Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 740, 741, 742 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
účetní Martina
|
Zaslal: po červen 13, 2011 4:21 pm Předmět: |
|
|
LF už teď se bojím toho, co mi tam napíše . Pak dám vědět. _________________
BMI 40, výška 158 cm, 36 let, Ostrava
8.9.2011 TUBU, doc.MUDr.Holéczy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
účetní Martina
|
Zaslal: po červen 13, 2011 4:34 pm Předmět: |
|
|
bobule pokud to jde, tak zkus zjistit víc. Jaká TV a kdy to bude vysílat. Chtěla bych se na tebe podívat  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
LF
|
Zaslal: po červen 13, 2011 4:36 pm Předmět: |
|
|
babetka: To nevím každopádně mě do papíru napsala, že jsem s ní nespolupracovala A to měla pravdu. Já jsem si tenkrát procházela dost těžký obdobím. Přítel mi odešel za jinou a vlastně tohle byla posledí kapka když jsem si řekla a dost. A právě proto jsem měla strach, že když se jí tam uplně otevřu, že mě k operaci nepustí protože si bude myslet, že jsem to rozhodnutí udělala pod vlivem téhle události. Ale dolů mi napsala, že nezjistila žádné důvody k tomu abych nemohla operaci podstoupit. A Foltys to taky moc nestudoval když jsem mu to přinesla.  _________________
24.3.2011 TUBU. FN Ostrava - MUDr. Foltys
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Beruska81
|
Zaslal: po červen 13, 2011 4:44 pm Předmět: |
|
|
Ahoj v kecárně, jsem tady jen na skok než se mi dopeče vánočka a pak letím ven grilovat večeři.
Já byla u psycholožky minulý týden a já za sebe bych šla xkrát k psycholožce než zase na gastro, ale to je na každém.
Řekla mi, že mi pošle pozitivní vyjádření, tak uvidím. Taky jsem kreslila listnatý strom a postavu. _________________
14.7.2011 BYPASS ŽALUDKU |
|
Návrat nahoru |
|
 |
babetka
|
Zaslal: po červen 13, 2011 4:46 pm Předmět: |
|
|
účetní Martina..tak ta 3 jablka mě dost pobavila ...nedávno mi dcera říkala, že ve škole taky kreslili strom a učitelka podle toho zjišťovala povahové rysy dětí....už si přesně nepamatuju co to znamenalo, ale až příjde dcera z venku, schválně se jí na to zeptám a pak dám vědět.....nastuduji stromy a psycholožce nakreslím takovej, jakej ještě v životě neviděla ...no, já mám RBP, kdysi jsem k jedné psycholožce chodila u nás v Havířově, možná bych se jí mohla zeptat, jestli taky dělá stromy před operací, jestli by mě vzala  _________________
173 cm, 40 let, 1 manžel, 1 dítě |
|
Návrat nahoru |
|
 |
babetka
|
Zaslal: po červen 13, 2011 4:48 pm Předmět: |
|
|
Beruska81...tak to asi fakt ten strom a postavička něco znamená....a jak jsi to Ty nakreslila? _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Beruska81
|
Zaslal: po červen 13, 2011 4:53 pm Předmět: |
|
|
no nakreslila jsem jen kmen a kolem toho vlnky a listy asi tři, to je vše. Já si našla psycholožku tady u nás, zavolala jí a ona mě hnedka vzala. _________________
14.7.2011 BYPASS ŽALUDKU |
|
Návrat nahoru |
|
 |
babetka
|
Zaslal: po červen 13, 2011 5:07 pm Předmět: |
|
|
no, jak vás tady poslouchám, zkusím také zavolat té své....sice jsem u ní nebyla strašně dlouho, ale snad mě vezme...hlavně, aby to taky dělala... _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana Smolíková
|
Zaslal: po červen 13, 2011 6:40 pm Předmět: |
|
|
Taky jsem kreslila strom a postavy,hledala jsem pak na netu a zjistila,že kořeny fakt nekreslete (Kdo kreslí kořeny je asi trochu divnej nebo co).Záleží snad na kmenu a větvích....
Pro pobavení:Na všech pracovních poradách si něco čmárám mezi poznámky,takže bych našla jistě deset stejně nakreslených stromů,u psychologa se mi zdálo,že ho zdržuji,tak jsem nakreslila listy na půlku stromu a zeptala se,zda je nutné kreslit je i na na druhou půlku,odpověděl,že nemusím...po odchodu od něho jsem si uvědomila,že ať jsem řekla co jsem řekla,vždy mi to ten milý pán odkýval a odsouhlasil ,takže jsem s hrůzou čekala,jaká úchylka mi z těch listů na půlce stromu vyleze....nakonec dobrý,ohodnotil mě velice kladně,asi si to nechám zarámovat a pověsím na zeď vedle svého hraběcího erbu.No nevíte,že jste v Turnově měli pravou hráběnku,co?????Hi hihi. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: po červen 13, 2011 6:41 pm Předmět: |
|
|
bobulll doufám, že jsi nepokazila nemocnici pověst, že jsi statečně odpovídala a neposlala je do patřičných míst  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
katuli
|
Zaslal: po červen 13, 2011 6:42 pm Předmět: |
|
|
babetka
no, něco to znamená. Na škole jsme to v psychologii probírali..no, spíš jsme se o tom tak bavili..ale to je právě to..ty ten strom a postavičky nakreslíš jeden den tak a druhej jinak. hodně to ovliv´\nuje nálada atd. co si tak pamatuju, tak ten, kdo nekreslí kořeny, tak má pocit, že nemá doma zázemí..pak ti ci to mají takové hezké , úhledné s jablíčkama jako Marťa, tak je pro ně důležité hezké prostředí a tak..no a ty postavičky..to je prej obraz sama sebe a kdo v nás převládá...tak teda co si pamatuju. ale to je co psycholog to jiný výklad  _________________
37let, 158cm, Dr Foltys, snad ještě v tomto životě TUBU!!!!!!!!,( brzdí mě kolečko) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Meggy
|
Zaslal: po červen 13, 2011 6:51 pm Předmět: |
|
|
Ahoj holky,
hlavně zdravim verču a romču smol
to aby verča neřekla že tu jsem a ani se neozvu. Tak se taky připojuji k tomu že srazík neměl chybu,bala jsem z toho nadšená a ještě dnes o tom básním.A s tim jídlem máte pravdu,taky jsem byla vykulená jako patník, však jsem to hned tlumočila JJ to bych já měla na dva dny, ale pak jsem si řikala ,že tam spoustu lidí mělo odvoz tak třeba pro ně to nakládali na talíře.Je to každýho věc, ale zarazilo mě to
Strašně ráda jsem vás viděla i když jsem měla někdy dost problé holky vůůůůbec poznat,jaké jsou z nich kooooooči  _________________
2v1-TUBU +sterilizace-10.11.2010 Turnov
40let,2 děti,1hubenej manžel a velká chut bejt taky hubená |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: po červen 13, 2011 6:56 pm Předmět: |
|
|
Meggynkoo ahooojjj máš štěstí, že se také ozveš Jojo, srazík - ten byl úžasný, to je pravda  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana Smolíková
|
Zaslal: po červen 13, 2011 7:01 pm Předmět: |
|
|
Meggynko taky tě hrozně moc zdravím a Verča má SZ.Pa papapa. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
účetní Martina
|
Zaslal: po červen 13, 2011 7:32 pm Předmět: |
|
|
katuli kořeny sice nemám, ale mám tam takovou širokou pevnou základnu dole u kmene. A nemám ani jednu větev, jen místo koruny takový obláček a v něm ty 3 jabka. Holka má šaty s kapsičkou, usmívá se, dlouhé husté vlasy, boty, prsty. Kluk má košili s knoflíky, hodinky, kalhoty, pásek, boty, prsty. Samozřejmě krk, nohy, ruky . Taky se usmívá. Má uši, nos, normální oči. Ale fakt nevím, jestli je to nakreslené dobře... To uvidíme za týden. Jo, a kreslila jsem tak na 70% papíru a doprostřed. To prý je taky důležité.
No, a teď jsem našla dobré stránky, ale už se mi to nechce studovat...
STROM: http://ografologii.blogspot.com/2007/12/test-kresby-stromu.html
POSTAVY: http://ografologii.blogspot.com/2008/01/test-kresby-postavy-mue-eny_21.html _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|