Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 373, 374, 375 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Malvi

PříspěvekZaslal: st červenec 14, 2010 3:57 pm    Předmět: Citovat

Ahoj holky,
dnes jsem si udělala radost a koupila jsem si dvoje úžasné šaty, a to ve velikosti 38 Shocked Shocked . Pravda, jsou elastické a jsou mi obtáhlé, ale počítám s tím, že do konce léta dám ještě něco dolů. Jinak s váhou teď také stojím, protože stejně jako Alenka mám v tom vedru nohy oteklé jako konve, ale podle oblečení vidím, že objem jde dolů.

[url=http://www.TickerFactory.com/]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ALENA

PříspěvekZaslal: st červenec 14, 2010 4:10 pm    Předmět: Citovat

malvi ahoj doktorko Exclamation Exclamation Exclamation a co dát fotečky na Plantáž nebo na Studentku, určitě ti to v těch šatičkách moc slušíííííííííííííí Wink Wink Wink velikost je fantastická Shocked Shocked jo jako konve mám nožičky a ručičky taky ani prstýnky nemůžu sundat Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Škoda, že se neuvidíme 24.7. já budu v Brně Wink Wink Wink

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
trixl

PříspěvekZaslal: st červenec 14, 2010 4:44 pm    Předmět: Citovat

Malvi fakt 38 Shocked to chci vidět Smile čísílko z říše snů, já bych ráda viděla 42 to by mi stačilo.
Pett klídek, to je normální a budeš to mít častěji. A kdyby to stálo dýl vytáhni krejčovský metr a měř se.

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
Malvi

PříspěvekZaslal: st červenec 14, 2010 4:52 pm    Předmět: Citovat

Trixl, Alenko,nebojte, už mám připravenou úžasnou kolekci fotek před operací a určitě je vystavím. Chci je tam ale dát, až budu s metříkem v půlce, to znamená za 3 kila, ať je vidět rozdíl. O nic nepřijdete. Cool

[url=http://www.TickerFactory.com/]
Iriska

PříspěvekZaslal: st červenec 14, 2010 6:03 pm    Předmět: Citovat

Malvi:ty jsi šikulka ,moc Ti Tvé kousky přeji,pěkně si je užívej a už se těším až zvládneš ty 3kilečka a ukážeš se nám Razz Wink

Alenko:mockrát děkuji,však víš Wink Razz Razz

Pett1:zlatíčko opravdu se neboj vem to přes cm,ale ani nemusíš jsou různé fáze měsíce a někdy to tělo prostě opravdu stávkuje,nebo se taky stane že někdo ještě víc ubere na porcích a pravidelnosti a myslí si že to pujde rychleji,ale pozor holky ,není to pravda,tělo si to veme ze zásob a jde to naopak nahoru,a hlavně hodně pít,jinak stojí to aji týden před ženskýma problémama a i u nich,takže taky se mrkni,ale jinak prostě i bez důvodu,neboj není to pravidlo,dokonce se někdy nabere i svalová hmota a dokáže to jít i kousek nahoru a za dva dny šup dolu,neboj ono se to rozjede,držím pěstičky ,i tak jsi už šikulka Razz Mě osobně jeden den váha ukáže plus 200g a na druhej den -500g a pak se jen směji že jsem se ráno nad míru vyprázdnila Laughing

Trix:ano stím držením váhy máš pravdu,jak je jedno známé pořekadlo,není až tak velké umění zhubnout,je to těžkej boj,ale jde vyhrát ale je umění si tu váhu udržet to jo to je myslím velkej boj,tak přeji všem ať se drží a prostě držme se všechny a všeci Razz Razz Razz

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
Pett1

PříspěvekZaslal: st červenec 14, 2010 7:19 pm    Předmět: Citovat

Holky vy jste naprosto úžasný! Vy tak dokážete podpořit a povzbudit! Wink Díky moc za to Trixl a Irisko. Wink

2/7/10 tubu Břeclav, startovací váha před opkou: 103,8 kg, od opky zhubnuto: 35,3 kg
Abdominoplastika 20.9.2011 FN Brno
DanaI

PříspěvekZaslal: ne červenec 18, 2010 3:05 pm    Předmět: Citovat

Ahoj všem, tak se konečně ozývám, dnes mě pustili z Turnovské nemocnice. Asi se ptáte jak mi je? bídně! nejvíc mě bolí záda a strašně se potím i z malé činnosti, kterou doma udělám. Tak se povětšinou válím na posteli a "cpu" se actimelem, šťávičkama, vařím si pravý vývar ze zeleniny a kuřecího masa ( já vývar, přítel zbytek....Smile ) Jsem ale ráda, že jsem našla odvahu a šla do toho, nelituju a věřím, že se dostanu k cíli. Motivem této operace pro mě byly moje kolena, která už nechtějí nosit baťoh 30kg navíc a protestují. Jakmile je tedy zhubnu, čeká mě výměna obou kolen a pravděpodobně i plastika nožiček, zadečku a paží. Na prsa si musím našetřit, tuším, že při mé postavě Věstnonické Venuše půjdou na řadu v hubnutí první. Na pokoji jsme byli dobrá parta, čekám až se zaregistruje Cvalík a Jandulenka.....mějte se krásně a přeju hodně zdravíčka ve shazování kil Smile

[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wIALN6F/]

[/url] [/code]

sleeve resekce 14.7.2010 Turnov a zlaté ručičky doktora Hrubého, včetně lidského přístupu všech ostatních
Zapletalka

PříspěvekZaslal: ne červenec 18, 2010 6:49 pm    Předmět: Citovat

Tak hlásím další kilčo dole, sice se včera na váze mihlo i 97 kg, ale to ještě nebudu brát jako fakt a počkám až se to ustálí. Je to ale stálý boj.

[/url] 39 let, 2 dcery 20 let, 10 koček všeho druhu, hejno rybiček, tubulizace 6.10.2009 v Turnově, před op. - 5 kg
benny

PříspěvekZaslal: ne červenec 18, 2010 7:14 pm    Předmět: pokroky Citovat

Ahoj všem!!! Tedáááá, děvčata vám to teda jde, myslím ty kila dolů!!!

Iriska, Ty jsi za čtyři měsíce zhubla 32 kg, to je senzační. Já jsem si to už vypozorovala, že pokud to hubnutí jde, tak u většiny je to v průměru 8 kg za měsíc. Já ještě 1,5 kg a jsem pod stovkou.

Smapája, taky mám stále pneumatiky na břichu, přesto, že mě kalhoty padají zapnuté. Hubnu na zadku, stehna, boky, jako Ty.

[/url]
55 let, TUBU 18.5.2010 Turnov
přítel 54let mi drží palce (stále)
lucie kacka

PříspěvekZaslal: ne červenec 18, 2010 8:16 pm    Předmět: Citovat

Ahoj všichni!

Po dlouhé době zase dočítám co můžu a žasnu nad tím jak Vám to shazování jde.
Já jdu v pátek do Iscare na kontrolu po 3 měsících, tak snad bude pan primář spokojený.

Já jsem Exclamation Exclamation Exclamation

Laughing

Uvidím jestli mě sestřičky i změří, abych věděla o kolik cm mám míň a taky jestli hubnu tuky a svalovina zůstává?

Tak pěkný večer všem!

[/url]

33 let, 2 letý syn, hodný a podporující manžel
19/04/2010 bandáž v ISCARE,
Počáteční BMI: 36,44
BMI 6 měsíců po operaci: 30,4
Iriska

PříspěvekZaslal: po červenec 19, 2010 7:58 am    Předmět: Citovat

lucie kacka:Lucinko,určitě s tebou budou doktoři spokojení,jde Ti to opravdu skvěle,blahopřeji jsi šikovná Razz Razz Razz

benny:ano beny k dnešku teda 33kilíček,ale je pravda že ze začátku to šlo mnohem rychleji,nojo,ale to bylo tím že jsem pila kolem 6l vody deně,no a to bylo moc a byla jsem hodně zavodněná,ale teď se držím na 3l Laughing ,jinak teď už je to tak 1-2kg za týden ale jak kdy,vidíš já si uvědomím to že mám být ráda za ty kila až když to tady čtu ,že je to dosti,víš jinak si říkám že je to málo,ale to je ten chtíč Laughing mít stále míň ,jinak vím že kilo až dvě za týden je scela v pořádku,po hubnoucí stránce,takže jen a jen vydržet Wink I Tobě přeji další a další kilečka ať jdou pá Laughing

Zapletalko:gratulace veliká ,docentko k dalšímu stracenému a těžce zhozenému kilíčku,taky se potím a makám a snažím se hejbat,a taky jsem po týdnu jedno vypotila Laughing Je to dřina ale jde to tak blahopřeji jsi šikulka Razz Razz Razz

DanaI:
Danuško jsi borec,vítej mezi operované a ještě jednou krásnej strat do nového lehčího života,Tobě i kamarádkám,které zde ráda uvidím Laughing Je jasné že budeš slaboučká tak na sebe dávej pozor a všechno pěkně pomnalinku a to že se potíš to je přece fajn,to odtékaj ty tučíčka-kilíčka Wink

Přeji všem krásný den... Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
erytrin

PříspěvekZaslal: po červenec 19, 2010 8:19 am    Předmět: Citovat

Koukám ted se s pokroky roztrhl pytel jste všicí super a moc vám to přeji Wink

já dodávám další 3 kg dole Wink

PříspěvekZaslal: po červenec 19, 2010 1:21 pm    Předmět: Citovat

gratulace všem !!

Ery ale i Ty máš dole téměř 16kg a zasloužíš si vééééélikouuu pochvalu !!! Super, jen tak dál chlape, máš na to !! Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
ALENA

PříspěvekZaslal: po červenec 19, 2010 3:28 pm    Předmět: Citovat

Veliká gratulace všem Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

erytrin tobě obzvášť, protože jedeš bez opky, jsi dobrej, bojuješ fest a příjmi můj obdiv Wink Wink Wink

Iriska tak jako každý týden také gratuluji k dalšímu kilu dole Exclamation Exclamation Exclamation já nic a to všechno vážím a časy také dodržuji Crying or Very sad Crying or Very sad

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
erytrin

PříspěvekZaslal: po červenec 19, 2010 3:58 pm    Předmět: Citovat

Alí moc ti děkuju, ale neboj ty už máš za sebou taky pořádnej kus a to že vážíš a hlídáš časy (takových tu moc neni) tak se ti to určitě bohatě odplatí uvidíš Wink
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 373, 374, 375 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: