Jdi na str�nku P�edchoz� 1, 2, 3
Zobrazit p�edchoz� t�ma :: Zobrazit n�sleduj�c� t�ma |
Autor |
Zpr�va |
ALENA
Zalo�en: 10.12.2006 P��sp�vky: 1585 Bydli�t�: Olomouc
|
Zaslal: �t �ervenec 12, 2011 4:21 pm P�edm�t: |
|
|
tak jsem cht�la tak� n�co napsat, ale asi bych byla mimo t�ma, j� bych cht�la vy�e�it to nefunguj�c� forum a vy se tu zase h�d�te _________________
57 rok�-band� 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
N�vrat nahoru |
|
|
bossice
Zalo�en: 16.6.2008 P��sp�vky: 721 Bydli�t�: Turnov
|
Zaslal: �t �ervenec 12, 2011 4:28 pm P�edm�t: |
|
|
Jen�ku no ne��kej, �e p�i sv�m v�ku a zku�enostech jsi je�t� nedo�el k pozn�n�, �e �ensk� kolektiv jest babinec se v��m v�udy a v�dy a v�ude, tedy i zde. A �e jsme v tomto ohledu "hrozn� b�by".
Man�a te� posledn� dobou pracuje mezi �ensk�ma a t�m�� ka�d� den mi l���, co zas v pr�ci ty babizny �e�ily...n�kdy je to �sm�vn�, n�kdy krout�m hlavou a jindy val�m bulvy, co to ty kozy zase vymyslely. A jeliko� to tam je "na�ivo", i ob�as fac�k se vyskytne. A to, pros�m, jsou �ctyhodn� st�tn� ��ednice .
Jen�ku p�esko� to, zachovej se jako chlap a "p�ejdi to". Mo�n� je u� po bou�ce a jestli je�t� v d�lce h�m�, to n�s u� nerozhod�.
Napsal jsi to v��e moc hezky a jsem stejn�ho n�zoru. �lov�k �asem dojde do v�ku, kdy ur�it� sv�taborn� z�le�itosti jsou pro n�j zbyte�n� prkotiny a je �koda �asu se s nimi zab�vat a �e�it je.
Dneska je venku docela hezky, �e?
Aleno j�, �auky, vid�m, �e jsi pr�v� p�isp�chala...tak�e i pro Tebe plat� to, co pro m�, pro Jen�ka...kl���d a nekaz si n�ladu. Holky se vyh�daj a bude zase m�r. _________________
55 let, skv�l� man�el, 2 syn�to�i,krysa��k Sisinka,band� 7/2008 p�i 107 kg MUDr. Hrub�, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyn� ATB a jedu + zat�m 88kg a bude h�� |
|
N�vrat nahoru |
|
|
|
�asy uv�d�ny v GMT + 1 hodinaJdi na str�nku P�edchoz� 1, 2, 3
|
|
Nem��ete odes�lat nov� t�ma do tohoto f�ra. Nem��ete odpov�dat na t�mata v tomto f�ru. Nem��ete upravovat sv� p��sp�vky v tomto f�ru. Nem��ete mazat sv� p��sp�vky v tomto f�ru. Nem��ete hlasovat v tomto f�ru.
|
|