Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 704, 705, 706 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Terča
Založen: 23.1.2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Severní Čechy, Štětí
|
Zaslal: čt červen 02, 2011 9:33 pm Předmět: |
|
|
Mono,  _________________
band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sapientia
|
Zaslal: čt červen 02, 2011 9:47 pm Předmět: |
|
|
verca díky moc za hlas.. _________________
22let, mám 18-ti měsíšního syna, 8.6 plikace na ob klinice, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marcela63
|
Zaslal: čt červen 02, 2011 10:16 pm Předmět: |
|
|
Krasny vecer vsem a vetsine uz asi dobrou noc.. Dekuji vsem za podporu a gratulace..jen mam pocit,ze jsem pro to az tak moc neudelala.. Bohuzel mam uz rok od bandaze komplikace,bricho stale hnisa a nee a nee se zahojit..pristi tyden jdu na šestou reoperaci,aby to opet otevreli a vycistili .Byl mi z toho duvodu odstranen uz port i hadicka vedouci k bandazi..tim odpovidam na dotaz,zda uz jsem byla na doplneni.U mne doplnovat nelze,takze mam bandaz od operace stale stejnou,a diky tomu,ze mam stale otevrene bricho,jsem nemohla ani cvicit..Takze cely muj uspech stoji na pravidelnem jidle kazde tri hodiny,male davky..max. 150 g..Celkem jim vse,na co mam chut,jen uz rok nejim vubec pecivo a na sladke celkem chut take nemam..a kdyz uz mne prepadne,dam si pul zakusku namisto obeda a po trech hodinach ho dojim.. Hlidam si i piti,pul hodinky po jidle driv ne..jde jen o zvyk,da se to v pohode..hlavne zadne sladke napoje.
No myslim,ze jsem vam nicim novym moc nepomohla..tohle vse znate z vlastni zkusenosti.. Proste se jen drzim sloganu"Nezijeme abychom jedli,ale jime,abychom zili.." Takze necekam na hlad a snazim se do sebe vzdy neco malo dat,aby telicko nemelo strach,ze nic nedostane a nedelalo si ty krasne tukove zasoby..Jinak mne operoval primar Liberecke chirurgie,Mudr. Baader..ktery tvrdi,ze to moje telo nejak nechce prijmout to cizi teleso,a tak se brani..Takze by mne jen zajimalo,jestli tu ma nekdo stejny problem a co s tim dela..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucinka
|
Zaslal: pá červen 03, 2011 4:36 am Předmět: |
|
|
Dobré a krásné slunečné ranko Všem přeji . _________________
35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucinka
|
Zaslal: pá červen 03, 2011 4:40 am Předmět: |
|
|
Moni,prostě supér . _________________
35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lenkakv
|
Zaslal: pá červen 03, 2011 6:20 am Předmět: |
|
|
marcela63
Koukám, že nic není jednoduché a Tvůj úžasný úspěch je vykoupen trápením s implantátem. Nechci vypadat jako propagátor plikace, ale mám pocit, že v tomhle případě by snad mohla plikace být řešením. Když se odstraní band, který tělo nechce přijmout. Nezkoušela jsi se na tuto možnost už zeptat?  _________________
38let, 17letá dcera, manžel, čivavák Hemingway
OB klinika 9.9.2010 plikace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: pá červen 03, 2011 7:10 am Předmět: |
|
|
Marcelo63...při svém momentálně hektickém čase juknu v noci na forum a čtu poslední příspěvek v kavárně...ten Tvůj. Nadechla jsem se a ještě nevydechla...máš ta shozená kila těžce vykoupena. Ani se mi nechce věřit, že jsi se toho vetřelce (rozuměj prstýnku) ještě nezbavila. To já bych s ním takovou trpělivost neměla. Máš můj obdiv a zároveň soucit.
Tak Ti držím palce, ať vše dál již probíhá dobře k Tvé spokojenosti. _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: pá červen 03, 2011 7:30 am Předmět: |
|
|
Dobré dopolko přeji...
marcelko slogan "Nezijeme abychom jedli,ale jime,abychom zili.." by měl pochopil KAŽDÝ po operaci a mohu se pod něj také podepsat bo i já jsem těsně po opce tohle moc dobře a rychle pochopila a ne jednou jsem to tu napsala - krátké a výstižné !!
Jinak čtu, jaké máš problémy s bandem a tudíž zjišťuji, že jsi vlastně zhubla bez ničeho, pouze upravením porcí na 150g, které jsou u bandáže normální gramáží... o to víc máš můj veliký obdiv !! A přeji, ať už to trápení konečně skončí a reoperují Tě !!
boss kde jsi zapomněla metřík??
A hlásím, že jsem byla ráno u MUDry a mám angínu jako prase !! Vyfasovala jsem Duomox 1000 po 12-ti hodinách - no nemám já se to báječně??
Nedělení sraz ale ohrožen není, tam dojedu i s ATB !! Jen se nebudu líbat nooo
A teď další věc.... poslední ATB mám mít v pátek ráno, tzn, že bych v TU ještě nemohla pít.... takže co s tím?? No je to jasné, ten páteční si už prostě nevezmu nooo
Jo a mluvila jsem s martičkou dnes ráno !! Pravda, jen po telefonu, takže nevím, jak vypadá, ale i tak vám musím prásknout, že se sem bojí napsat a upravit metřík !! Má totiž za měsíc dole 20kg !! a myslela si, že jí tu vynadáte, když se tu objeví s upraveným metrem, tak jsem jí řekla, že při její startovací váze se to dalo čekat a že jak sem nevleze, prásknu to na ní já... no asi jsem teda rychlejší, jako vždy, takže marti sorryyyy, když musíš, tak musíš  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martička
|
Zaslal: pá červen 03, 2011 7:35 am Předmět: |
|
|
verča ty mě snad ani nepřekvapíš tak jsem to upravila co mám stebou dělat asi se ti budu muset ukazat abys koukala přesně takhle a máš ležet pokud vím  _________________
2 děti manžel a tubu 4.5 .2011 TURNOV |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: pá červen 03, 2011 7:36 am Předmět: |
|
|
Verco, ja se k vam pridam v tu nedeli az na te Mas. Budu v praci a segra mi prijede zpatky s autem, takze po srazu jim pojedu a muzu te stahnout (i nekoho jineho, pokud se mu bude chtit jet do P.) Promysli, mne je to jedno, ale autem odjet musim  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lenkakv
|
Zaslal: pá červen 03, 2011 7:36 am Předmět: |
|
|
martička
No fuuuuuj.. že se nestydíš, takhle provokovat...
Moc gratuluju  _________________
38let, 17letá dcera, manžel, čivavák Hemingway
OB klinika 9.9.2010 plikace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: pá červen 03, 2011 7:37 am Předmět: |
|
|
no ležet asi nebudu, bo mi nic kromě toho zasr***krku a rýmy není - naštěstí. Vypadá to spíš, že půjdu uklízet a pak žehlit - bléééééé
martičko a co takhle jet s námi v neděli do Prahy za holkama??
Zuzi tak to se ještě domluvíme, ještě pojede Vlada z KO, tu bysme pak mohly vyhodit v P. na vlak do KO  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: pá červen 03, 2011 7:43 am Předmět: |
|
|
Verco, jo, to by slo tak uvidime. Ja na tu Mas. dorazim chvili po te desate, snad, podle toho, jak mi prijede segra, ale uz jsem ji zpravila o tom, ze si du jeste sednout.
Jinak jsem vcera dopla dziny, co jsem si koupila v CB za 200 korun jeste tak 3 kila a bude v tom mozne i chodit Ha, metrik upravim koncem mesice, bude to pekna smesice...
Marticko, gratuluju, to je skvely uspech! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Terča
Založen: 23.1.2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Severní Čechy, Štětí
|
Zaslal: pá červen 03, 2011 8:14 am Předmět: |
|
|
Dobré dopoledne, přeju !
Lucinko, i ty naše ranní ptáče !
Martičko, gratulka , to Tě ani nepoznám .
Věru, kde jsou šaty ? Nechtělo by to něco teplýho do krku ?
Zuzi, to je škoda, že nebudeš v Turnově , opravdu bych Tě ráda poznala... _________________
band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: pá červen 03, 2011 8:19 am Předmět: |
|
|
martičko moc ti gratuluju, to je teda super práce!!!  _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|