Zde, na dom�n� stare.forum.bandingklub.cz, je n�hled na starou verzi fora, kter� bude �asem uzav�ena.

Pro registraci, nebo psan� p��sp�vk� pros�m pou�ijte novou verzi na dom�n�: forum.bandingklub.cz

f�rum.bandingklub.cz
opera�n� mo�nosti l��by t�k� obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam u�ivatel� Registrace
Profil Soukrom� zpr�vy P�ihl�en�

P�EDSTAVEN� NOV��K�

Jdi na str�nku P�edchoz�  1, 2, 3 ... 220, 221, 222, 223, 224  Dal��

Zobrazit p�edchoz� t�ma :: Zobrazit n�sleduj�c� t�ma  
Autor Zpr�va
Mygeila

Zalo�en: 12.3.2011
P��sp�vky: 161

P��sp�vekZaslal: po �erven 27, 2011 11:48 am    P�edm�t: Citovat

Tak jako milion ostatnich lidi prede mnou muzu jen napsat v zadnem pripade neni nutne za operaci platit a pokud mas podivnou pojistovnu, tak ji zmen.

Kdyby se mnou nejaky lekar mluvil tak jako s tebou za ramecek by si to teda nedal...holky ze srazu vi o cem mluvim Very Happy

Konkurence je velika a oni si te musi predchazet ne ty je. Chapu, ze na takovou operaci uz clovek specha a nemuze se dockat, ale radeji pockat a udelat vysetreni jinde, nez za to platit v pochybne klinice.
N�vrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpr�vu  
Bullodocek

Zalo�en: 27.6.2011
P��sp�vky: 3
Bydli�t�: Brno

P��sp�vekZaslal: po �erven 27, 2011 5:10 pm    P�edm�t: doplatek Citovat

Ahoj holky,
d�kuji za p�iv�t�n� Very Happy Very Happy
Netu�ila jsem jako vlnu odpov�d� strhnu:-))
Jen pro dopln�n� informac�. Surgal klinic nem� s Deltou na�t�st� v�bec nic spole�n�ho, jen jednu z budov kter� p�estavujou na luxusn� kliniku. A pr�v� za to prost�ed� se p�ipl�c�. Kdy� jsem to zjisttila tak jsem reagovala stejn�. Pro� platit za n�co coje jinde zadarmo?! Ale pak jsem zjistila, �e v�echna vy�et�en�, odb�ry i konzultace plat� norm�ln� zdravotn� poji��ovna a jedin� co se hrad� je pobyt v nemocnici.
I tak se mi zd�la cena vysok�, ale sestra m� ujistila �e p�i tomto z�kroku je cena pobytu standartn� 3000k�. Co� je sice hodn�, ale za ten luxus a p��i to fakt stoj�. Jo a mimochodem to dostanu darem od man�ela k narozenin�m tak m� to vlastn� nebude st�t nic Very Happy
Operace samotn� a v�echno p�ed i po n� je hrazeno poji��ovnou jak m�, jen jsem musela zm�ni ZP Ministerstva vnitra na VZP proto�e Ministerstvo s touto operac� m� prost� probl�m a nechce j� propl�cet.
A je�t� pana doktora �iereho zn�m, ten m� p�ivedl na my�lenku band�e, ale v t� dob� bylo je�t� moje BMI moc n�zk�, ale on m�l u� tenkr�t tu�en�.
Embarassed Embarassed

[/url]
N�vrat nahoru
Mattoni

Zalo�en: 10.6.2011
P��sp�vky: 101
Bydli�t�: Praha 3 �I�KOV

P��sp�vekZaslal: po �erven 27, 2011 5:24 pm    P�edm�t: Citovat

Bullodo�ek
nic nepla� ani man�a, jsou to fakt vyhozen� pen�ze kdy� jinde zaplat� jen za pobyt... Idea
-p�e�:cena pobytu standartn� 3000k�. ...
tak standartn� jsem neplatila ani za tubulizaci, platila jsem jen pobyt v nemocnici...

A jsi rozhodnut� pevn� pro band? Nep�em��l� o jin� operaci?

14/9/10 TUBU Turnov,zlat� ruce MUDr.Hrub�ho a za��tek nov�ho, ��astn�ho �ivota Very Happy
mattoni/mattoni-33
N�vrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpr�vu Odeslat e-mail  

Zalo�en: 12.3.2011
P��sp�vky: 161

P��sp�vekZaslal: po �erven 27, 2011 5:44 pm    P�edm�t: Citovat

Bulldocek

Penizky at si manzilek necha na nejakou hezkou spolecnou dovolenou Smile Mopzna mi to uniklo, ale uz mas za sebou nejakou soucasnou konzultaci? Uz ti nekdo doporucil band?
N�vrat nahoru
Lucinka

Zalo�en: 5.3.2011
P��sp�vky: 531
Bydli�t�: Karvin�

P��sp�vekZaslal: po �erven 27, 2011 7:03 pm    P�edm�t: Citovat

V�t�m t� Bulldo�ku a m�j se tady na foru p�kn� Laughing Wink Laughing Laughing Laughing Laughing .

35 let/jednovaje�n� dvoj�ata-30.kv�tna2011-prvn� konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.�ervence2011
N�vrat nahoru
zaklet�

Zalo�en: 4.2.2011
P��sp�vky: 1135

P��sp�vekZaslal: po �erven 27, 2011 7:08 pm    P�edm�t: Citovat

Bulldo�ku
p�edn� t� moc zdrav�m, a v�t�m zde na f�ru .-)
jinak co se t��e tv�ho p�vodn�h p��sp�vku tak jsem koukala teda taky trochu s otev�enou pusou...
Pro� platit za to, co propl�c� poji��ovna ?
pro� zrovna band� ? Jsi fakt rozhodnut�? .... m�m stejn� ot�zky jako holky tady.
jinak ti samoz�ejm� p�eji hodn� �t�st�, a hladk� pr�b�h opky i poopera�n�ho obdob� a� u� se rozhodne� pro jakoukoliv operaci.

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nov�,kr�sn� za��tek!
Heslo na plant� p�es SZ.
N�vrat nahoru

Zalo�en: 27.6.2011
P��sp�vky: 3
Bydli�t�: Brno

P��sp�vekZaslal: po �erven 27, 2011 9:56 pm    P�edm�t: Citovat

J� ale neplat�m za nic co m� hradit a hrad� poji��ovna. Celou operaci a v�e kolem n� plat� poji��ovna bezezbytku. Kdy� p�jde kdokoliv na operaci do jak� koliv nemocnice zaplat� za sv�j pobyt a stravu n�jakou ��stku, mysl�m �e je to te� n�jak�ch 60k� za den, nev�m p�esn�. No a j� t�ch 60 budu m�t o to dra���, �e budu m�t pokoj v�ce ne� nad standartn� v�bavy a budu tam sama v klidu. Mrkn�te na jejich str�nky at v�te o �em mluv�m. http://www.surgalclinic.cz/index.php?pg=surgal-grand-class--nadstandardni-hotelove-sluzby--pokoj-s-klasickym-interierem

M� se to ze za��tku taky moc lel�bylo, ale pak jsem si vzpom�la na mou posledn� hospitalizaci a jsem rozhodnut� �e to za to stoj�.
M�m hrozn� strach a z�rove� se hrozn� t��m v��te mi, �e ten p��stup, ta komunikace a prost� to v�echno okolo v�s p�ekvap� a dostane.

Jo a ukecan� to j� jsem Razz Razz , ale pracuju na tom Embarassed

[/url]
N�vrat nahoru
Mona

Zalo�en: 28.10.2009
P��sp�vky: 814
Bydli�t�: �tatl

P��sp�vekZaslal: po �erven 27, 2011 10:09 pm    P�edm�t: Citovat

3/3 TUBU

Naposledy upravil Mona dne ne �ervenec 10, 2011 11:33 am, celkov� upraveno 1 kr�t.
N�vrat nahoru
akras

Zalo�en: 12.2.2011
P��sp�vky: 107
Bydli�t�: zlinsky kraj

P��sp�vekZaslal: po �erven 27, 2011 11:00 pm    P�edm�t: Citovat

buldocek neni ta cena 3000 ne za pobyt ale za noc? alspon jsem to z ceniku tak pochopila. ale pokoje krasne

BMI:36 , 6.1 2011tubu,val.mez
pred opkou 172kg
N�vrat nahoru
Sibyla

Zalo�en: 18.4.2010
P��sp�vky: 584
Bydli�t�: JM

P��sp�vekZaslal: po �erven 27, 2011 11:38 pm    P�edm�t: Citovat

P�ipoj�m se k tomu davu p�ede mnou, co ti to Buldo�ku vymlouv�. Delta je Delta, m�me s n� cel� rodina ot�esn� zku�enosti, ale tahle r�doby n�bl klinika je nechvaln� zn�m� BMI. Jasn�, �e band�, oni nic jin�ho asi ani ned�laj�. Up��mn�, kdy� na tv�m met��ku vid�m, kolik chce� zhubnout, band� bych nevolila, koukni na m�s��n� statistiky a na to jak to lidem s band�� (ne)funguje.
A abych pravdu napsala, taky mi to p�ipad� jako reklama na kliniku.
No mysl�m, �e rad jsi dostala dost a dost, je to tvoje t�lo, tvoje pen�ze a tv�j �ivot, tak se za�i� podle sv�ho Wink

TUBU 21.10.2010 Turnov, zlat� Hrub��ek Smile

http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii
N�vrat nahoru
M�ca

Zalo�en: 25.6.2011
P��sp�vky: 0
Bydli�t�: Liberec

P��sp�vekZaslal: �t �erven 28, 2011 4:11 am    P�edm�t: V�m�na nick vojtiskova za M�ca Citovat

Ahojky, d�v�m na v�dom�, �e jsem se zaregistrovala pod nov�m nickem : M�ca, m�sto vojtiskova. Jmenuji se Marcela, je mi 57 let, vdan�, 2 dosp�l� d�ti, 1 mops Akim a jsem ji� po opce- tubu Turnov, 22.6.2011,... met��k p�ipraven ob�tavou bossic�, p�� jsem pako :roll: a nejde mi to.
D�kuji v�em za p�ede�lou podporu,a dr�te mi palce, bo jsem v�era vypila cca 600 ml �erstn� vylisovan� ananasov� ���vy ( pro� n�, co, kdy� v Tescu byla akce na velk� ananas za 16,90 K� :D )... a te� m�m bobky, co to jako s m�m �aludkem ud�l�, kdy� jsem si jasn� �erven�m p�smem p�e�etla, �e �erstv� ���va se nesm�. :roll:
Zdrav�m v�s deff�ata a chlapci a pros�m o heslo na plant�, abych se pokochala va�imi �bytky a stala se tak spolubojovnic� proti hnusn�m kg. :D , Marcela

57 let, skv�l� man�el, 2 dosp�l� d�ti, mops�k Akim, tubulizace 22.6.2011 Turnov Mudr.Hrub�

Naposledy upravil M�ca dne st �erven 29, 2011 4:43 am, celkov� upraveno 1 kr�t.
N�vrat nahoru
Lucinka

Zalo�en: 5.3.2011
P��sp�vky: 531
Bydli�t�: Karvin�

P��sp�vekZaslal: �t �erven 28, 2011 4:42 am    P�edm�t: Citovat

Gratuluji ti M�co k zvl�dnut� opky a u� to m�m za p�r Laughing Wink Laughing Laughing Laughing Laughing .

35 let/jednovaje�n� dvoj�ata-30.kv�tna2011-prvn� konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.�ervence2011
N�vrat nahoru
bobule

Zalo�en: 5.10.2009
P��sp�vky: 1498

P��sp�vekZaslal: �t �erven 28, 2011 8:10 am    P�edm�t: Citovat

�marj���� nechte buldo�ka d�lat co uzn� za vhodn� ... je to jej� v�c, kdy� si chce zaplatit za nadstandard tak ji nechte dejchat ... ob�anku m� tak vo co go??? Twisted Evil Twisted Evil
J� to prvn� taky pochopila tak, �e si bude hradit ��st operace, ale kdy� je to tak, tak a� si zaplat� za lep�� bydlen� ... jej� v�c Wink

Ale co se t�k� band�e se buldo�ku p�ikl�n�m k holk�m .... neuva�ovala si o jin� form� operace? S band�� jsou dost velk� probl�my ... sta�� se pod�vat na met��ky a n�sledn� reoperace .... band� je pro disciplinovan� osoby a co si budem nalh�vat ... kdyby jsme byli disciplinovan� a m�li pevnou v�li nepot�ebujeme tyhle berli�ky v podob� bariatrick�ch operac� Wink

M�co
to� v�taj mezi n�mi ... a gratuluji k operaci nov��ku s �etisty ml �erstv� ananasov� ���vy ... Laughing Laughing Laughing

39let,2d�ti,man�a...14.6-tubu-Turnov
N�vrat nahoru
Scalla

Zalo�en: 16.6.2011
P��sp�vky: 50
Bydli�t�: K�sek od �tatlu

P��sp�vekZaslal: �t �erven 28, 2011 8:20 am    P�edm�t: Citovat

Bobule, v�sti�n� jsi to napsala. Kdy� jsem si p�e�etla popisy t�ch operac�, tak jsem si ��kala, �e nejlep�� bude band�, ale kdy� jsem chvilku pobyla tady na f�ru, zm�nila jsem n�zor!
M�co, tak po operaci m� i novou identitu Very Happy

42 let, 1.7. konzultace MUDr. �ierny - SUPER! Te� kole�ko: 19.7. plicn�, 25.7. gastro, 28.7. a 4.8. psycholog, 12.8. interna
N�vrat nahoru
bobule

Zalo�en: 5.10.2009
P��sp�vky: 1498

P��sp�vekZaslal: �t �erven 28, 2011 8:25 am    P�edm�t: Citovat

scalla
tak, tak ... sta�� ��st a pop�em��let Wink

39let,2d�ti,man�a...14.6-tubu-Turnov
N�vrat nahoru
Zobrazit p��sp�vky z p�edchoz�ch:   
�asy uv�d�ny v GMT + 1 hodina
Jdi na str�nku P�edchoz�  1, 2, 3 ... 220, 221, 222, 223, 224  Dal��

P�ejdi na:  
Nem��ete odes�lat nov� t�ma do tohoto f�ra.
Nem��ete odpov�dat na t�mata v tomto f�ru.
Nem��ete upravovat sv� p��sp�vky v tomto f�ru.
Nem��ete mazat sv� p��sp�vky v tomto f�ru.
Nem��ete hlasovat v tomto f�ru.

Band� �aludku | Chirurgick� l��ba obezity | L��ba obezity | Bariatrick� chirurgie
Banding klub je ob�ansk� sdru�en� lid�, kte�� maj� z�jem o chirurgickou l��bu t�k� obezity nebo jim byla provedena band� �aludku. C�lem klubu je pom�hat pacient�m po operaci a poskytovat informace o bariatrick� chirurgii a v�sledc�ch t�to l��by.

Spolupracujeme: Oriflame
PhpBB.com base modified by internetove-stranky.kvalitne.cz | © ob�ansk� sdru�en� Banding klub �R