Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 182, 183, 184 ... 609, 610, 611 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Rendy
|
Zaslal: so listopad 22, 2008 1:53 pm Předmět: volná diskuse |
|
|
Klárko,je to dost přesně napsáno,já mám doplněno 4ml a co sním třeba tušší stravu a dýl než mám tak to jde ven a jsem už stoho zoufalá,před doplněním jsem problém nemněla ale váha jde pomalu dolů,ale zvracím a štvě mně to,ale jen když mám odopeldní smněnu,poslední jídlo mám až v půl šesté pak až příjduv 23.00 a to je už dlouhá doba pro mně. _________________
44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gabča
|
Zaslal: so listopad 22, 2008 2:37 pm Předmět: Poslední jídlo do 17.00 |
|
|
Ahoj Rendy,
čtu Tvé problémy s jídlem. Co kdyby jsi zkusila jíst naposledy v 17.30 a pak už nejedla. Jíst na noc stejně není zdravé a když si jídlo rozplánuješ, tak jíst v 17.30 naposled je normální. Pak už jen pij a uvidíš, že Ti bude dobře. _________________
Hubnu od 20.6.08 ,tubulizace 3.11.08 Prof.MUDr. Kasalický, před operací zhubnuto 25 kg, 53let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: so listopad 22, 2008 4:12 pm Předmět: |
|
|
Keisha ahoj Klárko, moc krásně jsi to napsala, ono je opravdu potřeba o problémech psát, aby ostatní věděli, že ne každý je s bandáží spokojený a ne každému vyhovuje a tak jak píšeš, ne všem se může doplňovat stejné množství. Je vynikající, že ti pan Dr. Hrubý pomohl a hlavně, že dokáže věnovat pacientům tolik času. Snad ti to již pomůže a začneš zase hubnout.
Dr. Gryga, ke kterému chodím také vždy doplňoval pod rentgenem, ale pak tu někdo psal, že v ISCARE doplňují přímo v ordinaci, tak pacienti začali požadovat toto doplnění také a myslím si, že když lékař vidí jaký je průtok, je to mnohem lepší. Já mám doplněno 5,5 a žádné omezení necítím, pouze se občas dusím jídlem, ale to mi dělalo od začátku i bez doplnění. Tak se měj moc hezky a dej nám vědět, jak budeš mít nějaké výsledky    _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lú
|
Zaslal: so listopad 22, 2008 4:34 pm Předmět: |
|
|
Keisho - moc ráda čtu,že se vše obrací k lepšímu a že se ti dostalo odborné pomoci. Často mi na tebe padla myšlenka a říkala jsem si,jak to asi válčíš. Je dobře,že jsi to takhle všechno popsala,protože těch,kterým band nefunguje,je opravdu víc a taky je vidět, že je opravdu důležité,komu se člověk svěří do péče. Moc ti držím palce,aby od teď šlo vše už jen tak,jak má
Já mám doplněno 3,5ml a nijak velkého omezení si teda vědoma nejsem. Doufám,že se konečně do toho Turnova taky dostanu,aby mě pan Dr doplnil. . . _________________ 32 let,synek 6 let
bandáž 4.1.2008
před operací -11kg
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
janaaa
|
Zaslal: so listopad 22, 2008 5:38 pm Předmět: |
|
|
Klárko jsem ráda, že ti to takhle dopadlo, říkala jsem ti, že nemá smysl zebírat věci před tím, než to rozebereš s lékařem. Jsem šťastná za tebe, že řešení bylo takhle jednoduché. Teď zase budu sledovat jak mě předháníš, ale ty si to zasoužíš. Přeji ti příjemné hubnutí a držím palce. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w1KWNws/]
[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
janaaa
|
Zaslal: so listopad 22, 2008 7:28 pm Předmět: |
|
|
Děvčátka dovolte abych se vám pochlubila. Stalo se pro mě neuvěřitelné, zázraky se prostě dějí. Dnes jsem se konečně po 10,5 měsících dostala z kategorie morbidní obezity do nadváhy. Sice je pravda, že mám stále nadváhu, ale už tam není obezita. Teď už jen udržovat. Děkuji všem, kteří mně k tomuto úspěchu dopomohli /Zdenička, Maruška, Klárka (Keisha), Lucinka (Lú), Karla, Marcelka (Lecramka) .....a mnoho dalších. Děkuji, děkuji, děkuji, jste zlatíčka, bez kterých bych k tomuto kroku nikdy nesebrala odvahu. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w1KWNws/]
[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rendy
|
Zaslal: so listopad 22, 2008 8:08 pm Předmět: volná diskuse |
|
|
no Jani to je přeci skvělé jsi šikulka a dokázalo to no super a O.K.jsi jednička a kočka  _________________
44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lú
|
Zaslal: so listopad 22, 2008 8:16 pm Předmět: |
|
|
Janičko - hrozně moc ti k prolomení téhle významné hranice gratuluju a zároveň i k těm úžasným 44 kg od operace Opravdu obdivuju tvou vytrvalost s jakou na sobě pracuješ. To je konec konců i dobře patrné z tvých dokumentačních fotek,kde ti to - obzvlášť na těch posledních - moc sluší !!! _________________ 32 let,synek 6 let
bandáž 4.1.2008
před operací -11kg
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hannach11
|
Zaslal: ne listopad 23, 2008 7:54 am Předmět: |
|
|
Ahojky Keisho,pan Dr. Hrubý je opravdu zlatíčko. Mě kdyby bandáž nesjela,nebo šla opravit,tak si jí taky nechám,ale nešlo to,tak byla tubulizace. V Turnově to opravdu dělají dobře. Když jsem byla taky na první konzultaci,tak mě vzal na rtg a stála jsem 20min s jehlou v žebrech..pro mě otřesný zážitek,ale až v Turnově mi zjistili,že band cestuje. V Liberci mi tam taky doplnili na 5ml,bylo to utažené úplně bez průtoku,proto jsem taky zvracela denně a to několikrát. Teď po operaci se každý týden hlásím panu doktorovi,že žiju a jsem v pořádku. Zeptá se mě na léky,zda zvracím,jak mi je...minule jsem mu řekla,že mám pod jizvou bouličku,zeptal se,zda to bolí,jak to vypadá...pak řekl,že má teda dovolenou,ale že stačí zavolat a že přijede..no který doktor vám tohle řekne? Prostě je úžasný...Turnov doporučuji...
Keisho ty se drž,snad ti nebude zle a budeš hubnout tak jak se přeješ. Ahojky Eva _________________ url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQ0pvir/]
[
[/url]
6.6.08- bandáž žaludku-sklouzla,-8kg
5.11. 2v1vyndání bandu a sleeve Turnov. Metřík dokončen 13.6.09 Dcerky 4a7let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hannach11
|
Zaslal: ne listopad 23, 2008 7:56 am Předmět: |
|
|
Janičko,gratuluju...jsi úžasná...  _________________ url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQ0pvir/]
[
[/url]
6.6.08- bandáž žaludku-sklouzla,-8kg
5.11. 2v1vyndání bandu a sleeve Turnov. Metřík dokončen 13.6.09 Dcerky 4a7let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Keisha
|
Zaslal: ne listopad 23, 2008 12:13 pm Předmět: |
|
|
Dekuju vsem za odezvu, jsem ted nejak porad sama, tak je dobre vedet, ze mi nekdo drzi palce a mysli na me.
Jani pamatuju si jako dneska, kdyz jsme se blizily ke stovce a rikala jsi mi, ze nemas velke ambice a jsi uz ted spokojena a ze cokoliv pujde dolu pod stovkou bude uz jenom bonus.. Tak se podivej, kde dneska jsi! Strasne ti to preju, vim, ze jsi to ted nemela lehke, ale podivej se co jsi i pres to dokazala se sebou udelat. Za to te opravdu obdivuju! _________________ Klára, 28 let/172 cm, dcera 3 roky
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Libuše
|
Zaslal: ne listopad 23, 2008 12:56 pm Předmět: |
|
|
Keicsho přejí ti hodně úspěchu a držim ti palečky žes ses ohodlala zatím jít moc ti to přejí _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w4akaki/]
[/url] 57 let Bandáž 15.10.07. 7 kg.před operaci doplnění 15,4,(2 ml) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: ne listopad 23, 2008 9:55 pm Předmět: |
|
|
janaaa obdivuji a moc gratuluji a hlavně moc, moc přeji tak velký úspěch  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: ne listopad 23, 2008 9:58 pm Předmět: |
|
|
Klárko vše se zase v dobré obrátí, určitě zase budeš šťastná a i ta samota se změní jsi mladá krásná a chytrá holka a spoustu krásného tě ještě čeká  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
bestickova
|
Zaslal: ne listopad 23, 2008 11:57 pm Předmět: |
|
|
Ahojky děvčátka!!Tak jsou to 2 měsíce(no za pár minut) ,co mi byla dělaná tubulizace..Musím konstatovat,že výsledky zatím předčily moje očekávání..Za tu dobu mám dole zatím 25kileček,spousty cm..je pravda,že ted moje tělo stávkuje,2 týdny už ani kilčo,ale i tak,jsem ráda i za to,co je už doufám,nenávratně pryč-to si fandím,že? Musím napsat všem lidičkám,co se ještě rozhodujou,ať neváhají a jdou do toho,opravdu to za ten pocit stojí a je jedno jestli se rozhodnou pro band,nebo resekci..VŠEM VÁM TADY V KLUBU PŘEJI HODNĚ KLIDU V TOMHLE ŠÍLENÉM PŘEDVÁNOČNÍM OBDOBÍ,AT KILČA JSOU PĚKNĚ DOLŮ A NE OPAČNÝM SMĚREM!!MONA _________________
[/url]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|