Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 761, 762, 763 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
verca

PříspěvekZaslal: po červen 20, 2011 7:41 pm    Předmět: Citovat

melounku tak neschopenku jsem nikdy neměla bo jsem OSVČ, ale holky Ti to určo písnou Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Malacia

PříspěvekZaslal: po červen 20, 2011 8:00 pm    Předmět: Ahoj Citovat

Ráda bych vás tady všechny po dlouhé době pozdravila. Před rokem jsem začala docházet do OB kliniky na konzultace a snažila se sama zhubnout nějaké kilečko. Obačas jsem se tu objevila a spíše než psala, studovala.
Nyní po 15kilovém úbytku se mi váha zastavila a ne a ne něco shodit.
Rozhodla jsem se přes prvotní nevoli podstoupit operaci.
Všem blahopřeji k zhubnutí a držím palečky všem bojujícím

21.5.2010 začátek redukční diety 5000 kj - 15 kg dole
12.9. plánovaná operace
erytrin

PříspěvekZaslal: po červen 20, 2011 8:07 pm    Předmět: Citovat

Malacia: Blahopřeji k takovému úbytku bez opky...!!!!! Uplně v tom vidím sebe, koukám že jsme se před rokem oba rozhodli shazovat bez opky... oběma se dařilo mě tedy jen do konce léta lonského do kdy zmizelo 30 kg ale pak stopka a taky přes prvotní odmítání opky jsme začátkem března kontaktoval OB s tím že ted již opku nemůžu odkládat abych nenabral na více jak 200 kg naštěstí jsme do opky udržel vše pracně shozené! Ale dlouho bych to už neudržel cítil jsme to no a tak již jsem plikovanej. Uplně neskutečný jak máme uplně stejnej postup k dopracování se k samotné opce včetně časového sledu. Moc ti přeju správné rozhodnutí a pak co největší spokojenost Wink

PříspěvekZaslal: po červen 20, 2011 8:49 pm    Předmět: Citovat

Krásný večer všem. Dlouho jsem tu nebyla, ale bylo toho v poslední době trochu moc. Doufám, že se srazík v Turnově vydařil.

Marti tobě gratuluju ke dvěma dospělákům a držím pěsti at se kluci uchytí.

A i já se musím pochlubit. Děvucha taky prošla zkouškou dospělosti a to dokonce s vyznamenáním. Medicína jí sice nevyšla, ale byla přijata alespon na biologicko - chemickou fakultu. Já sú tak ščastná.

Všem čerstvě operovaným gratuluju a přeju at se kilečka co nejrychlejí rozpouštějí v nenávratnu.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Lucinka

PříspěvekZaslal: po červen 20, 2011 8:59 pm    Předmět: Citovat

Je tu někdo,kdo by mi mohl pomoci s mým problémem,co se týče nemocenské,jak jsem psala Laughing Wink Laughing Laughing Laughing Laughing ?
Děkuji Laughing Wink Laughing Laughing Laughing Laughing .

35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011
erytrin

PříspěvekZaslal: po červen 20, 2011 9:02 pm    Předmět: Citovat

Já jsem nyníí prvně na nemocenské a vystavila mi jí nemocnice Very Happy tak nevím a ukončit jí pujdu zítra tak tam tak to je muj poszřeh o nemocenské Very Happy

PříspěvekZaslal: po červen 20, 2011 9:03 pm    Předmět: Citovat

Moc všechny zdravím,žádné zajímavé informace pro vás dnes nemám tak jen,že srazík v Litvínově byl super,fotečky dám zítra na facebook a na studentku.V Teplicích je tma a kosa,nejlepší počasí na skok do pelíšku s dobrou knihou.Hi hi hi.A to jdu teda také udělat.Pa pa pa.

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2011 6:14 am    Předmět: Citovat

Ahoj devcatka a chlapci Smile

Vlado, zaprve, takove veci tlaska Verusa a jeste po tom hubne Laughing zadruhe, byt tehotna, tak bych se asi po..ala, zase perlicka...
Mame najeto 25 t. km (kdo nekdy byl v autoskole, tak vi, ze se meni olej po 10 T. km - nejak se to nestihlo), tak uz jsem SVE auto dala na vymeneni oleje - segre jsem ho pujcila do CB, at si odstehuje nejake veci, rozesla se s klukem. Krom toho nam dala komodu, dala jsem ji do obyvaku.

No a proste se to seslo, ze vcera odpo a jeste, probuh!!! , dneska musi jit ten muj(?) aspon do vedlejsi vesnice pesky, protoze nahradni autobus /NEJEDE MOTORAK, NEVIM PROC/, zajizdi do vedlejsi vesnice - jedna pulka prdele - a do druhe vedlejsi vesnice, ktera je ale na druhou stranu, nez potrebuje - druha pulka prdele. My jsme uprostred, autobus sem proste nejede, protoze dostat se primo z RITI neni jen tak!
Takze musi jit pesky 3 KM !!! A posledni, co mi vcera napsal, bylo neco ve smyslu, ze sem blba, ze davam auto do opravy zrovna TED.

Takze, prisaham, se mnou nepromluvil ani slovo, ani se na me nepodival. A sel do prace. Jestli se hodla chovat jako jeho otec, tak to potes pambu... Rolling Eyes
Annax

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2011 6:28 am    Předmět: Citovat

Zuzanko
Nerada Ti to říkám, ale pravděpodobnost, že se bude chovat jako jeho otec, je tak asi devadesátiprocentní. Leda že by patřil k těm 10 % duchovně uvědomělých lidí, kteří se cílevědomě nechtějí chovat jako svoje rodiče (to ovšem vyžaduje vyšší level osobnosti). Jo a taky Ti chci říct, že se to s věkem zhoršuje (jsem vdaná 20 let Rolling Eyes ).

Přeji všem pěkný den!

44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav
alecram36

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2011 7:14 am    Předmět: Citovat

Přeji krásný první letní den,doufám že bude sluníčkoví!!!!! Laughing Laughing

[/url]

Marcela
18.5.2011 plikace Břeclav MuDr.Čierny
Scalla

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2011 7:29 am    Předmět: Citovat

Krásný den, zdravím všechny, už se mě nezbavíte Laughing

42 let, 1.7. konzultace MUDr. Čierny - SUPER! Teď kolečko: 19.7. plicní, 25.7. gastro, 28.7. a 4.8. psycholog, 12.8. interna
katka04

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2011 7:36 am    Předmět: Citovat

Brý ráno

qwys no s tim počítej, že se bude chovat jako otec a to co nebude po něm bude určo to nejhorší z matky Laughing

Lucinka neschopenku by ti měli vystavit v nemocnici při nástupu, jakej papír de kam ti taky řeknou, obvoďačce stačí zavolat po návratu z nemocnice a domluvit se na návštěvě. Já si teda myslím, že ti ukončení neschopnosti udělají v nemocnici po týdnu na vyndání stehů. Ale to je jenom můj osobní názor

verca mě to navalování slin dělá čokoláda večer

bobule si to tak krásně napsala

[/url]

21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací
verca

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2011 7:47 am    Předmět: Citovat

Krásné dopolko přeji Wink

qwys přesně jak píšou holky - to si piš, že se bude chovat jako jeho otec, pokud k tomu má už ted předpoklady ....
Vidíš, vidíš - kdyby jsi bydlela jen o kousek dál, jako já, byla by jsi v bohaté vesnici, kde jezdí bus i vlak .... nevím, že jsi se nacpala zrovna do takové prdele světa Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing

janaaa gratuluji k maturitě dcéérenky Wink

U nás hlásím zamračeno a bude asi chcavec, to je paráda Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Vlada

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2011 7:51 am    Předmět: Citovat

tak všem přeji krásné ráno

tak se mi dnes zdál sen ,že mi sestra donesla prášky na oblbnutí a já je zapila sklenicí mléka a bylo po operaci Crying or Very sad jsem v pohodě jen se mi zdají sny z nemocnice Mad
asi začnu brouzdat po internetu a hledat erotiku ,abych měla spíš sny erotický Laughing

Zuzi většinou jsou děti po svých rodičích a nejlepší je když se až do svatby každej přetvařuje a je dokonalej a jakmile se synáček ožení tak pak čumíš jaký doopravdy jsou,ale vy už jste spolu delší dobu tak znáš i jeho rodiče Confused

28.6.11 TUBU v TURNOVĚ
jane-jane

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2011 8:00 am    Předmět: Citovat

Dobré ubrečené - deštivé ránko z Krakonošova vinšuje fšeckejm sojka Wink

Melounková Lucinko.... jak píše náš EROS a Katka - neschopenku ti skutečně na základě tvého požadavku vypíší při nástupu do nemocnice, po propuštění z nemocnice se budeš hlásit u obvodního lékaře, který ti ji na základě tvého zdravotního stavu ukončí Wink

janaaa.... gratulace dceři - musíš být hrdá matka Wink

Vlada.... Laughing Laughing ..... abys po těch erotických snech nedělala návrhy operatérovi Laughing Laughing

scalla
.... to jsme rádi...nikoho se zbavovat nechceme Wink Very Happy

qwys.... ber to s nadhledem Wink .... a říkej si, že může bejt ještě hůř Wink Laughing

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel Smile)

Naposledy upravil jane-jane dne út červen 21, 2011 8:02 am, celkově upraveno 2 krát.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 761, 762, 763 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: