Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 374, 375, 376 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bohuslava Geržová

PříspěvekZaslal: po červenec 19, 2010 5:39 pm    Předmět: Citovat

všem blahopřeji ke krásným výsledkům Exclamation Exclamation Exclamation No je to bezva číst jak se vám daří Exclamation
I tobě IRIS se velice daří Razz

34 let,3 děti/10,7,4/hodný manžel . TUBU 13.4.2010 v Břeclavi Mudr.Čierný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
danas

PříspěvekZaslal: po červenec 19, 2010 6:22 pm    Předmět: Citovat

Ahojky, tak se zase ozývám s pár kily dole. Teď o víkendu jsem byla na akci kam jezdí lidé, s kterými se vídám jednou za rok, a musím říct, že jsem si to užila. Opravdu jsem viděla v jejich tvářích nefalšované překvapení, někdy i malou závističku. Já si tedy pořád připadám tlustě, ale je fakt, že jak řekla jedna má kamarádka: jsem už naprosto normální. Což je vlastně skvělý, nebýt obézní,ale NORMÁLNÍ. Tak přeji krásné léto a prosím Lolinku jestli by mi nemohla poslat heslo na Studentku, taky bych tam už mohla něco přidat. Díky a ahoj Dana

[url=http://[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w9TIDXV/]

[/url]
Evikp

PříspěvekZaslal: po červenec 19, 2010 7:38 pm    Předmět: Citovat

Všem moc gratuluju ke schozeným kilečkům...

31let, 2 mrňousci (2 a 4,5 roku),milující manžel a dva pražský krysaříci
7.6.10 bandáž v Iscare, doplněno 4ml
Iriska

PříspěvekZaslal: po červenec 19, 2010 8:17 pm    Předmět: Citovat

Alenko,Bohunko:děkují moc ,no snad už se dobelhám k té stovce Laughing

a Alenko určitě musíš posečkat a uvidíš že výsledek se dostaví,držím pěstičky,a nebo to prostě nepůjde a je to ,je úplně jedno jetsli máš pod sto nebo nad sto,ty jsi zlatej človíček a to se nezmění,samozřejmě že Ti přeji úbytek,ale ty jsi perfektní a krásná aji tak a basta,pusku pa Razz Razz Razz

Erytrin:také se přidávám ke gratulaci jsi šikulka i bez opky,ale připadá mi že se bojíš dál bojovat ,tak si piš jídelák a utíkej po doktorech, věř temu že teď to dopadne dobře a ty se dočkáš vysněné operace,kterou Ti mocinko přeji Razz Razz Razz

Danas:Danuškoooo tak to Ti mocinko přeji jsi úžasná,a věřím že Ti mnohé záviděli,jsi perfektní už jsi ušla takovej velikej kus blahopřeji a pěkně si teho užívej,tak nádherné kochání svého hubeňoučkého a lehčího tělíčka Wink Razz Razz Razz jo a na fotečky se děsně těším další motivace jůůů rychle semm Laughing

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
erytrin

PříspěvekZaslal: po červenec 19, 2010 8:26 pm    Předmět: Citovat

Iri díky a neboj bojuju jen jsem nechtěl jít k dietní sestře Very Happy jiank k psycho příští čt jdu neboj Smile

PříspěvekZaslal: po červenec 19, 2010 8:33 pm    Předmět: Citovat

Ery:tak to jsem moc ráda ,už jsem se bála že tě jedna paní může nasrat a svést s cesty,vím očem mluvím taky se mi to stalo,no ale jinde,tak to jsem opravdu ráda tak se drž Wink Dobrou nocenku všem Razz Razz Razz

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
ALENA

PříspěvekZaslal: po červenec 19, 2010 11:04 pm    Předmět: Citovat

Irisko díky moc za tak krásnou pochvalu, ale já bych byla raději, kdybych ještě sundala aspoň 10 kilo z toho mého batohu Shocked Shocked to bych byla moc ráda a také moje tělo by si oddechlo Rolling Eyes Rolling Eyes sama víš, jak jsi šťastná, když ti kila mizí Very Happy Very Happy ale bojím se, že to nedokážu Evil or Very Mad Evil or Very Mad

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
DanaI

PříspěvekZaslal: út červenec 20, 2010 6:57 am    Předmět: Citovat

Přeju hezký den všem, chtěla bych se pochlubit dalším malým úbytkem. Chodím na váhu každý den, asi budu muset přestat...ale jakmile vstanu, už na ní stojím a dnes jsem měla obzvlášť radost, protože se blížím pokořit docentku...blahopřeju všem ke krásným úbytkům na váze a hlavně to zdravíčko...nic jiného na světě není snad tak důležitý jako být zdravá. Hezký den všem pa Dana

[/url]

46let, syn 26let, sleeve resekce 14.7.2010 Turnov, skvělý pan dr.Hrubý a lidský přístup všech ostatních
trixl

PříspěvekZaslal: út červenec 20, 2010 1:50 pm    Předmět: Citovat

Taky chodím na váhu každý den Very Happy a nedokážu si to odepřít, rituálek mám už skoro 4 roky.
Tak jsem se radovala, že ještě 0,1 kg a budu v půlce a ono neé ještě 1,1 kila. Uf každý den se ptám, jestli fakt uvidím na váze na začátku 9.

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
lolinka

PříspěvekZaslal: út červenec 20, 2010 5:17 pm    Předmět: Citovat

DanaI, a ostatní,

všem moc gratuluji! Ty budeš docentkou coby dup. Wink Wink Wink

[/url]Turnov 15.5.2009, MUDr. Hrubý-skvělé ruce a profi přístup - všem doporučuji! Metřík dokončen 24.12.2009 Smile
Iriska

PříspěvekZaslal: út červenec 20, 2010 6:32 pm    Předmět: Citovat

Alenko:Máš pravdu když je teho blbého tuku míň je určitě líp,ale věř ,že kdybych proto mohla něco udělat a nebo to schudnout za tebe,kdyby to šlo tak by jsi byla jedna s prvních pro koho bych to udělala,protože vím že si to zasloužíš a to mocenko Razz tak jediné co teď pro tebe mohu udělat jen držet všechny pestičky a ty opravdu držím a mooccc ,tak se opatruj a snad se brzoučko uvidíme,třeba zítra?nechceš jít odpoledne na procházku? Wink

Trix:Jsme na tom stejně,taky nevěřím že uvidím na začátku 9,protože od 20 jsem jí tam neviděla Sad ale až jí tam uvidím budu šťastná jak blecha a věřím že to dokážeš,držím nám i všem pěstičky děsně Razz Razz Razz

DanuaI:Dani ty to máš za pár,už vymíšlím gratulace k docentůře Laughing ale že jich přes to léto je,těch docentů co? Laughing Nojo děvčátka to je to vedro kilečka se nám pěkně rozpouští Laughing

[/url]
lolinka

PříspěvekZaslal: út červenec 20, 2010 6:47 pm    Předmět: Citovat

Irisko,

se nediv, že je tolik docentů i přes léto - V Plzni se dá vystudovat za pár měsíců, tak proč by nemohla být ta docentura tady taky tak rychlá. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

[/url]Turnov 15.5.2009, MUDr. Hrubý-skvělé ruce a profi přístup - všem doporučuji! Metřík dokončen 24.12.2009 Smile
Iriska

PříspěvekZaslal: út červenec 20, 2010 7:07 pm    Předmět: Citovat

lolinko:máš pravdu,směji se na celé kolo Laughing a tobě gratuluji že se držíš,protože nevím jaké to je dojet až dokonce,ale myslím že udržet to je horší než se kileček zbavit,jak to vidíš?LÁKÁ TĚ JÍDLO STÁLE JAKO DŘÍV,?nebo už nepociťuješ tolik potřebu?myslím kdyby jsi se nehlídala a jen semtam něco zobla,myslíš jela by jsi zas jak drak nahoru?

[/url]
verca

PříspěvekZaslal: út červenec 20, 2010 7:10 pm    Předmět: Citovat

Irisko na vlastní očka jsem viděla, že Lolinka nejí, ale fakt ŽERE !!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ale jinak gratuluji všem, kdož odhodil pár kilíček a Ti, co útočí na docku, tak hodně sil !!! Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
lolinka

PříspěvekZaslal: út červenec 20, 2010 8:03 pm    Předmět: Citovat

Irisko,

verca to na mě práskla. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Mám dny, kdy mám pocit, že fakt žeru. Sice v malých porcích, ale skoro pořád. A já teď žrát musím - aby mi nešla váha ještě víc dolů. Jakmile ale bude chtít jít nahoru, budu se muset začít krotit.

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 374, 375, 376 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: