Jdi na str�nku P�edchoz� 1, 2, 3 ... 605, 606, 607 ... 609, 610, 611 Dal��
Zobrazit p�edchoz� t�ma :: Zobrazit n�sleduj�c� t�ma |
Autor |
Zpr�va |
bobule
Zalo�en: 5.10.2009 P��sp�vky: 1498
|
Zaslal: �t �ervenec 07, 2011 3:30 pm P�edm�t: |
|
|
mildo
S T�MA MET��KAMA M�� PRAVDU P�EDSEDO!!! NAPROSTO S TEBOU SOUHLAS�M!!!! _________________
39let,2d�ti,man�a...14.6-tubu-Turnov |
|
N�vrat nahoru |
|
 |
��etn� Martina
Zalo�en: 8.5.2011 P��sp�vky: 69 Bydli�t�: Ostrava
|
Zaslal: �t �ervenec 07, 2011 3:34 pm P�edm�t: |
|
|
lenkakv - obrovsk� gratulace k doc.  _________________
BMI 40, v��ka 158 cm, 36 let, Ostrava
8.9.2011 TUBU, doc.MUDr.Hol�czy |
|
N�vrat nahoru |
|
 |
verca
Zalo�en: 1.12.2009 P��sp�vky: 2925
|
Zaslal: �t �ervenec 07, 2011 4:34 pm P�edm�t: |
|
|
Mildo t�eba moje v�ha na met��ku 123kg je v�ha v den opky  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 d�ti, na podzim abdo
Konec met��ku 14/1/11 = 75kg a bojuj���mm d�l  |
|
N�vrat nahoru |
|
 |
LF
Zalo�en: 8.9.2010 P��sp�vky: 70
|
Zaslal: �t �ervenec 07, 2011 5:00 pm P�edm�t: |
|
|
milda: Pro� tak jedovat�? T�eba d�l� n�co �patn� a nev� o tom. Nebo m� jin� probl�m. To, �e nem��e zeleninu je individu�ln�. Stejn� tak jako jsou tady lidi kte�� nemohou nap�. r��i proto�e je tla�� tak t�eba j� m��u absolutn� v�echno a nic mi ned�l� probl�m. Je naprosto individu�ln� v�c. A s t�m jsme do toho �ly, �e jsou tady jist� rizika a �e se m��e st�t, �e n�co n�m ten �aludek t�eba nevezme. _________________
24.3.2011 TUBU. FN Ostrava - MUDr. Foltys
 |
|
N�vrat nahoru |
|
 |
Mattoni
Zalo�en: 10.6.2011 P��sp�vky: 101 Bydli�t�: Praha 3 �I�KOV
|
Zaslal: �t �ervenec 07, 2011 5:51 pm P�edm�t: |
|
|
milda
to, �e nem��e �erstvou zeleninu, tak to je jedna z m�la, kter�m to bohu�el �aludek nep�ijme... j� taky nem��u kysan� zel�, d��v ano... po operaci se chut� m�n�, tak�e je mo�n�, �e to, co �lov�k jedl norm�ln� jako t�eba j� to zel�, tak u� se chu� zm�n� a j� u� zel� kysan� nem��u u� v�bec, pouze sladk�...
nezvladateln� hlad? tak j� sama za sebe m��u napsat, �e nezvladateln� hlad nepoci�uji proto�e �aludek u� mi ne��k�, m�m hlad, chci j�st... to u� po tubu nezn�m
co se t�k� met��k�, je to ka�d�ho v�c, j� jsem si d�vala startovac� v�hu takovou, jakou jsem v t� dob� m�la, jinak maximum bylo p�es 160kg, ale v tu chv�li u� aktu�ln� nebyla, kdy� jsem p�i�la na forum, tak jsem tam dala aktu�ln�... tedy i startovac� _________________
14/9/10 TUBU Turnov,zlat� ruce MUDr.Hrub�ho a za��tek nov�ho, ��astn�ho �ivota
mattoni/mattoni-33 |
|
N�vrat nahoru |
|
 |
anulacek
Zalo�en: 23.11.2010 P��sp�vky: 21
|
Zaslal: �t �ervenec 07, 2011 6:13 pm P�edm�t: |
|
|
milda: j� jsem si dala nejd��ve maxim�ln� v�hu, ale zm�nila jsem ji pr�v� na v�hu v den operace, abych sama v�d�la, kolik jsem od t� doby zhubla...
Nemysl�m si ale, �e by to m�lo vliv na to, �e n�kdo dostane hlad a p�ib�r�...je to zvl�tn�, nehled� na to, �e j� si nap�. nedovedu p�edstavit, �e bych m�la dostat do �aludku v�c, ne� te�, nav�c se pr� odstranila ��st �aludku, kter� je elastick� a z�stala ta m�n� elastick�, kter� by se nem�la jen tak nat�hnout...No je to opravdu zvl�tn� a k doktorovi bych �la u� po prvn�ch p�r kilech... _________________
 |
|
N�vrat nahoru |
|
 |
Sibyla
Zalo�en: 18.4.2010 P��sp�vky: 584 Bydli�t�: JM
|
Zaslal: �t �ervenec 07, 2011 9:21 pm P�edm�t: |
|
|
Mildo, hodn� lid� m� jako nejvy��� v�hu tu v den operace. N�kdo se sna�il a p�ed opkou n�co zhubnul, t�eba jako j� 5 kilo, ale to jsem 3 t�dny jedla jen zeleninu a ku�ec� maso, tr�pila se hladem a modlila se, a� u� to skon�� a j� nemus�m ��let z chut�, na norm�ln� j�dlo. Kdybych nem�la strch, �e kdy� nezhubnu, neud�laj� mi operaci a kdybych nem�la jasn� konec toho tr�pen�, nevydr�ela bych to ty 3 t�dny. Operace je berli�ka, to se tu p�e st�le dokola, ale p�iznejme si, �e l�pe se dodr�uje re�im s malink�m �alude�kem, ne� s t�m obrovsk�m, roze�ran�m pand�rem, co m�me p�ed operac�. Zklamat m��e ka�d�, nejhor�� je to ne�e�it a styd�t se. Tam jsme p�ece u� byli. J� za sebe douf�m, �e m� probl�my jako m� Iva nepotkaj�, ale kdyby se to stalo, budu bojovat jako lev, tuhle ��asnou �anci na nov� �ivot si nechci nechat uniknout. _________________
TUBU 21.10.2010 Turnov, zlat� Hrub��ek
http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii |
|
N�vrat nahoru |
|
 |
anulacek
Zalo�en: 23.11.2010 P��sp�vky: 21
|
Zaslal: �t �ervenec 07, 2011 10:07 pm P�edm�t: |
|
|
J� jsem m�la maxim�ln� v�hu jen o dv� kila v�t��, ne� v den operace. Nemysl�m si, �e by tato skute�nost a� tak zkreslovala statistiky  _________________
 |
|
N�vrat nahoru |
|
 |
Bohuslava Ger�ov�
Zalo�en: 9.2.2010 P��sp�vky: 238 Bydli�t�: okr.Zl�n
|
Zaslal: p� �ervenec 08, 2011 6:49 am P�edm�t: |
|
|
V�em moc gratuluji k v�sledk�m.Jste ��asn�.Na to,�e m��eme p�ibrat se mus�me p�ipravit a nevzdat to a bojovat!Stoj� to za to.Jen jsu sama zv�dav� jak to zvl�dnu  _________________
34 let,3 d�ti/10,7,4/hodn� man�el . TUBU 13.4.2010 v B�eclavi Mudr.�iern� |
|
N�vrat nahoru |
|
 |
milda
Zalo�en: 20.2.2010 P��sp�vky: 8
|
Zaslal: p� �ervenec 08, 2011 8:42 pm P�edm�t: |
|
|
Asi m�te pravdu d�v�ata.
j� jsem moment�ln� t�den p�ed operac� a tak mi hlava �rotuje. Po��d bojuji s pochybnostmi, jestli se nenech�m akor�t zmrza�it. nicm�n� 20 let se sna��m dr�et diety a v�sledek byl letos na v�noce 143 kg.Ov�em dnes m�m 125 po celkem dietce pro mne pohodov�. R�no sn�d�m biftek, ob�dv�m rybi�ku, ve�e��m ku��tko a podobn�. kila jdou dol� a j� se c�t�m pln� s�ly. P�edopera�n� rozbory ukazuj� optim�ln� hodnoty, ikdy� do sebe peru jen b�lkoviny. A zeleninu a moc. Tu j� miluji a proto m� ta informace od Ivy tak nakrkla. po��d nade mnou ale vis� ta ot�zka, pot�ebuji tu operaci opravdu?
Racion�ln� odpov�� je jasn�, ANO, jinak trvale nezhubnu. Ale te� mi sv�r� prdelka ,tak mo�n� pot�m nesmysly. J� u� jsem takov� p�em��livec, tak sorry, jestli jsem se n�koho dotknul.  |
|
N�vrat nahoru |
|
 |
Sibyla
Zalo�en: 18.4.2010 P��sp�vky: 584 Bydli�t�: JM
|
Zaslal: p� �ervenec 08, 2011 9:21 pm P�edm�t: |
|
|
Mildo, takov� my�lenky napadaj� asi ka�d�ho p�ed operac�. Ale a� to m� �lov�k za sebou, ot�epe se z operace a kila let� dol�, tak u� jen j�s� a ��k� si, �e na to m�l j�t d�vno  _________________
TUBU 21.10.2010 Turnov, zlat� Hrub��ek
http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii |
|
N�vrat nahoru |
|
 |
Mattoni
|
Zaslal: p� �ervenec 08, 2011 9:36 pm P�edm�t: |
|
|
mildo
ni�eho se neboj... nen� �eho, d�l� spr�vnou v�c a co se t�k� strachu, ten p�ekon� a pak po opce zjist�, �e strach si m�l �pln� zbyte�n�...
j� m�la sp� strach z toho, �e m� potk� infarkt, mrtvice, cukrovka... s mou b�valou v�hou...
a na operaci se tak t�ila... to zvl�dne�... dr��m palce  _________________
mattoni/mattoni-33 |
|
N�vrat nahoru |
|
 |
Iva63
Zalo�en: 3.7.2008 P��sp�vky: 129
|
Zaslal: p� �ervenec 08, 2011 11:24 pm P�edm�t: |
|
|
Mildo,to m� mrz�, �e jsem t� tak rozhodila. To, �e jsem 11 kg p�ibrala, neznamen�, �e p�iberu zp�tky v�echno. I nyn�, skoro po 3 letech nesn�m norm�ln� porci j�dla. Po operaci jsem sn�dla p�l jogurtu a u� jsem nemohla, dneska sn�m jogurt cel� a k n�mu p�l rohl�ku. Je fakt, �e se mi �pln� zm�nily chut�, p�ed operac� jsem nebyla nikdy moc na sladk�, rad�ji jsem si dala p�l metru klob�sy ne� dort. Dneska o uzeniny nestoj�m a spolknu ten dort. Chutn� a v �aludku netla��. Proto mi v�ha leze nahoru. Ale dodnes ��k�m, �e operace bylo jedno z nejlep��ch rozhodnut� v m�m �ivot�. Nikdy bych nedala dol� to, co jsem dala. V�dycky to byl jen jo-jo efekt. Jen jsem cht�la ��ct, �e se ud�l� chyba a v�ha si klidn� leze zp�t. A kdy� se u� �lov�k jednou dostane na skoro ide�ln� v�hu, tak se u� ned� a bojuje, aby to ne�lo zp�t. Nelituji, �e jsem do operace �la, a kdybych se m�la znovu rozhodnout, nep�em��l�m a jdu zas. ��k� se sd�len� starost - polovi�n� starost a tady byla v�dycky spousta ch�paj�c�ch lidi�ek (kdo jin� tyto starosti pochop� ne� ten, kter� tot� pro��v�), kte�� poradili, povzbudili,proto jsem sv� starosti sem napsala. Mrz� m� to, kdybych v�d�la, �e to zp�sob� takovou nevoli, nesv��ovala bych se. Omlouv�m se tedy t�mto. Ale mimochodem,asi m� to nakoplo, omezila jsem sladk� a dneska m�m o kilo m�n�. Docent�ru nepust�m! _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wK9eHIF/]
[/url]
"2v1" - aneb �lu�n�k a tubulizace najednou, Turnov, 24.10.2008, 48 let
n�stup na op 145kg
Naposledy upravil Iva63 dne so �ervenec 09, 2011 2:10 pm, celkov� upraveno 1 kr�t. |
|
N�vrat nahoru |
|
 |
bossice
Zalo�en: 16.6.2008 P��sp�vky: 721 Bydli�t�: Turnov
|
Zaslal: so �ervenec 09, 2011 12:08 am P�edm�t: |
|
|
Ivo co T� to napadlo se omlouvat!?! Nem� naprosto pro�! Odvolej to!
To, co jsi n�m sv��ila, sem pat��! Milda v tom gul�i plaval i bez Tv�ho p�i�in�n�.  _________________
55 let, skv�l� man�el, 2 syn�to�i,krysa��k Sisinka,band� 7/2008 p�i 107 kg MUDr. Hrub�, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyn� ATB a jedu + zat�m 88kg a bude h�� |
|
N�vrat nahoru |
|
 |
Mattoni
|
Zaslal: so �ervenec 09, 2011 12:29 am P�edm�t: |
|
|
Iva63
Ivo, ur�it� se za nic neomlouvej, je moc dob�e, �e si to sem napslala, tak, jak p�e bossice.
Informace jsou d�le�it� a je�t� d�le�it�j�� pro ostatn� ikdy� se neda��, je to t�eba napsat a pod�lit se i o to sv� tr�pen�. Pro� by si m�la trp�t a b�t ti�e a tr�pit se, �e si p�ibrala... potkat to m��e ka�d�ho zn�s a je tedy o tom t�eba v�d�t...
U� to, �e m� kile�ko dole je �sp�ch, tak�e upisuj...GRATULUJI...
Jinak se zept�m, zda si volala doktorovi na kontrolu nebo jestli o tom p�ib�r�n� v� a co na to ��kal?
milda se sice zalekl, ale s t�m je t�eba po��tat, �e n�kter� rizika se naskytnout mohou, s t�m snad po��t� ka�d�, �e se m�n� chut�, �e se v�ha zastav� a t�eba ve tv�m p��pad� i p�ibere... nem��eme kolem sebe p�ece chodit po �pi�k�ch a vid�t v�e r��ov�... _________________
mattoni/mattoni-33 |
|
N�vrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nem��ete odes�lat nov� t�ma do tohoto f�ra. Nem��ete odpov�dat na t�mata v tomto f�ru. Nem��ete upravovat sv� p��sp�vky v tomto f�ru. Nem��ete mazat sv� p��sp�vky v tomto f�ru. Nem��ete hlasovat v tomto f�ru.
|
|