Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

A CO SPORT ??

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 54, 55, 56  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kamča

PříspěvekZaslal: st únor 06, 2008 10:47 am    Předmět: Citovat

Dělám reklamu a propagaci v anglické škole- nic extra a už vůbec né extra peníze- jen práce až nad hlavu Confused Confused Confused co tam proboha vůbec dělám Question Question Question
marie S.

PříspěvekZaslal: st únor 06, 2008 9:19 pm    Předmět: jak si vybrat vhodný sport Citovat

nějaká moudra ze seriálu MF : Pokud nemůžete cvičit nebo vás představa pravidelného cvičení děsí, nemusíte začínet hned tím, že se přihlásíte na lekce mistrovského aerobiku. Pokuste se přimět k tomu, abyste neleželi, když můžete sedět, neseděli, když můžete stát, a nestáli když se můžete hýbat. V praxi to znamená, že místo ležení u tv si k ní sednete jen na chvíli a to tak ayste nepovolili všechny svaly v těle. Navíc u ní můžete sedět na velkém míči, který vás donutí zapojit svaly v těle. ke krájení brambor si stoupněte a můžete posilovat břišní svaly nějakým jednoduchým cvikem. Čeká vás žehlení? Pustte si k němu muziku a vždycky si jednou za čas zatancujte. I takový pohyb se počítá.Nejvhodnějším sportem je chůze a s holemi nordick walking ještě účinější.

tak to bysme mohli zvládnout Laughing Rolling Eyes

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
zuztomas

PříspěvekZaslal: st únor 06, 2008 9:29 pm    Předmět: Citovat

To bychom možná zvládnout mohli Laughing Laughing Laughing
Když u té televize se tak krásně hajá Sad Sad Sad

Holky znáte někdo osobně to studio s proštíhlovacími stoly na Praze 9 v Hloubětínské ulici?

bandáž 12.3.2008

před těhu 89kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

PříspěvekZaslal: st únor 06, 2008 9:30 pm    Předmět: Citovat

No,Maruš,to je přesně ten začátek pro mě. Je to 10 minut,co jsem volala kamarádce,učitelce tělocviku a velký sportovkyni,jestli by mi vymyslela něco na tělo. Na rozdíl od většiny z vás jsem já nesportovala nikdy.Ráda plavu,ale nerada bych se ukazovala v plavkách a představa hromadného fitness mi způsobuje husí kůži. Ale uvědomuju si,že bez pohybu to nepůjde,tak hledám něco,co mi bude vyhovovat.Jsem zvědavá,co mi navrhne ta kamarádka,každopádně ten tvůj návod můžu praktikovat ihned.

[/url]
zdenkaa1

PříspěvekZaslal: st únor 06, 2008 9:57 pm    Předmět: Citovat

Lú rozhodně na tyto rady počkám.Jsem obdobný řípad.

[/url]

Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole.

PříspěvekZaslal: st únor 06, 2008 10:03 pm    Předmět: Citovat

Zdeni,dám určitě vědět. Ty jdeš už v pátek na kolečko,viď. To to uteklo.Tak držím palce. Smile

[/url]
kamča

PříspěvekZaslal: čt únor 07, 2008 8:34 am    Předmět: Citovat

Ahojky holky, ten Maruščin návrh zní dobře- akorát, že já bych pak měla pocit, že když už vlastně pro sebe něco dělám, tak že to stačí a už bych se asi dál nedostala. já se musím úplně zničit a pak týden řvát bolestí, abych měla pocit, že cvičím- posilovnu miluju- akorát se do ní kvůli časovému vytížení málokdy dostanu- a plavat- s tím jsem neměla nikdy problém- je fakt, že už můj otec mi říkal, že jsem lachtan a jen vypadám jako člověk, ale já vodu miluju a nejsem schopná bez ní fungovat. Mám navíc skvělého chlapa ( a když si to tak uvědomuju, tak všichni moji partneři byli takový). kterýmu vůbec nevadí se se mnou ukazovat, když jsem v plavkách- milujeme klouzačky a tobogány a naschvál soutěžíme, kdo udělá větší vlnu nakonci Laughing Laughing Laughing a když jedeme oba najednou, tak dole čekají zvědavci, protože tu obrovskou vlnu chtějí vidět taky- no máme prostě z plavání legraci a požitek Laughing takže holky na všechny se vyprdněte a pokud si chcete jít zaplavat, tak klíďo běžte- každej vám může vlízt na hrb Laughing Laughing Laughing
marie S.

PříspěvekZaslal: čt únor 07, 2008 9:56 am    Předmět: Citovat

tenhle návod je pro začátek a hlavně pro ty které nemůžou z důvodů nemoci, takže třeba pro alenu. Kdo je zdravý , a déle po operaci hup a cvičit, já jdu ted rotopedit, pustím muziku a aspoň chvíli!

marie S.

PříspěvekZaslal: čt únor 07, 2008 11:34 am    Předmět: Citovat

tak jsem si zajezdila pul hodky, pouštím si k tomu Raduzu, na ty její harmonikářský odrhovačky se dobře jede, naházela jsem prádlo do pračky, další do sušky, myčka meje, a já si udělala kávičku. Jak psala trixl kdyby nebyl internet tak mám času Laughing Ale ne za chvíli pujdu žehlit košile ( ty jediné se musí po sušce dožehlovat) a dle návodu si k tomu pustím muziku a hejbnu se u toho. Jen abych si nespálila pupek ( kdyby se aspoň vyškvařil). No a pak musím ještě vyrazit na Bulovku na vyšetření na oční. Tak pohybu bude dneska dost ne? Laughing

ALENA

PříspěvekZaslal: čt únor 07, 2008 7:05 pm    Předmět: Citovat

Maruško díky moc, já si stále myslela, že pro sebe nic nedělám, ale díky tobě jsem zjistila, že vlastně cvičím celé dny, protože já u ničeho nevydržím jen tak v klidu stát nebo sedět a neustále se různě vrtím a poskakuji, když slyším pěknou písničku vrtím zadkem a tak opravdu cvičím Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
magdalena

PříspěvekZaslal: čt únor 07, 2008 7:50 pm    Předmět: Citovat

Aleno, já chodím na jógu, 1x týdně hoďku a půl. Je to bezvadné a vůbec nezatěžující, pro nás "starší" co máme různé zdravotní omezení. Zkus to, pokud je to v Tvém dosahu. Dlouho jsem se odhodlávala a teď jsem spokojená. Hlavní je neřešit, že jsem v té skupině nejtěžší, NO A CO ?!
ALENA

PříspěvekZaslal: čt únor 07, 2008 8:16 pm    Předmět: Citovat

já to zase až tak moc neřeším, nikdy jsem žádný sportovec nebyla, ale snažím se alespoň trošku hýbat, v práci sedím, tak pak aspoň jdu domů pěšky, teda pokud nejdu domů po noční, to jsem ráda, že jedu autobusem Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
lecramka

PříspěvekZaslal: čt únor 07, 2008 9:54 pm    Předmět: Citovat

ALENKO - sportu zda a tvému vrtění zvlášť Smile Pobavila jsi mě ale máš pravdu, chůzi lékaři doporučují a když se ještě občas dobře zavrtíš, poskočíš - tak to tělo přijme s nadšením Smile

Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let
Renata Levá

PříspěvekZaslal: čt únor 07, 2008 11:20 pm    Předmět: Citovat

Taky10-chodíš cvičit na ty stoly na Doliny?pokud ano,ráda bych se tam s Tebou potkala-já chodím taky 2krát týdně ale v nepravidelné časy-podle toho jak mám hlídání-zkusila bych se nějak dohodnout s manželem a nějaký čt bych přišla.

Tubulizace 5.12 2007
marie S.

PříspěvekZaslal: čt únor 07, 2008 11:34 pm    Předmět: Citovat

já bych na ty stoly tak šla, ale sama nechci, a martina ta na mě chodí moc brzy, já sice můžu ráno brzo, pak abych se poflakovala po praze než budu moci jít do školy pro synka to je taky naprd. Mě by se to hodilo tak na pledne nebo po poledni.. no od května nám už bude jezdit metro z letňan tak budu jezdit C tak to budu mít aspoň při cestě. tak snad to nějak vymyslím.

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 54, 55, 56  Další

Přejdi na: