Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 182, 183, 184 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Rendy

PříspěvekZaslal: so listopad 22, 2008 1:53 pm    Předmět: volná diskuse Citovat

Klárko,je to dost přesně napsáno,já mám doplněno 4ml a co sním třeba tušší stravu a dýl než mám tak to jde ven a jsem už stoho zoufalá,před doplněním jsem problém nemněla ale váha jde pomalu dolů,ale zvracím a štvě mně to,ale jen když mám odopeldní smněnu,poslední jídlo mám až v půl šesté pak až příjduv 23.00 a to je už dlouhá doba pro mně.

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Gabča

PříspěvekZaslal: so listopad 22, 2008 2:37 pm    Předmět: Poslední jídlo do 17.00 Citovat

Ahoj Rendy,
čtu Tvé problémy s jídlem. Co kdyby jsi zkusila jíst naposledy v 17.30 a pak už nejedla. Jíst na noc stejně není zdravé a když si jídlo rozplánuješ, tak jíst v 17.30 naposled je normální. Pak už jen pij a uvidíš, že Ti bude dobře.

Hubnu od 20.6.08 ,tubulizace 3.11.08 Prof.MUDr. Kasalický, před operací zhubnuto 25 kg, 53let
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ALENA

PříspěvekZaslal: so listopad 22, 2008 4:12 pm    Předmět: Citovat

Keisha ahoj Klárko, moc krásně jsi to napsala, ono je opravdu potřeba o problémech psát, aby ostatní věděli, že ne každý je s bandáží spokojený a ne každému vyhovuje a tak jak píšeš, ne všem se může doplňovat stejné množství. Je vynikající, že ti pan Dr. Hrubý pomohl a hlavně, že dokáže věnovat pacientům tolik času. Snad ti to již pomůže a začneš zase hubnout.
Dr. Gryga, ke kterému chodím také vždy doplňoval pod rentgenem, ale pak tu někdo psal, že v ISCARE doplňují přímo v ordinaci, tak pacienti začali požadovat toto doplnění také a myslím si, že když lékař vidí jaký je průtok, je to mnohem lepší. Já mám doplněno 5,5 a žádné omezení necítím, pouze se občas dusím jídlem, ale to mi dělalo od začátku i bez doplnění. Tak se měj moc hezky a dej nám vědět, jak budeš mít nějaké výsledky

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace

PříspěvekZaslal: so listopad 22, 2008 4:34 pm    Předmět: Citovat

Keisho - moc ráda čtu,že se vše obrací k lepšímu a že se ti dostalo odborné pomoci. Často mi na tebe padla myšlenka a říkala jsem si,jak to asi válčíš. Je dobře,že jsi to takhle všechno popsala,protože těch,kterým band nefunguje,je opravdu víc a taky je vidět, že je opravdu důležité,komu se člověk svěří do péče. Moc ti držím palce,aby od teď šlo vše už jen tak,jak má Exclamation
Já mám doplněno 3,5ml a nijak velkého omezení si teda vědoma nejsem. Doufám,že se konečně do toho Turnova taky dostanu,aby mě pan Dr doplnil. . .

[/url]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
janaaa

PříspěvekZaslal: so listopad 22, 2008 5:38 pm    Předmět: Citovat

Klárko jsem ráda, že ti to takhle dopadlo, říkala jsem ti, že nemá smysl zebírat věci před tím, než to rozebereš s lékařem. Jsem šťastná za tebe, že řešení bylo takhle jednoduché. Teď zase budu sledovat jak mě předháníš, ale ty si to zasoužíš. Přeji ti příjemné hubnutí a držím palce.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
janaaa

PříspěvekZaslal: so listopad 22, 2008 7:28 pm    Předmět: Citovat

Děvčátka dovolte abych se vám pochlubila. Stalo se pro mě neuvěřitelné, zázraky se prostě dějí. Dnes jsem se konečně po 10,5 měsících dostala z kategorie morbidní obezity do nadváhy. Sice je pravda, že mám stále nadváhu, ale už tam není obezita. Teď už jen udržovat. Děkuji všem, kteří mně k tomuto úspěchu dopomohli /Zdenička, Maruška, Klárka (Keisha), Lucinka (Lú), Karla, Marcelka (Lecramka) .....a mnoho dalších. Děkuji, děkuji, děkuji, jste zlatíčka, bez kterých bych k tomuto kroku nikdy nesebrala odvahu.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Rendy

PříspěvekZaslal: so listopad 22, 2008 8:08 pm    Předmět: volná diskuse Citovat

no Jani to je přeci skvělé jsi šikulka a dokázalo to Smile no super a O.K.jsi jednička a kočka Very Happy

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

PříspěvekZaslal: so listopad 22, 2008 8:16 pm    Předmět: Citovat

Janičko - hrozně moc ti k prolomení téhle významné hranice gratuluju a zároveň i k těm úžasným 44 kg od operace Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Opravdu obdivuju tvou vytrvalost s jakou na sobě pracuješ. To je konec konců i dobře patrné z tvých dokumentačních fotek,kde ti to - obzvlášť na těch posledních - moc sluší !!!

[/url]
Hannach11

PříspěvekZaslal: ne listopad 23, 2008 7:54 am    Předmět: Citovat

Ahojky Keisho,pan Dr. Hrubý je opravdu zlatíčko. Mě kdyby bandáž nesjela,nebo šla opravit,tak si jí taky nechám,ale nešlo to,tak byla tubulizace. V Turnově to opravdu dělají dobře. Když jsem byla taky na první konzultaci,tak mě vzal na rtg a stála jsem 20min s jehlou v žebrech..pro mě otřesný zážitek,ale až v Turnově mi zjistili,že band cestuje. V Liberci mi tam taky doplnili na 5ml,bylo to utažené úplně bez průtoku,proto jsem taky zvracela denně a to několikrát. Teď po operaci se každý týden hlásím panu doktorovi,že žiju a jsem v pořádku. Zeptá se mě na léky,zda zvracím,jak mi je...minule jsem mu řekla,že mám pod jizvou bouličku,zeptal se,zda to bolí,jak to vypadá...pak řekl,že má teda dovolenou,ale že stačí zavolat a že přijede..no který doktor vám tohle řekne? Prostě je úžasný...Turnov doporučuji...
Keisho ty se drž,snad ti nebude zle a budeš hubnout tak jak se přeješ. Ahojky Eva

6.6.08- bandáž žaludku-sklouzla,-8kg
5.11. 2v1vyndání bandu a sleeve Turnov. Metřík dokončen 13.6.09 Dcerky 4a7let
Hannach11

PříspěvekZaslal: ne listopad 23, 2008 7:56 am    Předmět: Citovat

Janičko,gratuluju...jsi úžasná... Laughing

6.6.08- bandáž žaludku-sklouzla,-8kg
5.11. 2v1vyndání bandu a sleeve Turnov. Metřík dokončen 13.6.09 Dcerky 4a7let
Keisha

PříspěvekZaslal: ne listopad 23, 2008 12:13 pm    Předmět: Citovat

Dekuju vsem za odezvu, jsem ted nejak porad sama, tak je dobre vedet, ze mi nekdo drzi palce a mysli na me.
Jani pamatuju si jako dneska, kdyz jsme se blizily ke stovce a rikala jsi mi, ze nemas velke ambice a jsi uz ted spokojena a ze cokoliv pujde dolu pod stovkou bude uz jenom bonus.. Tak se podivej, kde dneska jsi! Strasne ti to preju, vim, ze jsi to ted nemela lehke, ale podivej se co jsi i pres to dokazala se sebou udelat. Za to te opravdu obdivuju!

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Yahoo Messenger MSN Messenger
Libuše

PříspěvekZaslal: ne listopad 23, 2008 12:56 pm    Předmět: Citovat

Keicsho přejí ti hodně úspěchu a držim ti palečky žes ses ohodlala zatím jít moc ti to přejí

[/url] 57 let Bandáž 15.10.07. 7 kg.před operaci doplnění 15,4,(2 ml)
ALENA

PříspěvekZaslal: ne listopad 23, 2008 9:55 pm    Předmět: Citovat

janaaa obdivuji a moc gratuluji a hlavně moc, moc přeji tak velký úspěch Exclamation Exclamation Exclamation Wink Wink Wink

ALENA

PříspěvekZaslal: ne listopad 23, 2008 9:58 pm    Předmět: Citovat

Klárko vše se zase v dobré obrátí, určitě zase budeš šťastná a i ta samota se změní Wink Wink jsi mladá krásná a chytrá holka a spoustu krásného tě ještě čeká Exclamation Exclamation Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

bestickova

PříspěvekZaslal: ne listopad 23, 2008 11:57 pm    Předmět: Citovat

Ahojky děvčátka!!Tak jsou to 2 měsíce(no za pár minut) Smile ,co mi byla dělaná tubulizace..Musím konstatovat,že výsledky zatím předčily moje očekávání..Za tu dobu mám dole zatím 25kileček,spousty cm..je pravda,že ted moje tělo stávkuje,2 týdny už ani kilčo,ale i tak,jsem ráda i za to,co je už doufám,nenávratně pryč-to si fandím,že? Laughing Musím napsat všem lidičkám,co se ještě rozhodujou,ať neváhají a jdou do toho,opravdu to za ten pocit stojí a je jedno jestli se rozhodnou pro band,nebo resekci..VŠEM VÁM TADY V KLUBU PŘEJI HODNĚ KLIDU V TOMHLE ŠÍLENÉM PŘEDVÁNOČNÍM OBDOBÍ,AT KILČA JSOU PĚKNĚ DOLŮ A NE OPAČNÝM SMĚREM!!MONA

[/url]
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 182, 183, 184 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: