Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 101, 102, 103 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ALENA

PříspěvekZaslal: st únor 06, 2008 3:32 pm    Předmět: Citovat

tak koukám, že jste si to již předaly, no jo my co pracujeme, tak vždy příjdeme pozdě a mezitím je vše hotovo Laughing Laughing Laughing Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ALENA

PříspěvekZaslal: st únor 06, 2008 3:47 pm    Předmět: Citovat

Leni ne rotopet nechci, ten jsem měla a výsledek byl- kolaps a 3 dny na JIP na interně a potom STENT do cévy k srdci, tak to nechci pokoušet Wink Wink Wink naštěstí se mi to stalo na zátěžovém testu přímo v nemocnici, tak jsem měla štěstí, říkal doktor, že se tomu říká vteřinová smrt, jako zdravotnice asi víš o co jde Wink Wink a orbitrek není taky vůbec pro mě. On zase každej tohle nemůže. Četla jsem si informace na ty SLENDER YOU stoly a je tam také napsáno, že kardiaci musí pouze s doporučením lékaře a celou dobu cvičení být sledováni. Tak jsem myslela, že bych si chodila také cvičit Evil or Very Mad Evil or Very Mad ale zkusím to domluvit s kardiologem a když dovolí, půjdu se hejbat, ale jsem objednaná až na červen, tak si musím počkat. Zatím jen chůze a doma mám balon, tak si hupsám Laughing Laughing

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace

PříspěvekZaslal: st únor 06, 2008 5:30 pm    Předmět: Citovat

Trixl koukám,že kilčo je pryč. Bez bandu to jde určitě hůř. Jsi dobrá Shocked Doufám,že se nepletu,ale mám dojem,že tam bylo -20 . . .
Já se s přechodem na tuhou stravu samozřejmě zasekla a šílím každý ráno,při vlezu na váhu. Ach jo. Crying or Very sad

[/url]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
trixl

PříspěvekZaslal: st únor 06, 2008 5:43 pm    Předmět: Citovat

Jj konečně se taky hýbu dolů. Že to bez bandu jde pomalu to ne, před otěhu to šlo moc dobře, ale měla jsem nařízenou horní hranici 1 kg týdně a to ještě mi řekli, že po - 10% má následovat pár týdnů udržovačka a pak opět - 10% ... rychlost šnek pro to co by se rádo, ale ještě že jsem je ač nerada poslouchala. Teď teda zase dolů, ale nevím jestli budu mít disciplínu na udržovačku, ještě jsem nebyla na kontrole, že bych ji už nepotřebovala? Nicméně stejně mě jednou tělo samo zarazí. Není to žádné odříkání, jím 8.800-10.000 kJ.

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta

PříspěvekZaslal: st únor 06, 2008 6:33 pm    Předmět: Citovat

Trixl-když to tak čtu,tak ty úbytky budou určitě souviset s pohybem,že.Já se držím tak okolo 3000 až 4000 Kj,ale pohyb nic moc. Čekám,až se přehoupnu přez váhovou hranici rotopedu,který si budu půjčovat,neb koupit nepřipadá z prostorových důvodů v úvahu. Pídila jsem se u nás po slender stolech,ale zatím jsem nepochodila. Nějak mi schází inspirace,jakou že tu pohybovou aktivitu vymyslet. Nikdy jsem tomu moc nedala,tak se nevyznám.

[/url]
Gábina

PříspěvekZaslal: čt únor 07, 2008 12:10 am    Předmět: Citovat

Chtěla jsem pochválit změny na metřících, ale bojím se, že je jich tolik, že na někoho určitě zapomenu. Pro tento případ prosím o odpuštění.
Blahopřeji Trixl, že se to po dlouhé době zase pohnulo Wink , Libušce - ta je prostě skvělá Laughing , také zuztomas krásně ubývá Shocked Wink a určitě je vás mnohem víc a všem vám patří velký obdiv
Stejně jako těm, kterým se hubnutí zastavilo, ale přesto se nevracejí ke špatným návykům a smutek nezajídají. Naopak dodržují správný režim a tělíčko se jim také jistě brzy odmění. Ať už zhubnutými kilogramy, nebo centimetry.
Přeji všem, ať se jim dobře daří (a to nejen v hubnutí) a ať se brzy ve zdraví vrátí k plnohodnotnému životu.

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
zuztomas

PříspěvekZaslal: čt únor 07, 2008 8:39 am    Předmět: Citovat

Ahoj Gábi - děkuji za pochvalu, je hezké vidět, že si někdo všiml. Jen se chci zeptat, nevím jestli je to Meridií nebo tím že se mi scvrknul žaludek, a nebo si špatně dělám jídelníček, ale i když se nutím jíst 5x za den a většinou to i 4x vládnu, tak mám denní příjem v průměru tak 750 - 800Kcal na těch 1000 se prostě nějak nemůžu dostat. nemám hlad, nejsem unavená, je mi dobře, ale připadá mi že je to opravdu málo, abych něco nezkazila?
Než jsem za začala hubnout, tak mi podle mého jídelníčku v Iscaru spočítali příjem na 9900Kj a teď mám kolem 3000Kj a stačí mi to, není to moc velký skok?
Líbí se mi, že hubnu, ale bojím se abych něco nepokazila a třeba si neoddálila bandáž.
Co si o tom myslíte??? Možná hloupý dotaz, ale opravdu se v tom nevyznám, nikdy jsem nějak moc nedietila Sad

bandáž 12.3.2008

před těhu 89kg
Míša

PříspěvekZaslal: čt únor 07, 2008 12:37 pm    Předmět: Citovat

Ahojky holky, všem gratuluju k úbytkům Very Happy . Dne jsem byla na kontrole po měsíci k dnešnímu dní mám dole 11,5 kg. Říkala jsem doktorovy, že nemám vůbec hlad, říkal, že je to dobře, že nemusím moc jíst hlavně hodně pít. Ptala jsem se i na pohyb tak ideální kolo, rotoped a kolečkové brusle a prakticky 6 týdnů od operace se může cokoliv, jen se vyhnout zatím posilování břicha - mohla by vzniknout kýla. Za 2 měsíce mám další kontrolu. O víkendu se jdu podívat na kolečkové brusle, ovál máme kousek od baráka a malá taky jezdí strašně ráda tak mne bude přidržovat.

[/url]

33 let, 5 letá dcera
bandáž žaludku - 11. 1. 2008
Libuše

PříspěvekZaslal: čt únor 07, 2008 12:38 pm    Předmět: Citovat

Gratulují Zuztomas že jí to jde hezky dolů, trixl jí také obdivují 5 děti a ještě má čas pohyb a taky všem přejí hezký hubnutí.

[/url] 57 let Bandáž 15.10.07. 7 kg.před operaci doplnění 15,4,(2 ml)

Naposledy upravil Libuše dne čt únor 07, 2008 12:41 pm, celkově upraveno 1 krát.
Libuše

PříspěvekZaslal: čt únor 07, 2008 12:40 pm    Předmět: Citovat

Míšo tobě taky moc gratulují že ti to hezky jde dolů.

[/url] 57 let Bandáž 15.10.07. 7 kg.před operaci doplnění 15,4,(2 ml)
nika

PříspěvekZaslal: čt únor 07, 2008 12:53 pm    Předmět: Citovat

Maruško, tak jsem si říkala, že se mi to možná chvilku držet bude, ale.... Další kilčo dole. Já jím pořád a i sladký se snažím, ikdyž jak jsem už psala ne vždy mi udělá dobře Embarassed Confused No tak snad si tu 80tku chvilku udržím. Rolling Eyes

[/url]

Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382

Naposledy upravil nika dne čt únor 07, 2008 4:39 pm, celkově upraveno 1 krát.
kamča

PříspěvekZaslal: čt únor 07, 2008 1:07 pm    Předmět: Citovat

Niko, nemáš dneska náááááhodou svátek? Jestli jo, tak přeji vše nejlepší Laughing Laughing Laughing
marie S.

PříspěvekZaslal: čt únor 07, 2008 1:32 pm    Předmět: Citovat

Kamčo, koukám na fotky na studentce, jseš pěkná baba a už moc zhubnout nepotřebuješ, moc ti to sluší.Koukněte všichni že mám pravdu Laughing

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
trixl

PříspěvekZaslal: čt únor 07, 2008 1:35 pm    Předmět: Citovat

Lú napsal:
Trixl-když to tak čtu,tak ty úbytky budou určitě souviset s pohybem,že.Já se držím tak okolo 3000 až 4000 Kj,ale pohyb nic moc. Čekám,až se přehoupnu přez váhovou hranici rotopedu,který si budu půjčovat,neb koupit nepřipadá z prostorových důvodů v úvahu. Pídila jsem se u nás po slender stolech,ale zatím jsem nepochodila. Nějak mi schází inspirace,jakou že tu pohybovou aktivitu vymyslet. Nikdy jsem tomu moc nedala,tak se nevyznám.
Lú a nejen ty, co svižné procházky? To je geniální a přírodou nám daný pohyb. Vypočítej si aerobní zonu, kup sporttester a jdi na procházku. Mám Sporttester Sigma Sport PC 4 a jsem moc spokojená.
Jezdím na rotopedu denně 45 minut. Sem tam udělám den dva přestávku nebo dýl podle okolností (nemoc, menstruace, dlouhá návštěva, hektický den). Naštěstí jsem po těhu s klukem už diety nedělala, takže mě těhu vrátilo bazálku do normálu. Občas jsem se pár týdnů snažila o sport. Proto myslím teď úspěch.

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
trixl

PříspěvekZaslal: čt únor 07, 2008 1:44 pm    Předmět: Citovat

Libuše napsal:
Gratulují Zuztomas že jí to jde hezky dolů, trixl jí také obdivují 5 děti a ještě má čas pohyb a taky všem přejí hezký hubnutí.
Čas mám, jsem na MD. Taky že jsem se doma za těch 9 předchozích let vyžrala parádně o 30 kilo Embarassed Embarassed Embarassed , tak s tím třetí rok bojuju Embarassed teda s přestávkou na poslední mrně Cool Ale poprvé v životě i delší dobu udržela, to je taky pokrok, už si věřím, že i tohle půjde.

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 101, 102, 103 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: