Zde, na dom�n� stare.forum.bandingklub.cz, je n�hled na starou verzi fora, kter� bude �asem uzav�ena.

Pro registraci, nebo psan� p��sp�vk� pros�m pou�ijte novou verzi na dom�n�: forum.bandingklub.cz

f�rum.bandingklub.cz
opera�n� mo�nosti l��by t�k� obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam u�ivatel� Registrace
Profil Soukrom� zpr�vy P�ihl�en�

POKROKY

Jdi na str�nku P�edchoz�  1, 2, 3, ... 609, 610, 611  Dal��

Zobrazit p�edchoz� t�ma :: Zobrazit n�sleduj�c� t�ma  
Autor Zpr�va
eficka

Zalo�en: 20.9.2006
P��sp�vky: 6

P��sp�vekZaslal: st z��� 20, 2006 2:44 pm    P�edm�t: Citovat

ahojky,
no pravda je ze jsem zpocatku hned po bandazi mohla jist opravdu jen malo, jak spadly otoky tak jsem mohla jist celkem dost.ted jsem po 4,5 mesicich po operaci mela prvni doplneni a je to mnohem lepsi.
Jak nekdo napsal bandaz se da prezrat,ale nevim jestli si uvedomuje ze si muze hodne uskodit, protoze muze dojit k erozi bandaze do zaludku zoz pak znamena odstraneni bandaze nebo pry dokonce ta vrchni cast zaludku muze prasknout (pokud se to opravdu prezene) a pokud lekari nezasahnou cas tak se da i umrit (kyseliny v zalku rozleptaji brisni dutinu).
chodim na jedno americke forkum kde jsou i lide kteri maji bandaz uz 2-3 roky a vahu si drzi,ale jak uz jsme asi vsichni zjistili tak se i s bandazi musime ovladat je to nastroj a ne vsemocny zazrak.budeme se uz muset vzdycky hlidat.proste zmrzlina,sladke napoje,cokolada a ruzne veci ktere zaludkem jen projedou jsou pro mne tabu.
drzim vsem palce
N�vrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpr�vu  
bela

Zalo�en: 17.7.2006
P��sp�vky: 113
Bydli�t�: JI�N� �ECHY

P��sp�vekZaslal: so z��� 30, 2006 9:43 am    P�edm�t: Pokroky Citovat

Ahoj v�m v�em.Pi�te pokroky,�sp�chy,ne�sp�chy.J� m�m jeden ne�sp�ch,teda zat�m ne ale asi budu m�t,jedem na svatbu a m�m strach �e budu m�t chut na v�e co tam bude.Asi bych pot�ebovala,na �et�z. Laughing Laughing Laughing nebo je�t� l�p dostat st�evn� ch�ipku Laughing Laughing Laughing
N�vrat nahoru
Martina 2

Zalo�en: 4.8.2006
P��sp�vky: 86
Bydli�t�: Zl�nsko

P��sp�vekZaslal: so z��� 30, 2006 11:13 am    P�edm�t: Citovat

Ahoj Belo,
kdysi, p�ed s�g�inou svatbou mi m�j tren�r ( jo sportovala jsem aktivn� Laughing Laughing Laughing ) �ekl : Jez co chce�, ale vyh�bej se tu�n�mu a kr�mov�m z�kusk�m. Jeden den se nepozn�. Miluju toti� sladk� Smile Tak jsem do sebe prala kol��e, cukrov� bez n�divky a tak......a fakt to pro�lo bez n�sledk�. Tak se neboj a u�ij si to.....! Smile
N�vrat nahoru
matulka

Zalo�en: 30.9.2006
P��sp�vky: 1
Bydli�t�: Zlinsko

P��sp�vekZaslal: so z��� 30, 2006 11:36 am    P�edm�t: st�evn� ch�ipka Citovat

mil� belo to v�bec ne�e�!za jeden den se ti nic nestane a hlavn� si to u�ij!!!!!!!!�au martino,zdrav�m t� z centra!!!
N�vrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpr�vu Odeslat e-mail  
GeminiM

Zalo�en: 4.10.2006
P��sp�vky: 82
Bydli�t�: Plze�

P��sp�vekZaslal: so listopad 04, 2006 12:42 pm    P�edm�t: Citovat

Ahoj holky.
Jdu si pro radu, nebo sp� pro podporu a vykecat se. Jsem 12t� den po operaci, c�t�m se v�born�, jako bych ani ��dn� band nem�la. A to je pr�v� ten probl�m. V�bec nec�t�m ��dn� omezen� band��. A m�m po��d hlad. Hlad jsem nepoci�ovala v�bec asi 3 dny po operaci. Ale te� jsem na tom tak jako p�ed n�. Mysl�m si, �e je to t�m, jak opadly otoky, tak je band� prost� voln�j��. Klidn� bych sn�dla tolik co p�ed t�m. Nem�m ��dn� probl�m, ��dn� tla�en� nic. J�m sice p�esn� podle instrukc�, ale mus�m se moc hl�dat. Od operace si v�echno p�u, co sn�m, kolik, kdy a jak dlouho j�m. Kdybych to ned�lala, sn�dla bych i klidn� 5x tolik. Crying or Very sad Dodr�uji odstup 3 hodin, nej�m v�c jak 200 ml najednou. P�t m��u kdykoli i p�i j�dle a ihned po n�m. ��k� se, �e to nen� vhodn� kv�li zvracen�. Nev�m, nic mi to ned�l�. Zat�m v�echno mixuji, jen rohl�k graham a ku�ec� maso ze stehen j�m norm�ln�, jen po��dn� kou�u. Hodn� u�et�im za j�dlo ten rohl�k m�m na 4x. V�era jsem m�la d�snej hlad. �e�ila jsem to tak, �e jsem si odv�ila 100 g ku�ec�ho masa a u�dibovala ho cel� den od 13:30 do 19:00. Abych m�la pocit, �e po��d n�co jim.
Zat�m jsem shodila 5 Kg, ale zd� se mi, jako bych zase malinko p�ibrala. Asi 0,5 Kg. Ale to zase shod�m, proto�e z�tra je �pln�k a j� za�ad�m odleh�ovac� den, i kdy� tedy nev�m z �eho bych je�t� m�la odleh�it. Kdy� jsem nad t�m tak uva�ovala, tak sn�m za cel� den tolik kolik by p�ed operac� vydala ¼ m�ho norm�ln�ho ob�da. To je zaj�mav� a pot�uj�c�. Razz Ale hlad m�m furt. Sad 30.11. jdu na kontrolu, do t� doby to vydr��m na �norm�ln� diet� jako bez bandu a pak to proberu s panem doktorem.
Je�t� nap�u co j�m, jestli je to spr�vn� a ty kter� u� si t�mto pro�ly pros�m, �ekn�te nen� to moc? Embarassed
Sn�dan�: graham rohl�k ¼, gervais 10g, K�va+n�zk. ml�ko+sladidlo
Sva�ina: Jogurt Silueta b�l� 150g
Ob�d: Surimi ty�inky (krab�) 63g, brambor 15g
Sva�ina: ���va z mandarinek 250 ml
Ve�e�e: Ku�ec� maso 1 pol. L��ce
Bramborov� ka�e 2 pol l��ce
N�zkotu�n� ml�ko 200 ml

Jo a vim, �e m�lo piju, sotva 1 l denn�
Tak jsem se vypov�dala a je mi l�p. Rolling Eyes
N�vrat nahoru

P��sp�vekZaslal: so listopad 04, 2006 1:30 pm    P�edm�t: Citovat

Gemini,
m�la jsem to podobn�. Asi m�s�c po operaci jsem jedla m�lo proto�e jsem se hl�dala a m�la jsem strach, �e se mi je�t� ne usazen� �erstv� band� posune. Nec�tila jsem ��dn� omezen�. Ale asi po 6 t�dnech od operace se mi najednou za�alo "�prajcovat" j�dlo a nemohla jsem do sebe nic dostat.....jako by mi teprve v ten moment za�ala band� fungovat. Fakt jsem sn�dla t�eba jen jeden celozrn� suchar a dost. A to je�t� po prvn�m soust� p�r minut p�est�vka...ne� se posunulo do �aludku.
No a ted jsem chvilku po prvn�m dopln�n� band�e a zase m�m pocit, �e m�m �aludek v�t�� ne� p�ed dopln�n�m.
Asi jsou to jen pocity.
Asi z�le�� jak se m�j �aludek vysp� a kolik se rozhodne toho ten den ode mn� p�ijmout Laughing
Ale hubnu.
Tak se dr�. M2
N�vrat nahoru
trixl

Zalo�en: 14.8.2006
P��sp�vky: 549

P��sp�vekZaslal: so listopad 04, 2006 2:01 pm    P�edm�t: Citovat

Gemini hlad �asto m��em m�t, kdy� m�me ��ze�. Donu� se v�c p�t.
Ze za��tku jsem pila podle hodinek pomalu, trvalo to cca m�s�c a� dva ne� jsem si zvykla a dneska m�m norm�ln� pocit hladu a norm�ln� pocit ��zn�.
N�vrat nahoru
GeminiM

P��sp�vekZaslal: so listopad 04, 2006 4:38 pm    P�edm�t: Citovat

D�ky moc za odpov�di v�em
Jajo, taky se mi porce 100-150 ml zdaj� moc mal�. J� jsem na 200 ml. I kdy� jak kdy. Dnes jsem m�la hrozn� hlad u� 2 hodiny po ob�d�, tak jsem si vzala p�esn�d�vku, ale m�sto cel� jsem rad�i sn�dla jen p�l, tak�e to bylo 100 ml. Jinak zat�m v�e skoro mixuju, nebo j�m pol�vky, ka�e a tak. M�m extra misti�ku a hrne�ek, oboje je p�esn� na 200 ml. Tak to d�l�m i s t�m co nemixuju, t�eba maso. P�lka je 100 ml, i kdy� tam to maso nen� nap�chovan�, tak�e je to vlastn� je�t� m��. Ale maso sp� v��m. Nebo po��t�m na l��ce. V�echno si to zapisuju moc mi to pom�h�.
Ale jak ��k�m, t��� jo se�rala bych toho mnohem v�c. Rolling Eyes Embarassed Rolling Eyes Embarassed Rolling Eyes
Co se t��e pitn�ho re�imu, kdy� m�m ��ze� napiju se, pocit ��zn� je u m� mysl�m v norm�lu. U� jsem zlou�ela se jen nap�t, kdy� na m� p�i�el hlad, ale bez n�jak�ho valn�ho v�sledku Crying or Very sad No j� bych pila, ml��ko, k�vi�ku, sladk� �aj�k, prost� to co by mi chutnalo, ale to jsem si u� d�vno p�ed lety zak�zala. To by mi pak byla cel� band� naprd.
N�vrat nahoru

P��sp�vekZaslal: so listopad 04, 2006 5:20 pm    P�edm�t: Citovat

Jajo,
zkus mal� trik. Vem si odm�rku, nalej do n� vodu a pak do n� dej ten rohl�k tak abys ho pono�ila. No a pak se mrkni na kolik se Ti vytla�ila voda a rozd�l je obsah ml rohl�ku .......zatla� tam ten rohl�k opa�n�m koncem l�i�ky t�eba a rychle, ne� se ti rozmo�� Wink
N�vrat nahoru
Martina 2

P��sp�vekZaslal: so listopad 04, 2006 5:22 pm    P�edm�t: Citovat

A taky jsem n�kde �etla, �e po operaci by jste do sebe nem�ly nal�dovat v�t�� mno�stv� j�dla ne� je velikost klasick� po��ta�ov� my�i.
Jsem studnice teoretick�ch znalost�....jen to um�t aplikovat na sebe Laughing Laughing Laughing
N�vrat nahoru
GeminiM

P��sp�vekZaslal: so listopad 04, 2006 5:23 pm    P�edm�t: Citovat

Dobr� Ma�as FYZIKA Idea Idea Idea
N�vrat nahoru

Zalo�en: 24.7.2006
P��sp�vky: 57
Bydli�t�: Praha

P��sp�vekZaslal: ne listopad 05, 2006 4:16 pm    P�edm�t: Citovat

Zdrav��ko, tak p�i fyzik�ln�m zkoum�n� rohl�ku Wink , jsem zjistila, �e m� cca 200ml Shocked Shocked , tot� b�n� houska Very Happy . Te� u� si aspo� trochu dovedu p�edstavit velikost porce o 100-150ml Wink Rolling Eyes Shocked Twisted Evil .Tak�e u� to nemus�te zkou�et. Je to jasn� 1 b�n� houska = 200 ml Exclamation Exclamation Very Happy Crying or Very sad Wink :twisted:Tak p��ko.
N�vrat nahoru
andr�sek

Zalo�en: 17.11.2006
P��sp�vky: 5
Bydli�t�: Praha 9

P��sp�vekZaslal: st listopad 22, 2006 12:51 pm    P�edm�t: Prosba o radu Citovat

M��e mi n�kdo poradit?Na band�i jsem byla 7.11. a od t� doby m�m dole asi 6kg(za co� jsem nesm�rn� r�da).Ty jsem ale dostala dolu hned prvn� t�den a nyn� m�m pocit �e se to �pln� zastavilo.J�m st�le sp� ka�ovitou stravu ale pomalu zkou��m co snesu.Ale m�m zat�m pocit �e ��dn� omezen� nec�t�m(i kdy� j�m daleko m�n� ne� p�ed band��) a ob�as se mus�m dr�et.Je to norm�ln�?A kdy se asi tak chod� na dopln�n�? Byla jsem operov�na v Iscaru a 8.12. m�m kontrolu.Mohou mi to rovnou doplnit nebo se na dopln�n� mus�m objednat zvl᚝?A kdo o tom rozhodne �e mi band� dopln�?
N�vrat nahoru
trixl

Zalo�en: 14.8.2006
P��sp�vky: 549

P��sp�vekZaslal: st listopad 22, 2006 5:24 pm    P�edm�t: Citovat

Andr�sku kl�dek, tempem kilo denn� to fyziologicky ani nem��e j�t. M�la bys sp� cht�t, aby to �lo tempem p�l a� kilo t�dn�. Jinak je to norm�ln� a n�kter� holky tu hubnout hodn� pomalinku. Jen trp�livost.
N�vrat nahoru
bela

Zalo�en: 17.7.2006
P��sp�vky: 113
Bydli�t�: JI�N� �ECHY

P��sp�vekZaslal: p� prosinec 01, 2006 6:38 pm    P�edm�t: Citovat

Ahoj v�m v�em-poslu�n� a s velkou radost� v�m v�em oznamuji �e jsem se z BIM 42 dostala pod 35 hur� sl�va,je�t� to sice bude chv�li trvat ne� se dostanu na ide�l ale p�jde to,mus�!!!! Laughing Cool Very Happy Laughing Cool Very Happy
N�vrat nahoru
Zobrazit p��sp�vky z p�edchoz�ch:   
�asy uv�d�ny v GMT + 1 hodina
Jdi na str�nku P�edchoz�  1, 2, 3, ... 609, 610, 611  Dal��

P�ejdi na:  
Nem��ete odes�lat nov� t�ma do tohoto f�ra.
Nem��ete odpov�dat na t�mata v tomto f�ru.
Nem��ete upravovat sv� p��sp�vky v tomto f�ru.
Nem��ete mazat sv� p��sp�vky v tomto f�ru.
Nem��ete hlasovat v tomto f�ru.

Band� �aludku | Chirurgick� l��ba obezity | L��ba obezity | Bariatrick� chirurgie
Banding klub je ob�ansk� sdru�en� lid�, kte�� maj� z�jem o chirurgickou l��bu t�k� obezity nebo jim byla provedena band� �aludku. C�lem klubu je pom�hat pacient�m po operaci a poskytovat informace o bariatrick� chirurgii a v�sledc�ch t�to l��by.

Spolupracujeme: Oriflame
PhpBB.com base modified by internetove-stranky.kvalitne.cz | © ob�ansk� sdru�en� Banding klub �R