Zde, na dom�n� stare.forum.bandingklub.cz, je n�hled na starou verzi fora, kter� bude �asem uzav�ena.

Pro registraci, nebo psan� p��sp�vk� pros�m pou�ijte novou verzi na dom�n�: forum.bandingklub.cz

f�rum.bandingklub.cz
opera�n� mo�nosti l��by t�k� obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam u�ivatel� Registrace
Profil Soukrom� zpr�vy P�ihl�en�

TAK A M�M PO PT�K�CH aneb t�hotenstv� a band� �aludku

Jdi na str�nku 1, 2, 3 ... 66, 67, 68  Dal��

Zobrazit p�edchoz� t�ma :: Zobrazit n�sleduj�c� t�ma  
Autor Zpr�va
Jana

Zalo�en: 19.10.2006
P��sp�vky: 35
Bydli�t�: Praha 9

P��sp�vekZaslal: p� listopad 03, 2006 7:59 pm    P�edm�t: TAK A "M�M PO PT�K�CH" Citovat

- jak se hezky �esky ��k�. �lov�k se nem� na nic t�it. D�sn� jsem se t�ila, �e do nov�ho roku vstoup�m u� oband�ovan� a mo�n� i s n�jak�m t�m kilem dole a houby houby, b�b�b�. P�i p�edopera�n�m kole�ku jsem zvl�dla psychologa i internu v pohod� a bez probl�m� a na gastro mi zjistili prokrven� lo�isko v �aludku a je�t� navrch v t� horn� ��sti, kter� m� z�stat superfunk�n�, tak�e ��dn� band� letos nebude. Nam�sto toho na dva m�s�ce l�ky, pak znovu gastro (teda jestli k n�mu najdu znova odvahu, m�j d�v�c� a ka�lac� syst�m pracuje bez chyby a na pln� v�kon, m�li jsem toho a� nad hlavu v�ichni, trvalo to pak tak� p��ern� dlouho a jak j� se styd�la Embarassed ) a "pak se uvid�". Tak jsem moc zv�dav�, co se uvid�. Nem�l n�kdo z v�s tak� n�jakou podobnou p��hodu, kter� dob�e dopadla, aby m� ut�il a dodal dal�� nad�ji?
N�vrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpr�vu Odeslat e-mail  
Martina 2

Zalo�en: 4.8.2006
P��sp�vky: 86
Bydli�t�: Zl�nsko

P��sp�vekZaslal: p� listopad 03, 2006 8:54 pm    P�edm�t: Citovat

Ahoj Jano,
ber to z t� lep�� str�nky. do�li Ti p�ece na n�jak� probl�m, ne ? A ten by se zv�t�oval, kdyby jsi ne�la na tohle vy�et�en�. Daj� T� do kupy a pak to pujde " r�z na r�z". Neboj Smile
N�vrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpr�vu  
L

Zalo�en: 6.8.2006
P��sp�vky: 124
Bydli�t�: Praha

P��sp�vekZaslal: p� listopad 03, 2006 9:21 pm    P�edm�t: Citovat

Ahoj Jano,j� jsem gastro m�la v po��dku jen to vy�et�en� jsem ��k nezvl�dala...
Jak p�e�,�e d�v�c� a ka�lac� syst�m pracuje bez chyby a na pln� v�kon,tak to m�j pracoval taky.Dokonce mi tam pan� Dr.nemohla asi v�e prozkoumat,jak by m�la.Do zpr�vy mi napsala,�e p�es zna�nou dr�divost pacientky...
Uvid� bude l�p, v�e bude OK.
L.
N�vrat nahoru
bela

Zalo�en: 17.7.2006
P��sp�vky: 113
Bydli�t�: JI�N� �ECHY

P��sp�vekZaslal: so listopad 04, 2006 7:14 am    P�edm�t: Citovat

Jano jednou jsi se rozhodla pro band� a prost� ta cesta se ti tro�ku zkomplikovala ale vydr� na to aby jsi zhubla nen� nikdy pozd� a nav�c bude� zdrav� a to je p�ecer hlavn�,p�eju hodn� odvahy k dal��mu gastru a brzk� uzdraven�.
N�vrat nahoru
trixl

Zalo�en: 14.8.2006
P��sp�vky: 549

P��sp�vekZaslal: so listopad 04, 2006 8:24 am    P�edm�t: Citovat

Hm Jano to ses ur�it� vyhnula komplikac�m a mo�n� i ohro�en� na �ivot�. Bu� r�da. A co mezit�m trochu se hl�dat, aby ti v�ha nestoupala a mo�n� se za�ne trochu h�bat dol�. Ten odklad bys mohla dob�e vyu��t.
N�vrat nahoru
martina

Zalo�en: 31.7.2006
P��sp�vky: 916
Bydli�t�: st�edn� �echy

P��sp�vekZaslal: so listopad 04, 2006 10:02 am    P�edm�t: Citovat

Ahojky Jano, m��u se jen p�idat k ostatn�m. Najdi si v tom to pozitivn�. Objevili probl�m, kter� je v sou�asn� situaci l��iteln� medikamenty a to je v pohod�. Te� t� zal��� a potom m��e� klidne pokra�ovat v na�at� cest� a u� zdrav�. Nen� to par�da? Hlavn� z toho nebu� smutn� nebo otr�ven�, ch�pu, �e prvn� reakce je hrozn�, ale kdy� se na to d�v� s odstupem, tak to vypad� jinak, ne? A hlavn� bu� V KLIdu a pale�ky ti budeme dr�et stejn�. Pa, pa a m�j se Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
N�vrat nahoru
GeminiM

Zalo�en: 4.10.2006
P��sp�vky: 82
Bydli�t�: Plze�

P��sp�vekZaslal: so listopad 04, 2006 11:25 am    P�edm�t: Citovat

Ahoj Jani, holky maj� pravdu, tak�e j� u� ani nem�m co dodat. A pro tebe se p�ece ta cesta neuzav�ela nadobro. Jak ��k� martina, pokus se to za tu dobu "nastartovat". Pokud n�co shod� je�t� p�ed operac�, pr� i hubnut� pak jde mnohem l�p. Asi jo, kdy� sn�� p��jem jednou a po band�i podruh�, nen� to pro t�lo takov� �ok, jako kdyby to bylo najednou a ono se pak tolik nebr�n�. Si myslim j�, a n�co na tom bude. Motivaci rozhodn� m� a podporu v�ech tady na f�ru taky. A kdyby se ti zd�lo, �e to nejde, tak jak bys cht�la, p�ij� si sem pro rady a povzbuzen�. Tady se v�dycky najde n�kdo, kdo t� dok�e pochopit. Vlastn� v�ichni Wink
N�vrat nahoru

P��sp�vky: 141

P��sp�vekZaslal: so listopad 04, 2006 3:59 pm    P�edm�t: Citovat

Ahoj Jani,m� se stalo n�co podobn�ho,zjistili mi �patnou funk�nost j�cnu a v��dky na j�cnu.Taky m� 2 m�s�ce l��ili a vyl��ili.Nejd��v jsem bulela,�e m� kv�li tomu nevezmou na band�,pak �e budu muset znova na gastro a vid�,Zvl�dla jsem to,j�cen vyl��ili ,druh� gastro mi pro�lo o 100% l�pe,asi �e u� jsem v�d�la co m� �ek� a jak spolupracovat.Ve fin�le jsem byla �tastn�,�e jsem se rozhodla pro band� a t�m p�dem p�i�li na ten j�cen.Jak mi pan� doktorka zd�lila ,za 10 let z toho mohla b�t rakovina,t�m sp� ,�e jsem o ni�em nev�d�la a nemohla se tud� l��it ,nem�la jsem ��dn� pot�e .Dneska jsem zdrav� a po band�i 3 m�s�ce,v�echno zl� je pro n�co dobr�.Bud�r�da,�e se na tv�j probl�m p�i�lo v�as a neboj jde jen o malink� zpo�d�n�,do�k� se ahoj adr��m palec.
N�vrat nahoru
Jana

Zalo�en: 19.10.2006
P��sp�vky: 35
Bydli�t�: Praha 9

P��sp�vekZaslal: ne listopad 05, 2006 3:52 pm    P�edm�t: D�kuji za povzbuzen� Citovat

Ahoj ahoj,

d�kuju v�m v�em moc za povzbuzen� a podporu, jste stra�n� mil� a bezvadn�, fakt d�k. Samoz�ejm� �e m�te pravdu!!!!!!! Sv�t se nebo�� a ani mi nikdo ne�ekl, �e je pro mne band� nav�ky ztracen� a kdy� o tom p�em��l�m, jsem samoz�ejm� r�da, �e se na probl�m p�i�lo v�as. Vlastn� jsem v prvn�m moment� byla jen hodn� zklaman� a litovala jsem se Embarassed a to nen� nikdy dobr�. J� se ve skute�nosti na�t�st� v�dycky vzpamatuju dost rychle a to, �e se v�m v�em tady m��u sv��it, teda n�komu, kdo to opravdu CH�PE, je moc fajn. Tak te� budu u��vat 2 m�s�ce poctiv� vy��� d�vky Helicidu a pak uvid�m.
Je�t� k tomu gastru: j� jsem na n�m nikdy d��ve nebyla a po t�hle zku�enosti jsem m�la ohromnou hr�zu z toho, �e na to budu must j�t znova a m�la jsem obavy, �e kdy� v�m co m� �ek�, budu "st�e�kovat" p�edem........no a te� mi n�kdo napsal v odpov�di, �e pr�v� kdy� u� v�m co m� �ek�, nebude to tak hrozn�! A to je pravda, to je fakt, z�le�� jen na �hlu pohledu, z kter� strany se na to pod�v�m. Tak�e taky d�ky moc a u� se neboj�m.
Ahoj!!!!!! Jana Razz
N�vrat nahoru
trixl

Zalo�en: 14.8.2006
P��sp�vky: 549

P��sp�vekZaslal: �t listopad 30, 2006 4:29 pm    P�edm�t: Citovat

Taky "M�m po pt�k�ch" s hubnut�m, m�m na t�hotensk�m test�ku // Ale tenhle hezk� obr�zek je�t� nemus� nic znamenat (fote�ka test�ku se mi ztratila u� tu nen�). Dal�� budu v�d�t koncem tohoto nebo za��tkem p��t�ho roku. Pak se bu� vrhnu do hubnut� nebo s t�m budu muset p�kn� dlouho po�kat.

Naposledy upravil trixl dne �t �nor 25, 2010 3:53 pm, celkov� upraveno 6 kr�t.
N�vrat nahoru
L

Zalo�en: 6.8.2006
P��sp�vky: 124

P��sp�vekZaslal: �t listopad 30, 2006 4:53 pm    P�edm�t: Citovat

Smile
N�vrat nahoru
martina

Zalo�en: 31.7.2006
P��sp�vky: 916
Bydli�t�: st�edn� �echy

P��sp�vekZaslal: �t listopad 30, 2006 5:57 pm    P�edm�t: pro trixl Citovat

pokud si to miminko p�eje�, tak se na n�jak� hubnut� vyka�li. Na to bude� m�t �as potom. P�eji ti, aby ti to vy�lo tak, jak si p�eje� a dr��m palce. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
N�vrat nahoru
MICHAELA

P��sp�vky: 141

P��sp�vekZaslal: �t listopad 30, 2006 6:24 pm    P�edm�t: Citovat

J� trixl,tak poj� vym�n�me si to!!!!!J� bych klidn� n�jak� �as s hubnut�m po�kala a rad�ji byla t�hotn�.Gratuluju Razz nic hez��ho t� potkat nemohlo,raduj se a t� se a po�li mi n�vod ,j� asi n�co d�l�m �patn� nebo co. Laughing Laughing Laughing To je pane�ku je��ek-super!!!!!
N�vrat nahoru
Datli

Zalo�en: 23.9.2006
P��sp�vky: 155

P��sp�vekZaslal: p� prosinec 01, 2006 9:53 am    P�edm�t: Citovat

Trixl ale to je kr�sn� fote�ka!Moc blahop�eju.
Chod�mje�t� hodn� na diskuzi rodina.cz a tam jak n�kter� mam�a p�ijde se stejnou fote�kou,tak moc j�s�me a jsme hin.P�eci jenom jsme tam u� n�kter� holky od za��tku t�hu,p�es bezm�la on-line prorod na netu a d�ulky na�e m�ly v l�t� 2 roky.A jak te� p�ibyde zase dal�� mim�o do party,je to par�da.
P�eju ti,a� se ti da�� co nejl�p!!!!!!!
N�vrat nahoru
Amalie

Zalo�en: 10.11.2006
P��sp�vky: 6

P��sp�vekZaslal: p� prosinec 01, 2006 6:07 pm    P�edm�t: Citovat

Trixl, moc gratuluju a trochu z�vid�m!

A� jsi v po��dku a tyhle dv� ��rky maj� za p�r m�s�c� dobr� konec, tedy vlastn� za��tek... Cool
N�vrat nahoru
Zobrazit p��sp�vky z p�edchoz�ch:   
�asy uv�d�ny v GMT + 1 hodina
Jdi na str�nku 1, 2, 3 ... 66, 67, 68  Dal��

P�ejdi na:  
Nem��ete odes�lat nov� t�ma do tohoto f�ra.
Nem��ete odpov�dat na t�mata v tomto f�ru.
Nem��ete upravovat sv� p��sp�vky v tomto f�ru.
Nem��ete mazat sv� p��sp�vky v tomto f�ru.
Nem��ete hlasovat v tomto f�ru.

Band� �aludku | Chirurgick� l��ba obezity | L��ba obezity | Bariatrick� chirurgie
Banding klub je ob�ansk� sdru�en� lid�, kte�� maj� z�jem o chirurgickou l��bu t�k� obezity nebo jim byla provedena band� �aludku. C�lem klubu je pom�hat pacient�m po operaci a poskytovat informace o bariatrick� chirurgii a v�sledc�ch t�to l��by.

Spolupracujeme: Oriflame
PhpBB.com base modified by internetove-stranky.kvalitne.cz | © ob�ansk� sdru�en� Banding klub �R