Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 784, 785, 786 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
qwys

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2011 8:27 am    Předmět: Citovat

Vladi, drzim palce! Stastny start do noveho zivota Smile

Cozumel nebo zkus zatim aspon meltu nebo Caro s mlickem Razz

Verco, s tim, jak chlastas pres den uz si muzes jit rovnou stoupnout ke stanku u kruhace Very Happy
nene, ja uz budu drzet hubu, tu medovou palenku jsme nakonec opravdu VYPILI, sic ve trech, ale ba. Tak si dam chvilku voraz, protoze jsem vcera mela i vino a panaka toho konopneho piva Very Happy

Bobul, to je hezke, ze si na tebe takhle devcata vzpomnela, zdalipak za mnou nektera zajedete taky, jestli pujdu jeste potreti pod kudlu sileneho chirurga /kdyby naaaaaaahodou, hehe/? Very Happy A ja taky furt neco robim v zemi, snad to bude mit nejaky viditelny ucinek po prazdninach Smile) Na rukojet u sporaku jsme si koupili jakysi tmel, taky se nam to tam nejak urvalo, stal neco pres 200, protoze tam je potreba ten zaruvzdorny, ze... Ale funguje a drzi.

Alenko, ja jsem taky psum koupila hodne tech buvolich kosti na zvejkani, prej se nudi, kdyz takhle kousou, nam takhle ta cerna potvora leze na boty, vytaha je ven na terasu a tam si je jako vesele zvyka!

Bossice, a co rikal na ty tvoje problemy doktor, cim to je to vsecko? To je totiz pekne pitome, ja uz ve vsem vidim, ze za vse muze band Very Happy

Holky, mam dotaz, koupila jsem si Gladiator na zniceni plevele. Jak to mam udelat? Chci znicit vsechno, protoze snad 70 % je plevel, pak to nejak preorat a zasadit travku. Je to totiz i strasne hrbolate a tak Sad
Jako navod tam je, ale muzu na to druhy den pustit spice? Asi ne, co? Pry to zavadne do 10 dnu, prijmou to listy a stonky... Musi to byt nejak zatarasene tedy, aby se do toho ty moje ovce nepustily??? Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Mattoni

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2011 8:32 am    Předmět: Citovat

bobule
tak my měly klidnější víkend, v sobotu dopoledne nákupy, k večeru grilovačka, neděle dopoledne trochu pracovní a odpoledne se tak nějak prospalo bo manža děla na fasádě a nějak ho to zmohlo Laughing a následně i mě Laughing no a večer se otevřel bar ale nějak se mi do něj nechtělo tak jsem jak prdlá na hlavu začala večer doma uklízet Rolling Eyes

Dneska, jako každé pondělí, peru ložní prádlo s penzionu, takových 80 souprav (prostěradlo, cícha, polštář je jedna souprava) takže to pondělí vždy rychle uteče, odpoledne máme důležité vyšetření u doktora, tak u chlapa nervy pracují, je horší, jak ženská ale v tomto případě se mu nedivím...

A už to konečně vypadá na sluníčko a teploty tropické.... takže je to o něco veselejší... dost bylo zimy a deště, akorát mi po tom vylezl plevel na zahradě Evil or Very Mad Rolling Eyes

14/9/10 TUBU Turnov,zlaté ruce MUDr.Hrubého a začátek nového, šťastného života Very Happy
mattoni/mattoni-33
sylvaina

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2011 8:33 am    Předmět: Citovat

Cozumel, závidím ti, že to máš za sebou. Já se toho šťávičkového období docela bojím. Jen spoléhám na to, že ta operace moji nezřízenou chuť k jídlu alespoň trochu zkrotí. Dnes mám pro změnu období: vždyť ona mi ta tloušťka vlastně vůbec nevadí, mám já to vůbec za potřebí? Prostě panika předoperační. Uf.

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2011 8:44 am    Předmět: Citovat

sylviana
.... ale vadí.... Laughing tak to vidím já ze své stránky

píšu sama za sebe, jak jsem to měla já.....

taky jsem si tehdy říkala, přesně to, co si psala..... vždyť nejsem tak tlustá, jsou i horší... ale měla jsem zdravotní problémy a ty se musely řešit a stálo to právě na mé úžasné, morbidní obezitě....

váhala jsem hodně dlouho, a byla jsem pěkná husa, že jsem opravdu váhala dlouho a že jsem nešla do toho daleko dřív.....

dneska mám na to pohled asi takový.... no fuj, to je hnus, jak jsem se takhle mohla nosit a ještě si najivně myslet, že nejsem až tak tlustá...
V období morbidní obezity jsem to viděla jinak, a teď, když mám jen tu obezitu a nějaké kila dole, tak se fakt nechápu, jak jsem byla blbá a naivní, co jsem si o sobě myslela, že to až tak strašné není....
BYLO... A KDYŽ KOUKÁM NA FOTKY ZPĚT, tak už chápu, proč se mi lidi smály, otáčely se zamnou a říkaly, že jsem tlustá... a na to jsem reagovala asi tak.... polibte m každý..... (víš, co)

sice ještě zhubnout musím, ale už nejsem jak sud... Rolling Eyes

14/9/10 TUBU Turnov,zlaté ruce MUDr.Hrubého a začátek nového, šťastného života Very Happy
mattoni/mattoni-33
qwys

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2011 8:49 am    Předmět: Citovat

Mattoni, sylvaina, presne tak, ja sem to mela tak, ze dokud jsem mela normalni tlak, i kdyz jsem mela svou max. vahu, taky jsem si neprisla tak tlusta. Na fotkach sem se radsi nechtela videt, aby tento muj scestny nazor neztratil na sile Laughing
Az kdyz najednou ten tlak vylitl, zlucnik, cholesterol, tuk v krvi, tak sem si rekla, ze to je asi spatne Twisted Evil taky mam jeste co zhubnout, ale UZ to neni tak hrozne Very Happy
Mattoni

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2011 8:52 am    Předmět: Citovat

Petra_G
Ahojky, vítám tě mezi námi na foru a zároveň i odpovídám na tvou otázku-teda, dovoluji si odpovědět na tvou otázku, kterou si položila v sousední sekci:
Plikace žaludku: http://www.bandingklub.cz/plikace-zaludku.phtml
Plikace je nejmladším z výkonů prováděných v bariatrické chirurgii a momentálně se u nás provádí pouze na OB klinice v Praze (http://www.obklinika.cz/ ) . Plikace je velmi obdobná jako tubulizace s tím rozdílem, že část žaludku, která se při tubulizaci pacientovi zcela odstraní zůstává po plikaci stále v těle pacienta, ale sroluje se a přichytí k vnitřní stěně žaludku. Z tohoto důvodu prý nehrozí tolik pooperačních komplikací týkajících se prosaku žaludku a v případě potřeby je možné kdykoli žaludek vrátit do původního stavu. Ostatní platí jako u sleeve gastrectomie.

Je to takto popsáno v sekci PRO NOVÁČKY, máš tam veškeré informace o druzích operace, zda jsou vratné či nevratné...
Kdyby si cokoliv potřebovala vědět, klidně se ptej, já jsem tedy po tubulizaci ale jsou tady holky i po plikaci a ty určitě rády odpoví Wink

mattoni/mattoni-33
Anna Rychtrová

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2011 9:07 am    Předmět: Citovat

Ahooooj vsem vespolek Smile
Vsem kteri podstoupili opku gratuluji a preji krasny rozjezd a nasledne hubnuti Smile Wink Wink Wink
Ja nelituji jedineho dne kdy jsem sla Smile Smile
Mam odpoledni a docela klidek tak jsem se sem i dostala Smile Wink Rolling Eyes Rolling Eyes
Verko-vcera jsem meli poradu v praci a dopadlo to pro me dobre.Nechteji me pustit a udelali mi nabidku.Budu chodit od pondelka do patku od 6-9hod a vikendy volny Smile Smile Tak jsem spokojena,neco malo si privydelam a budu moct byt s klukama a moc sefa neuvidim takze bude pohodicka Smile Smile Smile Smile Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
bobule

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2011 9:18 am    Předmět: Citovat

mattonko
taky peru ale jen svoje Laughing Laughing Laughing penzion nevlastníme Rolling Eyes Laughing Laughing

sylvania
můžu tě ubezpečit, že chutě ti zustanou!!! nebudeš mít hlad, ale chutě ano!!!! na to se připrav!!! Wink

aničko rychtrovic
kdyby ti udělali nabídku kvalitního sexu, tak tu tvoji radost ještě pochopím, ale práce? Shocked Surprised Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing Laughing

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
sylvaina

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2011 9:22 am    Předmět: Citovat

Holky to já samo rozumem taky vím. Akorát jak už to mám zapár, tak panikařím. A mám takové ty pochody, jak já to přežiju 2 týdny na tekuté... Jistě že přežiju, jen se toho bojím. Nezabalím to, to určitě ne, jen si tady vymýšlím katastrofické scénáře. Ono je to asi o tom, že vím, že by mě to zdraví nakonec dohnalo, ale ještě nedohnalo. A kvůli vzhledu se mi v životě nikdo nepoškleboval- na to mám asi štěstí. Takže se to mimorozumno ve mě bouří. Navíc mě navštěvují kamarádky a ptají se, zda opravdu chci a musím na tu operaci jít, že vypadám normálně a oni si mě jinak představit ani nedovedou. To člověku taky nepřidá. A vůbec, už jen tři dny a bude to za mnou. A už tyhle věci nebudu muset řešit.

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2011 9:26 am    Předmět: Citovat

Bobule, to je ovšem hrůza Very Happy .
Jak se vyrovnáváš s tím, že třeba vaříš pro rodinu a nakonec to třeba vůbec nejíš? S tím já mám největší problém. Rodina na mě útočila o víkendu, ať udělám kulajdu. Tu já nesmím, je v ní smetana, hora smetany. Stačí si dát a mám kilo nahoře. A když už jí uvařím, tak děsně trpím. A když si dám, trpím druhý den na váze.

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2011 9:31 am    Předmět: Citovat

Ještě doplním Mattonku, plikaci dělají i na Homolce a mám pocit, že už i v ÚVN.
Jednu už také myslím, že v Turnově. Určitě mne někdo ještě doplní.

-42 kg
37 let, 1 dítě - 3letý Jindříšek a 1 manžel podporující, 1.4.2010 Tubu UVN
katka04

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2011 9:32 am    Předmět: Citovat

sylvaina až tě ty kamarádky uvidí za dva až tři měsíce tak pochopí, že si musela a budou jenom zírat. Taky mi tvrdili, že si mě nedovedou představit jinak. A nejenom kamarádky, hlavně kamarádi se s tim špatně smiřovali. A dneska? Prej nechápou jak sem mohla bejt tlustá Laughing Laughing

[/url]

21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací
sylvaina

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2011 9:34 am    Předmět: Citovat

Katko díky za podporu.

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2011 9:35 am    Předmět: Citovat

sylvaina Laughing to neni podpora to je holej fakt Laughing Laughing

[/url]

21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací
LF

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2011 9:48 am    Předmět: Citovat

sylvaina: Já jsem byla na tekuté měsíc. Mudr. si to tak přál tak jsem poslechla Smile Taky jsem to přežila. To ti sletí uvidíš. Navíc se budeš cítit plná takže myšlenky na tuhé bys mít neměla protože budeš najezená. Aspoň tak to bylo u mě. Sice ten poslední týden už jsem byla fakt natěšená až si dám třeba veku ale to bylo po třech týdnech tekuté a dalo se to přežít.
Jinak kamarádky neposlouchej. U mě se jich taky jedna taková našla, co "dobře radila". Uvidíš, že jak půjdou kila dolů budeš nabitá energii čím dál více. Wink

24.3.2011 TUBU. FN Ostrava - MUDr. Foltys

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 784, 785, 786 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: