Jdi na str�nku 1, 2, 3 ... 12, 13, 14 Dal��
Zobrazit p�edchoz� t�ma :: Zobrazit n�sleduj�c� t�ma |
Autor |
Zpr�va |
bela
Zalo�en: 17.7.2006 P��sp�vky: 113 Bydli�t�: JI�N� �ECHY
|
Zaslal: st �ervenec 26, 2006 7:18 am P�edm�t: Ahoj |
|
|
Ahoj v�em od v�erej�ka jsem doma.Trochu to bol�,ale vydr�et se to d�.Tak v�em co se rozhodujete,rad�m jd�te do toho stoj� to za to.Nem�m v�lbec hlad a ani na nic chu�.Douf�m �e mi to vydr�� Tak se m�jte fajn a ur�it� se ni�eho nebojte |
|
N�vrat nahoru |
|
|
MICHAELA
Zalo�en: 17.7.2006 P��sp�vky: 141
|
Zaslal: p� �ervenec 28, 2006 1:40 pm P�edm�t: |
|
|
Ahojky belo,tak jak se c�t�?Je�t� to trochu bol�?Jsem hrozn� zv�dav� �e?Zaj�m� m� jestli u� to jde fungovat po tak kr�tk� dob� okolo d�t�.To v� term�n se mi bl�� m�lov�mi kroky tak sonduji na co m�m sebe i rodinu pomalu p�ipravovat.Douf�m �e to zvl�d� dob�e,tak se ozvi ur�it� nejsem zv�dav� sama.D�ky MICHAELA |
|
N�vrat nahoru |
|
|
bela
|
Zaslal: p� �ervenec 28, 2006 4:08 pm P�edm�t: Ahojky |
|
|
Michaelo m�m dv� d�ti 4 a 1 rok.Tak�e pokud m� mal� d�ti ur�it� si hl�d�n� za�i�.J� pro d�ti jela a� dnes a je to akor�t.Obzvl malej chce po��d chovat a ono to je�t� moc dob�e nejde.Jinak jsem v pohod� zvl�dala ven�it pesana,sice jsme proch�zky zkr�tily,ale �lo to.Nejhor�� je vst�v�n� a leh�n�.Taky ka�el je eee.Hlavn� si dej pozor na pit�,j� to v t�hlech vedrech dneska p�ehnala,tak jsem to vyhodila.Na to si d�vej pozor.Jinak hlad v�bec nem�m.Od operace jsem sn�dla jeden jogurt a jinak piju jogurtov� n�poje-n�zkotu�n�.To m�m m�sto j�dla.Dnes jsem i uva�ila,ale to horko je d�sn�.A ani kdy� jsem va�ila tak jsem nem�la chu�,toho jsem se b�la,ale v pohod�.Jinak se klidn� ptej.Pa a a� Ti to ut�k� |
|
N�vrat nahoru |
|
|
MICHAELA
Zalo�en: 17.7.2006 P��sp�vky: 141
|
Zaslal: p� �ervenec 28, 2006 5:18 pm P�edm�t: |
|
|
belo d�ky za odpov�d�,nebude� mi to v��it,ale fakt jsem na tebe myslela u� kdy� jsi �la na tu operaci.�lov�k si sice se�ene ve�ker� dostupn� informace,ale nen� nad zku�enost n�koho kdo t�m pr�v� proch�z�.V� jak to mysl�m,p�ece jen jsme lidi r�zn� a kdy� m� d�ti tak ty obavy(jestli d�l�m dob�e a jestli t�m lidem co t� pot�ebuj� nep�id�m jen spoustu starost�)jsou po��d velik� a asi p�etrvaj� a� do operace samotn�.Ale n�ramn� uklidn� kdy� sly�� �e se to v�echno opravdu d� zm�knout.Jsem v�n� moc r�da �e je ti dob�e.J� m�m hol�i�ku u� velikou je j� 9 let,tak�e nutnosti odp�rat prckovi pochov�n� a pomazlen� budu u�et�en�.Tob� p�eju aby jsi si klu�inu u� brzy bezstarostn� pochovala a obou si po��dn� u�ila.Nakonec d�l�me to sice pro sebe ,ale hlavn� pro ty d�ti.J� tedy jo,u� se t��m jak s Terkou budu moct d�lat v�echny ty v�ci co se n�komu zdaj� oby�ejn�.(koup�n�,hon�n� se po zahrad�,��d�n� ve sn�hu apod.)N� �e by to tet�ne�lo,ale hned jsem zafun�n� a v okam�iku kdy j� to za��n� bavit,tak j� u� nem��u a v plavk�ch jsem nebyla vid�n� nejm�n� 10 let,no mindr�k je mindr�k a j� nem�m tu �tastnou povahu(kterou opravdu obdivuji)abych dok�zala nevn�mat ��klebky a zv�dav� pohledy.Tak aby ty mizern� kila mizeli a u� se nikdy nevr�tili tob�,m� a v�em kter� v�l�� jako mi a jsou ochotn� tomu hodn� ob�tovat a ne jen o tom mluvit.Pa pa a ozvi se jak pokra�uje� MICHAELA |
|
N�vrat nahoru |
|
|
bela
|
Zaslal: so �ervenec 29, 2006 6:03 am P�edm�t: |
|
|
Michaelo tak tvoje dcerka Ti ur�it� se v��m pom��e,to u� m� pomocnici
V nemocnici ��kali �e ka�d� den to bude o trochu lep�� a m�li pravdu,ka�d� den se c�t�m o n�co l�p.Mysl�m,�e do pond�l�,to jdu na vynd�n� steh�,budu �pln� v po��dku.Akor�t se s nima mus�m poradit co s tou ��zn�-to n�jak nem��u vykoumat.Ale ono je to asi taky t�m jak� jsou vedra.
Tak p�eji a� Ti to rychle ut�k� do operace.A po operaci a� jdou ty o�kliv� kila rychle dolu. Tak se m�j a pi�,j� budu t� pr�b�n� informovat jak mi to jde. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
matrix.xx Anonymn�
|
Zaslal: ne �ervenec 30, 2006 3:54 pm P�edm�t: |
|
|
V�tej belo mezi okrou�kovan�mi
Tak by m� zaj�malo zda se splnila tv� o�ek�v�n�,�i to bylo hor�� ne� sem Ti popisoval?? Ale hlavn� je �e to m� za sebou a �e u� jsi doma.
Dr��m kol�ky do dal��ho odbour�v�n� loje |
|
N�vrat nahoru |
|
|
bela
|
Zaslal: po �ervenec 31, 2006 6:08 pm P�edm�t: Ahojky |
|
|
Tak ahoj
Dnes jsem byla na vynd�n� steh�.M�m dole 5 kg.Operace je v pohod� �ekala jsem to hor��.Je�t� to trochu bol�(port),ale dnes u� jsem spala na boku kde je port um�st�n.Tak�e je to v pohod�.Opravdu jsi to popsal tak jak to je
Te� u� jen aby ta v�ha �la rychle dol�.Snad jo.Jinak m�m trochu probl�m s pit�m,m�m po��d ��ze�.Ale to je asi t�ma horkama.Dnes se tu ochladilo tak je to lep��.A V�BEC NEM�M HLAD!!!ANI CHUT� M� NETR�P�-douf�m �e to vydr��.Man��lek netu��,kdy� vid� co za den sn�m-nebo sp� nesn�m.
Doporu�uji ka�d�mu koho tr�p� kile�ka.Tak se m�j Matrixi a napi� jak se c�t� ty a jestli u� norm�ln� ba�t� atd.Tak pa |
|
N�vrat nahoru |
|
|
matrix.xx Anonymn�
|
Zaslal: po �ervenec 31, 2006 8:52 pm P�edm�t: |
|
|
�usek belo,
No j� jsem zcela happy, nic mi nesch�z�,jen je�t� spousty kil p�eb�v� ,ale ty j� zm�knu,u� to maj spo��tan� chud�ry lojovat�,a ani jim to snad je�t� nedocvaklo :twisted:jinak strava v pohod�,p�ij�m�m v�e krom� chleba,b�l�ho pe�iva,vep�ov�ho a hov�z�ho masa to mi ned�l� n�jak hezkou l�c tak�e od operace sem to nem�l jak se ��k� v hub� a v�bec mi to nesch�z�,jo a je�t� sem zapom�l na uzeniny,ty sem vysadil taky.
Na�el sem si jin� hodnotn�j�� potraviny jako b�l� jogurty se sn�en�m obsahem tuku, d�v�m do nich kuku�i�n� lup�nky nech�m trochu nabobtnat a slu�n� m� to zasyt�,z masa j�m ryby hlavn� mo�sk�,ku�ec� maso, kr�tu a kr�li�� a je to super v�bec mi po �u�atech nen� smutno jinak se sna��m o co nejpest�ej�� stravu v�etn� lu�t�nin a zeleniny a p�idal sem i kef�ry a takov�hle r�zn� kysan� fujtajbl�ky,zpo��tku sem se b�l �e m� to pro�ene a m� strachy byly lich� a prosp�v� to mikrofl��e.
Je�t� sem zcela zapudil knedle p�chu to �esk� kuchyn�,ale ty sem stejn� nikdy nijak moc nel�bil
Tak�e co se sortimentu t�k�,toho spasu u� celkem dost,ale jsou v�ci kter�m se i do budoucna budu vyh�bat,jinak st�le plat� ,�e to jsou som�lsk� porce,ale to mi zcela vyhovuje, jen se sna��m hodn� p�t abych t�lo ��dn� proplachoval.
A co se pr�ce t��e tu zvl�d�m bez omezen�.
Tak a to je asi v kostce v�e,pokud budete m�ti kdokoliv n�jakou ot�zku ptejte se, jo a je�t� jednu v�c na kterou ur�it� asi n�kte�� z V�s mo�n� mysl� a to je sex�k,mohu s hrdost� ��ct �e po z�kroku to v�e funguje mnohem l�p tak�e jak str�c� �lov�k kila ,tak z�rove� z�sk�v� mnohem v�t�� chu� i na tuto discipl�nu a� se jeden div�
Ahojda v�em |
|
N�vrat nahoru |
|
|
martina
Zalo�en: 31.7.2006 P��sp�vky: 916 Bydli�t�: st�edn� �echy
|
Zaslal: po �ervenec 31, 2006 9:36 pm P�edm�t: |
|
|
ahoj v�em, hlavn� tob� matrixi, tady Martina. Jsem tady nov� a tak m�m spoustu ot�zek. M��u se t� zeptat, jak dlouho se� po operaci? Chci ji tad� podstoupit, ale m�m velk� strach. Nev�m, kde za��t atd. Pot�ebuji radu od n�koho, kdo t�m ji� pro�el. Zat�m ahoj a d�kuji v�em, kte�� mi odpoc� |
|
N�vrat nahoru |
|
|
bela
|
Zaslal: �t srpen 01, 2006 6:35 am P�edm�t: |
|
|
Matrix tak j� se teda zept�m
Za jak dlouho po operaci jsi mohl?(sex�k).
Jinak jsem r�da �e tu je n�kdo kdo sem p�e sv� zku�enosti.Ikdy� u� jsem taky po operaci tolik zku�enost�je�t� nem�m.Tak pa a d�k �e sem p�e� |
|
N�vrat nahoru |
|
|
bela
|
Zaslal: �t srpen 01, 2006 6:43 am P�edm�t: |
|
|
Matrix a je�t� p�r ot�zek
Pros�m T� co pije�?J� po v�em stra�n� krk�m
A kolik jsi shodil za prvn� t�den?
A jde to po��d stejn� rychle?
U� jsi za�al n�jak sportovat?
Jde Ti nahmatat ten port?
J� se boj�m aby nebyl vid�t
Tak pa a ur�it� napi� |
|
N�vrat nahoru |
|
|
bela
|
Zaslal: �t srpen 01, 2006 6:51 am P�edm�t: ahoj Martino |
|
|
Za prv� se mus� rozhodnout.Pokud se rozhodne� zavolej do ISCARE nebo do Brna.Oni se T� zeptaj� kolik v�� a v�e s Tebou proberou.Pak T� objednaj� a je to.U� to pojede
P�ed operac� projde� n�kolika vy�et�en�mi.Je tam gastro,sono,dietn� sestra,psycholog,obezitolog.Ten psycholog,aby poznal zda jsi schopn�-nebo sp� ochotn� dodr�ovat dietn� opat�en� po band�i.V Iscare jsou del�� objednac� lh�ty,ale m� to trvalo od rozhodnut� do operace n�co m�lo p�es t�i m�s�ce.Pokud jsi mimo Prahu tak vyjdou vst��c,a objednaj� T� t�eba na dv� vy�et�en� za den./pokud to p�jde/.Tak dr��m palce a ��m d��v se rozhodne� t�m d��v p�jdou ty o�kliv� kila pry�. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
martina
Zalo�en: 31.7.2006 P��sp�vky: 916 Bydli�t�: st�edn� �echy
|
Zaslal: �t srpen 01, 2006 10:43 am P�edm�t: |
|
|
ahojky
Naposledy upravil martina dne ne srpen 27, 2006 10:43 am, celkov� upraveno 1 kr�t. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Milca-berca
Zalo�en: 27.7.2006 P��sp�vky: 234 Bydli�t�: Bene�ov,35let,bezd�tn�
|
Zaslal: �t srpen 01, 2006 6:25 pm P�edm�t: |
|
|
Ahojenky Marti...nebojse sna�� se d�t vy�et�en� v jeden den co nejv�ce.Tak� sem mimopra�sk� z Bene�ova a �lo to v�echno dob�e.M�la jsem na to asi tak 3dny celkov� na v�echny odb�ry a vy�et�en� kter� jsou t�eba.Mus� si b�t zcela jist� ,�e to chce� a pak se ti to povede v�echno dotahnout do konce.Pozn� tam dost pr�ma lidi�ek.I j� je poznala a ted se p��tel�me a m�n�me si n�zory a post�ehy t�la ,rady.... :o)) Jak jsem tu u� psala jsem po band�i 4m�s�ce a m�m ted hu� 16,5kg dole...U �en to jde pomaleji ne� u mu�u..ti maj� jin�� metabolismus a jin�� hormony k tomu ....�eny hubnou pomaleji a d�le mu�i rychleji a krat�� dobu.Klidn� se ptej na cokoliv co chce� zn�t neboj se. pa pa Mil�a :wink: |
|
N�vrat nahoru |
|
|
bela
|
Zaslal: st srpen 02, 2006 5:41 am P�edm�t: |
|
|
Ahoj Mil�o
To hubne� teda v pr�m�ru kilo za t�den?A nemohla by jsi mi napsat kolik jsi shodila za prvn� dva t�dny?Jsem zv�dav� jestli nehubnu pomalu v�. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
|
�asy uv�d�ny v GMT + 1 hodinaJdi na str�nku 1, 2, 3 ... 12, 13, 14 Dal��
|
|
Nem��ete odes�lat nov� t�ma do tohoto f�ra. Nem��ete odpov�dat na t�mata v tomto f�ru. Nem��ete upravovat sv� p��sp�vky v tomto f�ru. Nem��ete mazat sv� p��sp�vky v tomto f�ru. Nem��ete hlasovat v tomto f�ru.
|
|