Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 761, 762, 763 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
verca
|
Zaslal: po červen 20, 2011 7:41 pm Předmět: |
|
|
melounku tak neschopenku jsem nikdy neměla bo jsem OSVČ, ale holky Ti to určo písnou  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Malacia
|
Zaslal: po červen 20, 2011 8:00 pm Předmět: Ahoj |
|
|
Ráda bych vás tady všechny po dlouhé době pozdravila. Před rokem jsem začala docházet do OB kliniky na konzultace a snažila se sama zhubnout nějaké kilečko. Obačas jsem se tu objevila a spíše než psala, studovala.
Nyní po 15kilovém úbytku se mi váha zastavila a ne a ne něco shodit.
Rozhodla jsem se přes prvotní nevoli podstoupit operaci.
Všem blahopřeji k zhubnutí a držím palečky všem bojujícím _________________
21.5.2010 začátek redukční diety 5000 kj - 15 kg dole
12.9. plánovaná operace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
erytrin
|
Zaslal: po červen 20, 2011 8:07 pm Předmět: |
|
|
Malacia: Blahopřeji k takovému úbytku bez opky...!!!!! Uplně v tom vidím sebe, koukám že jsme se před rokem oba rozhodli shazovat bez opky... oběma se dařilo mě tedy jen do konce léta lonského do kdy zmizelo 30 kg ale pak stopka a taky přes prvotní odmítání opky jsme začátkem března kontaktoval OB s tím že ted již opku nemůžu odkládat abych nenabral na více jak 200 kg naštěstí jsme do opky udržel vše pracně shozené! Ale dlouho bych to už neudržel cítil jsme to no a tak již jsem plikovanej. Uplně neskutečný jak máme uplně stejnej postup k dopracování se k samotné opce včetně časového sledu. Moc ti přeju správné rozhodnutí a pak co největší spokojenost  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
janaaa
|
Zaslal: po červen 20, 2011 8:49 pm Předmět: |
|
|
Krásný večer všem. Dlouho jsem tu nebyla, ale bylo toho v poslední době trochu moc. Doufám, že se srazík v Turnově vydařil.
Marti tobě gratuluju ke dvěma dospělákům a držím pěsti at se kluci uchytí.
A i já se musím pochlubit. Děvucha taky prošla zkouškou dospělosti a to dokonce s vyznamenáním. Medicína jí sice nevyšla, ale byla přijata alespon na biologicko - chemickou fakultu. Já sú tak ščastná.
Všem čerstvě operovaným gratuluju a přeju at se kilečka co nejrychlejí rozpouštějí v nenávratnu. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w1KWNws/]
[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucinka
|
Zaslal: po červen 20, 2011 8:59 pm Předmět: |
|
|
Je tu někdo,kdo by mi mohl pomoci s mým problémem,co se týče nemocenské,jak jsem psala ?
Děkuji . _________________
35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
erytrin
|
Zaslal: po červen 20, 2011 9:02 pm Předmět: |
|
|
Já jsem nyníí prvně na nemocenské a vystavila mi jí nemocnice tak nevím a ukončit jí pujdu zítra tak tam tak to je muj poszřeh o nemocenské  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana Smolíková
|
Zaslal: po červen 20, 2011 9:03 pm Předmět: |
|
|
Moc všechny zdravím,žádné zajímavé informace pro vás dnes nemám tak jen,že srazík v Litvínově byl super,fotečky dám zítra na facebook a na studentku.V Teplicích je tma a kosa,nejlepší počasí na skok do pelíšku s dobrou knihou.Hi hi hi.A to jdu teda také udělat.Pa pa pa. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: út červen 21, 2011 6:14 am Předmět: |
|
|
Ahoj devcatka a chlapci
Vlado, zaprve, takove veci tlaska Verusa a jeste po tom hubne zadruhe, byt tehotna, tak bych se asi po..ala, zase perlicka...
Mame najeto 25 t. km (kdo nekdy byl v autoskole, tak vi, ze se meni olej po 10 T. km - nejak se to nestihlo), tak uz jsem SVE auto dala na vymeneni oleje - segre jsem ho pujcila do CB, at si odstehuje nejake veci, rozesla se s klukem. Krom toho nam dala komodu, dala jsem ji do obyvaku.
No a proste se to seslo, ze vcera odpo a jeste, probuh!!! , dneska musi jit ten muj(?) aspon do vedlejsi vesnice pesky, protoze nahradni autobus /NEJEDE MOTORAK, NEVIM PROC/, zajizdi do vedlejsi vesnice - jedna pulka prdele - a do druhe vedlejsi vesnice, ktera je ale na druhou stranu, nez potrebuje - druha pulka prdele. My jsme uprostred, autobus sem proste nejede, protoze dostat se primo z RITI neni jen tak!
Takze musi jit pesky 3 KM !!! A posledni, co mi vcera napsal, bylo neco ve smyslu, ze sem blba, ze davam auto do opravy zrovna TED.
Takze, prisaham, se mnou nepromluvil ani slovo, ani se na me nepodival. A sel do prace. Jestli se hodla chovat jako jeho otec, tak to potes pambu...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Annax
|
Zaslal: út červen 21, 2011 6:28 am Předmět: |
|
|
Zuzanko
Nerada Ti to říkám, ale pravděpodobnost, že se bude chovat jako jeho otec, je tak asi devadesátiprocentní. Leda že by patřil k těm 10 % duchovně uvědomělých lidí, kteří se cílevědomě nechtějí chovat jako svoje rodiče (to ovšem vyžaduje vyšší level osobnosti). Jo a taky Ti chci říct, že se to s věkem zhoršuje (jsem vdaná 20 let ).
Přeji všem pěkný den! _________________
44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav |
|
Návrat nahoru |
|
 |
alecram36
Založen: 1.3.2011 Příspěvky: 43 Bydliště: Habrovany . okr.Vyškov
|
Zaslal: út červen 21, 2011 7:14 am Předmět: |
|
|
Přeji krásný první letní den,doufám že bude sluníčkoví!!!!!  _________________ url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wEDVxsd/]
[/url]
Marcela
18.5.2011 plikace Břeclav MuDr.Čierny |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Scalla
|
Zaslal: út červen 21, 2011 7:29 am Předmět: |
|
|
Krásný den, zdravím všechny, už se mě nezbavíte  _________________
42 let, 1.7. konzultace MUDr. Čierny - SUPER! Teď kolečko: 19.7. plicní, 25.7. gastro, 28.7. a 4.8. psycholog, 12.8. interna |
|
Návrat nahoru |
|
 |
katka04
|
Zaslal: út červen 21, 2011 7:36 am Předmět: |
|
|
Brý ráno
qwys no s tim počítej, že se bude chovat jako otec a to co nebude po něm bude určo to nejhorší z matky
Lucinka neschopenku by ti měli vystavit v nemocnici při nástupu, jakej papír de kam ti taky řeknou, obvoďačce stačí zavolat po návratu z nemocnice a domluvit se na návštěvě. Já si teda myslím, že ti ukončení neschopnosti udělají v nemocnici po týdnu na vyndání stehů. Ale to je jenom můj osobní názor
verca mě to navalování slin dělá čokoláda večer
bobule si to tak krásně napsala _________________ Katka
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wEWgTev/]
[/url]
21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: út červen 21, 2011 7:47 am Předmět: |
|
|
Krásné dopolko přeji
qwys přesně jak píšou holky - to si piš, že se bude chovat jako jeho otec, pokud k tomu má už ted předpoklady ....
Vidíš, vidíš - kdyby jsi bydlela jen o kousek dál, jako já, byla by jsi v bohaté vesnici, kde jezdí bus i vlak .... nevím, že jsi se nacpala zrovna do takové prdele světa
janaaa gratuluji k maturitě dcéérenky
U nás hlásím zamračeno a bude asi chcavec, to je paráda  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vlada
|
Zaslal: út červen 21, 2011 7:51 am Předmět: |
|
|
tak všem přeji krásné ráno
tak se mi dnes zdál sen ,že mi sestra donesla prášky na oblbnutí a já je zapila sklenicí mléka a bylo po operaci jsem v pohodě jen se mi zdají sny z nemocnice
asi začnu brouzdat po internetu a hledat erotiku ,abych měla spíš sny erotický
Zuzi většinou jsou děti po svých rodičích a nejlepší je když se až do svatby každej přetvařuje a je dokonalej a jakmile se synáček ožení tak pak čumíš jaký doopravdy jsou,ale vy už jste spolu delší dobu tak znáš i jeho rodiče  _________________
28.6.11 TUBU v TURNOVĚ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jane-jane
|
Zaslal: út červen 21, 2011 8:00 am Předmět: |
|
|
Dobré ubrečené - deštivé ránko z Krakonošova vinšuje fšeckejm sojka
Melounková Lucinko.... jak píše náš EROS a Katka - neschopenku ti skutečně na základě tvého požadavku vypíší při nástupu do nemocnice, po propuštění z nemocnice se budeš hlásit u obvodního lékaře, který ti ji na základě tvého zdravotního stavu ukončí
janaaa.... gratulace dceři - musíš být hrdá matka
Vlada.... ..... abys po těch erotických snech nedělala návrhy operatérovi
scalla.... to jsme rádi...nikoho se zbavovat nechceme
qwys.... ber to s nadhledem .... a říkej si, že může bejt ještě hůř  _________________
TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel )
Naposledy upravil jane-jane dne út červen 21, 2011 8:02 am, celkově upraveno 2 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|