Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 83, 84, 85 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Zelenoočko
|
Zaslal: so březen 03, 2007 8:16 pm Předmět: |
|
|
Holky děkuju...zkouším co se dá.... no snad to vyjde.
Zkouším aspoň spát přes noc odděleně od malýho, maximálně větrám, atd. No uvidím zítra, jak to bude. Malej má asi horečku. Ach jo. Aspoň kdyby někdy dokázal ležet !!!
Ráno jsem si dala slivku s medem a citronem - to mi zabírá na krk a hlasivky, tak snad jsem ty bacily vypálila... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
elena
Založen: 13.1.2007 Příspěvky: 176 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: so březen 03, 2007 8:18 pm Předmět: |
|
|
Evi, tak zatím ti nic není, tak to snad vydrží. Hlavně to s tím léčením nepřeháněj, ať ti není hůř než líp. Já sníst cibuli, tak mi je blbě ještě 2 dny. Tak se drž a zítra se ještě ozvi. _________________ --31 let - bandáž 3.4. 2007 -- redukce - 7 kg před operací MILUJU SVOU BANDÁŽ
Doplnění 10. 7. 2008 - 2ml
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana
|
Zaslal: so březen 03, 2007 8:36 pm Předmět: |
|
|
Evi tak už se ti to holka krátí,a v pondělí už budeš mít taky ten vzácný a dlouho očekávaný kroužek.Jo dívala jsem se na ty fotky a jsi tam moc pěkná,vlastně všichni jste tam fešáci.doufám že se sejdem v tom dubnu a potom pokecáme a popřípadě zajdeme hromadně někde na kávu. Jo holka a drž se ať se ti bacily vyhýbají ale snad to bude dobrý.A do pondělí to ustojíš.Tak se měj a zítra se ještě určitě ozveš tak zatím
Jani ,rendulo tak co holky jak se cítíte doufám že už malinko líp,vím že je ještě brzy se ptát ale každý den je určitě lepší a po čase to bude senzace,uvidíte vždyť jste holky šikovný
Datli blahopřeji ke kroužku a taky k té rychlosti se kterou jsi přišla domů.Jak je holka doufám že fajn.
Tak holky pěkný večer vám všem  _________________ redukce od 1.10.2005 ( -35kg před operací)bypas 9.11.2006 ,dr. Michal Čierny ,Brno
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rendula
|
Zaslal: so březen 03, 2007 10:04 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Romčo,no přestáli jsme tu střevní chřipku,chytil to i manža,tak jsme se v tom plácali 3 dny,dneska jsme všichni svorně a dobrovolně polehávali,ale je nám už dalo by se říct úplně dobře.
Akorát prďolka usnul před pár minutama,jindy usíná jako na povel úderem půl osmé,ale dneska se mu vůbec nechtělo usnout.vztekal se,ječel jak na lesy no hrůza,ale huuuuš spí-konečně.
Taky má právo zlobit,jinak to je zlatíčko.
Jinak já se cítím dobře,akorát občas mám takový jakoby knedlík v jícnu,tak napůl mezi žaludkem a krkem,přitom tak pečlivě koušu.Já asi budu zbytek života na polívkách. _________________
operace 19.2.2007 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana
|
Zaslal: so březen 03, 2007 10:45 pm Předmět: |
|
|
RENDULO neboj jen na polívkách nebudeš to bude dobrý jen si ten žaludeček musí zvyknout na málo potravy on občas pozlobí ale uvidíš že se to bude zlepšovat.Tak to vás všechny lituji s tou střevní chřipkou ale co naděláte ,alespoň jste si dnes řádně odpočinuli.
To je jasný že děti jsou zlatíčka ikdyž zlobí ,ale když spí tak jsou pusinky nejhodnější že  _________________ redukce od 1.10.2005 ( -35kg před operací)bypas 9.11.2006 ,dr. Michal Čierny ,Brno
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rendula
|
Zaslal: so březen 03, 2007 10:49 pm Předmět: |
|
|
Romi,taky doufám a věřím,že se to srovná.
Pro dnešek to balím,a jdeme hají za tím ďáblíkem.  _________________
operace 19.2.2007 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana
|
Zaslal: so březen 03, 2007 10:53 pm Předmět: |
|
|
já taky dnes končím a jdu si odpočnout do pelíšku . tak dobrou  _________________ redukce od 1.10.2005 ( -35kg před operací)bypas 9.11.2006 ,dr. Michal Čierny ,Brno
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: so březen 03, 2007 11:02 pm Předmět: |
|
|
Romanko, díky za slova podpory... jo, strašně to letí...nedávno jsem myslela, že se nedočkám, ale najednou je to tu už za 3 dny... - vlastně ne, už pozítří !! Těším se a děsím se! Těším se, že tu konečně bude něco, co mi pomůže s nadváhou, ale děsím se, že to těch prvních pár dnů a týdnů nebudu zvládat... Jsem sralbotka jak vyšitá! No... ale nejsem v tom sama, opravdu mě velmi uklidňuje, že je tu tato diskuze a hlavně že jste tu Vy... člověk v těžké chvíli napíše a nějaká dobrá duše mu odpoví a hned je svět o něco veselejší a snažší.. (tady slzím, kunapes!)
Romanko - opravdu doufám, že to setkání s tím plastikem nám všem pomůže i v tom, že se konečně setkáme a seznámíme. Se moc těším. I na Tebe, ženo moje brněnská !!
Už jsem to sem psala...pár dní před setkáním se tak nějak zkusíme domluvit, kolik nás tam asi pojede....a já bych pak udělala někde v hospůdce rezervaci pro větší počet (doufám, že nás tam bude min. 10 kusů...a zasedly by jsme ke kávičce... a poklábosily a tak.... udělejme si pracovní název akce třeba... "PRSTEN i BEZ"... takže přihlášky na mě - se o Vás postarám koťata, provedu po městě... )
Elenko - taky doufám, že to bude OK. Já cibulu miluju, ale můj záchod asi ne - normálně začal stávkovat - a nesplachuje. Lemur jeden! Chodím na kybl. Ach jo - to jsou teda akce pár dnů před operací. Ale mě to neskolí, jestli mi to tam ten někdo nahoře chce překazit, tak mě asi nezná! Se nedám!!!!! Nemocem odolám, menzes i hajzlík překonám... vše bude v pohodě, nožičky nahoře... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MICHAELA
|
Zaslal: so březen 03, 2007 11:09 pm Předmět: |
|
|
Zelenoočko,ty jsi ale číslo!!! Vážně mě mrzí ,že jsi z takový dálavy.Moc ráda bych tě i já poznala osobně,už protože tvůj humor je mi moc blízký a asi to ani netušíš,ale ačkoliv zatím neokroužkovaná,moc tu lidem pomáháš.Budeš pěkný éro a to je moc fajn,jen víc takových zelenooček.Budu na tebe myslet a jistě nás bude hodně,takže ty se opravdu ničeho neboj!!!Máš to jištěný z mnoha stran. Dobrou a drž se!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: so březen 03, 2007 11:15 pm Předmět: |
|
|
Miško ... dík... baví mě Vás bavit ... jsem holt taková - jak říká můj os. psychoterapeut - vy jste takový to střevo s vrtulí v hlavě, co se pořád kolem všeho točí, ve všem se smočí...
Jsem díky té Tvé zprávě doprskala....  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: so březen 03, 2007 11:16 pm Předmět: |
|
|
doprskala monitor.... jsem chtěla napsat.... chyběla pointa, co? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana
|
Zaslal: so březen 03, 2007 11:17 pm Předmět: |
|
|
Evi no to bude super ta rezervace asi bude na místě no myslím si že se tam sejdeme v hodně hojném počtu.No koukám že žijeme nočním životem ale když ono se to přes den moc nestíhá.
Neboj tam nahoře ti to nikdo nepřekazí Tys to holka šikovná a všechno zvládneš s velikým přehledem neboj
V pondělí tě oprstýnkují a doma budeš co nevidět .
My jsme totiž všechny holky šikovný
Tak ahojky a dobrou ,sice jsem to psala už před půl hodinou ale pořád ještě odolávám spravedlivému spánku  _________________ redukce od 1.10.2005 ( -35kg před operací)bypas 9.11.2006 ,dr. Michal Čierny ,Brno
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: so březen 03, 2007 11:20 pm Předmět: |
|
|
Jojo, Romanko, zvládnu to - ještě všem nahoře vytřu zrak.
Jak to, že sem nakukuješ, když už máš být 1/2 hodiny v limbu?
Uděláme hají.... chr-pší, chr-pší, chr-pší... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana
|
Zaslal: so březen 03, 2007 11:24 pm Předmět: |
|
|
To víš hají bude za chvilku asi tak za hodinu to bude asi optimální můj pravý čas
to víš já žena zvídavá čtu noční debatu ,ta bývá většinou docela zajímavá.
Asi se ze mě stane závislák na PC ale zatím to mám pod kontrolou  _________________ redukce od 1.10.2005 ( -35kg před operací)bypas 9.11.2006 ,dr. Michal Čierny ,Brno
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: ne březen 04, 2007 8:26 am Předmět: |
|
|
Zelenoočko, kusy se sejdou určitě, o tom není pochyb tak sem na to zvědavá. A na tebe zítra... To je jak v Esmeraldě, pamatujete, jak byl poslední díl a ona tam povídala, kdyz si měla druhý den vzít José Armanda - ZÍTRA, UŽ ZÍTRA!!!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|