Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Zelenoočko
|
Zaslal: ne březen 04, 2007 8:44 am Předmět: |
|
|
Jo, na to si taky pamatuju....
Je to zvláštní, myslela jsem, že budu ráno šílet a nervačit...ale zatím nic... Možná je to i tím, že je dnes tak kráááááásně (oproti tomu sněhu včera)...
Zatím ještě nemám zbalenej ani kartáček...ale odpoledne se na to vrhnu... a to na mě myslím nervičky přijdou...
Každopádně zítra touhle dobou už budu hačat v Iscare a čekat, co se mnou udělají.. se těším..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Betty
|
Zaslal: ne březen 04, 2007 4:48 pm Předmět: |
|
|
Ahoj všichni
Zdravím ZELENOOČKU
Přeji ti příjemnou cestu do Prahy a zpět. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wjsDKNk/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
milus
|
Zaslal: ne březen 04, 2007 8:18 pm Předmět: |
|
|
ZELENOOČKO, držím ti palce a ať ti okroužkování dobře dopadne. Těším se na tebe a na další holky jak se setkáme v Brně.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Datli
|
Zaslal: ne březen 04, 2007 8:40 pm Předmět: |
|
|
Zelenoočko-dobře se vyspi dnes i zítra a hlavně se tu brzo objev,abys mohla pak všechny své trápeníčka tady vysypat a ulevit si,až to budeš potřebovat.
Mě to tady moc pomohlo a pravda,že i Vaše sms do nemocnice byly hodně držící ve chvilkách pochybování.
Ještě jednou velké dík hlavně Martině-byla jak má máma,manžel a prostě všechno dohromady-když oni se mnou nebyli(pravda protože třeba máma nevěděla a manžel byl taky docela omezen v telefonech...) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: ne březen 04, 2007 8:50 pm Předmět: |
|
|
Holky moje...
Děkuju moc, jste zlatíčka...
Dneska navečer jsem chytla šílenou depku, ale už je to lepší... Rendulka a Qwys mě moc pomohly... holky dík..
Myslete na mě, držte pěstičky a jakmile to jen trochu půjde, tak se ozvu, jestli žiju nebo ne..
Ještě mám moc práce, ale možná se sem před spaním zajdu mrknout - naposled coby neokroužkovaná !! hi hi hi ..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
L
|
Zaslal: ne březen 04, 2007 8:57 pm Předmět: |
|
|
Holka myslím na Tebe a držím pěsti!
Palce nééé,protože to znamená kopance a pěsti jsou štěstí....
A z depky si nic nedělej,já jí mám taky
Papa a drž se!!! _________________ 24 let,bandáž-11/8/06
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Datli
|
Zaslal: ne březen 04, 2007 9:08 pm Předmět: |
|
|
L- co máš ty za trápení?
Zelenoočko-v sesterně je pc s počítačem.Tak na něj zaběhni pak večer napsat,ne? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Datli
|
Zaslal: ne březen 04, 2007 9:09 pm Předmět: |
|
|
pc s počítačem ...hehe.dobře s netem |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HankaŠ
|
Zaslal: ne březen 04, 2007 9:20 pm Předmět: |
|
|
ahojky,
tak jsem se dnes mezi Vas registrovala, dekuji za vsechny informace, co jsem tady od Vas ziskala....jdu na bandaz 2.4. do Iscare a jak se tesim, tak mam i obrovsky strach, hlavne z narkozy, ale diky Vam to uz je o trochu lepsi ceka me jeste vysetreni krve, plic a srdce, ale to az tesne pred zakrokem, ale hlavne me desi, jak vydrzim 5 dni pred operaci vubec nejist (pry se pote zmensi jatra a usnadni to zakrok), mam strach, aby se mi pri celodennim kvaltu v praci a doma neudelalo spatne - mate prosim nekdo zkusenost? a jeste jen - nemate nekdo podobny termin ? budu moc rada, kdyz se ozvete  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HankaŠ
|
Zaslal: ne březen 04, 2007 9:23 pm Předmět: |
|
|
zelenoocko : preju Ti hodne stesti, at vse dobre dopadne - ja Te budu za mesic stridat. Budu moc vdecna za vsechny informace. Moc drzim palecky a preju pevne nervy  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rendula
|
Zaslal: ne březen 04, 2007 9:28 pm Předmět: |
|
|
HankoŠ-5 dní před operací nejíst ti řekl kdo????? To je nesmysl,jíst musíš,pokud to zvládneš najeď na dietnější jídelníček aby se játrům ulehčilo,ale přestat jíst je nesmysl. _________________
operace 19.2.2007 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HankaŠ
|
Zaslal: ne březen 04, 2007 9:31 pm Předmět: |
|
|
rendula: rekl mi to doktor, ted pri posledni navsteve, kdy mi zaroven i stanovil termin. S tim, ze pokud to nedodrzim, tak to pozna.... dekuju |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Datli
|
Zaslal: ne březen 04, 2007 9:41 pm Předmět: |
|
|
Hani-nepochopilas to jinak?Tuhle informaci tady slyšíme poprvé.Odlehčená strava ano a je dobré měsíc před operací se snažit snížit tuky ve stravě,aby došlo k odlehčení uloženého tuku v břiše kolem orgánů.Ale nejíst úplně a 5 dní je tak akorát na to být pod dozorem doktorů v nemocnici a né za běžného života.
Zařadit zdravější a lehčí jídlo a zeleninu-to je ončo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MICHAELA
|
Zaslal: ne březen 04, 2007 9:43 pm Předmět: |
|
|
Není to nesmysl,mě to taky nařídili a to přímo primář.Už jsem to tu psala ,bylo to kvůli zvětšeným játrům.Měla jsem nejíst 5 dní,ale vydržela jsem hladovět přesně 3dny,přesto to stačilo.Snažila jsem se jíst aspoň ultra zdravě a lehce a 3 dny před operací fakt vůbec nic!Mám k lékařům veliký respekt a tím spíš k chirurgům ,kteří operují téměř denodeně a znají naše těla a jejich reakce 100x lépe než kdokoliv jiný.Nebyla jsem sama s nařízenou hladovkou,všechno závisí na momentálním zdr.stavu a potížích pacienta.Takže já bych se rozhodně raději snažila držet rad a doporučení lékaře,i když je to někdy těžké a zdá se to nesmyslné.Nadarmo se svojí práci tak dlouho neučili a tak nezbývá než jim věřit.Švadleně taky nevymlouváme jak a co by měla šít,ona je zase odborník ve svém oboru.Vydržet se to dá,blbě ale dá,protože víš že za 3-4 dny to skončí.Běžně jsem si dávala odlehčený dny i před tím a nebo když nám je blbě ,máme průjem ,tak taky bez problémů 3 dny nevezmu nic do pusy a o to víc samosebou musím pít a to i sladké čaje,ale pořád pít!!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HankaŠ
|
Zaslal: ne březen 04, 2007 9:53 pm Předmět: |
|
|
dekuju moc za odpovedi. A prosim, to jsi 3 dny nemela vubec nic? ani jogurt nebo presnidavku? nechci porusit zadny doporuceni lekare,ale bojim se toho... tak jen prosim o radu, jak to co nejlip prezit  _________________
bandaz 2.4.2007
18kg před operací |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|