Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 731, 732, 733 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ALENA

PříspěvekZaslal: pá červen 10, 2011 8:53 am    Předmět: Citovat

katka04 no ale je to tak Katuško proto mě to ani teď nejde dolů, bo ty porce tomu mýmu tělu stačí Shocked Shocked

začíná u nás svítit sluníčko, snad bude krááááásně, mažu do práce, budu tady až večer Wink Wink Wink

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
mattoni-33

PříspěvekZaslal: pá červen 10, 2011 12:41 pm    Předmět: Citovat

Tak jsem byla koupit křečkovi krmení, otevřely u nás nový zverimex, který jsem taky hned pochválila přímo panu majiteli.
Za odměnu mi dal pohladit... Embarassed hroznýše královského Shocked Shocked Shocked jááá, co mám fobii z hadůůů a pavouků Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked no já dobrovolně nechtěla, bránila se, ale on mě chytil za ruku a položil mi ji na hada... ( myslím hada v teráriu Laughing Laughing Laughing Laughing ) no myslela jsem si, že to bude maje smrt.... ale žiju Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing Laughing

14/9/10 TUBU Turnov,zlaté ruce MUDr.Hrubého a začátek nového, šťastného života Smile
Milca-berca

PříspěvekZaslal: pá červen 10, 2011 3:58 pm    Předmět: Citovat

Mattoni - to já bych měla smrt z toho pavouka.... fascinují mne.. koukám na mě ve zverimexu ....ale abych na něj sáhla..ani na nic..brrrrrrrrrr.... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ...jo a možná bud ráda za sáhnutí na "hada".. třeba by to bylo jenom hadátko Embarassed Embarassed Embarassed

Jo a musím se přiznat, že su prasátko Embarassed Laughing Razz a plácám kde co do sebe Idea Wink ...chutě řádí....od všeho musím ochutnat ,ikdyž mne to leckdy nesedne a pak je bléé Mr. Green ....ale zase mudr je spokojená,že se váha trošku hla a já mám ke dnešnímu dni... tolik kolik jsem měla když jsem otěhu.... tedy 89kg ve 34tt,což bylo nejdříve 89kg - 4 kg = 85kg a ted jsem se dohrabala na 89kg a mám z toho pomalu trauma Embarassed Embarassed Embarassed ale zase když si vezmu,že miminko má více jak 2kg ,placenta něco kolem 0,5kg a plodová voda taky kolem 1,5kg tak to jde... Laughing Laughing Laughing Si to vždy odůvodním,že Embarassed Embarassed

3/07 bandáž,16.2/10 tubu při 127kg,odhozeno 41kg,10/10 těhu při 89kg,36tt-89kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Annax

PříspěvekZaslal: pá červen 10, 2011 6:01 pm    Předmět: Citovat

Mico-Berco
Váhu prosimtě neřeš!!! Hlavně musíš být v pohodě a papu k tomu prostě patří Smile Smile Smile

44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mattoni-33

PříspěvekZaslal: pá červen 10, 2011 6:13 pm    Předmět: Citovat

Milca-berca
no šak jsem měla taky pěkně sevřený zadek Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing to bylo strachu, jestli tam byla skrytá kamera, tak se mají na co koukat... Pavouka bych nedala.... to by mě nikdo nepřemluvil... fuj... ale toho hada, on byl tak nějak moc zamotaný (měl více jak 2,5 m) a hlavu měl jinde tak to nebylo tak hrozný... jenže na to mi pak ten chlap ze zverimexu říkal, že by mu měl dát nějakou myš, že už bude mít hlad Laughing Laughing Laughing Laughing tak mě by teda do huby nedal Laughing Laughing Laughing Laughing ale měla jsem strach teda, že kousne Shocked Laughing

14/9/10 TUBU Turnov,zlaté ruce MUDr.Hrubého a začátek nového, šťastného života Smile
babajogi

PříspěvekZaslal: pá červen 10, 2011 8:34 pm    Předmět: Citovat

Hroznýš nekouše, pač je to škrtič Laughing Laughing vím o čem mluvím, mám doma hadí slečnu Amálku, taky hroznýše a je to můj mazlíček Laughing Laughing Laughing pavouka bych si moc přála, nejlíp pořádně chlupatýho, ale muž řekl buď on nebo pavouk, tak zatím vítězí mužíček, ale člověk nikdy neví... Laughing

[/url]
Mattoni

PříspěvekZaslal: pá červen 10, 2011 8:38 pm    Předmět: Citovat

babajogi
já vím, že je to škrtič ale zuby taky má... ty jsou pro mě důležitější pro moji ruku Laughing Laughing Laughing a pavouka nikdy v životě... manža ten by si ho taky pořídil ale ví, že když bude pavouk, nebudu já Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

14/9/10 TUBU Turnov,zlaté ruce MUDr.Hrubého a začátek nového, šťastného života Very Happy
mattoni/mattoni-33
mija

PříspěvekZaslal: pá červen 10, 2011 8:48 pm    Předmět: Citovat

ahojky-teda děvčata pěkné téma hada bych zvládla teda kterýkoliv zvíře Laughing krom pavouka to by byla moje smrt Evil or Very Mad

19.5. 1.konzultace,7.6.a 13.6.kolečko,dr.Melechovský Iscar
operace naplánovaná 15-17.8.tubu
Mattoni

PříspěvekZaslal: pá červen 10, 2011 9:00 pm    Předmět: Citovat

mija
no já jsem si myslela, že hada nezvládnu Shocked ale jo, zvládla jsem Laughing Laughing Laughing Laughing
Jinak myslím na holky a kluky v Turnově, jak si to tam užívaj a jak tam pěkně řádí Laughing Laughing Laughing Laughing
Není jak jim.... Laughing

14/9/10 TUBU Turnov,zlaté ruce MUDr.Hrubého a začátek nového, šťastného života Very Happy
mattoni/mattoni-33
Mattoni

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2011 6:06 am    Předmět: Citovat

bossice
Ahojky, zdravím z Prahy, tak až se Ti ozve Anička, určitě ji odemne pozdravuj, Valerii si tolik nepamatuji ale vím, že o ni hodně mluvila a že jsme se tam jednou potkaly, jak jsem šla z lékárny? Pamatuji si ji matně. Aničce to určitě moc sluší, dala dolů docela hodně, takže z ní bude kočka a bude muset chlapy odhánět. Laughing
Jinak metřík neupravuji, protože stojím s váhou už asi 2 měsíce možná víc... takže toto je moje skutečná aktuální váha, která se ne a ne hnout z místa potfora jedna Laughing
Na sraz bych přijela, pokud bych na něj nezapomněla, verca mi o něm psala ve čtvrtek, než jsem jela se známým na první konzultaci do Turnova Shocked takže jsem na to úúúplně zapomněla, omlouvám se, ale příští rok, pokud to půjde, tak pojedu určitě Wink

mattoni/mattoni-33
Mattoni

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2011 6:12 am    Předmět: Citovat

Jinak všem přeji dobré ráno a holkám co byly na srazu šťastný návrat domů. Wink
... a já si jdu udělat ranní kafe Very Happy

mattoni/mattoni-33
Mattoni

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2011 6:28 am    Předmět: Citovat

Lubinkooo
tak ráda bych jela tím směrem, co jedeš ty... holka jedna zlatá celá vyměněnná... já se na tvé fotky teda nedostala, ale pořád se mi vybavuje to pruhované tričko ale obličej matně Crying or Very sad já jsem byla na rajčeti snad jen dvakrát Rolling Eyes tak mám okno Rolling Eyes ale níííc jsem nepila Laughing Laughing Laughing
Dojeďte dobře s maminkou domů a ozvi se Wink

mattoni/mattoni-33
alecram36

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2011 7:19 am    Předmět: Citovat

Přeju všem krásný sluníčkový den!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

[/url]

Marcela
18.5.2011 plikace Břeclav MuDr.Čierny
Beruska81

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2011 7:27 am    Předmět: Citovat

Přeju všem krásnou sobotu, u nás to zatím vypadá na sluničkový den, kéžby to vydrželo, protože odpoledne máme slavnostní závěr fotbalové sezóny našeho Matyáška, tak snad se to vydaří. Smile
bobule

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2011 7:54 am    Předmět: Citovat

Krásné prosluněné ránko z Moravy přeji všem ....

Jinak peru, vařím, uklízím, okopávám záhonky abych se mohla vrátit ze špitálu a měla klídek ...
Mladá odjíždí ve stejný týden jako já na školní výlet a tím pádem tady budou ti moji dva chlapáci válčit sami ...
Synáček mi řek, že se už nahlásil na obědy u babičky na ten týden, takže jen něco málo mýmu chlapovi, ale nakonec to dopadne tak, že tam budou chodit oba .... Laughing

mattonko
si mě pěkně zmátla jsem si prvně myslela, že jste tady dvě mattoni .... teď by se dalo zahlásit onu známou notorickou větu ....MATTONI-33 už neníííííí Laughing Laughing Laughing

beruško
počasí určo vyjde! Laughing Wink

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 731, 732, 733 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: