Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

A CO SPORT ??

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 54, 55, 56  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Majdalenka

PříspěvekZaslal: st květen 26, 2010 10:03 pm    Předmět: Citovat

Very Happy Kačulenka má pravdu K2...To jste si typovaly než jsem dorazila z práce domů, viďte??? Laughing Laughing Laughing Laughing Wink

36 let, 2 děti, 2 kocouři, chameleon, 2 anduláci a tata Majďák
19.11.2009 TUBU Ostrava Dr. Foltys,
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Majdalenka

PříspěvekZaslal: st květen 26, 2010 10:18 pm    Předmět: Citovat

Very Happy Ale Heat, K2Hikinng a myslím, že jsou ještě i jiné...to je jedno...no zrovna tyhle jsou tam ve fitku, kde už jsem nějakou dobu chodila na spinning, tak chodím tam a výhoda je, že stroje sjou opravdu úplně nové i mají nové spinningová kola a to magnetické a to okamžitě poznáš, když je dobrá mašinka ....a proto si myslím, že ani nedají některá děvčata takový výkon na domácím rotopedu, že většinou si málokdo koupí opravdu hodně drahé kolo domů a bohužel je to taky o tom....vím o čem mluvím, taky miasi 3 roky v obýváku doma zavazel jeden model velice zastaralého pásu a nechtělo se mi na tom jezdit ani za nic a tam tedy jezdím...i když moje srdíčková záležitost je opravdu spinning, ten miluji a chybí mi, když ho nemám Shocked (což bych nikdy nevěřila, já naprosto sportovní antitalent, ale zvyknout se dá na vše a ještě to mít rád... Wink ) a teď mě tedy opravdu nadchla ta Bosa, ale ta je pro mě opravdu ze všeho nejvíc náročná(což je dobře), ta trenérka, kam já chodím to má hodně o posilování...hodně bříško, ruce a tak a to je přesně to, co potřebuji.... sama jsem se přesvědčila, že jezdit 3x týdně jen a jen spin....je moc jednotvárné...tak to střídám a alespoň se těším na holky....Už jsem zlanařila ze svých známých tolik lidí, že na spin hlásím rovnou 4 lidi, na Bosu chodíme 3 a další kočka je moje bývalá spolupracovnice a další spolužačka, takže sranda, na benbajz chodím s tátou, ale už jsem zorganizovala, že když budeme mít s kolegyněmi odpoledko budeme chodit na 4 hru holky z práce a jedna kočka, co je na mateřské...ta tedy mě na všechno právě lanaří, vždycky nechci, ale nachám se překecat a jdu to zkusit a už prostě chodím...ale když nikdo nejde, kašlu na to a jdu klidně sama a nevadí mi to Laughing Laughing Laughing Tak jsem si dneska tedy zasportovala, hlavně na pusině, co??? Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing
Tak klidně zkoušejte a uvidíte, já se setkala jen s pochopením a radami, ajk to udělat, abych to zvládla i já se skoro 100 kg a mimochodem na spin jsem chodila a měla jsem 120...takže jde to, ale je to těžké...hlavně začít...Pa Majda

Vanda

PříspěvekZaslal: pá květen 28, 2010 8:47 pm    Předmět: Citovat

No kdybych každý den poctivě plavala 1/2 h, myslím, že bych docela dobře a bezbolestně příjemným způsobem hubla a to zhuštěné sádlo bych myslím měla daleko tenčí než současné špeky, navíc u nás má v bazénu voda 28 - 29°C, takže podle mě příjemně teplá ..., nám zase lektorka Stobu plavání doporučovala ...

3. 2. 2010 plikace žaludku na OB klinice v Praze.
Majdalenka

PříspěvekZaslal: pá květen 28, 2010 11:12 pm    Předmět: Citovat

Very Happy Vando jojo...já taky tvrdím, kdo chce...hledá způsoby, kdo nechce...bohužel...hledá důvody....
Znám to dobře z vlastní zkušenosti, proč necvičit...to bylo důvodů....všechno mě bolí, nebudu mít sílu....kámoška nemá čas...já sama nepůjdu....všichni na mě budou civět.... nemám dost času.... nemám pravidelné směny...stojí to peníze...radši to prožeru(sory, ale já si to říkala)
Takže jestli někdo miluje vodu...aŤ jde proboha plavat... kdo miluje hory...ať jde na výšlap....komu se líbí pěkní vypracovaní hoši...ať je jde okouknout do fitka Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Každý pohyb je lepší než žádný a nejde tak o šílené výkony jako spíš o pravidelnost....
Dnes jsem jela do práce na odpoledko a v centru Ostravy jsem viděla chlapce na vozíku a říkala jsem si...ty jedna lenivá lemro, co on by za to dal kdyby mohl běhat, skákat, plavat prostě se jen tak pohybovat.... Tak papá Majda

Vanda

PříspěvekZaslal: so květen 29, 2010 11:00 pm    Předmět: Citovat

Majdi, vystihla jsi to úplně přesně, nemám co dodat Exclamation Exclamation Very Happy

3. 2. 2010 plikace žaludku na OB klinice v Praze.
rennnie

PříspěvekZaslal: út červen 01, 2010 9:27 am    Předmět: Citovat

Abych se donutila, resp. víc využila chození pěšky, koupila jsem si ty Easytone boty. Je to zajímavé Smile tak teď už jen vystupovat o zastávku dřív a chodit a chodit! Smile

[/url]
erytrin

PříspěvekZaslal: út červen 01, 2010 9:34 am    Předmět: Citovat

A jak se v nich cítíš? je něco jiného něž v jiných botkách?

PříspěvekZaslal: út červen 01, 2010 9:50 am    Předmět: Citovat

No, když je srovnám s teniskama Adidas (nordic walking) tak mi ty Easytone pripadají, že jsou trochu měkčí. Resp. je tam cítit, že ta podrážka je tlustá a tak je chůze opravdu taková odpružená. Že bych měla při stání pocit nějaké nestability, to ne. Ale při chůzi, hlavně když děláš delší kroky a jdeš rychle, tak jsou cítit svaly na zadku. Takže asi něco funguje.

[/url]
Mona

PříspěvekZaslal: út červen 01, 2010 7:15 pm    Předmět: Citovat

Rolling Eyes

3/3 TUBU

Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 4:17 pm, celkově upraveno 1 krát.
Sibyla

PříspěvekZaslal: út červen 01, 2010 8:36 pm    Předmět: Citovat

Zkoušel někdo cvičení na Slender you (life)? Je to k něčemu?

TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček Smile

http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii
ALENA

PříspěvekZaslal: út červen 01, 2010 8:41 pm    Předmět: Citovat

Rennnie můžeš sem hodit nějaké info a myslíš, že v tom můžou chodit i důchodci Question Question Shocked Shocked

Moni tak honem do obchodu a vyzkoušej je ať můžeš taky poreferovat, jak se v nich chodí

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Romana

PříspěvekZaslal: út červen 01, 2010 8:49 pm    Předmět: Citovat

sybilko ano i já chodila na stoly slendr ... byla jsem na 20 hodinách .A podle měření co paní prováděla tak jsem nějaký cm zhubla a na váze asi 1.5 kg ale mě se to líbilo že člověk vlastně leží a ještě si trochu odpočine Laughing
Ale teĎ jsem dala přednost nordik walkingu a také Zumbě Laughing
ALENA

PříspěvekZaslal: út červen 01, 2010 9:10 pm    Předmět: Citovat

ty stoly by byly dobré pro mě, to bych vlastně ležela a přitom bych pálila kcal

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Romana

PříspěvekZaslal: út červen 01, 2010 9:16 pm    Předmět: Citovat

ali no to je pravda že by pro tebe byli vhodné Wink a ještě by jsi si odpočinula a nebyla by jsi zpocená a unavená Wink
Sibyla

PříspěvekZaslal: út červen 01, 2010 9:24 pm    Předmět: Citovat

No to je úplně pro mě Very Happy S tím mým kolenem, kýlou a alergií na vlastní pot ideální. Lidi znáte někoho, kdo má alergii na vlastní pot? Asi né, že. Já musím mít vždycky všechno extra Laughing Laughing Laughing

TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček Smile

http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 54, 55, 56  Další

Přejdi na: