Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 54, 55, 56 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Taky10
|
Zaslal: út leden 22, 2008 9:05 am Předmět: |
|
|
Maruško, já už jsem zvyklá, ale ze začátku jsem si ani třeba nemohla sednout, tak si tam dávej polštářek....já měla minulý týden fofr, školení na počítačích až do 22 h., pak angličtinu a zápisy, takže jsem byla od rána do večera pryč ....celý víkend jsem se z toho vzpamatovávala...ještě balila kluka na hory...asi psychika, nevím....ale od včerejška ležím, bolí mě každá kost a mám teplotu...asi chřipka, děti to ve škole na mě naprskaly a marodí jich dobrá polovina...dnes na anglinu ani nejdu, jsem ráda, že dojdu na záchod...a vím o každé kosti v těle....je to hrůza _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kamča
|
Zaslal: út leden 22, 2008 9:32 am Předmět: |
|
|
Ahoj holky- tak jsem byla v neděli večet cvičit- od léta, co jsem měla zlomený ten loket jsem byla poprvé na stolech- no co vám budu povídat- nemůžu ani kejchnout, oblíct si budnu, učesat vlasy...prostě jakýkoliv pohyb je utrpení- ale ve čtvrtek do toho jdu znova  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w9YtcN3/]
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lecramka
Založen: 13.10.2007 Příspěvky: 209 Bydliště: Most, Ústecký kraj
|
Zaslal: út leden 22, 2008 10:20 am Předmět: |
|
|
Kamčo co to jsou ty stoly? _________________
Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kamča
|
Zaslal: út leden 22, 2008 10:56 am Předmět: |
|
|
To jsou takové ty proštíhlovací stoly- myslím, že se jmenují slender you- tak jakoby cvičí za tebe- nebo aspoň z venku to tak vypadá- ve skutečnosti se na tom pěkně nadřeš- ale procvičíš celé tělo a pěkně to formuje postavu- není to ani tak moc na hubnutí, jako na zpevnění a zformování. Já to kombinuju- 20 minut stepper, rotoped nebo orbitrek- na co mám náladu a pak hned na stoly- je jich 6- na každém 10 minut- takže hodina na stolech a pak hned na rolletic- to je taková mašinka, která masíruje kterou část těla si přeješ a uvolňuje lymfu a tím odbourává celulitidu. Celé mě tohle trvá hodinu a půl a stojí mě to 100,-Kč Což docela jde  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w9YtcN3/]
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: út leden 22, 2008 10:58 am Předmět: |
|
|
kde v Praze je toto mučící zařízení? _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kamča
|
Zaslal: út leden 22, 2008 12:46 pm Předmět: |
|
|
jo, tak v Praze nevím, já bydlím na praze -východ a tam to mám 1 minutu od baráku- ještě že tak- ale na webu to jistě najdeš- jedny byly někde v Kobylisích, ale zadej si do vyhledavače stoly Slender you a ono něco vyběhne  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w9YtcN3/]
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: čt leden 24, 2008 12:07 pm Předmět: |
|
|
tak jezdit na rotoprdu mužu tak 10 minut , pak už mám tep na 140. Mám s ním problémy a léčím ho, takže holt častěji a méně, třeba se to časem upraví  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
lecramka
|
Zaslal: čt leden 24, 2008 7:04 pm Předmět: |
|
|
Tak Kamčo díky moc za inspiraci. Byla jsem zvyklá chodit do posilovny a na spinning a nyní do posilky nemohu neb mám problémy s rukou.... něco jako tenisový loket - už to mám dlouho ale poslední měsíce jsou hrozné. Takže mě zaujalo tvé psaní o stolech a hned jsem si o nich začala na netu hledat články a nakonec jsem zjsitila že je tady v Mostě také máme - 10 hodin za 850 korun což mi přijde zajímavá cena. Objednám se a vyzkouším to. Jsem zvědavá. Ještě jednou moc děkuji za prima tip!!! _________________
42 let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: čt leden 24, 2008 7:27 pm Předmět: |
|
|
marie S. napsal: | tak jezdit na rotoprdu mužu tak 10 minut , pak už mám tep na 140. Mám s ním problémy a léčím ho, takže holt častěji a méně, třeba se to časem upraví  | Maruško můžeš jezdit, ale jen ve své tepové frekvenci na spalování tuků. Je na to vzoreček.
220-věk x 0,7 je horní hranice přes tu nechoď
220-věk x 0,6 je spodní hranice pod ní pokud to jde taky nechoď
Zvolíš malou zátěž a tempo, které tě bude držet v uvedeném rozmezí. Ještě k tomu co ti ukazuje rotoped za tep musíš přidat 10, abys měla skutečnou hodnotu tepu.
Snad ti toto pomůže se v tom orientovat. Hodinu před nejíst a hodinu po pokud možno taky ne. 3 x týdně 30 minut nějaké aktivity, která zvedne tep, spaluje tuky. Je to víc než vhodné, protože se ti nebude snižovat bazální metabolismus, časem budeš moct jíst víc než teď.
Kdybych napsala kolik toho sním a hubnu do kila týdně, tak mi nebudete věřit. Já tomu taky bych nevěřila, kdybych to nezažívala. _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: čt leden 24, 2008 8:10 pm Předmět: |
|
|
já to mám spočítané na 140 podle návodu v rotoppedu, a to mám po necelých 5 minutách jízdy, dneska mi to lezlo až ke 150. ten tep mám zběsilej i přesto že mi celkově tlak klesl. To beru na něj prášky, hajzl jeden _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: čt leden 24, 2008 9:59 pm Předmět: |
|
|
Odpovídá to tomu vzorečku co jsem dala? Ten je ověřený. Aby ses nehonila. Mělo by to dva nepříjemné výsledky - přetížení a fakt by to s tebou mohlo šlehnout!!! V těle se především pálí myslím cukr, ale určitě ne tuk. A potom pokud jedeš nad tu aerobní zonu (podle toho vzorečku co jsem napsala), tak bys neodbourávala tuky, ale především nabírala svalovou hmotu a mýt obrovská lýtka a stehniska o to asi nestojíš. Nepamatuju si věk, jestli jsi ho sem někdy dávala. Drž se na spodní hranici toho rozhranní, pod ní sice se moc nespálí, ale zvyšuje se fyzička. Pro tvoje srdíčko by to rčitě bylo vhodnější. Jak ti bude fyzička růst tak i srdíčko zvládne víc práce. _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: čt leden 24, 2008 10:30 pm Předmět: |
|
|
vzoreček je přesně stejný, musím holt pomalu, třeba se to časem zlepší  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
kamča
|
Zaslal: pá leden 25, 2008 8:10 am Předmět: |
|
|
Tak holky, včera jsem byla opět na stolech a dnes ráno už se to ozívá- bolí mě celej člověk- ale jak já tuhle bolest miluju- MOC  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w9YtcN3/]
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: pá leden 25, 2008 11:56 am Předmět: |
|
|
Holky, já už týden necvičím, zkolila mě chřipka jak blázen...nejím, jen piju, vůbec nic necítím, kašlu, bolí mě každá kost, takže rotoped teď má dovču...až to bude možné, zase začnu, ale pozvolna, moje tělo teď dostává záhul, jsem samej prášek, antibiotika, horečka už sice klesla, ale i tak je mi pořád blbě, dopuju se vitamíny, denně snad vypiju 5 litrů a přesto se cítím vysušená, rty popraskané, opary, koutky...ale můžu si ustlat na záchodě...po tolika vypitých litrech bych tam mohla i snad spát doufám, že se z toho už nějak vyhrabu...cítím se slabá a unavená, na nic nemám náladu...a nehubnu přeji Vám, ať jsme na tom lépe... _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lecramka
|
Zaslal: pá leden 25, 2008 12:30 pm Předmět: |
|
|
taky10 - na jedné straně tě hrozně lituji (prošla jsem si tím o vánoce - dva týdny jsem se z toho vyhrabávala a fakt nic moc) - ale na druhou stranu si říkám - úžasná dieta a pročištění - nic nejíš, pouze piješ - sakra ženská ty budeš mít za chvilku 69 kilo Tak se pořádně vymaroď ať jsi brzy FIT!!! _________________
42 let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|