Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 768, 769, 770 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Dada73
|
Zaslal: st červen 22, 2011 4:38 pm Předmět: |
|
|
qwys to byla určitě Věrča když má ty chutě. Včera se cpala smaženicí, to jsou chutě
Kachničko také moc držím pěsti, ať to dobře dopadne. _________________
-42 kg
37 let, 1 dítě - 3letý Jindříšek a 1 manžel podporující, 1.4.2010 Tubu UVN |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: st červen 22, 2011 6:58 pm Předmět: |
|
|
mattonko děkujiiiii ... už jsme si mákli dneska - makali jsme venku - musela jsem využít situace, kdy je tata doma, tak jaképak flákání
qwys nééé, tak to jsem nebyla jááá..... v tu dobu už jsem totiž tu zmrzlinu měla dávno doma stavujeme se tam téměř každý všední den, když jedu s Lukášem ze školy....takže v cca 12,30.... dáváme si pravidelně 3 velké do kelímku s sebou...teď poslední dva dny jsme to omezili na 2 velké porce, sním tak půlku malé zmrzky a o zbytek se tu královsky dělí zbytek rodinky, máme to dobře vymyšlené, co
i tohle se děje v našem blízkém okolí... http://tn.nova.cz/zpravy/regionalni/hruzna-smrt-mladik-v-peckach-uviznul-v-kontejneru-udusil-se.html _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: st červen 22, 2011 7:26 pm Předmět: |
|
|
Verco, jestli nechces, aby tvoji kluci vypadali jako ja, tak se s nima na tu zmrzlinu kazdy den nestavuj
Jinak to teda cumim, my byli nakupovat ve 4 odpo jen par drobnosti a nekdo to tam tocil - tak sem si rikala, co to! Je to hnus...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: st červen 22, 2011 7:55 pm Předmět: |
|
|
hele Zuzi mám na to jiný názor a to scela totožný s hasiči, kteří tam ráno byli u toho.... "škoda, že tam takto skončil jen jeden" ..... bo jak Ti asi došlo.. fet je svině a že tady ho není zrovna málo !!
tak v té zmrzce je rostlinný tuk a samá náhražka, to není taková trága  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: st červen 22, 2011 8:11 pm Předmět: |
|
|
Dobrý večer ženy(muži) .....
mám na vás dotaz .... máte zkušenosti se sušičkami na ovoce? chtěla bych si ji pořídit, tak bych byla ráda, kdyby jste mi řekli na co při výběru hledět nebo i doporučit nějakou značku?  _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: st červen 22, 2011 8:26 pm Předmět: |
|
|
kachna také držím palce, aby vše dopadlo OK  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Annax
|
Zaslal: st červen 22, 2011 8:35 pm Předmět: |
|
|
Bobulko
Hleď na nízkou spotřebu (suší dlouho) a tichý chod.
Dále jsou s roštem a s vaničkou - to vyber podle toho, co budeš převážně sušit. Pokud ovoce a zeleninu, vezmi s roštem, zdají se mi lepší. S vaničkou zase můžeš takové ovocné nebo zeleninové placky - jakoby marokánky.
Doufám, že se Ti daří dobře - v rámci možností  _________________
44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mattoni
|
Zaslal: st červen 22, 2011 9:27 pm Předmět: |
|
|
bobule
tak nad sušičkou ovo jsem taky přemýšlela... ale nějak jsem se blíže o to nezajímala, tak jsem teď ze zvědavosti našla recenze na různé sušičky...
http://susicky-potravin.heureka.cz/top-recenze/ snad ti to pomůže při výběru a možná je tady z holek někdo má a používá ji  _________________
14/9/10 TUBU Turnov,zlaté ruce MUDr.Hrubého a začátek nového, šťastného života
mattoni/mattoni-33 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dada73
|
Zaslal: st červen 22, 2011 10:02 pm Předmět: |
|
|
Naši kdysi měli a sušili v ní nakonec jen houby, takže kup celkem na nic. Ale třeba někdo využívá a poradí Ti víc. _________________
-42 kg
37 let, 1 dítě - 3letý Jindříšek a 1 manžel podporující, 1.4.2010 Tubu UVN |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucinka
|
Zaslal: čt červen 23, 2011 4:42 am Předmět: |
|
|
Krásné sluníčkové ranko Všem přeji . _________________
35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: čt červen 23, 2011 5:17 am Předmět: |
|
|
Verco, kdybys takhle nasla cloveka viset hlavou do kontejneru, asi bys nevyskala stestim, lituju cloveka, co ho tam takhle nasel - musi to bejt sok - a na fet to vypada, ale pochybuju, ze se udusil, vzdyt tam jsou prudusinky (otvory na baterie apod.)
Nic... Lito, opravdu lito je mi jen zvirat. Nemuzu za to, mam to od detstvi. Nemuzu videt tyrani zvirat ci jak se zvire ztrati a majitel nejevi zajem... Apod. veci. Lidi at se pokopou jak chtej navzajem, protoze se vetsinou muzou branit...
Bobul, ja susim jenom hubu, tak nevim nemam zkusenost. To si potrebovala vedet, vid?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mattoni
|
Zaslal: čt červen 23, 2011 6:06 am Předmět: |
|
|
Hezké (zatím) slunečné ráno z Prahy...
četla jsem tady jak jste psaly o tom tajení, aby nikdo nic nevěděl v práci..
Já jsem teda netajila, lidi v okolí ví, na jaké operaci jsem byla. Ale nevykládala jsem to na počkání, to zase ne... ale pár lidem od nás z penzionu, kde bydlíme, věděli co mě čeká a od manžela vím, (bo tady pracuje společně s pokojskýma a recepčníma) že nevěřily, že na to skutečně půjdu a myslely si, že jen kecám...
S mou váhou nebyly proti a navíc, měla jsem i zdravotní problémy takže věděly, že mi to pomůže. Myslím, že jsem se nesetkala s tím, kdo by mě za to odsoudil nebo vymlouval mi to. Dokonce tři záviděly, že kdyby jim nebylo50-60, tak do toho jdou ale že mají strach.
Já ze strachem nebojovala, já na to byla připravená...
Lhala jsem našim doma... a vymluvila se na vředy.. dnes se léčí jinak, ale oni se doktorům vyhýbají krom mamky, která se s něčím léčí ale pokroky medicíny ty je naštěstí nezajímaly. Brácha věděl, do čeho jdu, tomu jsem to řekla a pochopil to.
Když jezdím domů a naši vidí, jak hubnu, tak říkám, že jím pravidelně a mám více pohybu (nemám ) ale mamce se to moje nárazové zhubnutí nelíbilo, prý to není zdravé ale vždy jsem to nějak zakecala...
Dneska, když mě někteří lidi potkávají, co mě delší dobu neviděli, tak mě nezdraví, projdou a otáčí se... Ježíš marjááá paní ..... to jste vy??? Tak odpovídám, ano... to jsem já
Ale k tomu tajení... myslím, že kdo s váhou nebojuje od dětství nebo kdo s ní nemá jakýkoliv problém, nemusí tu operaci až tak pochopit ale naopak, může ji odsoudit (takoví co mají 5-10 kilo nahoře a už berou Lipoxal třeba...). Ten, kdo má před opkou, potřebuje podporu a mít kolem sebe lidi podporující, né to, aby se mi někdo smál a nebo urážel, odrazoval takže čím míň lidí to ví, tím líp. Ale čím více lidí je kolem mě se stejným problémem, tím líp... takže v mém případě to bylo forum.
Pak, po operaci mi to bylo jedno, nějak jsem to nevnímala... byla jsem ráda, že jsem do toho šla, byla jsem spokojená sama ze sebou, váha mi šla dolů a já byla šťastná... spousta lidí se vyptávalo, jak to probíhalo... takže to byla zvědavost. Dnes po 9 měsících už to nijak neřeším ale je tady jedna, co to těžce nese, že už já nejsem ta nejtlustší a že tak, jak se tenkrát smáli mě, že jsem jak sud, tak se smějí jí... Já ji říkala, že ať neřeší věk a jde do toho... ale má strach, takže pokud ten nepřemůže, tak kila odhazovat nebude... _________________
mattoni/mattoni-33 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: čt červen 23, 2011 6:53 am Předmět: |
|
|
krásné ránko všem
mattonko jsi se nějak rozepsala po ránku
qwys kdybych ho tam viděla, tak néé, ale měli by to rozestavět po polích, po všech volných místech, aby tam naskákali všichni tací podobní...... udusil, přidusil...bo mu to tu palici sevřelo a dobře mu tak !! Je jich tu všude okolo víc, než dost... já vím, že nemůžeme NIKDO vědět, co nám nadělí naše děti, ale tajně doufám, že takto nedopadnou...
A dnes u nás jahodové knedle....teda knedle... poprvé zkusím to, co dělá martina a určitě spoustu z vás - malé knedlíčky, neplnit a zalít ovocem..... bo jak to mám napsat nevím, ale určo pochopíte....
bobul sušička.... mám ji.... (asi jako všechno) ....ALE... 2 roky od koupi jsem ji téměř nevytáhla z krabice....potom jsem ji vytáhla, sušila chvíli ovoce.... potom houby - na ty je to výýborná věc, když není venku teplo !! ... a nakonec jsem v ní sušila nudle - na ty je to také výborná věc - když se doma netopí a venku je počasí na dvě věci.... takže to je asi ve zkratce jak je to se sušičkou a se mnou.... Nicméně když ji teda vytáhnu a používám, je to dobrý pomocník...u mě hraje ale velikou roli to, že nemáme novou kuchyn a tudíž mám tyto pomocníky postrkané všude možně a mě to nebaví vytahovat a uklízet... v nové, velké kuchyni to bude o něčem jiném.... takže věřím, že začnu používat i dávno zapomenuté věci
A VŠECHNY VÁS MOOCCCC ZDRAVÍ ALENKAM ... právě je na cestě do Turnova, kde jí budou zítra odřezávat bříško...jééé jak já té holce naší závidíímmmm, ale zdravě závidímmm  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mattoni
|
Zaslal: čt červen 23, 2011 7:09 am Předmět: |
|
|
verca
jooo, taky jsem koukala, ale to šlo nějak samo
Já dnes dělám kuře na paprice, vrátil se nám kamarád ze Slovenska, tak tohle je jeho oblíbené jídlo, tak mu chci udělat radost... no samosebou i manželovi, na toho nezapomínám taky  _________________
mattoni/mattoni-33 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: čt červen 23, 2011 7:45 am Předmět: |
|
|
Dobré ránko všem ...
Děkuji za vaše odpovědi a názory na sušičku ... si představuju, že tam budu sušit ovoce a houby aby byly zásoby na zimu a v zimě co mlsat místo cukroví, ale asi je to jen moje představa .... na houby mám udělaný velký síta takže jak to tak vidím .... asi si peníze schovám a pak si raděj koupím něco na sebe
qwys
zuzi ano právě na tvoji odpověď jsem čekala a byla pro mne rozhodující
Jinak tady se dnes vaří květáková polévka, a peče se nádivka s kuřecíma játrama a k tomu hlávkový salát ....
Verčo
recept na úúúúžasné dietní knedlíky zalévané ovocem mám vložený hned na první stránce našeho receptáře tady http://forum.bandingklub.cz/about655.html takže vřele doporučuji vyzkoušet .... nejen tobě, ale všem ....
Jinak včera jsem vše večer pracně pozalívala a co myslíte? do hodiny začlo pršet .... nu což tak se zalilo 2x
Jo a mám ze včera takovej zajímavej poznatek .... byla sem nakupovat v LIDLU nevím jak vy, ale já pokud mám možnost beru zeleninu od našich pěstitelů raději než od těch zahraničních ...včera tam měli krásnej květák ... tak jsem tam stála a vybírala si a kolem toho květáku poskakovvala prodavačka a nejspíš nějaký managéééér .... a zaslechla sem jak se dohadují o kvalitě již zmiňovaného květáku ... něco se jim na něm nezdálo .... no ať sem koukala jak sem koukala tak jsem na něm žádnou chybičku neshledala kromě toho, že dobře vypadal ...
Zmiňovaný managéééér volal evidentně dodavateli či pěstiteli, že květák je závadný, že plesnivý .... no prostě je vidět, že hlídají kvalitu okem bystrým ....
No moc bych za to nedala, že vyhádá navíc ještě slevu ...
Tak mě jen tak napadlo ..... jestlipak zmiňovaný managééér takhle obvolává i zahraniční dodavatele?
Celkem ty naše pěstitele obdivuju .... místo aby se jim tady vytvořili podmínky pro náš trh a my si byli alespoň v sezoně soběstační tak se jim "hážou" klacky pod nohy .... jsem zvědavá jestli se jim tady podaří obnovit trh s českým čenekem jak slibují ... určitě to pro ně nebude nic jednoduchýho, ale já osobně si raděj připlatím za kvalitní česnek než nějaký napodobeniny z Číny ...
Sem se nějak moc rozepsala, tak jdu raděj něco dělat
Přeji hezký sluníčkový den ... teda alespoň tady na mě oskar občas vykoukne  _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|