Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 44, 45, 46 ... 54, 55, 56 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Majdalenka
|
Zaslal: po červenec 19, 2010 3:33 pm Předmět: |
|
|
Smapájo, neboj, ty vlasy se upraví, už ni moc vitamíny neberu, jen když si vzpomenu a už mi tak moc nepadají a to jsme myslela, že budu plešatá
a mrznu taky, i když teď byly fakt horka, ale na nočních mám dlouhé kalhoty a froté ponožky a holky se převlíkají do kraťas a já jim říkám ať si klidně otevřou okno, že mám sebou flísovou mikinu a to mám na směně dvě opuchlé niti...jedna má 48 kg a jedna 55 kg....no co alespoň mám inspiraci ale jinak jsou to moje zaltíčka, akorát je nutím, že se mnou musí chodit cvičit, aby nebyly tlusté.....  _________________
36 let, 2 děti, 2 kocouři, chameleon, 2 anduláci a tata Majďák
19.11.2009 TUBU Ostrava Dr. Foltys, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
smapája
|
Zaslal: út červenec 20, 2010 6:59 am Předmět: |
|
|
Majdalenko
tak to jsi mě s těmi vlasy trochu uklidnila, no přemýšlím, že si je nechám trochu zkrátit, aby se jim trochu odlehčilo _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w4csUAC/]
[/url]
35let,bezdětná |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Majdalenka
|
Zaslal: út červenec 20, 2010 12:17 pm Předmět: |
|
|
Smapájo, to jsem taky udělala...chytla jsem nerva a ostříhala jsem se sama a za 2 dny se chtěla ostříhat i moje pubertální dcera... i když jsem ji 3 hodiny přemlouvala, že to neumím, ať zajde k odborníkům...nakonec jsem ji šmikla taky...máme trochu vlnité vlasy, tak to není moc vidět a teď se bojím jít ke kadeřnici, že mi vynadá, kdo mě to stříhal ale já jsem někdy tak nedočkavá...kdybych se měla objednat a dva dny třeba čekat...někdy prostě něco chci a musím to mít hned, no  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: út červenec 20, 2010 1:25 pm Předmět: |
|
|
Holky jste mimo téma. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pett1
|
Zaslal: st červenec 21, 2010 7:02 pm Předmět: |
|
|
Holky budu v pátek 3 týdny od opky, myslíte, že už bych mohla začít steprovat na stepru? Říkám si, že to je jen vlastně chození, tak že bych tím nemusela nic pokazit, co vy na to? _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wm3yYBA/]
2/7/10 tubu Břeclav, startovací váha před opkou: 103,8 kg, od opky zhubnuto: 35,3 kg
Abdominoplastika 20.9.2011 FN Brno |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Majdalenka
|
Zaslal: st červenec 21, 2010 7:55 pm Předmět: |
|
|
Pett, no moc to nepřeháněj, ale myslím, že když se nebudeš přepínat, že to půjde  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
erytrin
|
Zaslal: út červenec 27, 2010 7:45 am Předmět: |
|
|
Hooj tak aby toto téma nezaostávalo... furt pokračuju v aerobiku s Olgou a teď ještě k tomu každý večer. Je tu někdo kdo podle toho cvičí nebo cvičil? nebo jsem divnej? Na chalupě nemam žádné stroje a tak tohle je celkem super. zatím jedu 1. díl. Na aerobic jsem si zvykkl když jsem byl v 16 v lázních Poděbrady (samo kvuli obezitě) a zalíbilo se mi to a tak když vyšla dvd koupil jsem je hned a snažim se dávat pravidelně i posilovací a relaxační část, ale proč to píšu, nějak mi to posilování trošičku namohlo, že to pomalu vidím na to že to dneska bude těžký to vydržet, ale asi je dobré to přemoci ne? Aby se tam něco vytvořilo hlavně teda mam přituhlé ramena.. a při posilování nohou pěkně nožky pálily tj asi se tam fakt něco posilovalo  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dada73
|
Zaslal: út červenec 27, 2010 8:52 am Předmět: |
|
|
ERY také jsem byla v mládí v Poděbradech, pak ještě ve Varech a v Lipové a stejně jsem nakonec absolvovala opku a je to nejlepší. Stejně si myslím, že tím, že jsem začala držet diety už v 13 letech jsem to celé rozjela. Je to tedy můj názor. _________________
-42 kg
37 let, 1 dítě - 3letý Jindříšek a 1 manžel podporující, 1.4.2010 Tubu UVN |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: út červenec 27, 2010 10:44 am Předmět: |
|
|
Erytrin:tak Olinka je moje krevní skupina,ten první díl je super,jedu 3x týdně ale jen 20-45min,nikdy né celé,to by pak opravdu bolel celej člověk,ale je to jednoduché v podstatě a opravdu to protáhne tak jen tak dál chlape,a máš pochvalu že to sem hrdě napíšeš,jsou chlapi co si myslí že hopsání je jen pro holky,ale to není pravda,no a jak jsi psal že jsi jel až do pálení tak to nesmíš,raději dát pauzu,pokud máš nějaký olejíček tak si ty nožky nebo ramena pěkně namaž a dneska malinko uber,,,tak sportíku zdar  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
erytrin
|
Zaslal: út červenec 27, 2010 11:10 am Předmět: |
|
|
Irisko v poděbradech jsem jel i 2 a třetí díl ale i druhej je na mě zatím moc rychlej a náročnej... i když ještě jsem to teď nezkoušel první díl je jednoduchej a už ho umim z paměti tak přemýšlím že bych dneska hodil dvojku ale tam je Mambo a podobný pikantnosti, ale do toho se dostanu jinak pálení nebylo jako na vnějšku nohou ale tam dole pod tukem krásně hřáli svaly jak zabíraly víš?  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: út červenec 27, 2010 1:03 pm Předmět: |
|
|
ery ty jsi borec Vydržíš to každý den? Tělíčko by mělo i odpočívat, aby se nevzbouřilo, moc námahy taky blokuje hubnutí. Ob den to a ob den něco jinýho?
Dneska jsem konečně vlezla na orbiťáka, ale děsný, nejsem schopná zdvihnout tep nad 100, musím si přeměřit klidový tep asi ho mám nízký. Když jsem přidala frekvenci začlo mě jen bolet koleno Povzbuzováky teď nesmím. _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
Návrat nahoru |
|
 |
erytrin
|
Zaslal: út červenec 27, 2010 1:57 pm Předmět: |
|
|
no ted denně ale když je někdo doma tak to vynechávám něco jako stud mě brání v tom si to s olgou rozdat v obýváku před ostatními
jinak děkuju  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Olča
|
Zaslal: út červenec 27, 2010 5:41 pm Předmět: |
|
|
To se ví čumili neberem si vystačíme sami že Ery? _________________ Olča 41 let, Bandáž Iscare 29.5.2007, doplněno 4 ml na OB klinice
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Majdalenka
|
Zaslal: út červenec 27, 2010 6:19 pm Předmět: |
|
|
Asi si přijedu za váma zaskotačit do prahy cvičíme s Olgou a Erytrinem bude určo perfektní akce....se těším  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
erytrin
|
Zaslal: út červenec 27, 2010 6:56 pm Předmět: |
|
|
Jako byl by to mazec Olčo a majdalenko to by byla prča dát ve 3 hopsání s olgou jen sehnat nejakou tělocvičnu pač v bytě je na to málo místa .. nebo přenosný dvd a vzít si to třeba na letnou do parku a už bysme jeli to by bylo čumilů   _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|