Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ALENA
|
Zaslal: út červenec 12, 2011 4:21 pm Předmět: |
|
|
tak jsem chtěla také něco napsat, ale asi bych byla mimo téma, já bych chtěla vyřešit to nefungující forum a vy se tu zase hádáte _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
|
bossice
|
Zaslal: út červenec 12, 2011 4:28 pm Předmět: |
|
|
Jeníku no neříkej, že při svém věku a zkušenostech jsi ještě nedošel k poznání, že ženský kolektiv jest babinec se vším všudy a vždy a všude, tedy i zde. A že jsme v tomto ohledu "hrozný báby".
Manža teď poslední dobou pracuje mezi ženskýma a téměř každý den mi líčí, co zas v práci ty babizny řešily...někdy je to úsměvné, někdy kroutím hlavou a jindy valím bulvy, co to ty kozy zase vymyslely. A jelikož to tam je "naživo", i občas facák se vyskytne. A to, prosím, jsou úctyhodné státní úřednice .
Jeníku přeskoč to, zachovej se jako chlap a "přejdi to". Možná je už po bouřce a jestli ještě v dálce hřmí, to nás už nerozhodí.
Napsal jsi to výše moc hezky a jsem stejného názoru. Člověk časem dojde do věku, kdy určité světaborné záležitosti jsou pro něj zbytečné prkotiny a je škoda času se s nimi zabývat a řešit je.
Dneska je venku docela hezky, že?
Aleno jé, čauky, vidím, že jsi právě přispěchala...takže i pro Tebe platí to, co pro mě, pro Jeníka...klíííd a nekaz si náladu. Holky se vyhádaj a bude zase mír. _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodinaJdi na stránku Předchozí 1, 2, 3
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|