Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 81, 82, 83 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
trixl

PříspěvekZaslal: pá březen 02, 2007 5:27 pm    Předmět: Citovat

Datli anarchie? Laughing

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ALENA

PříspěvekZaslal: pá březen 02, 2007 6:00 pm    Předmět: Citovat

Tedy nevím,jak to gastro mohlo být v pořádku Question Question Když jsem přišla domů,hladná a žíznivá-dělal mě až o půl 11 a dala si Hodolanskou omáčku,tak jsem byla jak průtokový ohřívač. Sotva jsem doletěla na WC.Co šlo do mě,to šlo ze mě Laughing Rolling Eyes Embarassed Embarassed Laughing Rolling Eyes Razz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Daniela Poulová

PříspěvekZaslal: pá březen 02, 2007 6:01 pm    Předmět: Citovat

Zelenoočko,fakt se omlouvám Embarassed bylo to omylem,mezi pečením,zdobením a zabavováním Nanynky....Hold se stalo Very Happy Jinak se ale dortík moc poved,už jsme zakrojili Wink a je mňam,mňam Very Happy Momentálně je manža zaměstnanej uváděním do chodu narozeninového dárku Laughing Strááášně toužil po meteo stanici s čidlem,tak nejdřív obrátil naruby celou domácnost,při hledání 4 tužkových baterek(nakonec vybrakoval synkům autíčka Very Happy )Teď hledáme vrtačku Very Happy Very Happy Cool No nic,jdu hledat a asi jdou hostííí Very Happy
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: pá březen 02, 2007 6:03 pm    Předmět: Citovat

Jituško I. - mě řekl doktor, abych v neděli nejedla...... protože jdu na operaci hned v to pondělí ráno... Ale dr. tím myslel, že se mám najíst naposled v neděli asi tak v poledne = tzn. klasický oběd jako jsem jedla doposud.... a pak už nic moc, nebo kdyžtak navečer už jen něco lehkého - tak jak psala Datlinka..
Ale když Ty tam budeš o den dřív, tak se ještě doma pěkně napapej - i v den nástupu do nem. se nasnídej...abys tam pak celý den netrpěla hlady jako JanaM. s mamčou. Jim tam nic nedaly. A to šly na sál taky až druhý den..

Takže určitě dej na radu sestřičky, protože tam Ti asi už nic nedají. A papej dokud můžeš.. Wink Wink Wink

Přivítání udělám...poprosím sestřičky, ať natáhnou rudý koberec... a někoho z personálu, ať za mě zatroubí fanfáru.. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing OK?
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: pá březen 02, 2007 6:07 pm    Předmět: Citovat

Budoucí mamulko těhulko L, píšeš, že je ta paní dr.malá + hubená + mladá...tak jen doufám, že není nějak móóóóóóóóc mladá a že já nebudu ten 1. pokusný králík Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Jitka I.

PříspěvekZaslal: pá březen 02, 2007 6:30 pm    Předmět: Citovat

OK.Moc díky za odpověd. Tak to já se ráno ještě napapám. Dneska jsme si ještě došli na čínu . Mnam mnam. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
ALENA

PříspěvekZaslal: pá březen 02, 2007 6:35 pm    Předmět: Citovat

Zelenoočko- nás bude operovat taky,tak asi to již umí Laughing Laughing Laughing ,mladí doktoři jsou šikovní Exclamation Exclamation Exclamation Lepší než starej paprika. Těm se třesou ručičky Very Happy Very Happy Rolling Eyes Rolling Eyes Wink Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Datli

PříspěvekZaslal: pá březen 02, 2007 7:02 pm    Předmět: Citovat

Holky,mohu Vás uklidnit.Ta mladá paní doktorka je moc milá a faj.
Snad má doma dítě školkového věku-kluka.Co jsem z její řeči pochopila.A v podstatě dělá stále jen ty bandáže a prej už jich má za sebou 400.Holt rutina.A poprosila jsem ji,jestli by mohla použít některou s mých jizev a že jo,že teda jedna se náhodou hodí.A jak viděla,že se mi nepěkně hojí jizvy,tak mi udělala takové krásné šitíčko,že si myslím,že to za rok ani nebude poznat,kde to je.
Ani moc nemám modřiny v těch jizvách,jako po tom žlučníku.Prostě myslím si,že jak je mladá a ženská a velmi sympatická,tak to provádí s citem!
A stím jídlem,co tu píšete,svatá pravda.Dodržujte půst od půlnoci a zbytečně do předu moc ne,nebo z toho budete pěkně protivný.Fakt.Stačí,když se zpozdí při operaci někdo před váma z nějakého důvodu a místo v 10 pak pojedete vynervačené na sál až po 14 hodině a pěkně vyhládlé...No a po veeeelkém hladu se podle mě asi snáze blindí,když je člověk po narkoze.
Já si dala ještě večer rohlík v nemocnici a ráno jsem měla povoleno do 6 hodin zapít prášky lehce a dalo se to.
Ještě dobrá rada!Řekněte si při pohovoru s anestezioložkou o něco na spaní a taky oblbovák dopoledne,než pojedete.Moc to pomůže to poklimbávání.Já to tak měla a díky moc za to!Dopoledne do 14 hodin jsem zaspala.
L

PříspěvekZaslal: pá březen 02, 2007 7:02 pm    Předmět: Citovat

Již brzy okroužkovaná Zelenoočko,no neumím odhadovat věk-asi jí bude 30-vypadá dobře! Na kontrole jsem u ní byla všeho všudy 2x,pak jedno setkání při vizitě a na tom setkání v Iscare,které se koná každý měsíc.Je fajn.Bude to O.K.!

L.
Datli

PříspěvekZaslal: pá březen 02, 2007 7:04 pm    Předmět: Citovat

L
Nechceš nám tady taky nahodit těhu metřík?Já si nějak už nemohu vybavit,jak moc jsi s bříškem daleko.Prosím!
L

PříspěvekZaslal: pá březen 02, 2007 7:07 pm    Předmět: Citovat

Až tak za měsíc a kousek...,jo?Jsem ve druhém měsíci
(možná ani ne+-),tak abych něco nezakřikla...
Pak bude,určitě Smile

L.
Datli

PříspěvekZaslal: pá březen 02, 2007 7:09 pm    Předmět: Citovat

aháááá-jasan,chápu a držím palečky,aby bylo bříško v pohodě.
Máš těhu nevolnosti?Cítíš to na sobě,nebo ani ne?
L

PříspěvekZaslal: pá březen 02, 2007 7:28 pm    Předmět: Citovat

Za posledních 7 dnů jsme měla tři.Do té doby byl klid-sem to zakřikla.
Jen byla únava změna nálady.
No a min.čtvrtek ráno jsem zvracela...a pak ve středu před polednem a včera,ale to byl jen náznak.Ještě,že tak protože jsem byla na cestě do práce.Jinak zatím nic.Zatím mi přijde,že si těhotenství naplno neuvědomuji,ale to je asi normální.
Moc se bojím,ale zárověň těším.
L

PříspěvekZaslal: pá březen 02, 2007 7:33 pm    Předmět: Citovat

Taky bych to na jednu stranu chtěla vykřičet do celého světa,ale na druhou...
Zatím jsem to řekla dle mého názoru malému počtu lidí.V práci pěti-je nás tam asi 35.Mámě,kamarádce,tetě a pratětě,Péťovi-synovec.Jo a otci mimča.
Datli

PříspěvekZaslal: pá březen 02, 2007 7:44 pm    Předmět: Citovat

A otec se tedy dištancuje?Ještě ho to nepřešlo,blbouna?
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 81, 82, 83 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: