Jdi na str�nku 1, 2, 3 Dal��
Zobrazit p�edchoz� t�ma :: Zobrazit n�sleduj�c� t�ma |
Autor |
Zpr�va |
bobule
Zalo�en: 5.10.2009 P��sp�vky: 1498
|
Zaslal: ne �ervenec 10, 2011 1:17 pm P�edm�t: |
|
|
zaklet�
�e�� to zde jen a pouze jedna osoba a tou je sibyla
Dej si pozor aby ses neocitla v organizovan� skupin� jako v t� poh�dce o krysa�i
Mo�n� u� tam si, ale j� nejsem tady od toho abych to n�komu cpala do huby _________________
39let,2d�ti,man�a...14.6-tubu-Turnov
Naposledy upravil bobule dne ne �ervenec 10, 2011 1:26 pm, celkov� upraveno 1 kr�t. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
katka04
Zalo�en: 20.8.2010 P��sp�vky: 490
|
Zaslal: po �ervenec 11, 2011 8:15 am P�edm�t: |
|
|
Sibyla hmm ty nem� r�da k�iv�ky? Tak pro� sama se tu pou�t� do lid� co jim pak leze� do zadku? Mo�n� by sis nem�la pl�ct pojmy s dojmy. T�eba j� o ��dnym mailu nic nevim, ale ty nesleduje� co se tu d�je a d�lo. O n�vrhu fora bylo ps�no u� p�ed p�l rokem ne-li d��v, verca n�vrh ud�lala a na z�klad� lid� jako ty ho nech� funk�n� a j� sem za to mooc r�da. Jen�e to v�echno se tu prob�ralo a n�kdo m� zd�ejm� kr�tkou pam�. Mluvilo se tu tenkr�t i o form� chatu, �e by n�komu z n�s vyhovovala v�c. Chce to jenom sledovat d�n� okolo sebe _________________ Katka
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wEWgTev/]
[/url]
21.10.2010 Homolka bypass, 11kg p�ed operac� |
|
N�vrat nahoru |
|
|
martina
Zalo�en: 31.7.2006 P��sp�vky: 916 Bydli�t�: st�edn� �echy
|
Zaslal: po �ervenec 11, 2011 8:35 am P�edm�t: |
|
|
Sibyla napsal: | No hur�, tak u� je to tady. My jsme to toti� V�rko ani ne�ekali, �e by se vyp�nalo, to by sis s n�m ned�vala tolik pr�ce
Co se t�k� toho �dajn�ho mailu, kter� jsem pr� m�la poslat Dr. �iern�mu, tak pokud n�jak� mail v�bec existuje, o �em� osobn� pochybuji, m�ly byste m�t jistotu, ne� n�koho obvin�te. Na�t�st� mi nez�le�� na n�zorech lid�, kte�� l�ou, trp� paranoiou a obvi�uj� n�koho bez jak�hokoliv d�kazu. O tom, �e si m� t�eba n�kte�� na z�klad� sm�len�ho obvin�n� vymazali z ICQ, o tom rad�i nemluvit, to u� je tot�ln� n��ez.
Z toho, kdo se neboj� napsat pravdu d�l�te zlo�ince a abyste si to dostate�n� p�ibarvily, vymysl�te si cokoliv. Tak si to u�ijte, j� jsem Dr �iern�mu nepsala, ale vyvracet v�m tu hovadinu nebudu. Seru toti� na v�s. M�m r�da lidi rovn� a ne k�iv�ky. |
Sibylo nem� pocit, �e vulg�rn� p��sp�vky sem opravdu nepat��??? ��d�m t� pro p��t�, aby ses jich vyvarovala, ps�t vulg�rn� si m��e� na drobc�ch, pokud ti to tam dovol� a mysl�m, �e je zbyte�n�, kdy� sem chodit nechce�, aby ses tady t�mto zp�sobem rozlou�ila, nemysl�???????? _________________
band� 13. 11. 2006 p�i 115 kg - pro obt�e odstran�na
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to ��asn�
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelov�n�m pup�ka |
|
N�vrat nahoru |
|
|
verca
Zalo�en: 1.12.2009 P��sp�vky: 2925
|
Zaslal: po �ervenec 11, 2011 11:22 am P�edm�t: |
|
|
sibyla
za 1. tak tro�ku t� vyvedu z omylu - forum mi ��dnou pr�ci nedalo, proto�e kdy� v tom d�l� roky, tak v� co a jak - tak�e m� cel� forum, v�etn� registrace trvalo cel�ch 16-17 minut a to si mysl�m nen� ��dn� extra dlouh� �as
za 2. "miluji" lidi, kte�� odpov�daj� za n�koho jin�ho tak, jako by byli p�esv�d�eni, �e maj� pravdu - co� ty opravdu JSI - bohu�el....
za 3. p�e tady n�kdo n�co o tv�m meilu??
za 4. op�tn� jsi se vybarvila v prav�m sv�tle - vulg�rnost ti rozhodn� ciz� nen�, jak je vid�t....
za 5. kdy� na n�s s***�, tak sem nelez, bud si tam, kde je ti dob�e a s t�mi, se kter�mi si rozum�, nen� nic jednodu���ho
the end..... _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 d�ti, na podzim abdo
Konec met��ku 14/1/11 = 75kg a bojuj���mm d�l |
|
N�vrat nahoru |
|
|
bossice
Zalo�en: 16.6.2008 P��sp�vky: 721 Bydli�t�: Turnov
|
Zaslal: po �ervenec 11, 2011 11:55 am P�edm�t: |
|
|
Ach jo! _________________
55 let, skv�l� man�el, 2 syn�to�i,krysa��k Sisinka,band� 7/2008 p�i 107 kg MUDr. Hrub�, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyn� ATB a jedu + zat�m 88kg a bude h�� |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Sibyla
Zalo�en: 18.4.2010 P��sp�vky: 584 Bydli�t�: JM
|
Zaslal: po �ervenec 11, 2011 1:31 pm P�edm�t: |
|
|
Martino, nebu� trapn�, moje dle tebe vulg�rn� vyjad�ov�n� zde nen� zase tak neobvykl� a nev�imla jsem si, �e bys umrav�ovala n�koho jin�ho.
http://forum.bandingklub.cz/search.php?mode=results
http://forum.bandingklub.cz/search.php?mode=results
m�m pokra�ovat?
verca napsal: | sibyla
za 1. tak tro�ku t� vyvedu z omylu - forum mi ��dnou pr�ci nedalo, proto�e kdy� v tom d�l� roky, tak v� co a jak - tak�e m� cel� forum, v�etn� registrace trvalo cel�ch 16-17 minut a to si mysl�m nen� ��dn� extra dlouh� �as
za 2. "miluji" lidi, kte�� odpov�daj� za n�koho jin�ho tak, jako by byli p�esv�d�eni, �e maj� pravdu - co� ty opravdu JSI - bohu�el....
za 3. p�e tady n�kdo n�co o tv�m meilu??
za 4. op�tn� jsi se vybarvila v prav�m sv�tle - vulg�rnost ti rozhodn� ciz� nen�, jak je vid�t....
za 5. kdy� na n�s s***�, tak sem nelez, bud si tam, kde je ti dob�e a s t�mi, se kter�mi si rozum�, nen� nic jednodu���ho
the end..... |
1. ned�l�m v tom roky, ale p�r IT zn�m, a trvalo jim to tedy o n�co d�le. Ale ty jsi blesk, tak t�eba jsi lep�� ne� v�ichni IT
2. nev�m co t�m mysl�, nejsem si v�doma, �e bych odpov�dala za druh�
3. tady o m�m mailu nikdo nep�e, jinde v�ak ano. Na 100% pr� v�te, �e jsem to byla j� nebo n�kdo z Drobk�
4. viz odpov�� martin�. Mn� celkem b�n� pou��van� slovo a� tak vulg�rn� nep�ijde. Mnohem vulg�rn�j�� mi p�ijdou neust�l� vt�pky a nar�ky, co tu prob�haj�, dal�� v�ci zde ve�ejn� ps�t nebudu, proto�e jsem je vid�la na zaheslovan� galerii.
5. ale j� jsem nenapsala, �e s**u na toto f�rum, ale na n�kter� lidi
Mn� bylo dob�e tady i t�m ostatn�m, kte�� byli bohu�el vy�tv�ni t�m, co se tu u� n�jakou dobu d�je _________________
TUBU 21.10.2010 Turnov, zlat� Hrub��ek
http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Sibyla
Zalo�en: 18.4.2010 P��sp�vky: 584 Bydli�t�: JM
|
|
N�vrat nahoru |
|
|
bobule
Zalo�en: 5.10.2009 P��sp�vky: 1498
|
Zaslal: po �ervenec 11, 2011 1:52 pm P�edm�t: |
|
|
zaklet�
no m� to t�eba p�es aktualizace nejde ... a p��sp�vky ze v�era tu m�m a� dneska ... je to asi hodn� domrven� _________________
39let,2d�ti,man�a...14.6-tubu-Turnov |
|
N�vrat nahoru |
|
|
verca
Zalo�en: 1.12.2009 P��sp�vky: 2925
|
Zaslal: �t �ervenec 12, 2011 4:50 am P�edm�t: |
|
|
hmm.. na��t� se forum HNED a odeslala p��sp�vek 2x ...... _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 d�ti, na podzim abdo
Konec met��ku 14/1/11 = 75kg a bojuj���mm d�l |
|
N�vrat nahoru |
|
|
katka04
|
Zaslal: �t �ervenec 12, 2011 6:50 am P�edm�t: |
|
|
verca p�esn� sem to cht�la napsat _________________ Katka
[/url]
|
N�vrat nahoru |
|
|
zaklet�
Zalo�en: 4.2.2011 P��sp�vky: 1135
|
Zaslal: �t �ervenec 12, 2011 8:03 am P�edm�t: |
|
|
Vero
ano odeslal se dvakr�t, proto�e jsem 2x klikla my���, to je neuv��iteln��� co ? _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nov�,kr�sn� za��tek!
Heslo na plant� p�es SZ. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
zaklet�
|
Zaslal: �t �ervenec 12, 2011 8:04 am P�edm�t: |
|
|
Bobul
J� napi�u, ode�lu, b�l� str�nka, pak d�m F5 nebo znovu otev�u topic a je tam.
Tak nevim jestli to m� ka�dej jinak... domrven� to je, to m� teda recht. _________________
|
N�vrat nahoru |
|
|
katka04
|
Zaslal: �t �ervenec 12, 2011 8:13 am P�edm�t: |
|
|
zaklet� j� jenom po��d nech�pu co tu d�l�? Si �ikala, �e u� tady s tim nem� nic spole�n�ho, ale vlny sem leze� d�lat po��d. U� jednou sem ti napsala, �e "miluju" lidi co um�j dodr�et vlastn� slovo. A bu� r�da, �e sem ml�ela a� do te�. P�� napsat ti hned jak sem cht�la tak to bylo mnohem peprn�j�� _________________ Katka
[/url]
|
N�vrat nahoru |
|
|
zaklet�
|
Zaslal: �t �ervenec 12, 2011 8:52 am P�edm�t: |
|
|
Katko
prosimt� p�esta� d�lat chytrou...kdy� ti tady vadim tak me necti, to za prve, a za druhe muj prispevek, zadny co zde je, nebyl urceny tobe, tak vubec nechapu proc na nej reagujes. Toto je VE�EJN� forum, nikoliv tvoje, ani nikoho jin�ho z u�ivatel�, tak se podle toho laskav� za�ni chovat... j� s tebou nem�m o �em mluvit, tak si m� laskav� tak� nev��mej.
��dn� vlny tady ned�l�m... nech�pu co �e��.. jen diskutuju... to je v�echno.
Sem myslela �e od toho diskuze jsou Mno.. asi to budu muset p�ehodnotit tedy. _________________
|
N�vrat nahoru |
|
|
katka04
|
Zaslal: �t �ervenec 12, 2011 8:58 am P�edm�t: |
|
|
zaklet� no jooo ale to mi st�le neodpov�d� na ot�zku:" Co tud�l�?" Ty si sama napsala, �e sem u� nevkro��, nic nenap�e� a mot� se tu po��d Jak si m�m n�koho v�it, kdy� ten doty�n� si sebe nev�� a ani neum� dodr�et slovo Ale jestli chce� b�t pro okol� jen hadr na ut�en� nohou tak pak je tvoje odporuj�c� si chov�n� absolutn� v po��dku. A to to po��d p�u m�rn�j� ne� jak bych ti to �ekla z oka do oka _________________ Katka
[/url]
|
N�vrat nahoru |
|
|
|
�asy uv�d�ny v GMT + 1 hodinaJdi na str�nku 1, 2, 3 Dal��
|
|
Nem��ete odes�lat nov� t�ma do tohoto f�ra. Nem��ete odpov�dat na t�mata v tomto f�ru. Nem��ete upravovat sv� p��sp�vky v tomto f�ru. Nem��ete mazat sv� p��sp�vky v tomto f�ru. Nem��ete hlasovat v tomto f�ru.
|
|