Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 740, 741, 742 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
účetní Martina

PříspěvekZaslal: po červen 13, 2011 4:21 pm    Předmět: Citovat

LF už teď se bojím toho, co mi tam napíše Shocked . Pak dám vědět.

BMI 40, výška 158 cm, 36 let, Ostrava
8.9.2011 TUBU, doc.MUDr.Holéczy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
účetní Martina

PříspěvekZaslal: po červen 13, 2011 4:34 pm    Předmět: Citovat

bobule pokud to jde, tak zkus zjistit víc. Jaká TV a kdy to bude vysílat. Chtěla bych se na tebe podívat Wink

LF

PříspěvekZaslal: po červen 13, 2011 4:36 pm    Předmět: Citovat

babetka: To nevím každopádně mě do papíru napsala, že jsem s ní nespolupracovala Smile A to měla pravdu. Já jsem si tenkrát procházela dost těžký obdobím. Přítel mi odešel za jinou a vlastně tohle byla posledí kapka když jsem si řekla a dost. A právě proto jsem měla strach, že když se jí tam uplně otevřu, že mě k operaci nepustí protože si bude myslet, že jsem to rozhodnutí udělala pod vlivem téhle události. Ale dolů mi napsala, že nezjistila žádné důvody k tomu abych nemohla operaci podstoupit. A Foltys to taky moc nestudoval když jsem mu to přinesla. Wink

24.3.2011 TUBU. FN Ostrava - MUDr. Foltys

Beruska81

PříspěvekZaslal: po červen 13, 2011 4:44 pm    Předmět: Citovat

Ahoj v kecárně, jsem tady jen na skok než se mi dopeče vánočka a pak letím ven grilovat večeři.
Já byla u psycholožky minulý týden a já za sebe bych šla xkrát k psycholožce než zase na gastro, ale to je na každém.
Řekla mi, že mi pošle pozitivní vyjádření, tak uvidím. Taky jsem kreslila listnatý strom a postavu.
babetka

PříspěvekZaslal: po červen 13, 2011 4:46 pm    Předmět: Citovat

účetní Martina..tak ta 3 jablka mě dost pobavila Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ...nedávno mi dcera říkala, že ve škole taky kreslili strom a učitelka podle toho zjišťovala povahové rysy dětí....už si přesně nepamatuju co to znamenalo, ale až příjde dcera z venku, schválně se jí na to zeptám a pak dám vědět.....nastuduji stromy a psycholožce nakreslím takovej, jakej ještě v životě neviděla Very Happy Very Happy Very Happy ...no, já mám RBP, kdysi jsem k jedné psycholožce chodila u nás v Havířově, možná bych se jí mohla zeptat, jestli taky dělá stromy před operací, jestli by mě vzala Laughing

173 cm, 40 let, 1 manžel, 1 dítě
babetka

PříspěvekZaslal: po červen 13, 2011 4:48 pm    Předmět: Citovat

Beruska81...tak to asi fakt ten strom a postavička něco znamená....a jak jsi to Ty nakreslila?

Beruska81

PříspěvekZaslal: po červen 13, 2011 4:53 pm    Předmět: Citovat

no nakreslila jsem jen kmen a kolem toho vlnky a listy asi tři, to je vše. Já si našla psycholožku tady u nás, zavolala jí a ona mě hnedka vzala.
babetka

PříspěvekZaslal: po červen 13, 2011 5:07 pm    Předmět: Citovat

no, jak vás tady poslouchám, zkusím také zavolat té své....sice jsem u ní nebyla strašně dlouho, ale snad mě vezme...hlavně, aby to taky dělala...

Romana Smolíková

PříspěvekZaslal: po červen 13, 2011 6:40 pm    Předmět: Citovat

Taky jsem kreslila strom a postavy,hledala jsem pak na netu a zjistila,že kořeny fakt nekreslete (Kdo kreslí kořeny je asi trochu divnej nebo co).Záleží snad na kmenu a větvích....
Pro pobavení:Na všech pracovních poradách si něco čmárám mezi poznámky,takže bych našla jistě deset stejně nakreslených stromů,u psychologa se mi zdálo,že ho zdržuji,tak jsem nakreslila listy na půlku stromu a zeptala se,zda je nutné kreslit je i na na druhou půlku,odpověděl,že nemusím...po odchodu od něho jsem si uvědomila,že ať jsem řekla co jsem řekla,vždy mi to ten milý pán odkýval a odsouhlasil ,takže jsem s hrůzou čekala,jaká úchylka mi z těch listů na půlce stromu vyleze....nakonec dobrý,ohodnotil mě velice kladně,asi si to nechám zarámovat a pověsím na zeď vedle svého hraběcího erbu.No nevíte,že jste v Turnově měli pravou hráběnku,co?????Hi hihi.

PříspěvekZaslal: po červen 13, 2011 6:41 pm    Předmět: Citovat

bobulll doufám, že jsi nepokazila nemocnici pověst, že jsi statečně odpovídala a neposlala je do patřičných míst Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
katuli

PříspěvekZaslal: po červen 13, 2011 6:42 pm    Předmět: Citovat

babetka
no, něco to znamená. Na škole jsme to v psychologii probírali..no, spíš jsme se o tom tak bavili..ale to je právě to..ty ten strom a postavičky nakreslíš jeden den tak a druhej jinak. hodně to ovliv´\nuje nálada atd. co si tak pamatuju, tak ten, kdo nekreslí kořeny, tak má pocit, že nemá doma zázemí..pak ti ci to mají takové hezké , úhledné s jablíčkama jako Marťa, tak je pro ně důležité hezké prostředí a tak..no a ty postavičky..to je prej obraz sama sebe a kdo v nás převládá...tak teda co si pamatuju. ale to je co psycholog to jiný výklad Sad

37let, 158cm, Dr Foltys, snad ještě v tomto životě TUBU!!!!!!!!,( brzdí mě kolečko)
Meggy

PříspěvekZaslal: po červen 13, 2011 6:51 pm    Předmět: Citovat

Ahoj holky,
hlavně zdravim verču a romču smol Razz Razz
to aby verča neřekla že tu jsem a ani se neozvu. Tak se taky připojuji k tomu že srazík neměl chybu,bala jsem z toho nadšená a ještě dnes o tom básním.A s tim jídlem máte pravdu,taky jsem byla vykulená jako patník, však jsem to hned tlumočila JJ to bych já měla na dva dny, ale pak jsem si řikala ,že tam spoustu lidí mělo odvoz tak třeba pro ně to nakládali na talíře.Je to každýho věc, ale zarazilo mě to Rolling Eyes
Strašně ráda jsem vás viděla i když jsem měla někdy dost problé holky vůůůůbec poznat,jaké jsou z nich kooooooči Razz Laughing Laughing

2v1-TUBU +sterilizace-10.11.2010 Turnov
40let,2 děti,1hubenej manžel a velká chut bejt taky hubená
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
verca

PříspěvekZaslal: po červen 13, 2011 6:56 pm    Předmět: Citovat

Meggynkoo ahooojjj Wink máš štěstí, že se také ozveš Laughing Laughing Laughing Jojo, srazík - ten byl úžasný, to je pravda Razz Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Romana Smolíková

PříspěvekZaslal: po červen 13, 2011 7:01 pm    Předmět: Citovat

Meggynko taky tě hrozně moc zdravím a Verča má SZ.Pa papapa.

PříspěvekZaslal: po červen 13, 2011 7:32 pm    Předmět: Citovat

katuli kořeny sice nemám, ale mám tam takovou širokou pevnou základnu dole u kmene. A nemám ani jednu větev, jen místo koruny takový obláček a v něm ty 3 jabka. Holka má šaty s kapsičkou, usmívá se, dlouhé husté vlasy, boty, prsty. Kluk má košili s knoflíky, hodinky, kalhoty, pásek, boty, prsty. Samozřejmě krk, nohy, ruky Laughing . Taky se usmívá. Má uši, nos, normální oči. Ale fakt nevím, jestli je to nakreslené dobře... To uvidíme za týden. Jo, a kreslila jsem tak na 70% papíru a doprostřed. To prý je taky důležité.

No, a teď jsem našla dobré stránky, ale už se mi to nechce studovat...
STROM: http://ografologii.blogspot.com/2007/12/test-kresby-stromu.html

POSTAVY: http://ografologii.blogspot.com/2008/01/test-kresby-postavy-mue-eny_21.html

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 740, 741, 742 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: