se jíst aspoň ultra zdravě a lehce a 3 dny před operací fakt vůbec nic!Mám k lékařům veliký respekt a tím spíš k chirurgům ,kteří operují téměř denodeně a znají naše těla a jejich reakce 100x lépe než kdokoliv jiný.Nebyla jsem sama s nařízenou hladovkou,všechno závisí na momentálním zdr.stavu a potížích pacienta.Takže já bych se rozhodně raději snažila držet rad a doporučení lékaře,i když je to někdy těžké a zdá se to nesmyslné.Nadarmo se svojí práci tak dlouho neučili a tak nezbývá než jim věřit.Švadleně taky nevymlouváme jak a co by měla šít,ona je zase odborník ve svém oboru.Vydržet se to dá,blbě ale dá,protože víš že za 3-4 dny to skončí.Běžně jsem si dávala odlehčený dny i před tím a nebo když nám je blbě ,máme průjem ,tak taky bez problémů 3 dny nevezmu nic do pusy a o to víc samosebou musím pít a to i sladké čaje,ale pořád pít!!!!!
HankaŠ

PříspěvekZaslal: ne březen 04, 2007 9:53 pm    Předmět: Citovat

dekuju moc za odpovedi. A prosim, to jsi 3 dny nemela vubec nic? ani jogurt nebo presnidavku? nechci porusit zadny doporuceni lekare,ale bojim se toho... tak jen prosim o radu, jak to co nejlip prezit Very Happy

bandaz 2.4.2007
18kg před operací
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 84, 85, 86 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: