Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 100, 101, 102 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ALENA

PříspěvekZaslal: út únor 05, 2008 4:16 pm    Předmět: Citovat

Trixl tvoje úspěchy jsou hmatatelné, jsou to tvé děti Exclamation Exclamation Exclamation a tvoje síla je vychovávat Exclamation Exclamation Exclamation a ve shazování jsi taky dost dobrá Exclamation Exclamation Exclamation tolik porodů a pouze dietou a bez bandáže, já se ti klaním Exclamation Exclamation Exclamation opravdu by se dalo jmenovat spoustu úspěšných, píšu jen které znám více Wink Wink Wink Maruško, ty mezi ně taky patříš, máš také své specifické zkušenosti s bandáží Exclamation Exclamation
musím končit, mažu do práce, ale v noci se ještě příjdu sem koknout na ty noviny- MF Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
marie S.

PříspěvekZaslal: út únor 05, 2008 6:25 pm    Předmět: Citovat

takže název Jak se hubnutí mění s věkem , ze 30.1. Metabolismus se zpomaluje tempem asi 500 KJ každých 10 let, to odpovídá např. jedné koblize. 5dg kuřecí šunky, či čtvrt litru mléka denně. Pokud budete jíst pořád stejně pujde vaše váha nahoru- zpočátku to může být 2 až 3kg za rok, a z toho může být za pár let 15 - 20 kg, která se horko těžko shazují.Spalování organismu se s věkem spomaluje, také např. proto , že ubývá svalové hmoty.

takže alenko, z toho je jasné že i kdyby si jedla stejně jako někdo mladší nebudeš hubnout, nemluvě o tom co píší na závěr

Ženy které se celoživotně pokoušejí zhubnout mohou mít nakonec ve srovnání s vrstevnicemi tak rozhozený metbolismus že nemohou jíst skoro nic. Aby se zbavily i jen pár kilogramů, musely by jíst denně jíst nejvýš 2000 až 3000 KJ, a to je hranice, která už se nedá s ohledem na zdraví doporučit. takovou dietu musí vždy řídit lékař a je otázka zda za trochu nižší váhu takové odpírání vůbec stojí. I běžný jídelníček takových žen totiž často nepřekračuje pro většinu lidí nemyslitelných 4000 KJ.

tož tak, to je jedna z mnoha příloh MF, my ji máme předplacenou, ale nemám ještě všechno přečteno. Schovala jsem si je a budu číst postupně pro inspiraci.

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
nika

PříspěvekZaslal: út únor 05, 2008 8:02 pm    Předmět: Citovat

Maruško, na Homolku jdu právě až v květnu. Asi se naberu v práci a uvidím. Pokud budou výskedky alarmující, tak samozřejmě půjdu na Homolku dřív. Sad
Co se týče práce, tak asi to tuší, ale fakt nevím. Já jsem rozhodnutá to neříct. Confused
Jo a k tomu hubnutí, prostě jsem už měsíc zabouchnutá jak dveře od paneláku, takže i to mi přidává na elánu. Razz Wink

[/url]

Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382
Romana

PříspěvekZaslal: út únor 05, 2008 9:58 pm    Předmět: Citovat

Gábinko moc děkuji za ta pěkná slova ,vlastně i tobě Alenko i trixl ,no jasně že je vás spousta.Jo přesně jak píše Alenka i já jsem hrozně ráda že tu jste ,člověk alespoň ví že tady ho většina kamarádů podpoří a to pěkně pomůže Exclamation Exclamation Shocked Shocked Razz Razz
ALENA

PříspěvekZaslal: út únor 05, 2008 10:58 pm    Předmět: Citovat

Maruško díky moc, tak to píšou vlastně o mě Laughing Laughing Laughing je to tak, kdybych stále ubírala , tak bych opravdu skončila pouze u vody a stejně bych nehubla Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad je to zajímavé, to jsem si měla tu MF kupovat Wink Wink

trixl

PříspěvekZaslal: út únor 05, 2008 11:02 pm    Předmět: Citovat

Bazálka se dá zvýšit jedině pohybem. Ale ty to máš Alenko o dost těžší kvůli směnám a práškům ... ale něco se ti povedlo už vydřít.

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
ALENA

PříspěvekZaslal: út únor 05, 2008 11:07 pm    Předmět: Citovat

Ono stejně pro mě je nejdůležitější, že jsem poznala vás všechny tady Wink Wink Wink a kila buď půjdou nebo i když už nepůjdou, tak aspoň díky za ty co odešly a že vůbec se to pohlo Rolling Eyes Rolling Eyes Laughing Laughing

marie S.

PříspěvekZaslal: út únor 05, 2008 11:21 pm    Předmět: Citovat

pokud při čtení dalších dílů narazím na nějaké moudro tak to sem hodím, tak jen abyste si nemysleli že jsem tak chytrá ,tak ne bude to citace! Laughing

Niko, zatímco všichni si říkaj dej bože aby se to nezastavilo u tebe dej bože ab se to chvíli zastavilo a organismus měl čas nabrat síly. Laughing

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
Léňa

PříspěvekZaslal: st únor 06, 2008 7:38 am    Předmět: Citovat

AliNapadá mě,že to máš kvůli kde čemu horší,co se týká možnosti cvičení.
Nicméně nechceš si pořídit domů rotoped,nebo orbitrek?A mít stroj k dispozici podle tvých časových možností?
Navíc na stoji si určuješ ty,jak rychle a jak dlouho,tak by to pro tebe bylo docela užitečné.
Já mít to kam dát,jdu do toho.
Ted mě napadá-asi mi ubyde sušák na prádlo velikej a místo něj bude v koupelně sušička na prádlo.
Takže bych v obýváku měla místo na cvičení!Žeby?

ztráty:-22cm přes břicho

[/url]
kamča

PříspěvekZaslal: st únor 06, 2008 7:41 am    Předmět: Citovat

Alenko, prosím tě vím, že to sem nepatří, ale kde si našla tohle krásné prasátko? Já medvídka Pů miluju Embarassed Embarassed Embarassed oslíka, tygra- mám je na okně v obýváku- hmmmmm že by mi bylo před pár dny 30? tomu nevěřím Exclamation Exclamation Exclamation Kdybys ještě nějaké našla hoď mi je prosím do soukromé zprávy- děkuju moc moc moc Laughing Laughing Laughing
trixl

PříspěvekZaslal: st únor 06, 2008 12:24 pm    Předmět: Citovat

Kamčo to je jednoduchý, dej citovat příspěvek a tu adresu tam uvidíš Wink

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
kamča

PříspěvekZaslal: st únor 06, 2008 12:34 pm    Předmět: Citovat

Tééééda Trixl- že ty si nějakej schovanej Bill Gates Question Question Question to neni možný- závidim, jak se v tom vyznáš Shocked Laughing děkuju- už to mám Cool
trixl

PříspěvekZaslal: st únor 06, 2008 12:40 pm    Předmět: Citovat

http://www.beruska8.cz

trixl

PříspěvekZaslal: st únor 06, 2008 12:45 pm    Předmět: Citovat

Ale né, jen se po netu pohybuju už nějaký pátek a po forech. taky jsem se to učila. No a já tam našla Garfielda pro Adélku Laughing

kamča

PříspěvekZaslal: st únor 06, 2008 12:59 pm    Předmět: Citovat

No tak to je moje smrt Exclamation prasátko a tygr- už to mám všechno postahované v souborech Laughing Laughing Laughing počkej trixl, jak dostanem za chvíli za uši, že tu kecáme o čem nemáme Embarassed Embarassed Embarassed šupky dupky do kecárny... Laughing
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 100, 101, 102 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: