Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Vlada
|
Zaslal: pá červen 24, 2011 8:40 pm Předmět: |
|
|
Věruško mě to moc taky nešmakovalo to jsem to jen ochutnala já nejraději čepovaný ještě že sis nekoupila 3 by si je taťka vypil
a jak tam asi dlouho bude Alenka???? _________________
28.6.11 TUBU v TURNOVĚ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucinka
|
Zaslal: pá červen 24, 2011 8:51 pm Předmět: |
|
|
Děkuji opravdu moc všem,asi teď už jen největší strach mám,ať to nemá negativní vliv na moji novou práci,když jim neřeknu úplnou pravdu,jen částečnou a že budu hned ze začátku dva týdny pryč a to v nejlepším případě,když bude vše OK .
To víte,že Vy tady na foru a Vaše metříky a fotečky,je to co mě udržuje se na vše dívat pozitivně,ale hold ten červík strachu tam je ob čas vystrkuje růžky .
Jinak nemám taky moc času nad tím přemýšlet,jen večer,protože příští pátek jedu s holkama a partyjou na mini dovolenku do Jeseníků,předtím ve středu a čtvrtek jdu na předoperační vyšetření a po dovči jdu ve čtvrtek a pátek do práce,to musím vše stihnout dodělat a zároveň naddělat hodiny,protože nemám nárok na oficiální dovolenku,pak v pondělí jedu se všemi výsledky do nemky a na anesteziologické vyšetření,tak doufám,že to na těch posledních vyšetření neztroskotá a pak ještě v úterý do práce a ve středu už ve třičtvrtě na sedm ráno nástup do nemky a zároveň ten den na opku . _________________
35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Malacia
|
Zaslal: pá červen 24, 2011 9:36 pm Předmět: Ahoj |
|
|
Hezký večer,
všem kteří na mě mysleli a drželi mi palečky při dnešním vyšetření děkuji.
No, tak už to mám za sebou.
Pan doktor mi doporučoval gastro nosem, vyjádřila jsem své obavy, protože mi v dětství odstranovali z nosních dutin zánět a cysty ale nedostali se tam a nemohli udělat co potřebovali.
Nicméně jsme to zkusili, takže mi znecitlivili nosní dírky. Pokus číslo jedna nevyšel....... pak pan doktor zkusil druhou dírku a přes tu se také nedostal........ bylo to nepříjemné a bolelo mě to. Tak to nelámal přes koleno..... no prostě mám hodně úzké nosní dírky.
Tak jsem se nevyhla gastru vedenému ústy. Zdravotní bratr na mě klidně mluvil, abych se soustředila na dýchání a šlo to....
Jsem ráda, že to mám za sebou
Jak dlouho se předpokládá hospitalizace po operaci v nemocnici a následná neschopnost v domácnosti? Myslím, na jak dlouho bude manžel potřebovat ošetřovák? _________________
21.5.2010 začátek redukční diety 5000 kj - 15 kg dole
12.9. plánovaná operace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucinka
|
Zaslal: pá červen 24, 2011 9:49 pm Předmět: |
|
|
Dobrou a krásnou noc přeji . _________________
35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: so červen 25, 2011 5:25 am Předmět: |
|
|
Dobré ránko přeji
dnes dříve, než melounky??
Malacio koukám, že jsi si užila s gastrem...máš to za sebou, teď už nic hrozného nepřijde...opka bude v poho, uvidíš
Lucinko ten červík hlodal asi ve všech...ale také u většiny převládalo těšení se na nový, hubený život.... tak si užij minidovču - naposledy v tomto těle...pak už to bude jenom hezčí a hezčí, tomu věř  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vlada
|
Zaslal: so červen 25, 2011 5:58 am Předmět: |
|
|
přeji krásné ránko  _________________
28.6.11 TUBU v TURNOVĚ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucinka
|
Zaslal: so červen 25, 2011 6:31 am Předmět: |
|
|
Dobré a krásné a snad i slunečné ranko přeji . _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lubinka
|
Zaslal: so červen 25, 2011 7:00 am Předmět: |
|
|
Krásné ráno,než jsem Vás dočetla tak jsem samozřejmě zapoměla co jsem komu chtěla napdat,tak snad příště
Jinak hlásím,že mamča AlenaM je v poho a všechny moc moc zdraví a děkuje
A včera jsem si byla po 5 dnech ve školce v přírodě pro Aničku,měli to tam moc krásné a líbilo se ji tam.Sem myslela jaký to bude veget,ale měla jsem ranní a nějak jsem nestíhala.Jo a začala jsem chodit na zumbu a je to super a do práce od ponděli jezdím na kole,tak kdybych se nehlásila tak jsem někde po cestě uhynula ,bo je to tam 3km do kopce a zpátky to bude fajn,ale musím přežít cestu tam
Jinak žiju,mám se asi dobře a zase se brzy ozvu
Vlada bud tam na mamku hodná a držím palečky _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w4ydnIk/]
[/url]
http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
38let,3 děti
24.8.10opka při váze 118.5kg
Listopad 2011-Nohy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
boubelka99
|
Zaslal: so červen 25, 2011 8:49 am Předmět: pozdrav |
|
|
Lubinko dík za zprávu o AlenceM tolik jsem na ni myslela .,tak i na všechny ostatní co ted jsou na op.taky na Bobul moc myslím.V červenci chystám se do Brna ještě více upřesním snasd se uvidíme. _________________
11.2010..Turnov TUBU |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: so červen 25, 2011 9:02 am Předmět: |
|
|
Lubinkooooooo ahojjj ... jojo ...naše AlenkaM je velice, převelice spokojená a moc šťastná ..... už včera byla úúplně v pohodě a dnes zářila ještě víc...je to prostě naše sluníčko a to štěstíčko jí moooc přeji
boubelínko Tebe také zdravím !! Jak je holka naše zelená ??  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
MickaPt
|
Zaslal: so červen 25, 2011 10:49 am Předmět: |
|
|
přeji hezký víkend...
bobule gratuluji ke zvládnuté opce a přeji hodně shozených kileček... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
alecram36
Založen: 1.3.2011 Příspěvky: 43 Bydliště: Habrovany . okr.Vyškov
|
Zaslal: so červen 25, 2011 10:57 am Předmět: |
|
|
Přeji všem krásnou sobotu!!!! Těším se až půjdu v 16h na prochajdu mám vycházky až do 20h!!! Zajedu si do Brna asi na prigl (přehradu) !!!!  _________________ url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wEDVxsd/]
[/url]
Marcela
18.5.2011 plikace Břeclav MuDr.Čierny |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: so červen 25, 2011 11:10 am Předmět: |
|
|
marci tož si teda užij vycházku, procházku a nic nepřeháněj  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
martička
|
Zaslal: so červen 25, 2011 12:06 pm Předmět: |
|
|
nazdárek všicí konečně mám volno tak můžu napsat ted jsem dala zelné zavitky do trouby tak mám chvilinku pak jdu na oslavu 90 výročí tj viktoria u nás má být i posezení né jenom fotbal mám další kilča dole tak se musím pochlubit
Věrča už na sebe obleču ty ryfle co jsem neoblíkla božský pocit  _________________
2 děti manžel a tubu 4.5 .2011 TURNOV |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sapientia
|
Zaslal: so červen 25, 2011 12:12 pm Předmět: |
|
|
teda vy jste toho nakecaly..to se nedá ani dočíst...jo a jak jsem psala že mám zánět na ruce od kanili tak to má pokračování...na zánět jsem dostala antibiotika a ještě ke všemu mi zjistili že z toho zánětu se mi udělala tromboza...naštěstí ve vedlejší žíle a ne v hlavní takže už skoro týden beru prášky na ředění krve...já bych se na to nejradši.... _________________
22let, mám 18-ti měsíšního syna, 8.6 plikace na ob klinice, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|