Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 805, 806, 807 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Romana Kilbergerova

PříspěvekZaslal: po červenec 04, 2011 7:43 pm    Předmět: Citovat

Bobul nenapravitelná klidně si potichoučku upisuje a nic neřekne Wink

JJ to samé jak bobulína taky upisuje a mlčí Wink

Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
redukce od 17.3.11 doplnění bandu 3,5ml Turnov:))), 5.5.11 doplnění 1ml.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
bobule

PříspěvekZaslal: po červenec 04, 2011 7:44 pm    Předmět: Citovat

Romanko
Embarassed Embarassed Embarassed Laughing Laughing Laughing

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
katuli

PříspěvekZaslal: po červenec 04, 2011 8:33 pm    Předmět: Citovat

účetní Martina
noo, tak snad to klapne...dost možná, že dopadnu jako přítel na telefon, jako Beruš Wink
Beruska81
pořád nic?? ihned nás informuj!! Very Happy

37let, 158cm, Dr Foltys, snad ještě v tomto životě TUBU!!!!!!!!,( brzdí mě kolečko)
Annax

PříspěvekZaslal: po červenec 04, 2011 11:20 pm    Předmět: Citovat

Boss
Já na Tebe a Tvou borelku myslím celý den, pořád se mi honí hlavou, že jsem na to něco věděla ... a furt mi to nesecvakává ....
V každém případě to je běh na dlouhou trať.
Existuje PM Chlamydil Extra od Purus Meda - ti mají zajímavé a nedrahé preparáty na ledacos.
Pak je taky vynikající Vironal od společnosti Energy, ta prodává velmi účinné bioinformační preparáty ( http://www.energy.sk/cz/menu_x326x.asp ), ale oni k tomu doporučují ještě celou řadu dalších svých věcí, tak nevím, jestli se Ti bude chtít celou jejich doporučenou proceduru absolvovat ( http://www.energy.sk/cz/hladaj2.asp?hladaj=boreli%F3za ).

Zajímavý článek je tento http://www.karelhadek.eu/cs/casopis/clanek/?id=372
V článku zmíněný preparát Stín brokátového závoje před týdnem předepsala mnou velmi uznávaná homeopatka devítiletému synovi mé kamarádky na chlamydie, které mu normální doktoři už 3/4 roku neúspěšně léčí. Má ho brát 3 týdny a pak mu dá něco dalšího (až budu vědět co, napsala bych).
Zajímavá a úspěšná (ale dlouhodobá) je i v článku zmíněná autopatie, je tam i odkaz na stránky autora této metody.

Tak snad jsem Ti pomohla se nasměrovat, třeba Tě něco z toho osloví
Wink

44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav

Naposledy upravil Annax dne út červenec 05, 2011 2:37 pm, celkově upraveno 1 krát.
Mattoni

PříspěvekZaslal: po červenec 04, 2011 11:38 pm    Předmět: Citovat

Dobré ráno zdravím všechny spící lidičky Cool

já už druhou noc nemůžu spát, přes den jsem spala slabou hodinku a půl, a nevypadá to, že by se mi zavíraly voka a šla chrnět. Takže jsem zde no... Rolling Eyes a pozor, nechlastím,, piju pouze vodu Laughing Laughing Laughing Laughing a jsem v noci aktivní no to je v pr..čicích Laughing Laughing Laughing

Dneska, teda... už včera jsem měla v baru dost lidí, takže plánuji tajnou výpravu do obchodu, kde jsem koupila šukni Laughing Laughing Laughing a mají tam hodně dalších věciček, tak se půjdu podívat a něco i koupit.

No nic, jdu vytáhnout maso z mrazáku Rolling Eyes

14/9/10 TUBU Turnov,zlaté ruce MUDr.Hrubého a začátek nového, šťastného života Very Happy
mattoni/mattoni-33
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
bossice

PříspěvekZaslal: út červenec 05, 2011 12:19 am    Předmět: Citovat

Romčo Kilberg...někdo si tu v tichu upisuje, jiný tu řve na lesy, jak připisuje Rolling Eyes (rozuměj JÁ! Uáááá!) Vidím, že zas už to zvládáš.

Seky teda Ty s těmi kily taky pěkně točíš! Za chvíli budeš při své výšce jak proutek. Jak Ty to zvládáš s výměnou šatníku? Neumím si třeba představit, že u nás by si ho manža obměňoval sám a v takovém rozsahu...když si vyjímečně jde něco koupit sám, tak buď si koupí zhovadilost, která pak visí ve skříni bez povšimnutí, nebo si koupí věci malé či nevalného střihu a vzhledu a rozhodně se nesníží k tomu, aby provedl výměnu. A když kupujeme oblečení spolu, tak je klika, že zkoušecí kabinky jsou vždy trochu stranou a kryté, že není vidět jeho vzteklé prskání a slyšet jeho mručení a nadávky, jako kdyby za to, že mu jsou kalhoty malé, mohl výrobce. Laughing

Mattonko tak že bychom tu po nocích strašily už spolu? U Tebe to je zřejmě paradoxní reakce na ten Tramal či co podobného to bereš...řekni si radši manžovi o dřevěnou narkózu Rolling Eyes .

Annax díky. Homeopatika na mě nezabírají, mám již roky odzkoušené, navíc beru léky, které jsou s homeo v kontraindikaci.
mrknu na ty odkazy...jen mě na první pohled zarazil "vironal", když borelie jsou bakterie...no jdu na to! A děkuju! Už jsem toho tolik prostudovala, že mám z toho maglajs. Díkes! Cool

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
alecram36

PříspěvekZaslal: út červenec 05, 2011 7:09 am    Předmět: Citovat

Tak přeji všem kráné sváteční úterý!!!! U nás krásně slunečno,hasiči mají selátko a bečku tak se půjdu kouknout,možná si kousek dám !? Laughing Rolling Eyes Razz Exclamation Question

[/url]

Marcela
18.5.2011 plikace Břeclav MuDr.Čierny
verca

PříspěvekZaslal: út červenec 05, 2011 8:44 am    Předmět: Citovat

Zdravím a hlásím, že žiju...pro někoho za trest, pro někoho radost Laughing Laughing Laughing

boss ach, jak dojemné od Tebe - to si snad ani nezasloužím ne?? Laughing Laughing Laughing

Jinak mě očekávej na ICQ bo na klokanovi...ale až zítra, za chvíli jedeme ještě na tenis - no to nevím, jak dopadne Laughing Laughing Laughing - no prostě, až vystřízlivím na 100% Embarassed Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Elamicha

PříspěvekZaslal: út červenec 05, 2011 8:53 am    Předmět: Citovat

forum jedno zasekaný,ušatý Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

25 let, 2 dětičky, 19/7 2011 Tubu Turnov

Naposledy upravil Elamicha dne út červenec 05, 2011 9:18 am, celkově upraveno 1 krát.
alecram36

PříspěvekZaslal: út červenec 05, 2011 9:01 am    Předmět: Citovat

Tak fórum mi stále moc nefunguje,už posílám 2 příspěvek a tak doufám že se to zobrazí !!!!??? Mad Evil or Very Mad Twisted Evil Evil or Very Mad Twisted Evil Mad Sad

[/url]

Marcela
18.5.2011 plikace Břeclav MuDr.Čierny
Elamicha

PříspěvekZaslal: út červenec 05, 2011 9:03 am    Předmět: Citovat

to forum je dnes zase zasekaný Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Elamicha

PříspěvekZaslal: út červenec 05, 2011 9:11 am    Předmět: Citovat

Ahoj Všem Exclamation Přeju krásný,sváteční den Exclamation
Dnes budu celý den uklízet Arrow neboť je tu bordel jako v tanku... A takto jsem vytřeštila oči,když jsem ráno vstala a rozhlédla se po bytě Very Happy Very Happy Arrow a radši jsem šupla zpátky do pelechu,ale teď jdu na to...

Mattoni

PříspěvekZaslal: út červenec 05, 2011 10:09 am    Předmět: Citovat

Dobré dopoledne všem,

bossice no já tady čumákovala do 4h ale pak jsem padla za vlast, takže téměř 2 noci bez spánku a dneska mě vzbudil manžel, že přišel na kafe Evil or Very Mad Laughing Laughing Laughing tak jsem vylezla, dala jsem si sprchu a udělala to kafe Rolling Eyes když jsem mu řekla, že jsem teprve ve 4h šla spát tak mi řekl, koho jsem tady měla Laughing Laughing Laughing Laughing

elamicha já jsem teď poslední 2 noci nespala, takže v noci jsem uklízela, i ve skříních přerovnávala komínky, prach je utřený i na lustru... no, kdyby mě viděl manža, jak tady v noci blázním, tak mě pošle do Bohnic, naštěstí nebyl doma ale na chatě... tak jsem měla klid.. doma je uklizeno a vygruntováno jak před vánoci, ještě chybí umýt okna a vyprat záclony a to se v noci nějak nedalo... Laughing Laughing Laughing Laughing

Všem přeji krásné sváteční úterý Wink

14/9/10 TUBU Turnov,zlaté ruce MUDr.Hrubého a začátek nového, šťastného života Very Happy
mattoni/mattoni-33
MickaPt

PříspěvekZaslal: út červenec 05, 2011 3:56 pm    Předmět: Citovat

bossice jsem se musela rozesmát při tvém příspěvku.....jeho mručení a nadávky, jako kdyby za to, že mu jsou kalhoty malé, mohl výrobce...
ted už znám pachatele...když jsem chtěla si vyzkoušet nějaké oblečení a ono bylo malé....byla to chyba výrobce... Very Happy Very Happy Very Happy

PříspěvekZaslal: út červenec 05, 2011 4:21 pm    Předmět: Citovat

BARUSKA77
Ahojky, vítám tě mezi námi na foru, věřím, že se ti tady bude líbit.
Svůj dotaz si napsala trošku jinde, já ti na něj odpovím tady, snad jej najdeš.
Ptáš se, co máš udělat proto, aby si i ty podstoupila bandáž žaludku.
No, to musíš k lékaři, buď k praktickému nebo endokrinologovi, který ti operaci doporučí a na tobě bude, kde a jakého lékaře či nemocnici si vybereš.
Jsii z Turnova, tak to máš jednoduché, v Panochově nemocnici tyto operace provádí pan doktor Hrubý.
Nevím, jakou máš váhu? Nemáš tady metřík, bylo by dobré na něm zabojovat, návod najdeš na foru.
Jinak k té bandáži, si rozhodnutá pro bandáž? Nebo váháš i nad jinýma operacema? Druhy operací taky najdeš na foru Wink
Kdyby si cokoliv chtěla vědět, ptej se, rádi Ti odpovíme Wink

mattoni/mattoni-33
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 805, 806, 807 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: